View Full Version : (+16) Обичате ли да си играете :Р
MakeMeLaugh
08-20-2008, 09:43
Обичате ли да си играете постоянно с интимните части на партньора си? - Не говоря докато го правите
А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното. ^_^
Или докато сте легнали да спите и през нощта докато партньора/ката ви спи вие като се събудите и да го/я опипвате, целувате, лижете там :oops:
Аз обичам, много и двете.. бих казал мания :oops: :oops: :-D
РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често! :)))
И аз много обичам да го правя :oops:
pitan4icata
08-20-2008, 10:14
e 4ak da obi4am nz ama mi e priqtno takova i nqkoi pat dokat sme si legnali i gledame ne6to neusetno si go zaka4am,bez nikvi seksualni misli :)
LovelyGirl
08-20-2008, 10:18
И при мен може да се нарече маниа да го пипам постянно и да си играя с него :oops: :-D
А най-обичам през ноща,най-мн се възбуждам тогава.
Примерно снощи като ме събуди с опипване,ммм беше страхотно :grin:
eveto_xx
08-20-2008, 10:23
+1, докато кара ,най-много обичам :D
харесва ми да правя такива неща :D
FeelMyPain
08-20-2008, 10:51
Докато сме някъде на вънка..да я гледам как не може да се сдържа да се разкрещи от възбуда.. :oops: :oops:
А иначе винаги съм казвал, че ако не за друго, искам да имам една пу*ка да си играя с нея.. :oops:
MakeMeLaugh
08-20-2008, 11:03
Приятелю... черпя те 1 бира за последното изречение дето каза! :smt006
Шапка ти свалям и аз споделям идеята :D
:smt038
hahavteen
08-20-2008, 11:03
И аз мн обичах да си играя с бившия ми докато кара :oops:
А неговите ръце непрекъснато бяха или на гърдите ми или... :-D
MakeMeLaugh
08-20-2008, 11:07
Аз най-обичам докато гледаме телевизия, или докато стоим пред компа, или сутрин и през нощта така да я будя както казаха. :oops:
Или пък най-спонтанно най-се кефя като ме хване и почне да си играе, че чак мрънка като се "скарам" :P :-D
Пък тия цици.. само дето вече отпечатъци от ръцете нямат 8-) 8-)
rosincety
08-20-2008, 11:16
оо и аз много обичам да го закачам така или по точно както казахте да си играя.. :grin: даже като вървим някаде примерно по центара започвам да го барам и на него му става неудобно .. :oops:
На мен също ми допада. 8)
Омг, да! Ужасно много оби4ам, но за съжаление мъж ми не ми дава винаги, особено като е зает.. Кара ми се и напоследък престанах да правя опити да си играя така :D Ина4е бившия го бях нау4ила идеално - няма иска или не иска - стиска зъби и това е :D
Мноо обичам,особено ако гледаме тв да и мачкам циците :grin:
VerryBerry
08-20-2008, 12:11
Обожавам!!При сгоден случай винаги го правя,но не навън де..че после как ще се прибираме?! 8-)
+333 :oops: :D
NightGuardian
08-20-2008, 12:24
Разбира се. :-D
g1rl4eto_
08-20-2008, 13:35
Омг, да! Ужасно много оби4ам, но за съжаление мъж ми не ми дава винаги, особено като е зает.. Кара ми се и напоследък престанах да правя опити да си играя така :D Ина4е бившия го бях нау4ила идеално - няма иска или не иска - стиска зъби и това е :D
zna4i trqbva da go prevuzpitash :D
VIP_kukli4k@
08-20-2008, 14:09
емм яко си ее...най-голяма е тръпката, когато има хора около вас и се опитвате да го правите незабелязано :grin:
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-20-2008, 14:53
хмм не .. по принцип гледаме ли тв гледаме тв .. :) гушкаме се но не се пипаме. . е сега зависи от настроението и т.н. но в главния случаи избягваме :) и таи ми е по добре защото не се чувствам като предмет които използва и после захвърля.. . :-)
glezan4e
08-20-2008, 15:09
аз също :oops:
rozova_lady
08-20-2008, 15:11
През повечето време се си се гушкаме и целуваме :)
еСтЕСтВеНо че обичам да се натискаме така да се каже 8)
literbebe
08-20-2008, 15:27
и аз, и аз мн оби4ам :grin: :grin: :grin: :grin:
ghostwisper
08-20-2008, 17:52
\:D/ помислих,че аз съм единствената луда,дет обожава да си бара приятеля .. горкичкия направо съм го влудила :) ама му харесва :smt011
Love0nlyMyself
08-20-2008, 18:07
даааааааааааааааааааааааа аааааааааааааа :grin: :grin: :grin: понякога е мн весело щото аз го ръчкам там и го удрям клатя го хаха колкото да стане смеха или пък той почне да ми пипа циците по ритъма на некоя песен :D
dreaml1nd_
08-20-2008, 19:15
\:D/ ей маниачета :smt003 :grin: :)
Oh .. da i az mnogo obi4am da pravq tova :-D
Mnogo obi4am primerno kakto si lejim i gledame tv da puskam ru4i4kata si kum ... mu :grin: :oops:
... puk i toi obi4a da puska ru4i4ki tuk tam :-D :P
Аз обичам докато гледаме филмче и си лежим да го пипам тук-там, но често се случва да ме пляскат през ръцете, защото съм много непослушна :smt056 :smt057 :smt058
Drogiranata_
08-20-2008, 22:37
да и моя партниор много обича да ме опипва, дори когато ядем пипа под поличката ми. :)
да и моя партниор много обича да ме опипва, дори когато ядем пипа под поличката ми. :)стига стига, ръце ти бутат, гърмиш се със 100 години по-големи от тебе, ся и те радват докато ядеш... нещо за тоалетната няма ли да кажеш :-x
DieselBlood
08-20-2008, 22:45
Приятелката ми носи сутиен ХХХXL-как да не обичам
Мн е яко :grin: Ама понякога почва да бие на досада 8-)
BurningDesire
08-21-2008, 10:18
И мене ме кефи.
eveto_xx
08-21-2008, 10:19
Аз ли съм дебилна, или такава номерация няма :-o
pateto16
08-21-2008, 10:40
i az mn obi4am da go pravq....dokato sme legnali ili prosto dokato gledame tv :P
the_legend_of_one_love
08-21-2008, 11:07
Аз ли съм дебилна, или такава номерация няма :-o
ne si, prosto toi e neosvedomen i si misli 4e kat napi6e nqkoi golqm razmer i ve4e e nai-golemiq pi4. Nomerata na sutienite sa-A,B,C,D i moje da ima i dr po-golemi za jeni sas neobi4aino golemi biustove
desio008
08-21-2008, 11:42
mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... :-) moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.. a pak ne znam kak lqgate da gledate film i samo se barate... nie po4nem li filma vinagi sam si se gleda zashtoto nie sme zaeti edin s drug nikoga ne mi se e slu4valo da gledam film s priqtelqt mi nai mnogo 1vite 15min i drugite ve4e sme se grabnali... :grin: :grin: :grin:
sladkata_bebz
08-21-2008, 12:19
mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... :-) moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.
+100000 абсолютно вярно и за нас
Аз обожавам да си "играя" така с него,пак и той май е на същото мнение.Правим го честичко,докато гледаме тв или филм,докатъо сме си заедно някъде насаме,при всяка удобна възможност.А когато има някой ,който случайно може да забележи с какво се занимаваме,е по-интересно как се опитване да го правим тайно :D :D :-)
Обожавам. Прекалено много. Трудно се сдържам вкъщи и на публични места ;) Даже го смятам за лек минус понякога.
Nadelina
08-21-2008, 15:41
I az go pravq, no chak da go obojavam, po-skoro ne sym obryshtala osobeno vnimanie na tova mi zanimanie.
get_nasty_
08-21-2008, 16:55
емм яко си ее...най-голяма е тръпката, когато има хора около вас и се опитвате да го правите незабелязано :grin:
+146565 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
MakeMeLaugh
08-21-2008, 19:52
mM Az nai obicham dokato sme na plaj iliv vodata ili na pqsyka 4e da go e sram da stane ili izleze ot vodata zashtoto sam go vazbudila... :-) moq nikoga ne me e spiral kamoli da mi se skara ahaha.
+100000 абсолютно вярно и за нас
Аз обожавам да си "играя" така с него,пак и той май е на същото мнение.Правим го честичко,докато гледаме тв или филм,докатъо сме си заедно някъде насаме,при всяка удобна възможност.А когато има някой ,който случайно може да забележи с какво се занимаваме,е по-интересно как се опитване да го правим тайно :D :D :-)
Хахахах, позната тръпка.
