View Full Version : Въпрос към дамите
Bombshell
08-26-2008, 00:26
Идеята е, че съм леко притеснен, няма да ми е за първи път, но за първи път ще е специялно, с момиче, което обичам....както и да е, тва е за другия раздел...
Дами, какво ще кажете за секс-маратона?
Какво предпочитате, бързия спонтанен секс или? Чувал съм, че след двадесетата минута дамите се изморяват и започват да се питат "хайде бе, няма ли да свърши"....
Въпроса ми е някак странен...Всмисъл, обичате ли секс-маратона, някакви пози, които да са крайно-задоволителни да предложите...?
blood_dodo
08-26-2008, 00:31
Хех, не съм никаква дама, но мога да ти пожелая успех в начинанието ;) Надявам се да е незабравимо (в добрия смисъл)
П.п. де'а къде ми е намигващия емотикон...
харесвал ми е секс който е 5 мин... харесвал ми е и секс който е 2 часа :grin: Зависи от настроението..поне при мен :) Ако не сам мн маратонски настроена 15 мин мисионерска с мн целувки е идеално :lol: А когато съм по-такаа :oops: мога да издържа повече от час с пълно меню от пози :D Предполагам,че и при другите е важно съсътоянието - и физическо и психическо + ест! човека и чувствата :) Успех!
chery_bubble
08-26-2008, 06:17
При различните жени е различно :) Аз например харесвам секс маратон,но ако е с разнообразни пози.Например-10 мин мисионерска,10 мин ездачка и за десерт 69 ;)Не е толква важно,колко време ще издържиш ''клатейки'' аверката си.Важното е да умееш да го правиш добре и с чуство :) Айде успех
mimka_1987
08-26-2008, 07:18
попринип жените не обичаме секс маратона по добре някои да се изпразни за 5,10 мин от колкто да ме лашка 3 часа и нищто да не направи поне аз не сам по секс маратона
NightGuardian
08-26-2008, 08:06
Момичетата най-обичат мисионерската поза!!! ;) Айде успех! :)
п.п : с такова впечатление съм останал. 8)
girl_in_black
08-26-2008, 08:37
Ако само от мен зависи е си карам в мисионерската и хич няма да си правя труда да сменям пози, макар че все пак го правя... :-D Ама различни момичета, различни предпочитания.
Nadelina
08-26-2008, 08:49
Ne bih mogla da izdyrja poveche ot 10 minuti, ako ne i po-malko, ako ne smenqme pozite. Postoqnno gi smenqme nie i vsqka nova mi nosi po-golqmo udovolstvie. Sqkash zastoqvaneto na edno i sashto mqsto i edno i sashto tempo me otekchava. Predpolagam nikoe momiche ne obicha edinstveno misionerskata, koqto prodaljava 1 chas, dori poveche (e, kato izkluchim edna moq priatelka, koqto pravi sex s gadjeto si samo v tazi poza, i to veche 3 godini).
Love0nlyMyself
08-26-2008, 08:53
харесвам секс маратона :D смис 20-30 мин в различни секс пози които задоволяват на макс ми е перфектно но нямам нищо против и за 1 4ас просто се уморявам и искам малко почивка за тва съм за 20-30 мин ама и зависи от настроението ми се пак не винаги съм в такова
не ми се чете днеска нещо нема да ти отговоря (чета Немили - Недраги) :? :? :) :) :grin: :grin:
LovelyGirl
08-26-2008, 09:06
Аз не харесвам да е мн дълго,освен,ако не се сменят позите както казаха.
Инъче става еднообразно,макарче е имало случеи в които сме го правили доста продължително в 1 поза само и е било мн хубаво.
Абе зависи си от настроениета,нагласата и т.н. :)
Абе обърни я на кучешката, хвани я за косата, настани я някъде на по- твърдо за да не се люшкате много много на някакви прожини и ако си пада по- хард като мен това ще я разбие.. казвам ти! :oops: :-D :wink:
hahavteen
08-26-2008, 10:36
Ами за мен 20-30 минути са повече от достатъчни. Най ми харесваше като се награбим и за 10 минути свърша 2 пъти :grin:
Предпочитаните от мен пози са съюза на слона, прави на задна и наковалнята :)
ами аз си падам по продължителния секс но с жъзможно най-много пози .. трябжа разнообразие .. правила съм секс 10 мин и такъв около 2 часа и жсе ми е било мн яко ...
Bombshell
08-27-2008, 02:33
Ами за мен 20-30 минути са повече от достатъчни. Най ми харесваше като се награбим и за 10 минути свърша 2 пъти :grin:
Предпочитаните от мен пози са съюза на слона, прави на задна и наковалнята :)
Тва сигурно е изморително.. :-D
Vikitooo
08-27-2008, 03:53
Аз лично си падам по дългата любовна игра и след това ако може темпотото да се засили малко. :-D
Mr_Crowley
08-27-2008, 06:31
Ти си супер тъп, честно! "Въпрос към дамите" - :smt078 :smt078 :smt078
Ти знаеш ли какво съдържа понятието дама в себе си? Мисля, че не!!!
Тук няма дами. Има само разни малки разпоретини дето се тряскат за ръждиви капачки и нямат капка останало достойнство. Вметка - а, то е важно за една дама :wink: Така че, въпроса ти трябва да се трансформира в - въпрос към всички малки курвентии!
Crazy_sunchO
08-27-2008, 06:34
Ти си супер тъп, честно! "Въпрос към дамите" - :smt078 :smt078 :smt078
Ти знаеш ли какво съдържа понятието дама в себе си? Мисля, че не!!!
Тук няма дами. Има само разни малки разпоретини дето се тряскат за ръждиви капачки и нямат капка останало достойнство. Вметка - а, то е важно за една дама :wink: Така че, въпроса ти трябва да се трансформира в - въпрос към всички малки курвентии!
Е не с такова пренебрежение, де... Аз не съм "малка курветина" :?
Мери си приказките, пич..
Mr_Crowley
08-27-2008, 06:42
Като не си, защо го приемаш лично и го удряш на "аз не съм...", аз пък да съм казал, че точно ти си? А, за приказките, няма как да стане...при положение, че малоумниците не разбират от дума...пък и да свикват, защото с такова поведение и такъв начин на живот, повечето само с такива приказки ще се сблъскват в живота.
Поздрави и успех
:smt023
Bombshell
08-27-2008, 09:25
:lol: