PDA

View Full Version : Хора.. тука незнам кво стааа вече вии можете ли да разберете

valkyr
08-25-2008, 00:03
Проблема е такъв .. напоследък с което момиче пробвам става така че .. ако тя има приятел ми казжа да останем приятели .. ако не ми казжа 4е сам прекалено добър приятел и не става... даже днес една полякиня дето таква супер мн ми се кефи и казах да дойде в къщи защото иначе нямаше къде да остане.. на гости е тук за да си види приятелите компанията дето бяхме .. и така де .. тая неска доиде ... и пак тва извинение... ти си ми прекалено приятел .. вика имам 2 типа приятели .. такива с които мога да играя и такива с когото сам наистина приятелка ... осхте едно моми4е ми го бесхе казало преди няколко месеца незнам .... сега пък днес откачих НЕДЕЛЯ е най грозния ден в целия свят ... зарибявах се с една барманка .. дето има приятел .. и тя ми се извиняваше винаги с приятеля си ... аз и казвах поне да ми каже че не я интересувам тва онова .. че не ме харесва .. аа тя не ми го казваше ... аз настоявах настоявах .. незнам защо .. хем исках да ми го каже .. и накрая ми го каза... вика ако искаш толкова да го чуеш и ми каза да не ме интересува .. вика остави ме на мира .. каза го само защото аз настоявах :( нормално лие бе хора ... някаква такива глупости да правя ... сега ми е мн мн гадно .. незнам и аз защо винаги става така.... кажете нормално ли е или просто съм някакъв нещастник ?

sapa91
08-25-2008, 00:15
аве и тебе ще те огрее ве споко търпение имай ;)

SeaEatsShips
08-25-2008, 01:28
любовта идва когато тъкмо спреш да я гониш/търсиш

Virgin
08-25-2008, 01:44

:!: Доказано и изпитано ;)

Иначе явно имаш грешка в системата :-o - сменяй тактиката :smt117

mgxpower
08-25-2008, 02:18
Защо само на мен ми се струва ,че се стрелкаш в приятелките си?
Няма смисъл да си разваляш приятелството с тях правилно ти казват!
Почни да стреляш на посоки..харесай си непознато момиче , което
не си виждал преди....така тя няма да ти каже това за "приятелството".
И както те посъветваха на сила хубост не става така да я чакаш
да се опитваш по всякакъв начин и на всяка цена да си хванеш гадже...
не знам не знам то се чувства със сърцето любовта те намира не ти нея..
не може просто така един ден да се събудиш и да кажеш "ооо не на всяка цена трябва да си хвана някоя мацка защото ще откача"

Voodo_doll
08-25-2008, 05:06
Не се цели в приятелките ти! И още нещо- когато едно момиче ти кажа че има приятел може да означава две неща:
1- Че наистина има приятел.
2-Че няма приятел, но иска да се оттърве от тебе.

Затова когато някое момиче ти каже че си има приятел-остави я
Айде успех в любовта :-)

BaiToq
08-25-2008, 05:09
Според мен проблемът ти е,или че
не можеш да натискаш спейса,или
си неграмотен.
Май е второто.

Ai4ka
08-25-2008, 13:07
любовта идва когато тъкмо спреш да я гониш/търсиш +1

LadySunshine
08-25-2008, 14:08
я си седни на гъзо и потрай малко :lol:

Slave4You
08-25-2008, 14:19
хах ми в един филм казаха, че когато едно момиче те вземе за фр, такъв си оставаш. Според мен не е точно така но .. явно най-често е така. Недей да се целиш към момичета, които познаваш от години.

SabrinaAa
08-25-2008, 15:04
i az mislq taka :-) :-) :-) :-)

sasha_90
08-25-2008, 15:21
Приличаш ми на някакъв супер отчаян човек.По-спокойно и твоето време ще дойде.

Lacey_66
08-25-2008, 15:47

+1 ;-) :-P дам така си е !!! :wink:

mort
08-25-2008, 15:49
Първо се научи да пишеш и говориш правилно,и тогава може би някой ще те разбере и ще имаш повече от приятел.

hrisiiiiii
08-25-2008, 16:05
Не бива да се отчайваш от няколко случая. Когато човек има поредица от неуспехи, му е трудно да поеме пак по този път, но някак трябва да се справим и да проължим.. Такава ни е природата. Още си млад, спокойно, има време. Всеки среща сродната си душа някога, а това дали ще я познае според мен е по-голям проблем :}

sladur4etyYy
08-25-2008, 16:47

е добре де , ами ако някой никога не спира да я търси и да се надява, сам ли ше си остане ? 8-)