И ние така бяхме в начаялото.. сега УЖ сме по-цивилизовани :-D
Ама видя ли, че филма ми е тъп почвам да са заигравам... тя па земе стане мокра и уххх... :D
Другия вариант е докато гледаме филми тя да почне да го прави ама сякаш се си играе с химикал.. сякаш нищо нередно не вижда в цялата ситуация 8-)
:grin:
GabisiTa
08-21-2008, 21:12
Мммм дам... определено обичамммм :grin: :P :-)
a[N]D[i]T[k]a]хмм не .. по принцип гледаме ли тв гледаме тв .. :) гушкаме се но не се пипаме. . е сега зависи от настроението и т.н. но в главния случаи избягваме :) и таи ми е по добре защото не се чувствам като предмет които използва и после захвърля.. . :-)
+1 :) 8)
DevilWish
08-21-2008, 21:22
Ммм аз обичам да го правя ,ама моя нз къв човек е :-x той ми се дърпа за секс даже :-x почва да ми писва това :? :shock: :o :o :( Дума да не става да взема ей така да го обарвам :x
MakeMeLaugh
08-21-2008, 22:55
Аууу, ше ме извиняваш ама.. Глупак! :smt017
Аз вече толкова се пристрастих, че не мога вече без това... :-|
:smt003
purple__love
08-22-2008, 09:36
nie su6to si PRAKTIKUVAME...su6tite ne6tica...zabavno e!
nikemilov
08-22-2008, 09:43
А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното.
Това най-често, почти винаги! 8)
Martini_Chick
08-22-2008, 10:36
Ми яко е но моя ''приятел'' го прави постоянно и понякога ми става кофти :(
BuKTopuq
08-22-2008, 16:34
да аз много обичам да докосвам приятелката си постоянно и много обичам когато тя ми ме докосва,казал съм и че може да го прави по всяко едно времем когато си поикса :grin: :grin: :-)
Gam3 0v3r
08-22-2008, 18:12
И аз обичам мн .... :grin: :-P
donkihot
08-22-2008, 18:59
ами...като се замисля..пред хората не,4е не ми се иска да го пипам,ама не става..само като го пипна за бедрото и той "мило панталона ми е тясен" или нещо от сорта..ама в бара...редовно си се 'пипаме'
Ест че обичам :grin: :grin: :grin:
Bellatrix
08-22-2008, 20:00
Ест че обичам :grin: :grin: :grin:
Ест, мило, скапвашме напрао... :-) :oops: :oops: :oops:
обожавам да си му го мачкам нежничко :grin: :grin: :grin: особено като се разхождаме голи в нас или тях .. и така неочаквано :grin: :grin: :grin:
cradleoffear
08-25-2008, 01:08
И аз... супер много ми харесва! :grin:
винаги си я барам за дупето мойта и тя мене иии като сме в тях мн обичам да и мачкам циците :grin: даже и да не сме в тях :D
prettyIdeath
08-25-2008, 07:58
М.. чак пък да ми е мания - не, но инак обичам... :)
Есенен_Ден
08-25-2008, 08:25
понякога даже става и на закачка :) аз лично обичам както и приятеля ми :)
Супер игрички стават, особено сутрин през уикендите!!!
zaiobaio
08-25-2008, 13:14
на мен скоро ми се случи с моя да заспим с ръката му в гащите ми. каза че му било приятно да спи така. много ме учуди. 8-) :-D
jambo_bs
08-25-2008, 13:56
Приятно е :)
chery_bubble
08-26-2008, 06:31
и аз мисля,че е чудесно :) моя приятел постоянно ме хваща за циците,но го прави с такава ангелска физиономия.че.... :oops: :evil:
SpOrTs_GiRl
08-26-2008, 10:40
Обожавам.
Иначе бившия пазеше дистанция на публични места .. Много лесно му ставаше иии .. сконфузна ситуация. :D
Затова само когато бяхме само двамата .. : )
Love0nlyMyself
08-26-2008, 10:42
и извод е:
сички харесват
sh3_1s_7h3_0n3
08-26-2008, 19:11
Аз...много обичам да си играя. http://www.ue-varna.info/images/smilies/blush.gif.. особено като сме си само двамата. http://www.ue-varna.info/images/smilies/blush.gif
Da bate .. mn e hubavo .. praim go redovno s moita po centara da hodim i tq da me fashta za chepa... ili v avtobusa da q baram za cicite... vadq gi ot sutiena razhojdam gi smucha gi takiva raboti ... na cyrkva kat hodim oshte malko she se naebem :/ nz kvo ti kaja .... bah ta v maloumniq !!!
