View Full Version : девственост
ivana0895
08-22-2008, 20:23
moje li nqkoi da ka4i snimki ili da dade link k1m snimki na koito qsno se vijda dali momi4eto e devstveno ili ne , az rovih iz neta no ne namerih ni6to ... sega t1rsq pomo6t ot vas za6toto se gledah v ogledaloto i imam tam nqkakva 4erna dypka no ne s1m pravila seks a o6te ot malka sam gimnasti4ka iskam da razbera otvorena li s1m :)
swords1010
08-22-2008, 20:27
Ох стига сте го използвали това "отворена" (абе наистина го асоциирам с консерви), отвратително е. Дори и девствената ципа да е разкъсана от упражненията, които правиш, това не те прави недевствена, нали? Тогава защо се тревожиш? :)
Дори да не си девствена какъв е проблема???
donkihot
08-22-2008, 20:33
в този форум не веднъж се е споменавало от умни хора
девствеността е нещо,което губиш след като спиш с мом4е или моми4е!
така,4е...гледай се! девствена си щом не си имала полови контакти
moje li nqkoi da ka4i snimki ili da dade link k1m snimki na koito qsno se vijda dali momi4eto e devstveno ili ne , az rovih iz neta no ne namerih ni6to ... sega t1rsq pomo6t ot vas za6toto se gledah v ogledaloto i imam tam nqkakva 4erna dypka no ne s1m pravila seks a o6te ot malka sam gimnasti4ka iskam da razbera otvorena li s1m :)
не си девствена Тези, които се занимават със спортове от сорта на гимнастика или бягане, или нещо свързано с разтягане губят девствеността си :)
ципата се разкъсва не само от секс .. пръсти и т.н. ;]
ivana0895
08-22-2008, 20:36
prosto iskam da razbera dali s1m ili ne s1m , za6toto az vinagi mnogo s1m se strahyvala ot p1rviq p1t i dali nqma da boli mnogo p1k i az imam pa ni4eski strah ot kr1v , zatova . swords1010 obe6tavam ti milo drogar4e pove4e da ne pravq taka :P ne naistina i na mene mi zvy4i sme6no no to4no v momenta ne znaeh kak1v sinonim na " otvorena "da izpolzvam :) e taka de moje li snimki ?
:P
girl_in_black
Да, ципата може да се разкъса от много неща, но си оставаш девствена до момента, когато спиш с момче.И да ти се е скъсала ципата какво значение има?Тамън няма да те боли чак толкова, когато правиш секс
SpOrTs_GiRl
не си девствена Тези, които се занимават със спортове от сорта на гимнастика или бягане, или нещо свързано с разтягане губят девствеността си :)
Има и такива случаи, но не е задължитено след като се занимаваш с такъв спорт задължително да губиш девствеността си ..
donkihot
08-22-2008, 20:37
Да, ципата може да се разкъса от много неща, но си оставаш девствена до момента, когато спиш с момче.И да ти се е скъсала ципата какво значение има?Тамън няма да те боли чак толкова, когато правиш секс
аа кажи им гооо
ivana0895
08-22-2008, 20:40
e dobre de ve4e ne pitam za devstvenost a za tova razk1san li mi e himena
SpOrTs_GiRl
08-22-2008, 20:43
А как искаш ние да ти кажем?! От къде по-точно искаш ние да знаем?!?!?! Не всички, които практикуват такъв вид спорт се "отварят" ..
ivana0895
08-22-2008, 20:44
А как искаш ние да ти кажем?! От къде по-точно искаш ние да знаем?!?!?! Не всички, които практикуват такъв вид спорт се "отварят" .. a az iskah samo 2 snimki edna na momi4e s himen i na drygo bez ........
