View Full Version : Това за вас не е проблем, но за мен да!
krasitoOoO
08-23-2008, 11:23
Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
LipSoFAnAnGel
08-23-2008, 11:28
Я недей се оплаква..още си малка ..аз какво да кажа на 17 съм и вечерния ми час също е до 10 и 30.....
sexa_na_kompleksa
08-23-2008, 11:31
Е, ти какво искаш? Станала си на 14 и айде юруш цяла нощ по дискотеките? Не ги гледай другите, които си съсипват живота. Радвай се и на малкото. Всъщност 22:30 за 14 годишно момиче хич не е малко!
PepElqShKaAa
08-23-2008, 11:31
аз съм на 17 и майка ми се държи с мен сякаш съм на 7.. така че свиквай,не си единствена..вечерен час нямам но ако не се прибера в еди колко си часа тя почва да звъни:"Къде си?", "Кога ще се прибереш?" ..Побърква ме,така че едва ли има начин да я убедиш да те пуска до по късно.Като пораснеш и имаш деца и ти ще си така :)
d0bre pravqt maikite vi! P0ne nq opasnost da sreshtna nqkoq 14-15 g0dishna v nqkoi vecheren bar i p0sle da me sydqt za pedofiliq
as sam na 14 sa6to a ne me puska nikude sled 19:30 :-x taka 4e ... radvai se 4e pone do 22:3o si navun!
хааха аз пък тези проблеми ги нямам,мога да не се прибирам с дни и нищо не ми казват...
пък иначе незнам до къде ми е дошло от малки 14 годишни пикли,които се мислят за пораснали
Умръзна ми като ида в някой клуб да се 4уствам като в детска градина :shock:
О да...на 14,има цици и вече като излзиа никой нищо не може да и направи...даа те педофилите знайш ли как ги е страх от цици??..пфф
Правят го за добро и се радвай. Защото има родители, на които не им пука и децата им си провалят живота. По цяла нощ на диско, после се стига до безразборен секс и накрая кво става от теб.. Нищо...
xXxScreamxXx
08-23-2008, 12:10
Пфф ..да ти иам ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ... и аз съм на 14 и съм навън до 8 и половина .. 9 и нещо най-мн ..
Не си ли малко малка за дискотеки .. :? :?
Сяка 2ра тема в тоя раздел ве4е е за лапета дет не ги пускат навънка посреднощ .. Мисли си малко с главата !!!!!!!!
SpOrTs_GiRl
08-23-2008, 12:17
Пфф ..да ти иам ШИБАНИЯ ПРОБЛЕМ ... и аз съм на 14 и съм навън до 8 и половина .. 9 и нещо най-мн ..
Сяка 2ра тема в тоя раздел ве4е е за лапета дет не ги пускат навънка посреднощ .. Мисли си малко с главата !!!!!!!!
Точно така .. Трябва да се радваш, че си навън до толкова късно .. А за дискотеките - нищо няма да ти стане ако изчакаш още някоя годинка ..
Моят час е 8.30 най-късно :shock: от какво се оплакваш ваобще?
ElisaDay
08-23-2008, 12:33
Пхаха!Че мен наще също не ме пускат на дискотека, а съм на 16!Престани да се оплакваш,не си единствената.Хлапе..
NaNa_SladuRana
08-23-2008, 12:37
не обичам силна музика,задушавам се в места в които има мнага хора...Да,определено не ми е проблем :P
sladur4etyYy
08-23-2008, 13:24
22:30 е НАПЪЛНО нормално за 14-годишно МОМИ4Е! зн ли кви хора се ''разхождат'' по улиците след 10 4аса...напрао мен си ме е страх да седя до по-късно и сама си се прибирам, макс до 23:30 съм оставала,по някви малки изклю4ения,а съм на 15 ... нз от кво се оплакваш. като искаш толкова на дискотека, върви не на нощна, а на детска :D
Sisito941
08-23-2008, 13:26
и аз съм така,но това е защото кой знае какви цигани и не само те де има по улиците.Вече даже ме е страх да изляза по тъмно,защото знам ли кой ще тръгне след мен и какво ще ми направи [-X Така,че поне трябва да си благодарна че те пускат дотолкова,защото има и хора на твоята възратс които даже до 19 ч. не ги пускат :shock:
МОЛЯ? звучи смесно ли? и какво му е смешното да те пускат до 10:30 ? радвай се щото някои и до 8 не ги пускат.. лигла такава
nefchi_bs
08-23-2008, 16:37
Ти какво си мислиш?Че кати си вече на 14 можеш да правиш каквото си искаш ли?Майка ти прави много хубаво за теб...Жалко,че все още си с акъл на 5годишна и неможеш да го разбереш!
girl_in_black
08-23-2008, 16:54
На цели 14 години...мале,колко си голяма.10.30 си е съвсем нормален час за момиче на твоята възраст, даже и малко късен.Аз съм почти на 17 и се прибирам по тъмно(а в 10.30 си е тъмно, откъдето и да го погледнеш) само ако съм с момче на което може да се разчита.Дискотеки през крив макарон.Не се мисли за толкова пораснала, не си.
Wrathchild
08-23-2008, 16:54
Смешно звучи? Ти да не би да се взе за много голяма, или искаш да се разхождаш навън до 3 часа през нощта?
Miss_Fenty
08-23-2008, 17:06
22:30 е НАПЪЛНО нормално за 14-годишно МОМИ4Е! зн ли кви хора се ''разхождат'' по улиците след 10 4аса...напрао мен си ме е страх да седя до по-късно и сама си се прибирам, макс до 23:30 съм оставала,по някви малки изклю4ения,а съм на 15 ... нз от кво се оплакваш. като искаш толкова на дискотека, върви не на нощна, а на детска :D
+1.. И аз съм на 15 че даже и половина и..ме е страх да ходя на диско,откъде да ги знам кви откачалки има там..и по улиците.
Pliok0019
08-23-2008, 17:22
Я стига... още си малолетна какво искаш да стоиш по цяла нощ ли?! На 14 е нормално да те пускат до 22.30. Аз ако имаш дъщеря на твоята възраст бих я пускала до 22.00.
no_coment_F
08-23-2008, 17:27
И според мен е напълно нормално. Няма за какво да се оплакваш. Имам една приятелка дет пак е на 14 и вечерния и час е до 9 часа 9:30 най-много.. Пък за дискотеки май си още малка.. трябва да чакаш :)
Civilizationruller
08-23-2008, 19:47
Iskam da vi spodelq edno ne6to,koeto za vas nqma da e vajno,no za men...Iskam da kaja 4e ve4e sam na 14 a maika mi vse o6te ne me puska da otivam na diskoteka...moga da izlizam ve4erta,no ve4erniq 4as mi e samo do 22:30...tova dori zvu4i sme6no..Opitah se da pogovorq s neq,no ne me slu6a..mislq 4e maika mi vse o6te me misli za 8godishno hlape...ne mi dava nikakva svoboda...i tia,koito sa po golemite da ne mi vikat 4o tova ne e golqm problem,za6toto az se drazna ot tova..Ako moje kajete mi kakvo da napravq za da me puska po do kasno??
Ми аре извинявай ама майкати прави мн добре ся съм на 16 и на диско неходя ! (момче) възпитание рлз и не ми се ходи на диско пък и днешната младеж ходи на това диско да се чукне с някой/я или да се нальока с алкохол и после се флуди в раздела "Секс" бременни на 14 год :D
смешно ли?смешно е ДА и то много,но не часа,а мисленето ти :D добре правят ваще...
за много голяма ли се мислиш....пффф...