MakeMeLaugh
08-26-2008, 20:30
Е, не се самоунижавай така де ;)
emin3m4ety
08-28-2008, 21:35
и аз :oops: da vi priznaq daje sam pipala oneq raboti na 2ma MOI SAO4ENIKA V U4ILI6TE :oops:
InnchetO
08-28-2008, 21:55
о да много е яко :oops:
lollipop61
08-29-2008, 21:13
MxM :grin: :grin:
Xrisenceto
08-30-2008, 13:10
о да :grin:
хахаха постоянно кат почнем да се целуваме и не само той си слага раката на циците ми или хваща мойта и я слага на уная му раута .. :grin: :lol: бахти и лудницата :lol:
lqlqlq22
08-30-2008, 20:04
MN mi e priqtno da si igraq s ngoviq.....nz zabavno mi e!!apak osobenno kato gledame filmm :D ne go ostavqm da go izgleda celiq i mn se nervi posle !!! :-)
LovelyGirl
08-30-2008, 20:31
MN mi e priqtno da si igraq s ngoviq.....nz zabavno mi e!!apak osobenno kato gledame filmm :D ne go ostavqm da go izgleda celiq i mn se nervi posle !!! :-)
Еее че пък 1 филм да не е по-интересен от това :-D
vaseto0o
08-30-2008, 21:05
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне :D
angel_love_
08-30-2008, 22:23
ОоО да .. не че се съм някаква злобарка ама мн ме радва особено ,ако сме някъде на кафе ... и хем знае че неможе,хем му е кеф ... абе готино е да го дразня .. 8)
LovelyGirl
08-31-2008, 09:03
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне :D
Слава Богу,че моя не гледа спорт :D
lqlqlq22
08-31-2008, 10:35
_Kristin_ Пуснато на: Съб Авг 30, 2008 11:31 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
abv-16 написа:
MN mi e priqtno da si igraq s ngoviq.....nz zabavno mi e!!apak osobenno kato gledame filmm ne go ostavqm da go izgleda celiq i mn se nervi posle !!!
Еее че пък 1 филм да не е по-интересен от това
predpolagam 4e ne,6toto si li4i po izrajenieto 4e mu haresva,no qvno nqkoi pyt prepo4ita da si izgleda fimla !!!! :?
lqlqlq22
08-31-2008, 10:44
vaseto0o написа:
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне
xaxaaa toi ne gleda ma4ove :grin:
lqlqlq22
08-31-2008, 10:45
vaseto0o написа:
Незнам ама ако е финал на шампионска лига нищо чудно да я гръмне
xaxaaa toi ne gleda ma4ove :grin:
Аз много обичам като сме навънка някъде и като поставя ръката си по бедрото му нагоре и нагоре..дакота се озове между краката му ... Мале обожавам да му гледам изражението тогава ... Иначе докато гледаме филми ... ми случва се да си пускаме ръце :grin:
vaseto0o
09-01-2008, 21:19
Вие сте баси гадните знаете ли кво е гадно на момчето катоо е с тесни дрехи и да му стане, тва е нечовешко :?
SpOrTs_GiRl
09-01-2008, 22:02
Вие сте баси гадните знаете ли кво е гадно на момчето катоо е с тесни дрехи и да му стане, тва е нечовешко :?
Мда .. ужас .. Така на бившия веднъж .. Много кофти се получи ......
Едвам се прибра, момчето. :D .... :(
Оттогава пази дистанция .. пазеше де..
sevenhill
09-01-2008, 22:24
Напрао съм зарибен по тия игрички обужавам ги :-D
Ние един филм не сме гледали заедно целия (освен на кино) аз задължително почвам да си играя с неговия....и той не издържа и..... правим секс :grin: обожавам тези игри и докато сме по улицата също ... :grin: Страхотно е!!!!! НИкакъв спорт докато има секс- така е при нас!
