View Full Version : С какво ще запомните лято 2008 ? :)
Sensuality
08-25-2008, 19:38
Тъй като вече лятото е към края си тук всеки може да сподели с какво ще запомни лято 2008 :grin:
ми честно беше най-тъпото ми лято досега.Просто беше скучноооооо
Sensuality
08-25-2008, 19:43
За мен тва лято беше хубаво,но имаше още много неща,които исках да направя,но явно остават за другото лято.Тааа хубаво лятоооооо с мнногоооооооооооо положителни емоции :grin: :D :-D :grin: :-P
machineheadfan
08-25-2008, 19:50
+1 :(
zelenooko_kote
08-25-2008, 19:55
+111 с изключение на една маааалка и крааатичка почивчица в Слънчев бряг.(само 2 дни :o ) НИЩО ДРУГО
Irrepresible
08-25-2008, 20:19
в началото беше тъпо но после стана яко 8) станаха неща които не съм очаквала :)
gree_girl
08-25-2008, 20:20
Началото беше скучно и изпълнен с доста душевна болка, но последния месец страхотен! Купони иии не съм се спирала на една място. А до края на лятото пак се очертава тъпотия ...
+1 и се сблъсках с адски много егоизъм и лицемерие
С Олимпиадата естествено...
Stefityyy
08-25-2008, 20:45
с новите ми цайси :grin: :D :D :D 8)
dementic
08-25-2008, 20:47
С ония лагер дето се запознах с много приятели (момичета)
miloto_girl_4e
08-25-2008, 20:48
Еми с това, че скъсах с едно момче, с което ходехме година и половина..
С това, че отидох за първи път сама на море само с приятели(без лагери и т.н глупости)
С това, че осъзнах, че прекалено много се раздавам за някои хора, а те не правят също..
Осъзнах, че и никога не бих искала да имам вземане-даване със селяндури..
С това, че за първи път ходех на работа и сама си изкарах почти всичките пари за морето :)
С това, че си изкарах шофьорските изпити от първия път и си взех книжка и вече си карам колата :)
Другото .. надявам се да се случат още интересни неща до края на лятото :)
Sashakiss
08-25-2008, 20:51
Тъпо as always. Поне си направих един куботан от дърво.
1.С неуспеха си.
2.Върнах си всички любими хора!:)
3.Порастнах(дори малко)
4.Изпитах отново най-красивото чувство.(дори и за кратко)
5.Прекарах 2 невероятни седмици на морето, изпълнени с красота и откровение с любим човек.
Не съжалявам. Ценя всеки миг от живота си.
Единствено се дразня, че и следващата година ще съм закотвена в София през юли.
pitan4icata
08-25-2008, 21:06
ami edno 6to gode hubavo more v gyrciq za pryw pyt s gadjeto mi (vypreki 4e bqhme pri maika mi) si izkarhme sravnitelno dobre
ama sq celiq avgust mesec pylna skuka i dosta nervi ,6tot si4ki sa po moretata i nqma s koi se izleze
ama ko go pogledna ot dobrata strana po cql den se izlejqvam v nas i si otpo4ivam 6tot mi predstoi 12 klas taq godina i se o4ertava mn u4ene i angajimenti...
MiLeNcHeToO
08-25-2008, 21:19
+111 с изключение на една маааалка и крааатичка почивчица в Слънчев бряг.(само 2 дни :o ) НИЩО ДРУГО
+1 мина тъпо...искаше ми се да направя неща,които неуспях,останаха си само планове :-o 8)
Любов и работа до скъсване, ама поне е забавно! :-D
остана да се случи само 1 нещо, в което все повече вярвам, и ще го обявя за най-прекрасното ми лято евър (:
TheNewReligion
08-25-2008, 21:49
С морето и това, че открих себе си. :)
DisciplineAndOrder
08-26-2008, 00:01
суупер суупер яко лято беше,и продължава да е
влязох в добро у-ще
срещнах ..един момък
изкарах си едно много хубаво море
взех си котка
запознах се със мноого много яки хора
направих си пиърсинг
настъпиха други значи,но и прекрасни промени в живота ми
това лято ще го запомня със сигурност :>
Беше най-тъпото лято в живота ми до сега. Надявам се догодина да бъде по-добре. :(
С това,че влязох в училището,което исках :grin: ; с почивката на морето и може би с това засега...Иначе това лято нещо не го усетих.Не знам дали причината бяха изпитите,с които се занимавах повече от месец от ваканцията или нещо друго..
krisiiiiito
08-26-2008, 07:46
бях в началото на море за 1 седмица и после нищо интересно даже беше тъпо скучно и пълно с предатели .. с една дума беше най-дъпото лято до сега :o
sladku_bebzi
08-26-2008, 08:01
С тва, че за 1ви път ходих на някои места :twisted:
И с якото прекарване в аквапарка в Слънчев бряг.
наааай-готиното лято 4ever !!!! :grin: може би ще го запомня със лагера на Равда иии патето :)
camp_rock_94
08-26-2008, 08:19
с тва , че съм на сметка ( на телефона ) :D
с тва , че пак от 6 години видях кака :grin:
с тва , че разбрах кои хора са истински фр и кои са лицемери (обичам те боби) :-) :-) :-)
със сека готина вечер прекарана с най-готините хора
и с тва което ще има в четвъртък :grin:
най-готиното лято :grin:
LovelyGirl
08-26-2008, 09:16
Ще го запомня с това,че за 1ви път работих и си изкарах сама парички за морето.
А морето беше най-хубавото ми до сега,защото бях само с приятеля ми :)
RottenFlesh
08-26-2008, 09:29
Ами с нищо.Беше си тъпо и скучно.Само осъзнах , че пораствам.
dark_wings
08-26-2008, 09:40
С всички разправий около изпитите и въобще кандидатстването ми...
Е и с влизането ми де...-в най-якото даскало (НТБГ) 8)
ZAROSLAVA_babYyYY
08-26-2008, 09:52
Това беше едно незабравимо лято :P страшно много се забавлявах, имаше много положителни емоции, плаж море приятели.... :smt006 много жалко, че е към края си :(
С това, че за първи път се отрепах от път. Вярно за добро, но..
По груби изчисления съм изминал 7 000 километра.
death_wish_
08-26-2008, 10:54
тва ми беше най-тъпото лято :(
Insatiable
08-26-2008, 11:51
Ще запомня това лято със страхотната почивка на Созопол, която си направих, с многото работа и с щурите купони :)
с това,че завърших,с това,це ме приеха в университета специалността,която исках още от първо класиране и най-вече с прекрасните моменти,които имах в личен план.С това,че се запознах с прекасни хора и имах възможността да бъда близо до тях.
In_my_dreams
08-26-2008, 12:31
ще го запомня с това,че беше най-тъпото и скучно лято,което съм имала до сега
Промених се...май пораснах мъничко...
И да..гаджето(мразя тази дума)..
nencuHka
08-26-2008, 18:38
Лятото което ще запомня със смъртта на сестра ми .. :smt089 :smt089 :smt089 Най-черното в живота ми оттук занапред..
EarthShaker
08-26-2008, 18:59
^ моите съболезнования :/
а иначе при мен... 1 летен лагер, доста бира и шкембе се ля тва лято.. калиакра рок фест, еаст нойз атак фест и сякви други концерти, много плаж, много весела компания, спорт малко от малко :)
gree_girl
08-26-2008, 20:55
Лятото което ще запомня със смъртта на сестра ми .. :smt089 :smt089 :smt089 Най-черното в живота ми оттук занапред..
Съжелявам много, миличка
^сори :(
иначе тва лято ще го запомня с якото каране на колело на една вила. зверските спускания - 1 час нагоре, 5 минути надолу
WithLove
08-26-2008, 20:58
Na men tepurvq mi predstoi hubavoto. 8-) Lqtoto e v razgara si za men.