Schatten
08-23-2008, 20:41
22:29 лафите си навънка и ти е супер интересно а трябва да си тръгнеш, другите остават и на теб ти е гадно :o . Аз съм за личната свобода(не свободия) когато бях на 14 се събирахме приятели, разхождахме се, ходехме където си искаме и си беше голям купон прибирахме се когато преценим(рядко след 12), не трябва да се гледа толкова песимистично, сякаш като отидеш на дискотека е задължително да се напиеш като за последно, да правиш секс или някоя друга простотия, можеш да отидеш и да се забавляваш а след това да си се прибереш и да се наспиш без проблеми. Моите родители в никой случай не са безотговорни, почти винаги знаят каде съм и с кого съм но не ме ограничават. Имам съсед 8клас мисля родителите му не му дават да се разхожда сам в близкия парк, не му дават да стои навън след като почне да се стъмнява, не му дават да напуска квартала и т.н. та момчето е 8 клас а не е близвал алкохол и не е прегръщал момиче. :shock: наистина 14 е крехка възраст, но малко по малко трябва да се навлиза в живота....
ScaRLett*
08-25-2008, 21:28
Много задълбочихте нещата,момичето е писало просто да сподели,не да я критикува някой.Моя вечерен час попринцип във вечерите когато излизам си е 4:00 (почти на 16 съм) Родителите ми знаят с кого съм и къде съм,така че не виждам причина да не ме пускат. А относно твоя проблем-говори с родителите си и им обесни,че все някога ще излезеш до късно(било на дискотека или заведение) и няма да си подготвена за нещата който се случват по такива места,и туко виж станала някоя беля!! :shock:
fifinkathefreak
08-25-2008, 22:05
Ако си с някой по-голям ,който да може да те изпраща до вас и майка ти да му има доверие,може да не е проблем.Помисли,някои мои приятелки го ползват като опция и работи.
MiMcHeToOo
08-25-2008, 22:23
Май само аз съм дефектна и не ходя на дискотека... Както и да е. Часа ти е напълно нормален.
:lol: :razz: не не 8-) на 14 си а майка ти си позволява да ти забранява да ходиш по дискотеките и вечерният ти час е само до 22.30 :shock: горкичката :lol: 8)
NeverBackdown
08-26-2008, 08:14
Лелеее на цели 14 години и майка й я пуска само до 22:30....тстс бива ли такова нещо :lol: тръгнала да се оплаква.Мене наште като ме искат в нас 20:30-21 ,а от мястото където се събирам имам половин час път и тръгвам 20-20:30 :( Тръгнала да се оплаква вече.......ти доколко искаш да стоиш бе на 14 това си ти е напълно достатъчно
zvezdichkaaa
08-26-2008, 08:22
Десет и 30,въобще не е зле,като за момиче на 14.Аз също съм на толкова,а си се прибирам към 8.Не кисна по улиците досред нощ.
zvezdii4kaa
08-26-2008, 08:40
МОЛЯ? звучи смесно ли? и какво му е смешното да те пускат до 10:30 ? радвай се щото някои и до 8 не ги пускат.. лигла такава
+ 1
krisiiiiito
08-26-2008, 09:02
майка ти е абсолютно права .. ти к'во искаш да киснеш по дискотеките до сутринта с момче като си на 14 ли ;?? :x
girl_in_black
08-26-2008, 09:21
Много задълбочихте нещата,момичето е писало просто да сподели,не да я критикува някой.Моя вечерен час попринцип във вечерите когато излизам си е 4:00 (почти на 16 съм) Родителите ми знаят с кого съм и къде съм,така че не виждам причина да не ме пускат. А относно твоя проблем-говори с родителите си и им обесни,че все някога ще излезеш до късно(било на дискотека или заведение) и няма да си подготвена за нещата който се случват по такива места,и туко виж станала някоя беля!! :shock:
:razz: :razz: :razz: Няма да е подготвена?А каква е подготовката, която се прави на 14 години?
abe ti dobre li si?!?!?! [-X i az sum na 14 i ve4rniq mi 4as e 8:30,ne hodq po diskoteki i kaafeta,az kwo da kaja twa da ti e nai-malkiq problem ;)
баси да ви имам и проблемите :-x
ти си на 14 бе,ко искаш да седиш до сутринта по дискотеките ли?
