Влез

View Full Version : Най-романтичният момент във вашата връзка

lollipopche
08-25-2008, 19:44
i takaa....em razkazvaite? :P :P

Нарушена т.7
moderated by oth_fenka

1nnocenT
08-25-2008, 19:46
v poslednata vryzka koqto imah ... tq be6e 1 mesec :D no na4ina po koito me gleda6e naprao ide6e da i razkysam drehite :D :D :D

zaraaa
08-25-2008, 20:16
Когато ми каза, че ме обича, начинът по-който го каза, наистина доказваше, че чувства към мен точно това :):):)

WondeR TeddY
08-25-2008, 20:52
Амиии имали сме много,но сега се сещам за Св. Валентин. :) ..беше ми купил кутия бонбони под формата на сърце,още едни бонбони,които знае,че са ми любимите,червена роза и подарак мн хубав парфюм,валентинката също беше мн сладка и ме заведе у тях...абе мн се беше постарал и аз естествено бях мн щастлива :grin: :-) :oops:определено беше романтично :P

huligankata
08-25-2008, 21:01
Един следобяд, докато гледахме един филм в нас и по едно време задрямахме и двамата гушнати. Аз се разбудих след малко и се почувствах адски щастлива - незнам може би от самия момент, как ме беше прегърнал, че го усещах толкова близо до себе си, колко беше мил докато спеше. Мисля че тогава беше момента, в който се влюбих истински в него и ми взе сърцето :)

cinderella_gugutka
08-25-2008, 21:10
еми то ние не сме гаджета сега и е невъзможно да станем но аз все още си го оби4ам де :(
та за мен имаше мн романти4ни моменти...които ся като си ги спомням и ми става мн тъжно :(
но имаше един момент който...просто никога няма да забравя как се по4увствах тогава-беше мига в който разбрах 4е вси4ко приклю4ва ,и зна4и той просто ме галеше (както обикновено) но тоя път си казах-това е последния път и може би заради това го по4увствах толкова силно

sladkata_bebz
08-25-2008, 21:19
Ами не знам,може да звучи банално,но наистина го чувствам така.Има много моменти,които са били доста романтични(попринцип и двамата си падаме по такива неща)но всеки път,когато не съм добре той си ме гушка цялата и ме целува и се чувствам щастлива.При всеки път когато сме заедно има нещо романтично,дали ще е цялата среща или изпращането накрая,няма значение.Чувството е невероятно,неописуемо! :-)

Lost_Kiss
08-25-2008, 21:24
Хмм.. те са доста... че не ми идва на ум... но се сетих за една вечер...

Бяхме седнали на една пейка където целия град се виждаше... просто светлините на града, звездите, луната и тъмното небе... Страхотна гледка... споделена със страхотен човек... :-)

kiss me baby
08-25-2008, 22:24
ami s bif6iqt mi koito vse o6te obi4am seki spodelen moment be6e romanti4en.ne be6e prosto obiknovenno hodene,a be6e ne6to pove4e.vinagi bqhme na razhodki po plaja,gledahme zvezdite,valnite,lunata.vseki mig be6e neveroqten :lol:

i_hate_you_but_i_love_you
08-25-2008, 22:41
Като ми скъса блузата в оня храст.. :grin: :grin: :grin: :lol: :lol: :lol:

Madn3s5
08-25-2008, 23:17
Скоро беше преди 2 седмици някъде с бившия бяхме на терасата ми и се бяхме гушнали в едно одеяло беше към 3 4 през ноща и гледахме звездите и си избрахме по една звезда и си ги кръстихме :) беше адски готино защото вече бяхме скъсали и сме си уж само приятели и просто се бяхме гушнали и си говорихме за супер мн неща,разказа ми доста неща от миналото си които мн малко хора биха ги разказали и просто го чуствах близо .. адски близо :( :-# :(

mirchetu
08-26-2008, 03:15
За мен най-романтичният момент беше нощта, в която тръгнахме с приятеля ми.

Vikitooo
08-26-2008, 04:53
Стига с тая романтика, омръзна ми от романтика. Искам нещо диво, нетипично, нещо не в стила ми.. :grin:

-=kok1=-
08-26-2008, 09:49
помня го все едно че беше вчера , имах кам 130-40 лева в мене и напълних резервоара на Ладата до ГОРЕ!!!!! :smt007
хаха тва "цепи мрака"... :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:

Love0nlyMyself
08-26-2008, 09:51
последния път като скъсахме с моя и той дойде пред нас и почна да ми говори как съжалява как ме обича че без не иска и не може д живее и т.н. никога няма да го забравя този момент беше нещо прекрасно :) и все пак надявам се да не късаме повече :D

MoHuTo
08-26-2008, 10:19
Бяхме на хижа двамата и си лежахме и се гушкахме..чувството беше прекрасно :-)

angelcheeee_93
08-26-2008, 10:55
vseki 1 moment s nego e romanti4en i nezabravim...vsqka sre6ta me kara da se vlubvam vse pove4e i pove4e v nego... :oops: :) :-)

InnchetO
08-26-2008, 11:46
бяхме на лагер .. и една вечер беше пълнолуние , а ние случайно се озовахме на покрива на хотела сами и гушнати седяхме и гледахме Слънчев Бряг на лунна светлина :oops: