PDA

View Full Version : Яд ме е ...

crazy_lazy_girl
08-27-2008, 02:12
Яд ме е! Яд ме е на всичко и всички! Най-много ме е яд на себе си! Искам да се разкарам от тоя шибан свят! Искам всичко да е ок! Искам да живея нормално! Искам да не ме е страх, да не съм толкова слаба, нищожна ии да не се чувствам непотребна и излишна! :cry:
Искам ГО! Само и единствено НЕГО!! Нищо друго не искам!! Нищо друго не ми трябва!Искам да живея, но не и без него! Искам да обичам - НЕГО ии САМО НЕГО!!! :cry:
А не мога! Не мога, защото го МРАЗЯ!! Защото искам да го забравя!! Защото ме боли!! Страшно ме боли, а не искам!!! Не мога така!!! :cry: Не мога да продължавам така! Няма ден в който да не мисля за него! Няма час в който да не се сещам, че той е някъде там, но без мен! Няма минута в която да не си повтарям, че той не е за мен, че не ме обича ии, че даже не се сеща за мен! :cry: А аз? Аз ... аз седя ии си мисля, колко го обичам!! Да, ОБИЧАМ!!! :cry: :smt007 Не мога без него! Трудно ми е, прекалено ми е трудно така! Всеки път щом се сетя за него ии сърцето ми бива пронизвано от милиони стрели, напоени с отрова!!! :cry: Аа не мога да спра да мисля за него!!! Това е първият човек в живота ми, който обичам толкова много!! :cry: Ноо ии човекът, който мразя от дъното на душата си!! Човекът, причинил ми най-много болка и страания!!! :cry: Какво ли е да си обичан? Поне за миг? Илии трябва да платиш пре-скъпо, за да усетиш тази тръпка, наречена ЛЮБОВ!! :cry: Иска ми се поне една вечер да си леган ии да заспя.
Поне една вечер в която възглавницата ми да не е мокра от пролятите по него сълзи! Една вечер, в която да не мисля за него!! :-k
Толкова много го обичам! :smt007 Аа ме е страх! Страх ме е, а дори не знам от какво!! :cry: Толкова много ме е страх!! Страхувам се, да не го загубя, дори като приятел! Ии умирам при мисълта, чее никога няма да го имам!! :-k :cry:
Имало е моменти, в които съм изпитвала неописуемо желание да го прегърна ии никога да не го пусна! Ноо ии моменти в които съм искала да го съсипя! Да го накарам да страда, както страдам аз!! :cry:
Искам го!! Толкова много ли искам? Да бъде мой, дори и за кратко? Дори и за един миг, ноо не само в сънищата и мечтите?!? Искам го до мен ии само за мен!!! Нищо друго не искам!!
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!! :cry: Това е ... Той е всичко което искам ... :-k :smt007

Mind fReak
08-27-2008, 02:15
:cry:

andrea335
08-27-2008, 03:24
az moga da ti pomogna ako tolkova mnogo go iska6 :)

Vikitooo
08-27-2008, 03:25

О Боже, Мите "любов" ли вече нападна? :D

Към темата...Мацка, можеш да си обясниш проблема по точно, защото от написаното аз мога само да разбере, че те мъчи една несподелена любов. Не го давай толкова навътре, само за момента ти е така..обедена съм. :)

s3xy
08-27-2008, 03:32

hforce
08-27-2008, 03:43
:shock:

Crissy [*]
08-27-2008, 04:29
:shock: Ъмм .. мила дай малко по-спокойно де .. определено няма да е края на света ;) А и всички искат много неща,но не може да ги имат .. Такъв е живота ; ]]

alkobalko
08-27-2008, 06:53
Може би наистина ти е много трудно, наистина го обичаш много, но това не е причината да не искаш да живееш. Колкото и да обичаш един човек, той не може да осмисля целия ти живот, още повече щом той не желае да бъде с теб.
Моят съвет е да се поуспокоиш малко и да не се съсипваш. Животът продължава и без него и ти трябва да го осъзнаеш.
Пожелавам ти успех!

sexa_na_kompleksa
08-27-2008, 07:00
Напълно те разбирам, в подобно положение съм, само че аз не го мразя и не съм сигурна дали все още изпитва нещо към мен или не... Но това за сълзите, болката и страха... всичко е същото! ...
Но може би така ви е писано. Може би там някъде те чака някой по-добър, а ти не го забелязваш, защото си се съсредоточила твърде много в някой, който дори едва ли го заслужава... В такива моменти аз си пускам хубава музика и се надъхвам някак си, че живота наистина продължава (колкото и клиширано да звучи) дори и без него...
Успех!

GabisiTa
08-27-2008, 07:01
Само спокойно .. :) Може сега да ти е трудно, но се опитай да го забравиш. Знаеш, че не винаги човек получава това, което иска, а и той не е единствен, още повече че не изпитва никакви чувства към теб и не можеш да го промениш... Трябва да се примириш и да продължиш напред! :)

purple__love
08-27-2008, 07:03
edva li s tova mom4e se svur6va sveta,no razbiram za kakvo govori6,za6toto i az bqh taka i drug ne mojeh da pogledna...puk i ot kude si sigurna 4e NIKOGA nqma da e tvoi?nikoi ne moej da razgadae bude6teto...ponqkoga ne6tata taka se obru6tat,4e moje edin den toi da ti4a sled teb...a da e kusno...gore glavata...

reni7o0o
08-27-2008, 07:06
:cry: Докато четях ми се сви сарцето....и аз съм минала през подобно нещо....и незнам как да ти помогна...освен да с опиташ да забравиш...така ще е най-добре...да много ще е труно...няма друг изход... :cry: Просто мисли за други неща....когато почваш да си мислиш за него....почни да правиш нещо да говориш с някой ако има до теб дори и родител става...за каквото ти хрумне порсто говори и се опитвай да не мислиш за НЕГО...спри баладите който слушаш и си пусни по весели песнички :P Ще ти бъде трудно но поне опитай....УСПЕХ =;

NaNa_SladuRana
08-27-2008, 07:50
Не е единствен...:)Ти просто си си набила в главата,че искаш него...Огледай се има толкова много свестни и готини момчета... :) +1 ако не си толкова емоционална и не приемаш всичко навътре ще ти е много по-добре :)

zaraaa
08-27-2008, 10:28
Не е единствен...:)Ти просто си си набила в главата,че искаш него...Огледай се има толкова много свестни и готини момчета... :)

+1 Той е като твоя фикс-идея, в която си се вкопчила...Недей така, светът не почва и не свършва с него :)

sladur4etyYy
08-27-2008, 11:12
Не е единствен...:)Ти просто си си набила в главата,че искаш него...Огледай се има толкова много свестни и готини момчета... :)

+1 Той е като твоя фикс-идея, в която си се вкопчила...Недей така, светът не почва и не свършва с него :)

точно фикс идея, и на мен така ми се струва
авторке, вземи са в ръце + 1 хап4е и легни да поспиш малко,тряа ти по4ивка като гледам :-o

Prophecy
08-27-2008, 11:16
ъъъ :shock: :?

Whyniser
08-27-2008, 11:25
Айде земи си два валериана.Хвани легни да спиш.И утре на контролен преглед

xxxSnowflakexxx
08-27-2008, 11:54
Само спокойно .. :) Може сега да ти е трудно, но се опитай да го забравиш. Знаеш, че не винаги човек получава това, което иска, а и той не е единствен, още повече че не изпитва никакви чувства към теб и не можеш да го промениш... Трябва да се примириш и да продължиш напред! :)
+1 :P

tekila_sunrise
08-27-2008, 21:02
и мен ме е яд че ходи с 14 годишна (той е на 21 ) и в същото време с друга ,яд ме е че толкова го харесвах а той излезе пълен боклук ама такъв е живота ,не се отчайвай ,след лошите неща идват хубави :) :) :) :)

tekila_sunrise
08-27-2008, 21:08
Пуснато на: Сря Авг 27, 2008 2:25 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Айде земи си два валериана.Хвани легни да спиш.И утре на контролен преглед

п.с и тва ще помогне 8) 8)

_sheherezada_
08-31-2008, 17:40
povqrvai mi idealno znam kak se 4uvstvash.Kato 4etqh tova vse edno vijdah sebe si predi nqkolko meseca.No povqrvai mi ot li4en opit znam-malko po malko bolkata shte otshumi prosto spri da se samosujalqvashrazberi 4e ako ti ne si pomognesh nqma koi drug.Vdigni glava i si kaji "taka e bilo pisano az produljavam napred".Povqrvai mi vsi4ko shte otshumi.Nikoi ne e kazal 4e shte e lesno no trqbva da produljish.Uspeh az sum s teb.

ok_
08-31-2008, 18:09
Определено мисля ,като повечето хора тук...ГОРЕ ГЛАВАТА...много хора са минали по този път... УСПЕХ :) :smt039

sasha_90
08-31-2008, 19:32
Когато си повтаряш написаното по-горе,няма да ти стане по-добре.Не мислиш ли?Колкото и сълзи да проливаш и да "мокриш калъфката на възглавницата"-живота си продължава и това е!Не можеш да го спреш(живота).

