View Full Version : момчета и момичета ..съвет :P
моля за помощ бихте ли ми дали съвет как да заговоря едно момче :) той е сладур а и май ме заглежда, но не ми се чака негова инициатива.....дайте идеи моля ви :)
serenity3
08-25-2008, 14:17
Ми питай го дали иска да спите заедно. 8-)
Slave4You
08-25-2008, 14:21
Ем дай малко повече инфо ;) Къде го виждаш най-често например. Или ако имате общи познати ги помоли да ви запознаят просто и такам. :Р
vijdam go na zavedenieto na plaja ,kudeto raboti...toi e na 6ezlonzite i 4adurite :-D
vijdam go na zavedenieto na plaja ,kudeto raboti...toi e na 6ezlonzite i 4adurite :-D
emi sedni sa pod 4adara na 6azlonga i kato doide go zagovori.taka e nai lesno 8-)
SabrinaAa
08-25-2008, 15:02
Ми питай го дали иска да спите заедно. 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Lacey_66
08-25-2008, 16:26
Ами просто отиваш и казваш едно здравей как е ... :-P :-P :-P
JoeBanana
08-25-2008, 16:53
помоли го да ти намаже гърба http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
molq vi hora malko po seriozno znam 4e 6te napravq vpe4etlenie ako se subleka no........malko po prili4no :D
sladur4etyYy
08-25-2008, 17:38
molq vi hora malko po seriozno znam 4e 6te napravq vpe4etlenie ako se subleka no........malko po prili4no :D
еми казаха ти хората, отиваш по някой 4адър, сядаш и ... готоо :D
Ако си сама-помоли го да те намаже с плажно мляко. ;) Последния път така заговорих 1 момче. :grin:
krisiiiiito
08-25-2008, 18:31
отиди до него и му кажи здравей аз съм .. еди коя си 8-) пък ако искаш му кажи и - хвана ми окото и се усмихни :D ем така дееее :P
molq vi hora malko po seriozno znam 4e 6te napravq vpe4etlenie ako se subleka no........malko po prili4no :Dможе да направиш впечатление, ама може и да е лошо... сядаш под чедъра и кат дойде за пари му казваш нямам да се оправим по втория начин и си готова 8-)
ем... кажи му waaaazaaaaa :lol:
Ми първо няма да се притесняваш и като го видиш усмихни му се ако видиш някаква реакция от него просто му кажи здрасти как е блялбял .. толкова ще ти е лесно след първото здравей
Мини покрай него с някакви хартии, тетрадки, книги... Нещо си там и го изтърви до него уж без да искаш. Изтъркано, но действа ;)
ohh pritesnqvam se.a mi haresva :o
angelcheeee_93
08-26-2008, 11:25
namini pokrai plaja i go zagovi,kato zapo4ne6 ot ob6tite ne6ta,zdravei kak si kvo prai6 i taka ,,,malko po malko :)
cinderella_gugutka
08-26-2008, 11:28
питай го колко е 4асът,има ли огън4е,или просто-здр,може ли скайп