баси лигавите лапета.............
ScaRLett*
08-26-2008, 11:01
girl_in_black Сигурно за теб е по-добре,да отиде за първи път на 18-19 и да гледа като изтърван индианец :-D :-D
майка ти е абсолютно права .. ти к'во искаш да киснеш по дискотеките до сутринта с момче като си на 14 ли ;?? :x
+1
girl_in_black
08-26-2008, 13:30
girl_in_black Сигурно за теб е по-добре,да отиде за първи път на 18-19 и да гледа като изтърван индианец :-D :-D
Ми аз не мисля,че се искат кой знае какви умения, за да отидеш на дискотека, така че мисля, че и на 30 да отидеш за първи път пак няма да гледаш като изтърван индианец.А и по-добре на 18 да си като индианец, отколкото от 14 годишна да се вреш по дискотеките по нощите.
Krasencety
08-26-2008, 13:47
Аз също съм на 14. Нямам вечерен час, но като се стъмни сама се прибирам, защото ме е страх сама да излизам по тъмно камоли да хода на дискотеки посред нощите!! Мисля, че часа ти е съвсем нормален и няма от какво да се оплакваш, а за дискотеките ходи на детските като ти се ходи толкова! :)
Явно не си дорасла на акъл, за да ти се има доверие. И съм сигурен, че ако вечерният ти час е 23:30 - пак ще кажеш "звучи смешно", защото си лигла.
ЕДИН ДЕН ЩЕ СТЕ СЕ БЛАГОДАРНИ ЧЕ НЕ ВИ ПУСКАТ ДО ПО КЪСНО , АКО НЕ ГО ПРАВЕХА ЗА ВАШЕ ДОБРО ЩЯХА ДА ВИ ПУСКАТ НО ВИ МИСЛЯТ ЗДРАВЕТО И СЕ ПРИТЕСНЯВАТ , и вие ще видите как е като отгледате деца .
А сега на 14-15 години и айде по дискотеките да се напиеме до смърт и да се напушиме ,нормално е да не ви дават.Аз на 15 дори незнаех какво е дискотека не защото не са ме пускали а защото така беше животът .Аз до 15 години си бутах количките в нас :-x
skatemore
08-26-2008, 18:52
мене ми е чудно като иде на тва божествено място дискотека след 22.30 кво ше прай там..
j_adore2
08-26-2008, 19:00
Боже да ти имам проблема :shock: Ти какво искаш цяла нощ на дискотека ли .. Омг.. Не всичко в тоя живот е да висиш по нощните клубчета .. И какво само до 22:30.. Аз съм на 16 години и рядко се прибирам след 10.30 Има достатъчно време кога да се прибираш късно и да ходиш по дискотеки..Малко си още :x
NightSky
08-26-2008, 19:12
Нормално е... аз да бях, до 18 нямаше да те пускам. А ти на 14 се смяташ за достатъчно голяма, чак и се оплакваш...
Fantomche
08-26-2008, 19:17
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka mila az sum na 15 i ve4erniq mi 4as nai kusno e 22.Ne mi davat da izlziam ako ne sum umila 4iniite...vikat mi za 6tqlo i ne6tqlo doir da nqma pri4ia
Barbolinna
08-26-2008, 19:23
Извинявай, но според мен това е напълно достатъчно за 14 годишно момиче.
Obsession
08-26-2008, 20:24
10.30 е идеално даже. Аз съм на 17 и се прибирам по-рано. А пък за нощни дискотеки даже недей споменава, изобщо не ти е мястото там! Върви на детска.
a ti kakvo iskash da sedish prez noshtta navynka li? aide postavi se na mqstoto na maika ti pritesnqva se za tebe sekvi izrodi ima po ulicite az sam na 16 i rqdko se pribiram sled 10 bez tfa da mi e ve4erniq 4as a ti iskash da visish v nekfi mirizlivi klubove det ima sekfi izvrateni tipove are misli malko..
