View Full Version : как е по-добре
амии интересно ми е като задоволявате приятеля си орално използвате ли презерватив? :oops: щото има разни болести и т.н. абе дайте си мнението?
girl_in_black
08-20-2008, 19:53
Не, презервативът има ужасен вкус.Все пак не правя свирки на случайни момчета, та да има кой знае каква опасност от болести.
Marina__
08-20-2008, 19:55
Не, презервативът има ужасен вкус.Все пак не правя свирки на случайни момчета, та да има кой знае каква опасност от болести.
Съгласна :) . Приятелят ми подържа желязна хигиена, така че няма от какво да се притесняваме :).
Love0nlyMyself
08-20-2008, 19:58
:smt041 :smt023
LovelyGirl
08-20-2008, 19:59
Mн ясно,че не.Не стига,че той така няма да усеща нищо,ами и на теб ще ти е гадно в устата и няма да ти е удобно с тая гума.
А и все пак предполагам,че няма да правиш наляво и надясно,ами само на хора,на които имаш доверие ;)
Каква е тая хигиена...варене във вода;30 минути на 200 градуса?!Само това би убило микробите и то не перфектно!!!
Marina__
08-20-2008, 20:08
Каква е тая хигиена...варене във вода;30 минути на 200 градуса?!Само това би убило микробите и то не перфектно!!!
Пфф ти в стерилна среда ли живееш? :D
crazyhair
08-20-2008, 20:09
4i priqtelq ti ako ima takava higiena vaop6te ima li ne6to v ga6tite :-D
schizophrenia
08-20-2008, 20:12
:-D :-D Хахаха, направо ме уби...
UNrealPoWeR
08-20-2008, 20:21
Хигиената е важна... ;)
Love_Boy
08-20-2008, 20:23
Все пак не правя свирки на случайни момчета, та да има кой знае каква опасност от болести.
Тази фраза показва културата и морала ти в целото им величие!
"Не правя свирки на спучайни момчета" - ти конкурси ли организираш за да избереш с кого да садоволиш низките си страсти!
donkihot
08-20-2008, 20:25
съгласна съм,4е с презерватив няма да е яко и на двама ни,затова без го правя...пък до ся само на едно мом4е съм правила свирки,така 4е...не мисля,4е има голяма опасност от заразяване
glezan4e
08-20-2008, 20:26
+1
girl_in_black
08-20-2008, 20:35
Все пак не правя свирки на случайни момчета, та да има кой знае каква опасност от болести.
"Не правя свирки на спучайни момчета" - ти конкурси ли организираш за да избереш с кого да садоволиш низките си страсти!
Не, просто вероятността да се заразиш е много по-голяма при случайни контакти, отколкото ако имаш един сексуален партньор.Вече разбра ли ме?А и наши беше бисексуален и беше с момичетата само за секс?Така че не ми говори за моя морал, а се замисли върху твоя!!!!
хахахахха смях се 5 минути :D :D просто ме уби :lol: :lol: :lol: :lol: :-D :D
После го лъсваш с CIF или Domestos и го поставяш във вакуум и не го вадиш и не го докосваш докато не дойде време да ти правят орална любов :)
Нямах предвит стерилна среда :o
Просто по-горе писаха за Желязна хигиена или нещо такова...и просто и казах какво е Желязна хигиена!!!Да без презерватив е по-добре!Но нека разбере се пак за какво става въпрос и дори гаджето и да се мие през 1 секунда пак ще има микроби образуващи болестите :D
И ако гаджето ми има нещо скрито в гащите...ще се самоубия! :shock:
Момче съм... :-x
huligankata
08-20-2008, 20:55
Естествено, че без презерватив - за какво ми е да му правя орална ако е с презерватив, като почти нищо няма да усеща. Предпочитам да рискувам, а и си имам постоянен партньор, така че мисля шанса за заболяване е по-малък.
g1rl4eto_
08-20-2008, 21:08
Нямах предвит стерилна среда :o
Просто по-горе писаха за Желязна хигиена или нещо такова...и просто и казах какво е Желязна хигиена!!!Да без презерватив е по-добре!Но нека разбере се пак за какво става въпрос и дори гаджето и да се мие през 1 секунда пак ще има микроби образуващи болестите :D
И ако гаджето ми има нещо скрито в гащите...ще се самоубия! :shock:
Момче съм... :-x
:razz: :razz: :razz: :-P
Не, просто вероятността да се заразиш е много по-голяма при случайни контакти, отколкото ако имаш един сексуален партньор.Вече разбра ли ме?А и наши беше бисексуален и беше с момичетата само за секс?Така че не ми говори за моя морал, а се замисли върху твоя!!!!
+10000000000000