В една дръга тема бяха пуснали този сайт...нз до колко може да ти помогне но се пак ето: http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html ;)
ето ,че аз съм правият в случая тя пита точно това което аз отговорих .. няма страшно няма да усетиш нищо 1вия път :)
ivana0895
08-22-2008, 20:56
В една дръга тема бяха пуснали този сайт...нз до колко може да ти помогне но се пак ето: http://www.healthystrokes.com/hymengallery.html ;) ms mnogo :) i taka ve4e znam 4e s1m s razk1san himen i da se nadqvame 4e 1viq put nqma da me boli :)
Радвам се че ти помогнах :)
MostHated
08-22-2008, 21:04
Я за по сигурно, снимай се и дай, пък ни тук ще преценим и ще кажем!
donkihot
08-22-2008, 21:20
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка..
ivana0895
08-22-2008, 22:36
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка.. :S mersi 4e mi kaza istibnata ama sled kato mi kaza 4e 6te boli sq ve4e se 4ydq zaslyjava li si da go pravq ... ama aide 6te probvam . mersi na vsi4ki :)
g1rl4eto_
08-22-2008, 22:49
:razz: :razz: :razz:
g1rl4eto_
08-22-2008, 22:50
това 4е си с разкъсан химен не озна4ава,4енма да те боли. Ти още си тясна,нищо не е влизало в теб..предполагам! При проникването на .. теб ще те боли,защото тялото ти инстиктивно ще се свива,защото това за него е като нападател така да се каже..ако се отпуснеш и се възбудиш добре няма да те боли толкова мн,но определено и при вси4ки слу4ай няма да е като при вси4ки останали пъти лесно и пр. Първите пъти са съпроводени с лека или силна болка.. :S mersi 4e mi kaza istibnata ama sled kato mi kaza 4e 6te boli sq ve4e se 4ydq zaslyjava li si da go pravq ... ama aide 6te probvam . mersi na vsi4ki :)
kak da ne si zaslujava stiga da e s nqkoi kogoto iskash
ivana0895
08-22-2008, 23:03
:razz: :razz: :razz: hmmm to da si nagal da si nagal ama 4ak puk tolkova 6te me gleda cqla bg onaq rabota :D ako ima6 4ak tak1v golqm merak mi pi6i LS :D :P hmmm MostHated :P :D
:razz: :razz: :razz: hmmm to da si nagal da si nagal ama 4ak puk tolkova 6te me gleda cqla bg onaq rabota :D ako ima6 4ak tak1v golqm merak mi pi6i LS :D :P hmmm MostHated :P :D Ама като гледам май и ти имаш. :-D
ivana0895
08-23-2008, 20:27
AmmM nE prosto see ebavam s NeGo :D
I az taka mislq :o Ako si sigurna dai snimka i nie da se uverim! :grin:
Ina4e symnenieto 6te te grize,grize...
nimfolita
08-25-2008, 14:19
А защо не идеш на лекар да ти каже най-добре и компетентно.
Има момичета, котио се раждат без девствена ципа и пак са девствени, докато не правят секс.
И даже да си "отворена", пак може да боли при първия път, защото отвътре не си добре "отворена".
6toto se raziskva da kaja :
1.dvstvenost zna4i da si imal seksualen kontakt s 4ovek ot drugiq pol vsi4ko ot masturbaciq do aerobika ne e seks i pri eventualno razk1svane na cipata tova ne ozna4ava 4e nesi devstvena
2.kr1v i bolka ne vinagi ima i nqma ot kakvo da se pritesnqva6 vse pak priqtelq ti trqbva p1rvo da pronikne s pr1sti ako go napravi bolkata 6te e minimalna
3.nqma smis1l da se gleda6 za6toto ni6to nqma da vidi6 cipata e dostat14no nav1tre za da moje da se probie samo s penis i pr1sti
4.tova 4e si gimnasti4ka ne zna4i 4e si otvorena no e mn v1zmojno ako ti e tolkova vajno da znae6 v1rvi na genikolkog
A MOQT S1VET E NE SE TREVOJI ZA NI6TO NASLADI SE NA P1RVIQ SI P1T S CIPA ILI BEZ DRUG NQMA DA IMA6 OSTA VI SE PRIQTELQT TI DA TE VODI NE SE TREVOJI ZA NI6TO KARAI Q BAVNO I NQMA DA IMA GOLEMI BOLKI I K1RVI6TA KAKTO SI MISLI6 P1RVIQ P1T E POVE4E IZJIVQVANE NA DUHA OTKOLOTO NA TQLOTO TAKA 4E EDNA CIPA NE MOJE V NIK1K1F SLU4AI DA OPREDELQ DALI SI DEVSTVENA ILI NE!!!