Я не се оплаквай... аз лично нямам ограничения от наще.. пускат ме навсякъде по всяко време стига да знаят къде съм (на 16 съм ако има значение). Та мисълта ми е, че наистина ваще са загрижени за тебе.. само върху тва помисли..
LovePreslava
08-27-2008, 17:28
хаха..ами ние как да ти помогнем ? Щом си говорила с майкати и пак не ти е позволила значи ние сме безпомощни.. Само за инф аз съм на 17 и вечерният ми час също е до 22:30-23:00 .. Мисля даже и че това ти е много но това си е преценка на родителя.. Има време да купонясваш по дискотеки,купони и т.н .. Един съвет.. Не бързай да порастнеш..за всичко си има време ;)
Force_bladeR
08-27-2008, 23:07
as sam na 14 sa6to a ne me puska nikude sled 19:30 :-x taka 4e ... radvai se 4e pone do 22:3o si navun!
До 19:30 ?? :shock:
Biskfitka
08-28-2008, 16:17
Нарушена т.7
moderated by oth_fenkaтеб мисля че те познавам :-D (сериозно) иии д ати имам проблема...малка си още......(въпреки че съм колкото теб ама нямам вечерен час).... :)
elena333
08-28-2008, 16:24
Ми аз не мисля,че се искат кой знае какви умения, за да отидеш на дискотека, така че мисля, че и на 30 да отидеш за първи път пак няма да гледаш като изтърван индианец.А и по-добре на 18 да си като индианец, отколкото от 14 годишна да се вреш по дискотеките по нощите.
Изискват се следните умения: да можеш да-пушиш, да се дрогираш, да пиеш, да правиш секс. :razz: :razz: :razz: Сега сериозно- мисля, че този час е напълно нормален. Ако искаш да стоиш до по-късно, почакай още 4 години. Късмет.
хааха аз пък тези проблеми ги нямам,мога да не се прибирам с дни и нищо не ми казват...
пък иначе незнам до къде ми е дошло от малки 14 годишни пикли,които се мислят за пораснали
Умръзна ми като ида в някой клуб да се 4уствам като в детска градина :shock:
Suglasna ! Nai-groznata gledka e 14-15 godi6na drisla v no6ten bar s 4a6a alokoh v rukata,opitva6ta se da vpe4atli vsi4ko jivo i da se dokaje kolko e golqma!Otvrat!Smurdi na bokluk ot dale4!
Seducti0n
08-28-2008, 17:43
Самият факт, че на тези години се възпротивяваш срещу напълно нормалния си вечерен час е показател колко зряла си...
:?
Вместо да критикуваш родителите си, си помисли добре каква е причината, не винаги въпроса опира до доверие.Защото ако ваще ти имат доверие, това не означава че са гласували такова и на околните, непознатите, тези от които не се знае какво да се очаква...
BePoHuKa
08-29-2008, 04:02
Е, ти какво искаш? Станала си на 14 и айде юруш цяла нощ по дискотеките? Не ги гледай другите, които си съсипват живота. Радвай се и на малкото. Всъщност 22:30 за 14 годишно момиче хич не е малко!+1
10 и 30 само бих си мечтала кат бях на 14!Не те пускат на дискотека??Ми много ясно не иска да се проебеш ...ко се праиш на голяма..?Не си на 8 на 14 си..се в гъз разликата за мен не е голяма ;)
lisi4ety
09-01-2008, 12:05
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Леле по-голяма глупост не бях чувала наскоро.
Ти кво искаш? Добре ли си, наистина? ТА ТИ СИ ОЩЕ ДЕТЕ..
Майка ти те предпазва, не виждам как може да не искаш да го проумееш..
Marianella
09-01-2008, 12:09
Много ми е интересно да разбера какво искаш и мислиш , че се прави след 22:30 часа ???
