- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (+16) Обичате ли да си играете :Р
Обичате ли да си играете постоянно с интимните части на партньора си? - Не говоря докато го правите
А примерно сте седнали да гледате тв и да й мачкате циците, или да му галите оная работа и обратното. ^_^
Или докато сте легнали да спите и през нощта докато партньора/ката ви спи вие като се събудите и да го/я опипвате, целувате, лижете там![]()
Аз обичам, много и двете.. бих казал мания![]()
![]()
РАЗКАЖЕТЕ кое и как правите най-често!))
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз много обичам да го правя![]()
Sasho1988
Варна..
И при мен може да се нарече маниа да го пипам постянно и да си играя с него![]()
![]()
А най-обичам през ноща,най-мн се възбуждам тогава.
Примерно снощи като ме събуди с опипване,ммм беше страхотно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+1, докато кара ,най-много обичамПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Докато сме някъде на вънка..да я гледам как не може да се сдържа да се разкрещи от възбуда..![]()
![]()
А иначе винаги съм казвал, че ако не за друго, искам да имам една пу*ка да си играя с нея..![]()
Приятелю... черпя те 1 бира за последното изречение дето каза!![]()
Шапка ти свалям и аз споделям идеята![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз мн обичах да си играя с бившия ми докато караПървоначално написано от eveto_xx
![]()
А неговите ръце непрекъснато бяха или на гърдите ми или...![]()
Аз най-обичам докато гледаме телевизия, или докато стоим пред компа, или сутрин и през нощта така да я будя както казаха.![]()
Или пък най-спонтанно най-се кефя като ме хване и почне да си играе, че чак мрънка като се "скарам" :P![]()
Пък тия цици.. само дето вече отпечатъци от ръцете нямат![]()
![]()
оо и аз много обичам да го закачам така или по точно както казахте да си играя..даже като вървим някаде примерно по центара започвам да го барам и на него му става неудобно ..
![]()
Обожавам очичките ти..когато нежно ги притваряш и ме целуваш с цялата нежност на тоя свят..Обожавам и кожата..аромата..всеки твой жест ме кара да потръпвам... да съм единствена...
(sun)~ ;]
Омг, да! Ужасно много оби4ам, но за съжаление мъж ми не ми дава винаги, особено като е зает.. Кара ми се и напоследък престанах да правя опити да си играя такаИна4е бившия го бях нау4ила идеално - няма иска или не иска - стиска зъби и това е
![]()
![]()
Робинята на Quench
Мноо обичам,особено ако гледаме тв да и мачкам циците![]()
Обожавам!!При сгоден случай винаги го правя,но не навън де..че после как ще се прибираме?!![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+333Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
zna4i trqbva da go prevuzpitashПървоначално написано от SINDEL
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
емм яко си ее...най-голяма е тръпката, когато има хора около вас и се опитвате да го правите незабелязано![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите
хмм не .. по принцип гледаме ли тв гледаме тв ..гушкаме се но не се пипаме. . е сега зависи от настроението и т.н. но в главния случаи избягваме
и таи ми е по добре защото не се чувствам като предмет които използва и после захвърля.. .
![]()
аз същоПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
През повечето време се си се гушкаме и целуваме![]()
еСтЕСтВеНо че обичам да се натискаме така да се каже![]()
даааааааааааааааааааааааа аааааааааааааа![]()
![]()
понякога е мн весело щото аз го ръчкам там и го удрям клатя го хаха колкото да стане смеха или пък той почне да ми пипа циците по ритъма на некоя песен
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...