Stefchyy
09-02-2008, 10:55
Еми мЕн мЕ кефи като легнем и преди да заспим си играем един с друг :)
Темичката е доста палава!!! поздравявам автора :)
Ще кажа само с една дума, че това ми е любимото, особено като сме някъде на обществено място и като си пуска ръката и тя започва- стига стига но като стигна там дето трябва и забравя и ума и дума 8)
Още не съм пробвал докато спим, ама и това ще стане :)
amatorium
09-02-2008, 11:16
Haresva mi da galq i celuvam cqloto i tqlo. Ot stupalata do vratleto.
nejnaDROGA
09-13-2008, 15:02
Обичате ли да си играете постоянно с интимните части на партньора си? - Не говоря докато го правите
А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното. ^_^
Или докато сте легнали да спите и през нощта докато партньора/ката ви спи вие като се събудите и да го/я опипвате, целувате, лижете там :oops:
РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често! :)))
Хах поздравления :-) Темичката е доста интересна :grin: Ама нещо я позабравихте и си викам "я да я обновя :)"
Сега по темата:Дамм и 2-те неща,за които говориш си ги обичам :-) Редовно се случва да седнем да гледаме някой филм и винаги преди да почне си казваме "Мило!!!Айде тоя път да изгледаме целия филм!!!" ... Да ама неее :? Гледаме 10-15 мин. ... пуснат някоя реклама и аз не издържам и почвам да го галя,той също почва да си пипа на любимите местенца ... Няколко целувки (а пустите реклами още не са свършили :x ) и айдеее :oops: Другото,което също много ми харесва е когато оставам да спя в тях :) Той все се събужда преди мен и като почне да ме гали,да ме целува :oops: Аз все започвам с "Мило айде остави ме да се наспя деее!" ама като започне да целува по надолу иии просто не издържам и се събуждам набързо :D Е вярно,че после отнася няколко удара с възглавницата ама ... :D
pro_teen
09-13-2008, 18:07
:D maniq si e da gledah kak mom4e se raztapq v r1cete ti :D :D
malko_kalpazan4e
09-13-2008, 19:50
по принцип не се обарваме постоянно
mynichka
09-24-2008, 04:57
ооо това ми е едно от любимите :) обичам да си играя с него да го закачам ..особенно навън :-P
pepita87
09-24-2008, 09:48
И аз мн обичах да си играя с бившия ми докато кара :oops:
А неговите ръце непрекъснато бяха или на гърдите ми или... :-D
И аз обичам да си "играя" докато шофира :D :oops: А той умира от удоволствие...Или когато сме навън с приятели,да му прошепна нешо мръсно на уше...и да го гледам колко нетърпеливо бърза да ставаме,и как ме изспива с поглед :-D
GotTheLife
09-24-2008, 11:20
въй не
ANTIHUMAN
09-24-2008, 14:23
Много се кефя така! :grin: :grin: :grin: Макар ,че мечтите ми няма да се сбъднат скоро време да не кажа изобщо!Глупави илюзии! :(
Иначе харесва ми ,ама сега съм без човек до себе си дори за една нощ! :lol:
it_ends_tonight_
09-24-2008, 14:47
Обичам, ама не от първата седмица.. предпочитам да се задълбочат нещата за да не излезе после, че съм курве, което позволява да бъде оппивано навсякъде или, което пипа ;]
amatorium
09-24-2008, 16:26
Nai obicham da q celuvam i galq navsqkude.
aniezina
09-24-2008, 17:36
РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често! :))) Правя го, но когато съм в настроение, а не при вска отдадена възможност. Най-забавно е на публични места. Когато започна да го галя там долу, но много потайно, така че само аз и той да знаем, започва едно изчервяване, едно заекване, много ми е забавно :-D
pro_teen
09-24-2008, 18:35
:D РАДВА МЕ ДА ПРАВЯ ТОВА, НО НЕГО МНОГО ПОВЕЧЕ! :D :P
LetiCherry
09-24-2008, 19:21
Ohoo...dam, po4ti vinagi kato gledame film si igaraem edin s drug i posle preminavame i kum drugi ne6ta... :-D Ina4e moqt mnogo obi4a da me pipa navsqkude, bezramnik e, dori i da sme v edna staq s drugi hora kato ne gledat ili kato ne se vijda pak si opipva :D i az oba4e ne ostavam po-nazad. Pipame po gurdite i dupeto postoqnno - kato se razhojdame, miem zubite ta dori kato gotvq se vurti okolo men i me po6tipva za da vurvi po-leko gotvento. Ina4e kato se budi no6tnop vreme me pridurpva kum sebe si i me gu6ka taka 4e rukata mu da e pri gurdite mi. :) A po nqkoi put me budi kato mi go vkara napravo :-D . I az obojavam da si igraq s nego :grin:
i'm so excited!
09-24-2008, 19:30
ръчички под масата .. неволно,разбира се :D
Обожаван да му го барам ей така хаха и да си играя с него...да го дразня.. и да му ма4кам плоските цицки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: