View Full Version : Бременна ли съм?
Zdraveite!Mnogo sym pritesnena.Devstvena sym, no momche svyrshi na korema mi, bqh s pola i belio, no v kraq na meseca mi zakysnq s 2 dena sled koeto mi doide. Ima li nqkakva veroqtnost da sym bremenna :S
Да не е влязло през пъпа? :D
eveto_xx
08-20-2008, 21:24
Дам, в 16ти месец...
ахахахаха +1
още една бременна...дано да си на 4, поне да поставиш рекорд да го ева
get_nasty_
08-20-2008, 21:26
ами до колкото знам щом не е свършил в теб значи не си бременна ...а и е много нормално лятото да закъснява...всякакви фактори влиаят на тези 2 дена закъснение...ако толкова се притеснявап купи си тест за бременост но мисля че няма да ти трябва :)
ами до колкото знам щом не е свършил в теб значи не си бременна ...а и е много нормално лятото да закъснява...всякакви фактори влиаят на тези 2 дена закъснение...ако толкова се притеснявап купи си тест за бременост но мисля че няма да ти трябва :)стига приказвате глупости бе, бременно е момичето..
Love_Boy
08-20-2008, 21:27
Zdraveite!Mnogo sym pritesnena.Devstvena sym, no momche svyrshi na korema mi, bqh s pola i belio, no v kraq na meseca mi zakysnq s 2 dena sled koeto mi doide. Ima li nqkakva veroqtnost da sym bremenna :S
Колко теми ебавки смяташ да пуснеш днес?
Колко теми ебавки смяташ да пуснеш днес?ее чакай малко де, първо бременна, после аборт ;)
da mnogo vvi e zabavno na vas
da mnogo vvi e zabavno na vasщо :? аборт няма ли да правиш, направи си бе, евтинко е, забавно е, няма повече деца направени върху корема.. :grin: :grin: :grin: :grin:
PLuScHeTo
08-20-2008, 21:42
:shock:
tolkova li obi4ate da se podigravate sys strahovete na horata ?!
tolkova li obi4ate da se podigravate sys strahovete na horata ?!ти от клаустрофобия ли заболяваш, че не разбрах..или от коремоспрермофобия ..ебати думата :D :D :D :D :razz: :razz:
ami obqsnete mi za da pi6a v tozi forum zna4i ne sym na qsno s ne6tata i za tva tyrsq pomo6t ot vas
tolkova li ne moje 1 da mi obqsni kato horata
ami obqsnete mi za da pi6a v tozi forum zna4i ne sym na qsno s ne6tata i za tva tyrsq pomo6t ot vasе бременна си де, за други въпроси се обърни към тема "Колко струва аборта" или "Колко деца искате да имате" ..въпрос на личен избор ;)
SeaEatsShips
08-20-2008, 21:52
не си бременна няма как
бтв на колко си?
"коремоспрермофобия" - тфа ще го запомня че по психо или там някой предмет може ми потрябва
Не, не обичаме да се подиграваме на страховете на хората..а на НЕОСНОВАТЕЛНИТЕ И НЕДООБМИСЛЕНИ СТРАХОВЕ на хората :) Ако сама не можеш да си направиш извод, че БЕЗ ДА Е ПОПАДНАЛА СПЕРМА В ТЕБ НЯМА БЕБЕ, тогава помоли преподавателя по биология да ти го разясни :)
не си бременна няма как
бтв на колко си?
"коремоспрермофобия" - тфа ще го запомня че по психо или там някой предмет може ми потрябваобъркал съм думата "коремоспермофобия"
викам, че я е страх от сперма върху корема си :D :D
оф .. как така в корема ти :lol:
не може да си девствена и бременна..
нито пък бременна и с цикъл ...
елементарни знания :?
neshtopotaka
08-20-2008, 22:20
ohh kakvo se ebavate na momi4eto we .......... :-x
prosto i kajete istinata 4e 6te si ima bliznaci :grin:
aide 4estito i da kaje6 kak se kazvat :razz:
ne, spermata see teleportirala v matkata ti
BePoHuKa
08-21-2008, 01:08
mojesh da si napulno spokoina!!Garantiram ti che nqmash nikaf shans da si bremenna..absurdno
1-vo na korema nikaf shnas
2-shtom si devstvena devstvenata ti cipa e zdrava i nqma kak spermata da premina ;)
prosto po spokoina nqma kak da badesh nqma gram,gram povod za pritesnenie!!Spokoino!!! :)
julushko
08-21-2008, 01:12
Цикъла ти подсказва, че не си. Дори да закъснее с 4 дни. В крайна сметка е лято и от жегата не се храним много. Нормално е да не идва по часовник.
не си бременна няма как
бтв на колко си?
"коремоспрермофобия" - тфа ще го запомня че по психо или там някой предмет може ми потрябваобъркал съм думата "коремоспермофобия"
викам, че я е страх от сперма върху корема си :D :D
Ооо, да.. До края на живота си няма да дава на мъжете да и свършват на корема ; ))
blagodarq mnogo na get_nasty_, БисквитенотоЧудовище, ceci_i_vlado,
mirelS i nai ve4e na BePoHuKa i julushko fienta hovalis !!
BePoHuKa
08-21-2008, 05:56
np ;) pak zapovqdai :)
SeaEatsShips
08-21-2008, 06:51
;)
A_Loving_Girl
08-21-2008, 07:29
Ще ме разплачете от смях :lol:.....защо пускате някви малуумни теми без смисъл....вече в тоя форум незнам на коя тема да вярвам заради ей такива кат вас !!!
Love0nlyMyself
08-21-2008, 07:55
:D :D :D сиг
sweet_baby_cool
08-21-2008, 08:14
:D :D :D :lol: :lol: :lol: Не си бременна, то ако се забременяваше така София щеше да се простира до Варна
LovelyGirl
08-21-2008, 09:10
of....
Какво ofka6?
Нормално е хората да ти се смеят при положение,че си тръгнала да се натискаш с някой и той е свършил на корема ти,а ти даже не знаеш как се забременява?Ти сама се излагаш като показваш каква ниска сексуална култура имаш-опс,ама тя май е никаква.
Как очакваш хората да те приемат на сериозно като ти самата не взимаш нещата които правиш насериозно,след като нищо не знаеш за тях.
Така,че научи нещо и тогава тръгвай да правиш каквото си искаш...освен,ако темата не е ебавка.