Влез

View Full Version : девственост

ivana0895
08-22-2008, 20:23
moje li nqkoi da ka4i snimki ili da dade link k1m snimki na koito qsno se vijda dali momi4eto e devstveno ili ne , az rovih iz neta no ne namerih ni6to ... sega t1rsq pomo6t ot vas za6toto se gledah v ogledaloto i imam tam nqkakva 4erna dypka no ne s1m pravila seks a o6te ot malka sam gimnasti4ka iskam da razbera otvorena li s1m :)

swords1010
08-22-2008, 20:27
Ох стига сте го използвали това "отворена" (абе наистина го асоциирам с консерви), отвратително е. Дори и девствената ципа да е разкъсана от упражненията, които правиш, това не те прави недевствена, нали? Тогава защо се тревожиш? :)

Bubuu
08-22-2008, 20:29
Дори да не си девствена какъв е проблема???

donkihot
08-22-2008, 20:33
в този форум не веднъж се е споменавало от умни хора

девствеността е нещо,което губиш след като спиш с мом4е или моми4е!

така,4е...гледай се! девствена си щом не си имала полови контакти

cSSiE
08-22-2008, 20:33
moje li nqkoi da ka4i snimki ili da dade link k1m snimki na koito qsno se vijda dali momi4eto e devstveno ili ne , az rovih iz neta no ne namerih ni6to ... sega t1rsq pomo6t ot vas za6toto se gledah v ogledaloto i imam tam nqkakva 4erna dypka no ne s1m pravila seks a o6te ot malka sam gimnasti4ka iskam da razbera otvorena li s1m :)
не си девствена Тези, които се занимават със спортове от сорта на гимнастика или бягане, или нещо свързано с разтягане губят девствеността си :)

cSSiE
08-22-2008, 20:34

ципата се разкъсва не само от секс .. пръсти и т.н. ;]

ivana0895
08-22-2008, 20:36
prosto iskam da razbera dali s1m ili ne s1m , za6toto az vinagi mnogo s1m se strahyvala ot p1rviq p1t i dali nqma da boli mnogo p1k i az imam pa ni4eski strah ot kr1v , zatova . swords1010 obe6tavam ti milo drogar4e pove4e da ne pravq taka :P ne naistina i na mene mi zvy4i sme6no no to4no v momenta ne znaeh kak1v sinonim na " otvorena "da izpolzvam :) e taka de moje li snimki ?
:P

girl_in_black

Да, ципата може да се разкъса от много неща, но си оставаш девствена до момента, когато спиш с момче.И да ти се е скъсала ципата какво значение има?Тамън няма да те боли чак толкова, когато правиш секс

SpOrTs_GiRl
не си девствена Тези, които се занимават със спортове от сорта на гимнастика или бягане, или нещо свързано с разтягане губят девствеността си :)
Има и такива случаи, но не е задължитено след като се занимаваш с такъв спорт задължително да губиш девствеността си ..

donkihot
08-22-2008, 20:37

Да, ципата може да се разкъса от много неща, но си оставаш девствена до момента, когато спиш с момче.И да ти се е скъсала ципата какво значение има?Тамън няма да те боли чак толкова, когато правиш секс

аа кажи им гооо

ivana0895
08-22-2008, 20:40
e dobre de ve4e ne pitam za devstvenost a za tova razk1san li mi e himena

SpOrTs_GiRl
08-22-2008, 20:43
А как искаш ние да ти кажем?! От къде по-точно искаш ние да знаем?!?!?! Не всички, които практикуват такъв вид спорт се "отварят" ..

ivana0895
08-22-2008, 20:44
А как искаш ние да ти кажем?! От къде по-точно искаш ние да знаем?!?!?! Не всички, които практикуват такъв вид спорт се "отварят" .. a az iskah samo 2 snimki edna na momi4e s himen i na drygo bez ........

