View Full Version : Според вас момичета...
mimentseto93
08-23-2008, 21:11
какво се мъти из главите на индивидите от противоположен пол?Винаги когато някое момче ме заитересува започвам да си мисля : "какво ли си мисли в момента?".. а и мъжете са доста непостоянни..днес казват едно..утре друго...мн ми е странно... :-o
Ние в собствените си глави не знаем какво става, пък камо ли в тези на момчетата :D
1во разбери кво има в твойта главица пък тогава мисли за чуждите... 8)
Lost_Kiss
08-23-2008, 21:22
никога няма да разбереш 8-)
crazy_style
08-23-2008, 21:54
dali nqkoe mom4e ei taka se 4udi... Verno momi4etat sme si sburkani popriroda... Edva li nqkoi 6te si kaje kvo misli, vuv vsqka situaciq.
evelinka1122
08-23-2008, 21:58
така ли.... аз пък когато някое момче ме заинтересува се питам първо дали си има приятелка.... ;]
MiLeNcHeToO
08-23-2008, 22:04
що ни питаш,ние пък от къде да знаем,едва ли ще разберем :D
какво се мъти из главите на индивидите от противоположен пол?Винаги когато някое момче ме заитересува започвам да си мисля : "какво ли си мисли в момента?".. а и мъжете са доста непостоянни..днес казват едно..утре друго...мн ми е странно... :-o
Такива пикльовци на твоята възраст - да, но не ги наричай мъже, защото са деца. Мъж, който не държи на думата си не може да се нарече мъж. Това с мисленето си е твой проблем. Има хиляди теми, в които пише за това какво мислят повечето. Не само момчета, но и момичета.
А и трябва да имаш малко акъл, за да се сетиш.
sladur4etyYy
08-23-2008, 22:09
1во разбери кво има в твойта главица пък тогава мисли за чуждите... 8)
зе ми думите от устата :D
FieRy_GirL
08-24-2008, 20:32
и 3 дена да мисля нищо няма да измисля 8-) тей че не се и старая да разбера
за нормални неща си мислим. Храна, коли, спорт, секс, политика.
Такива пикльовци на твоята възраст - да, но не ги наричай мъже, защото са деца. Мъж, който не държи на думата си не може да се нарече мъж. Това с мисленето си е твой проблем. Има хиляди теми, в които пише за това какво мислят повечето. Не само момчета, но и момичета.
А и трябва да имаш малко акъл, за да се сетиш.
Аз съм на 17 пикльо ли съм ? :lol:
Ние в собствените си глави не знаем какво става, пък камо ли в тези на момчетата :D
\:D/ :-|
mgxpower
08-25-2008, 02:05
Съжалявам ,че ще разваля женската идилия , но поради каква причина си мислите ,че всички предтавители на силния пол сме по-малко хора от вас нежните създания?Мислим си за това за което си мислите и вие...не си мислим за секс както се знае от много дълги времена това са пълни глупости мислим си за това , което ни интересува привлякло е нашето внимание заинтересовало ни е не всичко опира до секса и не всички мъже са непостоянни "днес казва едно утре друго" има и такива жени , но според мен не опира до това кой какъв пол е а до това кой какъв човек е как се възприема как възприема другите как възприема нещата от живота това е моят отговор във тази "женска" тема!
И не смейте да злословите по наш адрес моят зорък поглед следи всяка ваша стъпка така ,че умната!
DJ_Mrav4o
08-25-2008, 06:09
Никога няма да разберем -пък и така си имаме занимавка 8) 8)
miss_asi
08-25-2008, 06:54
:D Ооо нз в смисъл че нз! :D
sasha_90
08-25-2008, 07:44
Не се опитвай да разбереш,защото няма да разбереш.
sladkata_bebz
08-25-2008, 09:04
:D :D Истина е ...
cinderella_gugutka
08-25-2008, 12:47
няма как да разбереш мом4етата
SabrinaAa
08-25-2008, 15:09
eh ako znaehme kakvo si mislqt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: