.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105

(+16) Обичате ли да си играете :Р

Обичате ли да си играете постоянно с интимните части на партньора си? - Не говоря докато го правите

А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното. ^_^

Или докато сте легнали да спите и през нощта докато партньора/ката ви спи вие като се събудите и да го/я опипвате, целувате, лижете там

Аз обичам, много и двете.. бих казал мания

РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често! ))
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    И аз много обичам да го правя
    Sasho1988

Варна..

e 4ak da obi4am nz ama mi e priqtno takova i nqkoi pat dokat sme si legnali i gledame ne6to neusetno si go zaka4am,bez nikvi seksualni misli

И при мен може да се нарече маниа да го пипам постянно и да си играя с него

А най-обичам през ноща,най-мн се възбуждам тогава.

Примерно снощи като ме събуди с опипване,ммм беше страхотно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    +1, докато кара ,най-много обичам
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

харесва ми да правя такива неща

Мега фен
    Докато сме някъде на вънка..да я гледам как не може да се сдържа да се разкрещи от възбуда..
    А иначе винаги съм казвал, че ако не за друго, искам да имам една пу*ка да си играя с нея..

Приятелю... черпя те 1 бира за последното изречение дето каза!
    Шапка ти свалям и аз споделям идеята

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    +1, докато кара ,най-много обичам
    И аз мн обичах да си играя с бившия ми докато кара
    А неговите ръце непрекъснато бяха или на гърдите ми или...

Аз най-обичам докато гледаме телевизия, или докато стоим пред компа, или сутрин и през нощта така да я будя както казаха.
    Или пък най-спонтанно най-се кефя като ме хване и почне да си играе, че чак мрънка като се "скарам" :P

Пък тия цици.. само дето вече отпечатъци от ръцете нямат

оо и аз много обичам да го закачам така или по точно както казахте да си играя.. даже като вървим някаде примерно по центара започвам да го барам и на него му става неудобно ..
    Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
    (sun)~ ;]

Град
    Хасково
    На мен също ми допада.

Мега фен
    Град
    SF
    Омг, да! Ужасно много оби4ам, но за съжаление мъж ми не ми дава винаги, особено като е зает.. Кара ми се и напоследък престанах да правя опити да си играя така Ина4е бившия го бях нау4ила идеално - няма иска или не иска - стиска зъби и това е

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Amateur
    Мноо обичам,особено ако гледаме тв да и мачкам циците

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Обожавам!!При сгоден случай винаги го правя,но не навън де..че после как ще се прибираме?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Re: (+16) Обичате ли да си играете :Р

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Аз обичам, много и двете.. бих казал мания
    +333
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Разбира се.

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Омг, да! Ужасно много оби4ам, но за съжаление мъж ми не ми дава винаги, особено като е зает.. Кара ми се и напоследък престанах да правя опити да си играя така Ина4е бившия го бях нау4ила идеално - няма иска или не иска - стиска зъби и това е
    zna4i trqbva da go prevuzpitash
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

емм яко си ее...най-голяма е тръпката, когато има хора около вас и се опитвате да го правите незабелязано
    Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съвет нали за тва са форумите

хмм не .. по принцип гледаме ли тв гледаме тв .. гушкаме се но не се пипаме. . е сега зависи от настроението и т.н. но в главния случаи избягваме и таи ми е по добре защото не се чувствам като предмет които използва и после захвърля.. .

аз също
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Голям фен
    През повечето време се си се гушкаме и целуваме
    еСтЕСтВеНо че обичам да се натискаме така да се каже

и аз, и аз мн оби4ам

\/ помислих,че аз съм единствената луда,дет обожава да си бара приятеля .. горкичкия направо съм го влудила ама му харесва

Град
    с0фия
    даааааааааааааааааааааааа аааааааааааааа понякога е мн весело щото аз го ръчкам там и го удрям клатя го хаха колкото да стане смеха или пък той почне да ми пипа циците по ритъма на некоя песен
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си