Аз , ако съм на майка ти и до толкова няма да те пускам . 8)
Изживей си детството! Какво си хукнала......да не би на 14 да си голяма вече........ :shock:
мога да ти кажа че не звучи смешно,а мн тъпо щот аз съм на 15 и вечерния ми час също е до 10:30,а съм от малко градче където няма престъпници и педофили и тем подобни.следователно наще няма от кво да се притесняват,още повече че познават приятелите ми с които излизам и все пак съм до 10:30,но не се оплаквам,радвам се и на малкото време което ми отпускат.а ти няма за кво да мрънкаш,още сме малки има време и за дискотеки и за всичко.а предполагам че си от по-голям град и моя съвет е най-добре си трай,не притеснявай ваще,шот веднъж изгубиш ли им доверието после трудно ше си го върнеш ;)
fireprincess
09-02-2008, 12:12
Е, ти какво искаш? Станала си на 14 и айде юруш цяла нощ по дискотеките? Не ги гледай другите, които си съсипват живота. Радвай се и на малкото. Всъщност 22:30 за 14 годишно момиче хич не е малко! :shock: nikak ne e malko ako ti dava a hodi6 dale4 ot vky6ti po tfa vreeme si e super napravo
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
Избягай от вас някоя вечер, отиди на дискотека за възрастни сама и после се скитосвай сама по улиците до сутринта. Ако ти хареса, напиши прощална бележка на вашите, напусни училище и ходи по дискотеки цял живот. Само не забравяй да се хванеш на работа като проститутка или наркотрафикант.
Поздрав за мечтите ти :smt006
krisence
09-02-2008, 13:06
И аз съм на 14 ама не се оплаквам от вечерния си час (нищо, че той е 8-8:30) Даже ми и по-добре, защото знам какви ги има по улиците. Тай че първо помисли защо не те пускат (защото за загрижени за теб) и после пускай глупави теми! :?
Евала на майка ти ! До къде искаш да стигнеш ?? Като станеш пълнолетна ходи на майната си ако щеш . Има време за всичко в тоя живот .Правете си купони във вкъщи със свой връстници :)
bobito_th
09-02-2008, 17:54
аз мисля че 22:30 наистина си е нормално. на 13 съм и нямам вечерен час само щот не излизам много с приятели (а ако изляза сама си се прибирам когато почне да се стъмнява), но все пак родителите ти те предпазват, наистина знаеш ли ги кви се разхождат по улиците.пък и тва с доскотеките .. за кво ти е да ходиш.. на 14 не си кой знае колко голяма че да ходиш по дискотеки. кат ти се ходи ходи си на детска :) ..
абе ти луда ли си бе??? искаш да ходиш на нощни дискотеки ли? няма да те пуснат първо, второ детските са до 10, трето 10.30 ти е много даже. Мен ме пускат сега до 9, а съм колкото теб. Незнам, ама си търсиш белята. Струва ми се че си някоя кифла дето иска да се забива по диското с тоз и оня и да се напива като пор до късно през ноща. Някой ден като те хване някой в крачка по някоя затънтена уличка и ще видиш ти. Бъди по-разумна и се радвай че вечерния ти час е 10.30.
VikSsit0oy
09-02-2008, 19:19
Кво се оплакваш бре?! 22:30 е досто добре за 14 годишно момиче ! Аз също съм на 14,ама вечерния ми час е 20:30 ... въпреки това не се оплаквам и си го спазвам.Вярно,че искам и аз да излизам до по-късно ама кво да се прай ... примири се ... виждаш ли на колко други твой връсници им дават само до 22:30,21:00 ... аз например бих се радвала да имамм твоя вечерен час толкова много ... такааа чеее помисли сама щом сега ти дават до толкова как ще е след година,две ... тогава дори може да си без вечерен час. Кефи се на тва което имаш бре момиче ... аз дори до 22:00 не съм седяла навън ... :shock: :? :?