nestle
08-22-2008, 20:52
В една дръга тема бяха пуснали този сайт...нз до колко може да ти помогне но се пак ето: http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html ;)

cSSiE
08-22-2008, 20:53
ето ,че аз съм правият в случая тя пита точно това което аз отговорих .. няма страшно няма да усетиш нищо 1вия път :)

ivana0895
08-22-2008, 20:56
В една дръга тема бяха пуснали този сайт...нз до колко може да ти помогне но се пак ето: http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html ;) ms mnogo :) i taka ve4e znam 4e s1m s razk1san himen i da se nadqvame 4e 1viq put nqma da me boli :)

nestle
08-22-2008, 20:59
Радвам се че ти помогнах :)

MostHated
08-22-2008, 21:04
Я за по сигурно, снимай се и дай, пък ни тук ще преценим и ще кажем!

donkihot
08-22-2008, 21:20
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка..

ivana0895
08-22-2008, 22:36
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка.. :S mersi 4e mi kaza istibnata ama sled kato mi kaza 4e 6te boli sq ve4e se 4ydq zaslyjava li si da go pravq ... ama aide 6te probvam . mersi na vsi4ki :)

g1rl4eto_
08-22-2008, 22:49
:razz: :razz: :razz:

g1rl4eto_
08-22-2008, 22:50
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка.. :S mersi 4e mi kaza istibnata ama sled kato mi kaza 4e 6te boli sq ve4e se 4ydq zaslyjava li si da go pravq ... ama aide 6te probvam . mersi na vsi4ki :)

kak da ne si zaslujava stiga da e s nqkoi kogoto iskash

ivana0895
08-22-2008, 23:03
:razz: :razz: :razz: hmmm to da si nagal da si nagal ama 4ak puk tolkova 6te me gleda cqla bg onaq rabota :D ako ima6 4ak tak1v golqm merak mi pi6i LS :D :P hmmm MostHated :P :D

SuNsEt
08-22-2008, 23:03
:razz: :razz: :razz: hmmm to da si nagal da si nagal ama 4ak puk tolkova 6te me gleda cqla bg onaq rabota :D ako ima6 4ak tak1v golqm merak mi pi6i LS :D :P hmmm MostHated :P :D Ама като гледам май и ти имаш. :-D

ivana0895
08-23-2008, 20:27
AmmM nE prosto see ebavam s NeGo :D

haNdY
08-23-2008, 21:03
I az taka mislq :o Ako si sigurna dai snimka i nie da se uverim! :grin:
Ina4e symnenieto 6te te grize,grize...

nimfolita
08-25-2008, 14:19
А защо не идеш на лекар да ти каже най-добре и компетентно.

Има момичета, котио се раждат без девствена ципа и пак са девствени, докато не правят секс.

И даже да си "отворена", пак може да боли при първия път, защото отвътре не си добре "отворена".

OCINKO
08-25-2008, 15:20
6toto se raziskva da kaja :
1.dvstvenost zna4i da si imal seksualen kontakt s 4ovek ot drugiq pol vsi4ko ot masturbaciq do aerobika ne e seks i pri eventualno razk1svane na cipata tova ne ozna4ava 4e nesi devstvena
2.kr1v i bolka ne vinagi ima i nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak priqtelq ti trqbva p1rvo da pronikne s pr1sti ako go napravi bolkata 6te e minimalna
3.nqma smis1l da se gleda6 za6toto ni6to nqma da vidi6 cipata e dostat14no nav1tre za da moje da se probie samo s penis i pr1sti
4.tova 4e si gimnasti4ka ne zna4i 4e si otvorena no e mn v1zmojno ako ti e tolkova vajno da znae6 v1rvi na genikolkog
A MOQT S1VET E NE SE TREVOJI ZA NI6TO NASLADI SE NA P1RVIQ SI P1T S CIPA ILI BEZ DRUG NQMA DA IMA6 OSTA VI SE PRIQTELQT TI DA TE VODI NE SE TREVOJI ZA NI6TO KARAI Q BAVNO I NQMA DA IMA GOLEMI BOLKI I K1RVI6TA KAKTO SI MISLI6 P1RVIQ P1T E POVE4E IZJIVQVANE NA DUHA OTKOLOTO NA TQLOTO TAKA 4E EDNA CIPA NE MOJE V NIK1K1F SLU4AI DA OPREDELQ DALI SI DEVSTVENA ILI NE!!!

