View Full Version : Грешно ли е ?
ElisaDay
08-25-2008, 12:49
Здравейте.
Грешно ли е да бъдеш с някой, на когото харесваш само външния вид? Вие имали ли сте такава вързка?Дълго ли траеше?
П.П. просто ми разбуди любопитството една друга тема във форума :)
LaDy_DaQnA
08-25-2008, 12:50
Не е грешно то всеки прави така напоследък няма да е дълготрайна връзката де....
Ммм, дори и да си с такав човек, една такава връзка няма бъдеще. Не знам дали е грешно, ама е тъпо.. :?
huligankata
08-25-2008, 12:53
Ми то в интерес на истината в началото всичко тръгва от външния вид - ако човека ти хареше искаш да бъдеш с него и да го опознаеш. Така че не виждам защо да е грешно - в последствие го опознаваш, харесваш го и по характер и т.н. Грешно е ако не го понасяш като човек, не ти допада, а ходиш с него само щото е готин .. Не съм имала такава връзка и не вярвам да трае дълго.
miss_asi
08-25-2008, 12:53
Аз съм имала такава връзка ако може да се нарече връзка разбира се.Продължават обикновено по 2-3-4 седмици мах.При мене беше седмица и 2-3 дни! :D
Не смятам, че е тъпо. Миналата година излизах с едно момче, само защото беше готин и за да има с кого да се мотая вечер. Още в началото му казах, че не искам сериозна връзка. Бяхме заедно месец, след това аз заминах за лятото, той отиде да живее в друг град - и нещата бяха до там. Не смятам, че цялото преживяване беше глупаво - чувствах се добре с него. А и мисълта, че и той е с мен, защото му харесва външният ми вид, ми даваше някакво самочувствие :-)
serenity3
08-25-2008, 13:34
Ха,че как 6те е гре6но бе мила даже си е напулно нормално не се притеснявай. :D
ElisaDay
08-25-2008, 13:39
serenity3, хах аз не ходя с такова момче, казах че просто ми беше интересно :)
Благодаря на останалите.
Е сега повечето момиченца,не гледат външния вид,по-точно външния вид на колата 8-)
Не казвам всички,но по-голямата част.
А пък тези,които не гледат колите харесват педали,тук отново не говоря за всички ама те не останаха почти такива дето си падат по свястни момчета!
serenity3
08-25-2008, 13:44
Ей това последното мога да подкрепя напълно :smt006
SabrinaAa
08-25-2008, 15:06
Ami....za men van6niq vid ne e ot zna4enie i nikoga nqma da bade.... :-) :-) :-) :-) :-)
sasha_90
08-25-2008, 15:13
Не съм имала такава връзка.И изобщо не съм способна да съм с човек само,заради външността.А в същия момент да не понасям това,което е в душата му.
Lacey_66
08-25-2008, 15:54
Не съм имала такава връзка.И изобщо не съм способна да съм с човек само,заради външността.А в същия момент да не понасям това,което е в душата му.
+1 :-P
razbira se i van6niqt vid e vajen,no ako nqma 4uvstva vrazkata nqma da iztrae dalgo ,pone az mislq taka
kalpazanka
08-25-2008, 16:44
Напразна инвестиция на време, евентуално чувства /ако се появят такива само в единия, става напечено и за двамцата/. По-добре излизане, скайпче, но нищо по-задълбочаващо.
Що да е грешно....
Само после някой да не пита
"курва ли съм?"...
а вечна любов ли да се търси? важното е да ни е забавно, какво му е грешното..
Еми за кво тогава тръгваш с тоз 4овек..?! след като няма нито химия ,нито любов .Поне аз н виждам никъв смисал!!И по принцип мн се дразня от такива ...връзки :? :? :?
Не е кой знае каква грешка попринцип но не се привързвай към този човек .. Няма никакво бъдеще тази връзка
sladkata_bebz
08-25-2008, 21:44
Ммм, дори и да си с такав човек, една такава връзка няма бъдеще.
+1 всеки си решава с кой да бъде,но след такава връзка рядко има оптимисти.Започват едни тези.."ми да то на красивите не може да се вярва,те знаят как да използват външността си само за лична облага..." и др подобни,а не се замислят,че точно те са започнали...
kiss me baby
08-25-2008, 21:50
spored mene kato vidi6 nqkoe mom4e/momi4e ne znae6 kav e haraktera a haresva6 vaprosniq 4ovek po van6niq vid.v posledstvie kato se opoznaete i ne mu haresa6 haraktera a si s nego samo zaradi viziqta mu ve4e go namiram za gre6no,no ot na4alo mislq 4e ne e...
Ами външния вид играе важна роля в началото на дадена връзка, но тя неможе да се гради само на харесване на външния вид. Ако двама души не се разбират, нямат чувства и са заедно само заради външния вид то значи връзката няма бъдеще...
crazy_lazy_girl
08-25-2008, 22:46
Ми то в интерес на истината в началото всичко тръгва от външния вид - ако човека ти хареше искаш да бъдеш с него и да го опознаеш. Така че не виждам защо да е грешно - в последствие го опознаваш, харесваш го и по характер и т.н. Грешно е ако не го понасяш като човек, не ти допада, а ходиш с него само щото е готин .. Не съм имала такава връзка и не вярвам да трае дълго.
+1 \:D/
ако си с човек само за външния вид не си заслушава но ако пък човека ти харесва на външен вид а пък не го познаваш като характер и човек що пък не няма лошо да го опознаеш може да се получи нещо но както казах в началото ако е единствено заради външността не..
hrisiiiiii
08-26-2008, 06:43
В тази възраст не може да се говори за истински чувства.. Много пъти съм го повтаряла. Казваме "Обичам те" а в същото време замисляме ли се? Дали когато сме пред олтара и казваме Да, чувството е същото? Едва ли.. Така че нека да го кажем само като Харесване :} Следователно няма нищо лошо да излизаш с човек заради външния му вид.
ПП: Само лично мнение.
kotenceto_bonbon
08-26-2008, 11:41
mn 6ibana rabota :( :(
Момчетата постоянно го правят и не виждат нищо лошо. Защо за нас дае грешно? 8)
Pliok0019
08-26-2008, 12:33
Аз бих го направила.
NaNa_SladuRana
08-26-2008, 21:03
никога не бих тръгнала с някого,само защото е "мНогУуУ Як пИч" #-o