Влез

View Full Version : Струва ли си, да го потърся?

Take_That
08-22-2008, 15:36
Здравейте! :) Надявам се, че ще можете да ми дадете съвет. Ето и моята история накратко:
Преди време се запознах с едно момче, харесахме се, излизахме няколко пъти. Дори на последната ни среща той ме хвана за ръка, погали рамото ми…Един ден си писахме по skype и се сдърпахме, няма да споменавам защо (причината беше доста глупава, само да поясня, че той започна първи, обвиняваше ме несправедливо), аз се ядосах и му казах, че изпитвам към него нещо повече от приятелски чувства. Той ме помоли да поговорим за това, когато се видим, аз също исках да проведем този разговор на живо, но така се случи, че му казах как стоят нещата. На следващия ден, след като му признах чувствата си, той не ми писа въобще, макар че беше в skype. А на по следващия пък отиде на море. Не ми писа нито един sms, през всички дни, в които беше там. Аз също не писах. А първият път, когато отново беше заминал за морето ми пишеше sms-и всяка вечер. Вече се е върнал, но не знам дали да му пиша, дали да го потърся, като че ли не искам да досаждам. :? Вие какво ще ме посъветвате?
Забравих да спомена още нещо: Той е приет да учи в друг град и ще заминава след около 2 седмици. Съжалявам ако е станало объркано, просто аз самата съм доста объркана. Благодаря за отделеното внимание. :):):)

Cvetito53
08-22-2008, 15:41
Spored men kakvoto i da stane mejdu vas za tezi 2 sedmici nqma da imate bade6te 6tom e priet v grug grad!Nai dobre ne go tarsi voab6te-taka po lesno 6te go zabravi6!Uspeh!

fuck_me_pls
08-22-2008, 15:42
Spored men kakvoto i da stane mejdu vas za tezi 2 sedmici nqma da imate bade6te 6tom e priet v grug grad!Nai dobre ne go tarsi voab6te-taka po lesno 6te go zabravi6!Uspeh!

+1.

mir4eto93
08-22-2008, 15:54
Тази история ми е доста позната за жалост :( Ако ти харесва компанията му можеш да му пишеш и да се разберете, но според мен да сте само приятели... любовта от разстояние не е любов... ако мислиш, че няма да можеш да си му само приятелка, с която да си говори по скайп то тогава го забрави и продължавай напред... :)

GabisiTa
08-22-2008, 16:02
По-добре не го търси ...

Take_That
08-22-2008, 16:08
[quote="mir4eto_93"]Тази история ми е доста позната за жалост :( Ако ти харесва компанията му можеш да му пишеш и да се разберете, но според мен да сте само приятели... любовта от разстояние не е любов... ако мислиш, че няма да можеш да си му само приятелка, с която да си говори по скайп то тогава го забрави и продължавай напред... :)

И аз не знам дали мога да съм му само приятелка, с която да си говори, просто така едва ли ще мога да го забравя, ако ме потърси, излезем и си изясним отношенията, но не стане нищо, съм решила да пробвам как ще е, когато той замине и поддържаме връзка, ако чувствата ми не се променят, мисля че ще е най-добре да спрем да комуникираме :)

BlueCat
08-22-2008, 16:08
Може просто да не иска да се обвързва с теб, защото ще заминава и ще ви е наистина трудно да сте заедно.

Take_That
08-22-2008, 16:09
Може просто да не иска да се обвързва с теб, защото ще заминава и ще ви е наистина трудно да сте заедно.

И аз така си мисля, но в главата ми изникват и друго - може би просто изпитва към мен приятелски чувства :(

BlueCat
08-22-2008, 16:11

И аз така си мисля, но в главата ми изникват и друго - може би просто изпитва към мен приятелски чувства :(

И това е възможно.

iff
08-22-2008, 16:14

И това е възможно.

+1 ..

xxxSnowflakexxx
08-22-2008, 18:39
Не го търси.А като замине какво ще правиш????????????По добре остави така нещата. :) :)

evelinka1122
08-22-2008, 18:46
остави го, не се занимавай повече....
1-во той не ти пише, изобщо не поддържа никаква връзка, следователно не иска нищо общо с теб......
2-ро приет е в друг град.... ще замине и какво ? не теб ще ти е гадно...
3-то да не ти пука! :-) УСПЕХ

Take_That
08-22-2008, 19:02
остави го, не се занимавай повече....
1-во той не ти пише, изобщо не поддържа никаква връзка, следователно не иска нищо общо с теб......
2-ро приет е в друг град.... ще замине и какво ? не теб ще ти е гадно...
3-то да не ти пука! :-) УСПЕХ

Искам ми се да не ми пука, но просто е малко трудно, през всичките дни, през които беше на морето не спирах да мисля за него, сега е в skype и пак не ми пише и вече се отказвам от него!

kiss_
08-22-2008, 19:43
:twisted: e az 6te te posyvetvam da go potyrsi6 za6toto kato zamine 6te syjalqva6 4e ne si mu zvynala :wink: .a moje i tezi dve sedmici da bydat nezabravimi za vas i da go zapomni6 s hubavo tova mom4e,a ne da se 4udi6 dali e trqbvalo da mu se obadi6. taka 4e deistvai :smt003

Mementomori
08-22-2008, 19:49
И аз съм на мнение,че няма смисъл да го търсиш.Ако той имаше интерес към теб,беше го грижа за чувствата ти,за самата теб,щеше да те потърси,най-малкото би поне отговорил в скайп или нещо подобно.Запази достойнството си и продължи напред!!!!
Момчето и за приятел не става,липсва му отговорност,приятелска загриженост,обич...