ами ваканцията ми беше доста кофти... единственото което ми хареса беше почивката която си направихме с наще ..малко спокойствие и мн яки моменти
psychopath
08-27-2008, 02:47
една мацка
Като прочетох заглавието на темата едва ли не очите ми се насълзиха незнам защо,не беше толко лошо лято :) даже добро :) всичко си има лоши и добри страни
slavito007
08-27-2008, 07:29
ЩЕ го запомня с много караници.http://skype-icon.hit.bg/Icon/dull.gif Но все пак мисля останалите 15- ина дни да ги прекарам спокойно :o Ще го запомня също и с това, че видях някои много добри и приятни хора, и посетих дори и за малко старото си село :)
С нищо.. май. Лято като лято. В началото имаше много напрежение и на любимата ми дата - на която знам, че винаги случва нещо хубаво пак се случи нещо хубаво :D (забавното е, че изобщо не е планирано и никой друг не знае за въпросната дата, просто аз съм забелязала и всяка година тръпна да видя какво ще стане с НЕЩОТО :D ).. но да кажем, че стана един ден преди тази дата, но сега е високосна година, така че така трябва!
Е, да, през юли беше супер забавно и някъде до началото на август, когато трябваше да заминем на море.. Там вече изтъпях тотално. Пустия летен грип.. аз не го хванах, де, ама трябваше да ходя сама на плаж... :?
Иии... откакто сме се върнали изтъявам в София. Мързи ме да звънна един телефон на някой да му кажа да се видим или да пиша на някой по скайпа. :shock:
Май през юни беше най, най-забавно. :o
skatemore
08-27-2008, 08:35
с много скейт , пиене , една нова стара любов.
Много скандали и циркове, все нетипични неща за мен. Малко грешки направих, но си взех добра поука. И създадох нови приятелства, за което съм много щастлива.
Едно доста различно лято беше.
Много емоций, смях, приятели, купони и адски много път. :grin:
Изключително много се забавлявах :) Попринцип обичам много да пътувам, но това лято направо ми втръсна накрая :-D
Иначе най-интересно си беше месец юли.Цял месец обикаляхме различните български морски курорти :P И накрая и в Гърция отидохме цялата компания да видим моите родители :razz: и там вече се разцепихме :grin: абе много фън
ще го запомня определено това лято пък и много фотоси има :-D
TheUnforgiven666
08-27-2008, 10:41
Ами може би с това, че станах супер голям фен на поредицата Twilight :grin:
Just_say_no
08-27-2008, 10:49
Нааай - тъпото ми лято до сега !!! Лелеее направо ме е срам от себе си, че го прекарах така. Не е работа тва да си със сериозно гадже през лятото... :(
BlackWings
08-27-2008, 11:01
Тва лято ми беше бая по различно от останалите.
Ще го запомня с кандидатстудентските кампании по университетите , тревогите по изпитите и после тревогите по класиранията и резултатите... но накрая все пак ми остана време да се отдам на заслужен отдих :) И оттук нататък лятото ми вече ще е различно.
soul1199
08-27-2008, 11:02
s tova,4e se zapoznah s mn razli4ni hora,razbrah,4e na nqkoi hora ne im puka za men,s tova,4e na edin zagyben koncert ne me pusnaha na6e :o i 4e lqtoto be6e sravnitelno veselo :)
SunShinePearl
08-27-2008, 11:02
ми адски тъпо с изключение на 14 дни 3 в Троян 11 в Несебър
усетих адски мн липсата на Бубка :cry: :-# :cry: :cry: :cry:
горещините и че ме приеха и ест че тръгнах на уроци по китара... и това е за сега надявам се последните седмици да се случи нещо инт че вече се побърквам
Хубаво лято беше и все още е :) Определено е мн по-яко от предишното :? Ще го запомня с многото ходене по басейни,кафета,магазини..и тн.Със седмицата на морето,която си беше супер и въобще не исках да се прибирамм :( Аа и с няколко нови приятелства :) В момента въобще не искам да свършва,но има още 20 дни,така че ще гледам да си ги изкарам по най-якия начин,както досега :P
Най-хубавото лято .... запознах се с адски много нови и интересни хора от цяла България
партитата в Мания ...
и партитата на Какао Бийч :))
elz_baby
08-27-2008, 11:50
за мен беше мноу яко преживяване и това лято...КуПоНи...мОрЕ...ПРиЯтЕ И :-P :razz:
е значи по-тъпо лято от тва съм нямала,не стига че никъде не ходих на почивка,ами и бях "завързана" вкъщи с брат ми.НАПРОВОООООО УЖАССССССССС.нямам търпение да тръгна да даскало,колкото и чудно да звучи
eми ходих на рила, после ходих за 10 дни на стара планина(лагер), после ходих на море, после ходих за няколко дни в Рибарица(едно китно селце), после бях малко на село, после ЩЕ ходя в Турция и после на море в созопол :)
миналото лято(след 7ми клас) си извадих капачката, ходих на изпити и после лежах с превързан крак въщи ~3месеца
xXxIndependentxXx
08-27-2008, 12:32
С това,че се запознах с много различни хора..с хора от новия ми клас.Ходих на море в Слънчев бряг,после на балкан..И не на последно място с изпитите..и след тях тревогите по резултатите.. :)
it_ends_tonight_
08-27-2008, 12:34
Ляотото, в което се научих да пия, в което прочетох всички книги от списъка (не че преди не съм го правила), в което изплаках най-много сълзи :)
RoSiToOoOo
08-27-2008, 14:28
ами като цяло не беше нищо особено(както винаги) с изключение на престоя ми в германия и пътя към там и обратно понеже пътувахме с автобус но беше мн забавно общо 2 седмици и няколко рожденни дни на които се забавлявах страшно много но сега чакам да почнем училище(ест не да учим) ами заради приятелите защото аз не уча там където живея ами в др град и е мн забавно :grin: :-D
keep_smiling
08-27-2008, 16:16
С веселото прекарване на рождения ми ден, с невероятното море, с новите хора с които се запознах, с яките екскурзии до 7-те езера и с летния ми курс по английски :grin: Имаше някои неприятни моменти, но съм решила да не им обръщам внимание и само усмивки :)
MimEnCeTo0o
08-27-2008, 20:26
най тапото до сега :( може другото да е по-хубаво :-D
ANTIHUMAN
08-27-2008, 20:48
+1 и се сблъсках с адски много егоизъм и лицемерие
+1 забрави и предателите!
sweet_bunny
08-27-2008, 20:59
За мен първите дни от началото на лятото бяха ужасни,но после всичко се оправи.Изкарах си хубаво седем дена на море и се заредих с много енергия и позитивизъм за изпитите (ще бъда 7 клас) и изобщо цялата предстояща учебна година. \:D/
Seducti0n
08-27-2008, 21:15
Имах прекрасно лято.
Юли месец бях в чужбина, август на моренце с наще и с един прекрасен човек(:
Толкова хубави неща ми се случиха и продължават :smt003 да ми се случвта...
pOiSoN_kIsS_94
09-08-2008, 20:04
Това лято ще запомня с едни мои нови приятели :grin: Никиту и Красимир(с него малко повече от приятелство де 8-) ) :-) :-) иии изцепките ми с Никиту на плажа :-D :razz:
rebel_kid
09-08-2008, 20:58
С нищо добро. :) За мен това беше едно доста отегчително и самотно лято /за което вероятно само аз съм си виновна/...
kuklichka_bg
09-08-2008, 21:41
mi 4e parvi pat utidoh na noshta :} i hodih de izlizah petacite hodih po kuponi ve4erta na selo nqma da zabravq i obshto vzeto tova! ;]
с това че паднах с мотора и след 1 месец мъки след ремонта ходих на морето с него и мои приятели и изкарах супер :grin:
jordaaan
09-08-2008, 22:34
с това че останах на 2 заварки цял месец четох по биология и 1 седмица по свят и личност и накрая си взех само по свят и личност, но това е друга тема и сега отново сам седми клас
Seducti0n
09-08-2008, 23:24
Видях много красиви местенца в чужбина през юли.
Морето през август е едно от най-страхотните ми преживявания до този момент.
2 часа през ноща, лежиш на плажа с любимия човек, под лунната светлина, малките вълнички галят брега, охххх и звезвички и усмивки и аууу-беше прекраснооооо и сега есента септември и началото на октомври има толкова поводи за празник, оххх че хубаво :smt003
amazonkata90
09-09-2008, 06:31
С едни пичове, които ми разнообразяваха ежедневието. :)
marlboro276
09-09-2008, 06:51
Хмм
С поредния лагер в рила... :)
С морето и яките мацки... :)
ХАХА - с изпитите след 7 клас
аа и че двете ми мъжки кучета се еб*ха :shock: :( :o :-x
МмМ...С какво ще го запомня...?Със сигурност не искам да го помня.Това е първото лято, в което трябваше да уча...Мразя седми клас...И ще го мразя още 1 година :D .Ще го запомня с всички готини моменти с приятели,с готината едномесечна почивка от моето семейство при брачедката ( :-D ) и заради новата прическа. :) Абе лято с положителни емоции :)
Shakazou
09-09-2008, 09:05
С многото любов :smt007 и приятни емоций
+1 и се сблъсках с адски много егоизъм и лицемерие абсолютно същата история и при мене
очаквах да ми е супер яко тва лято ама не стана :?
lady_drogata
09-09-2008, 10:22
Красимир(с него малко повече от приятелство де 8-) ) :-) :-)
ехе..нова любов ли?
pOiSoN_kIsS_94
09-09-2008, 10:30
Красимир(с него малко повече от приятелство де 8-) ) :-) :-)
ехе..нова любов ли?
:lol: Не..не исках да прозвучи точно така де..просто той не се сприятелява с всеки с който се запознае..но с мен не беше така..мн неща ми казаза себе си още на 2та минута :) :) явно вдъхвам доверие :grin: :grin:
ElisaDay
09-09-2008, 11:09
Ммм ще го запомня с:
:arrow: невероятната почивка в Рила и неописуемите Седем Рилски Езера
:arrow: страхотните преживявания в Слънчев Бряг и Несебър
:arrow: това, че открих невероятни неща за един мой много добър приятел
:arrow: една красива,но кратка връзка,която имах :smt007
:arrow: многото емоции в градчето ми
:arrow: пътуванията почти из цяла България
:-)
С една дума - беше страхотно лято :oops:
GeRRaRD_IsKo
09-09-2008, 11:41
абе лятото беше екстра за мен лагер с спортното училище много секс с рускините на плажа пияни абе супер беше дажи ги сънувам още
Голите мацки по морето...
Сериозно това лято освен 10-те дни на морето друго от него невидях...
Ivalinka
09-09-2008, 12:40
ми с мързела ми :D излежавания да 12,13 часа.........о,как искам пак :lol:
sextazy_baby
09-09-2008, 16:40
Емоции,море,купони,дискоте и...яко беше :)
HaPySHeH
09-09-2008, 16:43
Ми с кфо.. с яко забарсани мацки яки дискотеки и мошни напивания с приятели :) яко беше.. но идва даскао и ми се плачка хьа в0в :-) :D :grin: :razz:
Civilizationruller
09-09-2008, 16:44
ми с това че почнах да работя :grin: и морето 8) и.. самотата , мъката желанеито за любов което и това лято нестана :(
Slave4You
09-09-2008, 17:35
Най-гадната година през живота ми:(((( - съжалявам за негативизма :D