TheCookie
09-02-2008, 19:22
хах за теб може да е проблем...ами за майка ти??представяш ли си на нея какво и е...сигурно и до 10.30 тя си мисли че ти е много....детето ти да ходи вечер по улиците а пък ти да са притесняваш какво става..и какво може да стане...напълно нормално си е да не ходиш още на дискотеки..друг е въпроса че може и да не те пуснат
moon_flower
09-03-2008, 08:11
Баш на 13-14 правите най големите прустотии.Аз кат съм на 16 и трябва да се прибирам в момента,в който стане тъмно кво правя,а?Я стига си се оплаквала.НА 14 си дете и да,хлапе си.На 16 пак си дете и това си е.Много ясно,че майка ти се притеснява...баси..знаеш ли какво и е на майка ти като знае всекидневно какво се случва с момичета на твоята възраст?Отвличания,изнасил вания..какво ли не.Така че вземи малко помисли за жената,която те е отгледала,а като станеш по голяма сама ще си решаваш до колко да излизаш.И за да не излезе все едно съм бог знае колко по голяма от теб - същото важи и за мен. ;)
Пффф, само до 10:30 каза... Една приятелка, която е почти на 17 я пускат до 8 (при това през лятото), а пък за дискотека не може и да си помисли. Не разбирам защо толкова препирате за такава голяма свобода на 14. Ами мен пък ме пускат, ама да ти кажа не съм се юрнала. Стига сте бързали да пораствате, че вече смешни ставате... :?
cherinka
09-04-2008, 02:30
Ма ти тъпа ли си, ма!?
Ти чела ли си закона, ма, пикло нещастна!?
По новия закон вечерния час за всички НЕПЪЛНОЛЕТНИ е 20:00ч.
Един оранжев е такъв и никой да не спори с мен, че вечерния час е 21ч, защото лично ми го четоха!
Седи си мирно на шибания задник и се радвай, че въобще ти позволяват да излизаш!
Аз ако имам едно такова лапе като тебе д ами мрънка, че иска по дискотеките на 14г... просто не знае кво го чака!
После цял живот ще имаш време за нощния живот. .....
А ти щом искаш толкова много на дискотека, най-добрия вариант е да покажеш на майка си, че ЗАСЛУЖАВАШ да излезеш.
Жената трябва да ти има ДОВЕРИЕ и това доверие да бъде оправдано от тебе.
Нищо не става на готово в тоя живот.
"Искам" не стига.
Както казах - опитай се да си го заслужиш пред нея.
Crissy [*]
09-04-2008, 04:54
И аз съм на 14 и майка ми не обича да седя по тъмното..Понякога се дразня,но знам,че го прави за мое добро,затова седни помисли малко къде си тръгнала по цяла нощ навън да седиш .. Родителите ни искат да ни предпазят просто и трябва да свикнеш,както вече сигурно си видяла има и такива дето са на 17 а седят по-малко навън от теб ... аа и да кажа: аз понякога самичка си се прибирам и не чакам майка ми да ми каже кога или ако имам вечерен часда го чакам..Живея в София ,а в квартала ми има достатъчно цигани,че мен да ме е страх да си кисна късно навън
fenkatakrisi952
09-04-2008, 06:25
+1 и аз съм така :D
май проблема не ти е вечерния час
а че искаш да ходиш по дискотеките
ами миличка това хич не звучи добре да и кажа
Извинявай много обаче аз съм на 17 и вечерния ми час също е до 10.30, а пък тина 14 какво искаш не знам...ей затва на 12-13-14 ще ходят да ми е***, защото има някои несъвестни родители и дават на хлапетата да си хойкат колкото си искат, където си искат и докогато си поискат, подкрепям майка ти в този случай и аз да бях и аз до 10.30 щях да ти разрешавам
Love0nlyMyself
09-04-2008, 17:30
ахаха и мойта беше такава обаче исках да отида с една приятелка с която се познаваме от 2 годишни лапета и попринцип се познават и ми дава с нея отидох веднъж с нея видя че нищо не ми стана и вече си ме пуска
Lelele tova pokolenie nakade otiva...kogato bqh na 14 sam se pribirala po svetlo... a sega kvo 14 godi6ni pikli na diskoteki iskat da hodqt...abe ei osuznaite se malko za vsi4ko ima vreme .... kato stanete po-golemi 6e hodite na disko kolkoto 6tete.... NE BURZAITE DA PORASNETE ....