Zqpkov
08-27-2008, 10:32

даааа но след първия акт си по уверен/а :-P :-P :-P :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin:

sapa91
08-27-2008, 10:41
ми има вероятност на не си девствена щом си гимнастичка нищо чудно да се е скъсала ципата ;)

VerryBerry
08-27-2008, 16:48
как ще си отворена,като не си правила секс?! :shock:

Btlin
08-28-2008, 08:57
ето ,че аз съм правият в случая тя пита точно това което аз отговорих .. няма страшно няма да усетиш нищо 1вия път :)
Ти откъде пък се изказа толкова подготвен бе?!?!?
Може и обратни шпагати да си правила, тва не гарантира, че си си скъсала химената.
Има голяма вероятност ако наистина тренираш усилено да си я разтегнала до някаква степен, т.е да си "поотворена", но тва не значи, че съвсем няма да боли при първи контакт.Има шанс обаче, да се избегне кървене и силни болки.
Ако те е толкова страх от болката и кръвта пробвай да се поразшириш с пръсти в банята, пък и така ше разбереш дали химена ти се е разтегнал достатъчно.
Има момичета при които почти не боли и не кърви, както беше в моя случай, а аз не съм се занимавала с гимнастика.Спокото оферта си е да се самоизучиш малко ако си притеснена кво ше се случи първия път, но минава и се забравя така чеее спокото

DevilWish
08-28-2008, 09:01

Точно ;)

Btlin
08-28-2008, 09:04
3.nqma smis1l da se gleda6 za6toto ni6to nqma da vidi6 cipata e dostat14no nav1tre za da moje da se probie samo s penis i pr1sti
4.tova 4e si gimnasti4ka ne zna4i 4e si otvorena no e mn v1zmojno ako ti e tolkova vajno da znae6 v1rvi na genikolkog
A MOQT S1VET E NE SE TREVOJI ZA NI6TO NASLADI SE NA P1RVIQ SI P1T S CIPA ILI BEZ DRUG NQMA DA IMA6 OSTA VI SE PRIQTELQT TI DA TE VODI NE SE TREVOJI ZA NI6TO KARAI Q BAVNO I NQMA DA IMA GOLEMI BOLKI I K1RVI6TA KAKTO SI MISLI6 P1RVIQ P1T E POVE4E IZJIVQVANE NA DUHA OTKOLOTO NA TQLOTO TAKA 4E EDNA CIPA NE MOJE V NIK1K1F SLU4AI DA OPREDELQ DALI SI DEVSTVENA ILI NE!!!
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
ДА ХИМЕНАТА Е ЦИПА ДЕТО СЕ НАМИРА ТОЛКО НАВЪТРЕ, ЧЕ ЧАК БЛИЗО ДО ГРЪКЛЯНА!!!
1,(по мои сведения)Всъщност входа на вагината е покрит с химена дето е частично отворена да ти излиза цикълът и просто трее се разшири (разтегне, скъса) а не е някакво вътрешно изпитание със зъби и нокти..
2. да отидеш нва гинеколог зада видиш дали ти е разтегната химената..ок
3.първия път си е първото ебане, дух мух простотии, другите пъти не са с нишо по различни с изключение че са по хубави
айде

sim00n.light.shadow
08-28-2008, 10:40
Ох стига сте го използвали това "отворена" (абе наистина го асоциирам с консерви), отвратително е. Дори и девствената ципа да е разкъсана от упражненията, които правиш, това не те прави недевствена, нали? Тогава защо се тревожиш? :)
А един\една да е на моето мнение. И аз веднага си представям консерва! Или пък някой като ми каже "запечатана", абе туй да не е вакуумирано кафе Нова Бразилия!