даааа но след първия акт си по уверен/а :-P :-P :-P :P :P :P :grin: :grin: :grin: :grin:
ми има вероятност на не си девствена щом си гимнастичка нищо чудно да се е скъсала ципата ;)
VerryBerry
08-27-2008, 16:48
как ще си отворена,като не си правила секс?! :shock:
ето ,че аз съм правият в случая тя пита точно това което аз отговорих .. няма страшно няма да усетиш нищо 1вия път :)
Ти откъде пък се изказа толкова подготвен бе?!?!?
Може и обратни шпагати да си правила, тва не гарантира, че си си скъсала химената.
Има голяма вероятност ако наистина тренираш усилено да си я разтегнала до някаква степен, т.е да си "поотворена", но тва не значи, че съвсем няма да боли при първи контакт.Има шанс обаче, да се избегне кървене и силни болки.
Ако те е толкова страх от болката и кръвта пробвай да се поразшириш с пръсти в банята, пък и така ше разбереш дали химена ти се е разтегнал достатъчно.
Има момичета при които почти не боли и не кърви, както беше в моя случай, а аз не съм се занимавала с гимнастика.Спокото оферта си е да се самоизучиш малко ако си притеснена кво ше се случи първия път, но минава и се забравя така чеее спокото
DevilWish
08-28-2008, 09:01
Точно ;)
3.nqma smis1l da se gleda6 za6toto ni6to nqma da vidi6 cipata e dostat14no nav1tre za da moje da se probie samo s penis i pr1sti
4.tova 4e si gimnasti4ka ne zna4i 4e si otvorena no e mn v1zmojno ako ti e tolkova vajno da znae6 v1rvi na genikolkog
A MOQT S1VET E NE SE TREVOJI ZA NI6TO NASLADI SE NA P1RVIQ SI P1T S CIPA ILI BEZ DRUG NQMA DA IMA6 OSTA VI SE PRIQTELQT TI DA TE VODI NE SE TREVOJI ZA NI6TO KARAI Q BAVNO I NQMA DA IMA GOLEMI BOLKI I K1RVI6TA KAKTO SI MISLI6 P1RVIQ P1T E POVE4E IZJIVQVANE NA DUHA OTKOLOTO NA TQLOTO TAKA 4E EDNA CIPA NE MOJE V NIK1K1F SLU4AI DA OPREDELQ DALI SI DEVSTVENA ILI NE!!!
:booooomb: :booooomb: :booooomb:
ДА ХИМЕНАТА Е ЦИПА ДЕТО СЕ НАМИРА ТОЛКО НАВЪТРЕ, ЧЕ ЧАК БЛИЗО ДО ГРЪКЛЯНА!!!
1,(по мои сведения)Всъщност входа на вагината е покрит с химена дето е частично отворена да ти излиза цикълът и просто трее се разшири (разтегне, скъса) а не е някакво вътрешно изпитание със зъби и нокти..
2. да отидеш нва гинеколог зада видиш дали ти е разтегната химената..ок
3.първия път си е първото ебане, дух мух простотии, другите пъти не са с нишо по различни с изключение че са по хубави
айде
sim00n.light.shadow
08-28-2008, 10:40
Ох стига сте го използвали това "отворена" (абе наистина го асоциирам с консерви), отвратително е. Дори и девствената ципа да е разкъсана от упражненията, които правиш, това не те прави недевствена, нали? Тогава защо се тревожиш? :)
А един\една да е на моето мнение. И аз веднага си представям консерва! Или пък някой като ми каже "запечатана", абе туй да не е вакуумирано кафе Нова Бразилия!