View Full Version : Правилно ли постъпвам?
ElisaDay
08-21-2008, 17:58
Здравейте.
Ходя с едно момче от 2 седмици и малко отгоре.Проблема е там, че преди да тръгнем много исках да съм с него, а сега..няма никаква тръпка.Но пък си прекарвам много добре времето с него.. смисъл хубаво ми е, когато сме заедно..но не е онова чувство, когато си с някой, когото желаеш много..(Казвам го,защото съм го изпитвала и знам какво е..) Е, дали не е правилно да седя още с него..може би така го залъгвам и него, и себе си?
Още нещо - преди малко ми каза, че мисли, че започва да изпитва нещо по-силно от едното привличане :) Щом за момента нямам намерение да късам с него, ако остана и нещата се задълбочат, дали няма да е по-зле за него?Дали не е по-добре сега да скъсаме?
Е,благодаря Ви за отделеното време :)
Браво,един човек,който да не мисли
само за себе си.
Внимателно прецени!-
това е моят съвет.
Успех.
MartyParty
08-21-2008, 18:25
Пусни птичето от клетката,преди да си му подрязала крилцата.
MiLeNcHeToO
08-21-2008, 18:25
Според мен щом ти е приятно с тва момче и си прекарвате добре мисля,че е по-добре да останеш с него въпреки че не изпитваш силни чувства.Ако го зарежеш ще го нараниш.Не мисля че го залъгваш,просто не му давай напразни надежди за в бъдеще :P
cherinka
08-21-2008, 18:47
Е, ние от къде да знаеме дали след време ще заизпитваш по-силни чувства към него
или дали ще е правилно сега да го зарежеш......
Разбирам, че си объркана, обаче тука имаш два възможни избора - каквото и да направиш или каквото и да решиш да направиш, никога не може да знаеш какво ще последва за в бъдеще.
....
crazy_lazy_girl
08-21-2008, 19:34
Е, ние от къде да знаеме дали след време ще заизпитваш по-силни чувства към него
или дали ще е правилно сега да го зарежеш......
Разбирам, че си объркана, обаче тука имаш два възможни избора - каквото и да направиш или каквото и да решиш да направиш, никога не може да знаеш какво ще последва за в бъдеще.
....
+1
ElisaDay
08-21-2008, 20:32
cherinka, не съм Ви питала дали ще го заобичам за вбъдеще..На мен ми е пределно ясно, че нито Вие, нито аз можем да отговорим на такъв тип въпроси :)
Love0nlyMyself
08-21-2008, 20:34
оо кофти ... преди бех същата обаче сега се оправих
ми по добре скъасйте щото псоле нещатата ще станат по сериозни и наистина може да го нараниш :?
paranoia
08-21-2008, 20:49
Та по въпроса може би ви е писано да сте фр,щом си прекарвате яко
SabrinaAa
08-21-2008, 20:55
Em...Za6To ne ostane6 s nego moje i da go zaobi4a6...taka i dvamata 6te ste happy!!!!!!! :-)
pitan4icata
08-21-2008, 21:37
daite si 6ans priqtnoto prekarvan emoje da se prvyrne v ne6to pove4e.
6to ako toi ve4e ima 4usta kym teb dali sq ili sled mesec se 6a go pozaboli.. ama pone 6te znae6 4e si probvala a i na4e vinagi 6te se pita6 kvo e 6tqlo da byde..
uspeh
i da kaje6 sled vreme kak vyrvi ;)
Fallen`Angel
08-21-2008, 21:43
Щом тръпката е изчезнала, значи няма смисъл да продължавате да бъдете заедно, НО ако е просто, защото си свикнала с него и с мисълта, че знаеш, че е с теб да ти е омръзнал, като го оставиш ще започне да ти липсва и ще настане кофти положение. Аз лично винаги преценявам как точно ще се почувствам след като оставя някого и до сега не съм грешал. Ако не си сигурна по добре му кажи още от сега. Кажи му, че не си подходящата за него и че ще се надяваш да намери някой, с когото да бъде истински щастлив
Fallen`Angel
08-21-2008, 21:49
Абе, човек ти си някво разглезено малко депресирано същество! Яааа стига с тея простотии, да не си на пет годинки. Докат не окосиш градинката няма как да е твоя.
За кого говориш?