PDA

View Full Version : обичам го

sami4ka_f
08-25-2008, 09:19
искам да ви споделя нещто което ме тревожи много отдавна!и то е свързано с приятеля ми!тои ес една готина по голям от мен и работи а проблема е там че когато е зает с работа си не се виждаме много случвало се да не се виждаме 1 месец защто бил много зает!иска да не го търся когато е зает!какво да направя!да не го безпокоя докато е зает ли!не се чуваме много често по телефона!моляви без глубави отговори!мн сам отчаяна вече!обичам го много! :-# :)

mysterious93
08-25-2008, 09:34
е кво толкова работи че се чувате само веднъж месечно :-o

ElisaDay
08-25-2008, 09:56
Сигурна ли си, че о обичаш или просто е някаква прищявка?
Защото ми се струва, че той изобщо не те обича, а е с теб да се забавлява през свободното си време :?

Cvetito53
08-25-2008, 10:07
Elisa`Day написа:

Защото ми се струва, че той изобщо не те обича, а е с теб да се забавлява през свободното си време

+1!A i ne si li se zamislqla 4e moje da ti izneverqva i da e s druga!!????Kaji kakvo tolkova raboti??

Sunny_stz
08-25-2008, 10:22
ОМГ какво работи???Остава и да не знаеш и......каква връзка е вашата?Що не поговориш с него и не го попиташ въобще какво чувства към теб???Ако отговора му не те удовлетвори или не иска да говори с теб това би показало всичко....че явно наистина иска само да те използва когато е свободен!!!Зарежи го има много други момчета!!!

mgxpower
08-25-2008, 10:38
Аз съм момче и когато ми е писнало от някое момиче почвам с оправданията.
И тя ако е някоя като теб да ми се върже още по-хубаво!
Един съвет от мен : Бягай докато е време намери си друг 8-) :)

angelcheeee_93
08-25-2008, 10:38
interesno kak obi4a6 4ovek,koito neiska da go tarsi6 cql mesec?na tvoe mqsto bih go zarqzala .moqt priqtel sa6to e zaet no vinagi namirame vreme edin za drug.i pove4eto slu4ai me tarsi toi.qvno priqtelqt ti nqma 4uvstva kam teb i ne iska da e s teb,pogovorete si nai-dobre. :) i uspeh :)

sasha_90
08-25-2008, 10:39
И моя работи,но не ми е казвал "не ме търси,имам работа".Напротив когато не се виждаме поддържаме връзка по GSM-мите.Не знам защото твоето момче така ти е казало,но аз бих се усъмнила за чувствата му.Все пак ако му липсваше нямаше да казва"не ме търси,защото съм зает".

miloto_girl_4e
08-25-2008, 10:49
Определено това момче много лошо те врътка :!:
Да не го търсиш .. може би, защото си има друго гадже и случайно тя да не види, че го търси друго момиче.. Може би ти звъни само, когато е сам и е безопасно.. хъх .. направо не знам как го търпиш това момче (дори ако не съм права, че ти изневерява), един месечно да се виждате и да не се чувате почти през останалото време.. няма смисъл.. та това връзка ли е ?

zaraaa
08-25-2008, 10:50
Защото ми се струва, че той изобщо не те обича, а е с теб да се забавлява през свободното си време :?

+1 И аз съм на същото мнение, според мен не те обича, а си търси оправдание, за да може да не се виждате и чувате :? Разкарай го, докато е време и си намери някой по-всевстен :):):)

crazy_lazy_girl
08-25-2008, 11:05
Мии те хората по-горе ти казаха. Просто си играе с теб. :? Най-добре го зарежи. ;)

FreeSpirit
08-25-2008, 11:38
хубаво де и моя приятел ходи на работа, ама намираме време да се виждаме....ако не се видим, се чуваме или се засичаме по малко в скайп...
в друг град ли работи?

sami4ka_f
08-25-2008, 11:52
kakva my e rabota li toi e saztezatel!ne mi izneverqva i ne izpolzva!prosto pove4e e zaet pokrai svoite saztezaniq!

mysterious93
08-25-2008, 11:57
кофти работа.ами или се примиряваш че ще ти обръща малко внимание и за напред или си намираш някой друг който да ти обръща повече внимание.А той като няма време закво си е хванал гадже...

sladka_______
08-25-2008, 17:01
Сподели това и с него. И моят работи и то с пари, но никога не ми е казал не ми звъни,че ще объркам парите! Най- добре си поговорете за връзката ви и как така цял месец няма да има 5 мин да те види глупости!

NightSky
08-25-2008, 17:04
Остави го тоя... най-вероятно има друга.

sami4ka_f
08-27-2008, 09:10
ne mi izneverqva!ne moga prosto taka da go zareja 2 godini sme zaedno i imame mn hybavi momenti!ne me napadaite a prosto iskam savet ot vas!prosto ponqkoga stava prekaleno zaet pokrai saztezaniqta si! :)

zaraaa
08-27-2008, 10:22
ne mi izneverqva!ne moga prosto taka da go zareja 2 godini sme zaedno i imame mn hybavi momenti!ne me napadaite a prosto iskam savet ot vas!prosto ponqkoga stava prekaleno zaet pokrai saztezaniqta si! :)

Ти ни казваш само, че е много зает със работата си, не казваш каква е тя, сега състезания, кажи в какво точно се състои тази работа, та да можем да ти дадем съвет :)

balu4ka
08-27-2008, 10:25
апффф и ние кво да напрайм...поговори с него!!

MartyParty
08-27-2008, 10:40
Honey,за него състезанията сигурно са нещо много важно,но не бива да те пренебргва така.И аз бях в същата ситоация.През цялото време си мислех,че не ми изневерява и до някъде бях права.Не ми изневерявашие с момиче,а с работата си.Тя си беше на първо масто винаги,както и още 124710928375 човека,на които уж мого държал.Хубаво е,че се занимава с нещо,но ти си му приятелка и трябва да го накараш да разбере,че от 2 години си в живота му и това трябва да го прави поне малко по-заинтересован.Кажи му го в прав такст,естествено без да преувеличаваш, и ако не го разбере..Сещаш се.

xxxSnowflakexxx
08-27-2008, 12:12
Според мен това момче не те обича :-P :-P :-P

sami4ka_f
08-27-2008, 18:42
obi4ame pokazva mi go postoqno po razli4ni na4ini!govorila sam s nego i znae kak se 4ysvam kogato ne go vijdam ili ne go 4yvam!starae se po nqkakav na4in da se 4yvame!kakto toi taka i az pravim kompromisi v taq vrazka!

Sunny_stz
08-27-2008, 18:54
obi4ame pokazva mi go postoqno po razli4ni na4ini!govorila sam s nego i znae kak se 4ysvam kogato ne go vijdam ili ne go 4yvam!starae se po nqkakav na4in da se 4yvame!kakto toi taka i az pravim kompromisi v taq vrazka!

Ами миличка тогава какво искаш ние да ти кажем?Много е хубаво че и двамата правите компромиси във връзката си!!Момчето е право,бъдещето е много важно и гледа да съчетава и двете неща,но понякога не се получава...работата надделява и няма време за другото,за това трябва да го разбереш и ако го обичаш да го чакаш!

evelinka1122
08-27-2008, 20:03
аа? :-o ти добре ли ? нормално ли се развиваш..... ?! не се виждате месеци с оправданието че имал работа, или там някакви си състезания? и няма време поне веднъж седмично да се видите? и това връзка ли го наричаш... :? :? :? :?

desiinkaa
08-27-2008, 20:27
Naistina taka 6te e nai-dobre za neq..nqma da se mu4i pove4e..noo az mislq 4e ti go obi4a6 6tom o6te si s nego i go turpi6...ako be6e nqkoe drugo momi4e dosega da e aut..nz karai do kadeto moje govori hubavo s nego i si preceni :(