rnbbaby666
09-05-2008, 21:14
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
така вечерния ти час за твойте години е екстра..имам приятелка на 17 и вечерния й час е 21:30 ..както казах в една друга тема нормално е ..НА 14 ГОДИНИ СИ! света не е безопасен!Майка ти се тревожи за тебе ..не я съди,някой ден и ти ще разбереш какво е чувствала майка ти ..а за дискотеката можеш да отидеш на детска ..но ще си тръгваш малко по раничко ..за да си точно във вас :wink:
Ти какво искаш да седиш по цяла вечер на вънка ли .. Абсолютно нормално си е , аз като бях на 14 сигурно до 22 съм седяла навънка .. Имай търпение,а това за дискотеката - почакай бе цял живот имаш пред себе си .. И аз да бях на мястото на майка ти 22,30 най-късно въкщи, че и ти е много даже
ЛЕЛЕ ! :shock: Искам и аз :D
Аз съм на 14 е почти 15 ... а ме пускат до 21:00-21:30 :shock:
е до скоро ходех с едно момче на 19 и ме пускаха до 23:30-00:00 обаче се разделихме ама тфа е друга тема ! А иначе не ме пуска по дискотеки и т.н. ... Не си само ти :)
unknown_lady93
09-05-2008, 22:41
neznam kakuv ti e problema .. ta az sam na 15 i ne me puskat sled 9 i daje ako se vurna po kusno 6te mi pravat problem :D .. kefi se i si jivei jivota .. za kude si se razburzala
Браво на майка ти.На 14 си и нямаш работа в дискотека.Даже 22:30 ти е много за навън.
Nam3less3
09-06-2008, 04:31
Нарушена т.7
moderated by oth_fenkaКато ти гледам начина на разсъждение, се съгласявам с родителите ти. Щом си мислиш че е смешно, не си дозряла да ходиш по дискотеки на тая възраст. Пък и си непълнолетна, и можеш да довлечеш неприятности на вашие. Ти ако си родител и имаш дъщеря на 14, до колко часа ще я пускаш?
anichkaaaa
09-06-2008, 09:21
до 22:30 и си на 14 ?? е евала на вашите тогава ! хаххаа :D мене докато не станах на 16 не ме пускаха до по-късно от 9 и 30 .. като станах на 16 почнаха до 10 10 и нещо най-късно ... и на 18 вече ме пускаха да прая квот си искам .. тей че .. се радвай и на малкото което имаш .. и недей да спориш с тях за вечерен час .. щото накрая изобщо няя да излизаш от вас :D повярвай ми от личен опит ти го казвам :-D
kuklichka_bg
09-06-2008, 09:26
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
of ebati drislata malka det si ti do kolko iskash da stoi6 be do 1 li 4e kato stanesh na 16 da ne se pribirash/Mai se imash za mnogo golqma na 14 godini si samo q malko sa pouspokoi..
kuklichka_bg
09-06-2008, 09:28
Моят час е 8.30 най-късно :shock: от какво се оплакваш ваобще?
STIga be 4esno li :grin: :grin: e ti e smeshno horata togava izlizat neznammm
kuklichka_bg
09-06-2008, 09:29
+1.. И аз съм на 15 че даже и половина и..ме е страх да ходя на диско,откъде да ги знам кви откачалки има там..и по улиците.
da ti kaja to e palno s 15-16-17 i nai nai mn 18 godishni ;D xaxa
chocoleptic
09-06-2008, 09:55
И кво искаш да прайш по нощите ?
10 и половина ти е много като ти гледам акъла..
Вместо да се шляеш по улиците вземи прочети някоя книга.
От полза ще ти е.