SabrinaAa
08-22-2008, 20:11
+1 ama ti si znae6 nai-dobre!!!!!!!Ne se vliai mnogo ot horskoto mnenie a slu6ai sarceto si!!!!!! 8)

Take_That
08-22-2008, 20:34
Той ми писа в skype, но ми каза, че имало нещо, заради което не си е прекарал много добре на морето, но не ми казва какво. Щял да сподели, когато се видим :(

zaraaa
08-22-2008, 20:41
Така понеже виждам, че има развитие, в смисъл той ти е писал, значи се интересува от теб по някакъв начин :) А относно за това, заради което не си е прекарал добре, може би е мислил над това, което си му признала, а то не е никак малко - чувствата ти към него :) Успех, дано се получи нещо :)

Take_That
08-23-2008, 22:36
Така понеже виждам, че има развитие, в смисъл той ти е писал, значи се интересува от теб по някакъв начин :) А относно за това, заради което не си е прекарал добре, може би е мислил над това, което си му признала, а то не е никак малко - чувствата ти към него :) Успех, дано се получи нещо :)

Не ми казва, защо си е прекарал не добре на морето, може би е за това, което ти казваш, но едва ли :(

sladka_ata
08-23-2008, 22:42
таа прочетох за какво става на въпрос и аз мисля че може да е мислил за това което си му казала защото понякога момчетата мислят повече от колкото очакваме :)

balu4ka
08-26-2008, 16:33
по -добре да знаеш,че си опитал всичко ..от колкото нищо!?дано това ти помогне :(

sixth^sense^f
08-26-2008, 18:53
pogovori s nego za tova koeto go e pritesnqvalo i togava preceni... uspeh nadqvam se da vzemesh previlno reshenie :)

Take_That
08-26-2008, 19:48
pogovori s nego za tova koeto go e pritesnqvalo i togava preceni... uspeh nadqvam se da vzemesh previlno reshenie :)

Едва ли ще поговорим, защото не сме си писали от неделя насам, явно той иска да остави нещата така, както са в момента и аз не знам вече какво да мисля, макар, че ме уверяваше, че ще се видим и тогава ще ми разкаже какво е станало, но май няма желание :(

sladur4etyYy
08-26-2008, 20:02

Едва ли ще поговорим, защото не сме си писали от неделя насам, явно той иска да остави нещата така, както са в момента и аз не знам вече какво да мисля, макар, че ме уверяваше, че ще се видим и тогава ще ми разкаже какво е станало, но май няма желание :(

а може би е точно тва 4е те харесва а го е страх какво 6е стане след като замине. бтв става дума за кандидатстване след 7-ми клас, нали?

Take_That
08-26-2008, 20:07

а може би е точно тва 4е те харесва а го е страх какво 6е стане след като замине. бтв става дума за кандидатстване след 7-ми клас, нали?

Не след 12-ти :(

sladur4etyYy
08-26-2008, 20:12

аха ок. ами аз смятам 4е трябва да го накараш да ти каже какво всъщност става, за да може и 2-мата да продължите непред, а не непрекъснато да се питате ''какво ли щеше да стане, ако...''

zaraaa
08-26-2008, 20:55

аха ок. ами аз смятам 4е трябва да го накараш да ти каже какво всъщност става, за да може и 2-мата да продължите непред, а не непрекъснато да се питате ''какво ли щеше да стане, ако...''

Не е ли по-добре да не го притиска, а да го остави той да и каже какво всъщност става , когато е готов? :?

sixth^sense^f
08-26-2008, 23:24
s1glasna s1m s zaraaa .... izchakai da se pootalojat neshtata ..... toi samiq sigorno e mn ob1rkan ...zatova neb1rzai neka toi te pot1rsi .... :)

zaraaa
08-27-2008, 10:52
s1glasna s1m s zaraaa .... izchakai da se pootalojat neshtata ..... toi samiq sigorno e mn ob1rkan ...zatova neb1rzai neka toi te pot1rsi .... :)

+1 Мисля че той сам тряба да ти каже какво мисли по този въпрос ( в смисъл относно чувствата ти), той сам да ти каже какво чувства към теб, а не да го притискаш и да му казваш:Ами какво мислиш сега, относно това, което ти казах, относно чувствата ми и т.н" :) Успех, дано те потърси :)