View Full Version : косата ми помощ!
Imam strahoten problem s kosata mi.kosata mi e podsrigana na etaji no e ujasno buhnala trqbva da hodq samo na upa6ki.da ne govorim 4e sutrin kato stana ot sun preli4am na tokio hotel :D :D
mhmhmhmhm
08-23-2008, 13:00
еми аз пр. в нас ходя само вързана
и спя вързана :D
и малко ми се оправя
За това съществува пресата за коса.
има 2 варянта...първо : добрата стара керамична преса за коса. втория:ако косата ти се накъдря когато е мокра просто и слагаш балсам със отмиване и не го отмиваш.така косатат ти ще си запази къдриците и след време ще имаш къдрава коса и без балсама просто косатат ти ще "запамети" формата.преди години и аз се постригах на степени и косата ми беше мн бухнала и почти права.Напраих номера с балсама и сега след всяко измиване дори без балсам имам супер къдрици на масури.Нооо... една забележка ако избереш къдриците и си ги правиш достатъчно дълго време може да се окаже че няма връщане назад.Поне при мен вече е така. аре успех :)
sladur4etyYy
08-23-2008, 13:09
о и аз бях така, но май съумях да се справя горе долу с положението :D след филиране,многократни изправяния, шампоани, балсами и квото се сетиш за изправяне и връзване всяка ве4ер докато спя ...мисля 4е ве4е положението е по-приемливо :D ааа, и преди да си суша косата, първо й слагам кърпа и седя така о/о 20 мин., след тва си навеждам главата надолу и докато суша със сешоара, ре6а с 4етка. тва го правя в продължение на минута някъде и така оставям леко влажна косата. при мен помага що-годе. (моята коса е и чуплива...смятай 8-) ) и все пак , преди да изляза, по4ти винаги се налага да я изправям, тва отнема от обема и не седи така бухнала :wink:
melosa kogato si izpravq kosata s presa sled dvaiset minuti tq pak e buhnala ma e prava :D :D :D mn blagodarq na dr 6te probvam nqkoi ot ne6tata
xXxScreamxXx
08-23-2008, 13:44
Преди да правиш каквито и да било сравнения можеше да се усведомиш 4е токио хотел не е 1 4овек , за да прили4аш на НЕГО ](*,) :lol: може би си имала предвид бил .. НО съм 999% 4е ефекта не е същия :? :smt010 :-s
^моята коса ако е малко по-къса ще изглежда точно така, след като стана от сън
Филиране (изтъняване) на косата. Слагай и балсам без отмиване и кристали за коса. Добра керамична преса също трябва да ти свърши работа. А бе най-добре си ходи с обемната коса. Аз ако имах обемна коса, нямаше да искам да я сплесквам :)
sr imah bredvit oniq s 6traknalata kosa ot tokio hotel
off ako ima6e obemna kosa kolkoto mene edva li 6te6e da hodi6 taka :D
Isabelle
08-23-2008, 13:55
и аз съм за филирането
moqta kosa be6e filirana no rezultata be6e minimalen pak i kosata mn cavti vse pak za men ima nqkakva nadejda postrigva4kata mi :D mi kaza 4e do 6est meseca kosata mi 6tge se izravni i6te porasne po4ti do krasta i nqma da buhva no pak 6est meseca sa si polovin godina :shock: :shock:
YourFavoriteMistake
08-23-2008, 14:01
ооо и аз преди 2-3 години бях така :D ама косата ми порасна, малко попремахнах етажите, филирах си косата и почнах всяка седмица да ползвам маска и при всяко къпане-балсам. и положението се оправи. все пак преди да изляза някъде си я минавам с пресата, но и слагам и кристали, и кремове за изправяне, пък и я изправям със сешоар, но пак си има обем в корените. абе основното е да си филираш косата и да ползваш маски и балсами т.е. да я подхранваш добре :) айде успехи \:D/
GaBiIi__
08-23-2008, 14:09
Филиране (изтъняване) на косата. Слагай и балсам без отмиване и кристали за коса. Добра керамична преса също трябва да ти свърши работа. А бе най-добре си ходи с обемната коса. Аз ако имах обемна коса, нямаше да искам да я сплесквам :) +1
xXxScreamxXx
08-23-2008, 14:22
ОНЯ слу4айно е наре4ен Бил :!:
И мойта коса изобщо не я знаеш каква е за да коментираш .. на степени е и е ужасно бухнала ... ама да се оплаквам - НЕ ..... изправям си я с пресата и тфа е :smt015
ОНЯ слу4айно е наре4ен Бил :!:
И мойта коса изобщо не я знаеш каква е за да коментираш .. на степени е и е ужасно бухнала ... ама да се оплаквам - НЕ ..... изправям си я с пресата и тфа е :smt015 izvinqvai vtoriq red be6e za fiama i ne sam dlajna da znam kak se kazva onzi sas 6traknalata kosaprosto znam 4e e ot tokio hotel
xxxSnowflakexxx
08-24-2008, 10:03
За това съществува пресата за коса.
+1
sixth^sense^f
08-24-2008, 12:55
като се изкъпеш и сложи маска без измиване изправи се със сешоар че не уврежда колкото пресата но в краен случай може и преса :)
Слагай за по една-две минути маска за коса в корените.Те по принцип слепват,напр розовата на Елсев.
WaterLilly
08-24-2008, 17:47
Пресата за коса ужасно съсипва косата, по-добре пробвай с пяна или гел.