Влез

View Full Version : Тревоги

AlIzeA
08-25-2008, 19:34
Здр, искам да вис поделя моя проблем и ако може да вми дадете съвет. Майка ми е в чужбина, говорим си по три ли два пъти на ден по тела. Днеска нямах какво да й кажа толкоз, нищо интересно не е случило, както някой друг път. Така друго все ме питта днес за едно и също и задр неща ,все ми ги повтаря и после пита защо и се сопам.А ми нпериятно ми е.Аако и й кажа тя ще се разсърди,аз сякаш нямам право да й се сърдя, ако се разсърдя на не я и тя ще ми се разсърди.Глупаво,нали? И днес както казах,нямм какво толкова да й кажа.Преди малко говорихме за 3.ти път и тя се разсъри.Вече незнам ккаво даправя.Знам че е там сама и работи и,че на нея й е тежко,но на мен не е ли?Като й кажа ,че ми е тежко и за др неща, и тя казва че нейният живот е бил по-труден от моя и трябва да търпя. Не издържам.Сега се сърди. И аз нямям това право-да се разсърдя :x Ако си изразя мнението и на нея не й харсва,казва че й е станало мъчно и сякаш не е трябвало да го правя.

AceXe
08-25-2008, 20:10
Така е... Не е лесно, когато сте разделени по този начин. Недей да й се сопваш. Радвай се, че имате възможността да комуникирате... Защото ако я изгубиш ще видиш, колко тежко ще ти бъде. Да си сам е страшно...

AlIzeA
08-25-2008, 21:00
знам, но е гадно ,когато те изкарват виновен за нещо, а ти не си и да нямаш възможността да с кажеш мнението,защото ако го пнаправиш ще ти се разсърдят

Sweet__Dream
08-26-2008, 07:16
Ти пък бъди по-отстъпчива.Разбирай я.Сигурно и на теб ти е писнало,но животът е много труден и на майка ти не и е лесно да е далеч от дома,от семейството.Говори си с нея нормално и и кажи,че имаш нужда от малко самостоятелност.Всеки го иска по едно или друго време.В това няма нищо обидно.Късмет...

NightSky
08-26-2008, 19:21
Опитай се да я разбереш и бъди внимателна с нея. На жената й е тежко да е далеч от семейството си, в чужда страна, където вероятно и приятели няма. Като ти се обади, ако нямаш какво да й кажеш, я питай нещо за нея, за работата й, дали е видяла нещо интересно. Прояви малко интерес и това най-вероятно ще й хареса.

nelegalen
08-27-2008, 01:32
Здр, искам да вис поделя моя проблем и ако може да вми дадете съвет. Майка ми е в чужбина, говорим си по три ли два пъти на ден по тела. Днеска нямах какво да й кажа толкоз, нищо интересно не е случило, както някой друг път. Така друго все ме питта днес за едно и също и задр неща ,все ми ги повтаря и после пита защо и се сопам.А ми нпериятно ми е.Аако и й кажа тя ще се разсърди,аз сякаш нямам право да й се сърдя, ако се разсърдя на не я и тя ще ми се разсърди.Глупаво,нали? И днес както казах,нямм какво толкова да й кажа.Преди малко говорихме за 3.ти път и тя се разсъри.Вече незнам ккаво даправя.Знам че е там сама и работи и,че на нея й е тежко,но на мен не е ли?Като й кажа ,че ми е тежко и за др неща, и тя казва че нейният живот е бил по-труден от моя и трябва да търпя. Не издържам.Сега се сърди. И аз нямям това право-да се разсърдя :x Ако си изразя мнението и на нея не й харсва,казва че й е станало мъчно и сякаш не е трябвало да го правя.

оо незнам :smt017

yozito
08-27-2008, 02:55
оо незнам :smt017

:razz: :razz: ти направо ме разби :razz:

zero
08-27-2008, 05:43
Ти пък бъди по-отстъпчива.Разбирай я.Сигурно и на теб ти е писнало,но животът е много труден и на майка ти не и е лесно да е далеч от дома,от семейството.Говори си с нея нормално и и кажи,че имаш нужда от малко самостоятелност.Всеки го иска по едно или друго време.В това няма нищо обидно.Късмет...
+1 8)

BrokenInnocence
08-27-2008, 09:03
Майка ти работи в чужбина и благодарение на нея вероятно ти имаш възможността да си купуваш разни парцалки и боклуци, а й се сърдиш защото ти се обажда да те чуе??? И при това дори се изкарваш жертвата в ситуацията? Тц, тц, тц... Бих използвала думата "неблагодарност", но мисля, че е би било мн меко казано.

BlueAvalanche
08-27-2008, 09:48
Какво право имаш ти да и се сърдиш, като тя е отишла в чужбина да ти осигури по-добър живот ? :shock:

Zqpkov
08-27-2008, 10:00
Измислих нещо ! кажи и че в деня в които сте си говорили ти е дошло и ти е било супер гадно илошо =D> =D> =D> а след това не и се сърди се пак зареди теб е отишла там !

BlueAvalanche
08-27-2008, 10:32
Ей професорче, не давай акъл като нямаш. Иди си прави педерастични муцуни пред огледалото и не се бутай там, където не знаеш за какво става дума.

Няма смисъл да я лъжеш, просто и се извини и направи компромис, може на теб да не ти е лесно, но на нея двойно и не можеш да я виниш за нищо.

AFT
08-27-2008, 11:12
Майка ти работи в чужбина и благодарение на нея вероятно ти имаш възможността да си купуваш разни парцалки и боклуци, а й се сърдиш защото ти се обажда да те чуе??? И при това дори се изкарваш жертвата в ситуацията? Тц, тц, тц... Бих използвала думата "неблагодарност", но мисля, че е би било мн меко казано.

;-)

HipHopBlond
08-28-2008, 19:05
И защо трябва да ти пука изаобщо??? Изслушай я женицата пък като не ти харесва кво ти говори гледай телевизия и дръж телефона по далечко от ухото 8)

Seducti0n
08-28-2008, 19:24
По пътя на логикага, би следвало на нея да и е по-трудно.
Първо, факта че е далече от теб и второ-в чужбина е не на почивка, а по работа.
Знам, че е изнервящо, защото мама прави горе-долу същого, но трябва да се справиш с раздразнението и да приемеш, че майка ти се тревожи за теб.Прояви разбиране и не мисли едниствено за себе си.

SuNsEt
08-29-2008, 14:25
Така,първо:
Оправи си правописа мамка му!
Второ:
Майка ти е много напрегната и това й се отразява.Тя не иска да си го изкарва на теб,но просто така става.Трябва да се разбирате и да правите компромиси една на друга,защото иначе няма как да се разбирате.Когато не ти харесва какво те пита,не го показвай,а си спомни какво би станало ако й се развикаш и пак се скарате.Отговори й съвсем нормално с нормален тон на гласа и я попитай и ти нещо...Как е минал денят й,как се чувства.За да разбере,че мислиш за нея,а не,че не ти пука от нейния живот.То е ясно,че и двете много се обичате,но не може и вълкът да е сит,и агнето цяло! :wink:

pampers
08-29-2008, 20:18
знам, но е гадно ,когато те изкарват виновен за нещо, а ти не си и да нямаш възможността да с кажеш мнението,защото ако го пнаправиш ще ти се разсърдят