Neftochimic
08-31-2008, 20:41
много искаш...

май няма смисал да ти казвам, че ще ти мине..... ама е така

MP
08-31-2008, 20:46
Скачай на въже 5 часа без спирка преди да си легнеш и ще спиш като труп в морга.

bad_girl_1994
08-31-2008, 20:54
Яд ме е! Яд ме е на всичко и всички! Най-много ме е яд на себе си! Искам да се разкарам от тоя шибан свят! Искам всичко да е ок! Искам да живея нормално! Искам да не ме е страх, да не съм толкова слаба, нищожна ии да не се чувствам непотребна и излишна! :cry:
Искам ГО! Само и единствено НЕГО!! Нищо друго не искам!! Нищо друго не ми трябва!Искам да живея, но не и без него! Искам да обичам - НЕГО ии САМО НЕГО!!! :cry:
А не мога! Не мога, защото го МРАЗЯ!! Защото искам да го забравя!! Защото ме боли!! Страшно ме боли, а не искам!!! Не мога така!!! :cry: Не мога да продължавам така! Няма ден в който да не мисля за него! Няма час в който да не се сещам, че той е някъде там, но без мен! Няма минута в която да не си повтарям, че той не е за мен, че не ме обича ии, че даже не се сеща за мен! :cry: А аз? Аз ... аз седя ии си мисля, колко го обичам!! Да, ОБИЧАМ!!! :cry: :smt007 Не мога без него! Трудно ми е, прекалено ми е трудно така! Всеки път щом се сетя за него ии сърцето ми бива пронизвано от милиони стрели, напоени с отрова!!! :cry: Аа не мога да спра да мисля за него!!! Това е първият човек в живота ми, който обичам толкова много!! :cry: Ноо ии човекът, който мразя от дъното на душата си!! Човекът, причинил ми най-много болка и страания!!! :cry: Какво ли е да си обичан? Поне за миг? Илии трябва да платиш пре-скъпо, за да усетиш тази тръпка, наречена ЛЮБОВ!! :cry: Иска ми се поне една вечер да си леган ии да заспя.
Поне една вечер в която възглавницата ми да не е мокра от пролятите по него сълзи! Една вечер, в която да не мисля за него!! :-k
Толкова много го обичам! :smt007 Аа ме е страх! Страх ме е, а дори не знам от какво!! :cry: Толкова много ме е страх!! Страхувам се, да не го загубя, дори като приятел! Ии умирам при мисълта, чее никога няма да го имам!! :-k :cry:
Имало е моменти, в които съм изпитвала неописуемо желание да го прегърна ии никога да не го пусна! Ноо ии моменти в които съм искала да го съсипя! Да го накарам да страда, както страдам аз!! :cry:
Искам го!! Толкова много ли искам? Да бъде мой, дори и за кратко? Дори и за един миг, ноо не само в сънищата и мечтите?!? Искам го до мен ии само за мен!!! Нищо друго не искам!!
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!! :cry: Това е ... Той е всичко което искам ... :-k :smt007 Мацка, аз бях същотото положение е да мина ми, но вече сякаш не чувствам .....

crazy_lazy_girl
08-31-2008, 20:58
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!! :cry: Това е ... Той е всичко което искам ... :-k :smt007 Мацка, аз бях същотото положение е да мина ми, но вече сякаш не чувствам .....

:) Даам ... на мен не ми е още заглъхнало, амаа се поуспокоих ии поне мога да кажа, чее спя кат "труп в морга"! :-D :grin: Иначее .. ше го преодолея ... :)

tuzaro
08-31-2008, 21:05
много рев, много нещо...

crazy_lazy_girl
08-31-2008, 21:07
много рев, много нещо...

ПРОСТО МОМЕНТЕН ИЗБЛИК НА ЧУВСТВА! :-D

MP
08-31-2008, 21:12
Най-добрият лек за такива душевни болки е трезвото мислене.Просто сядаш и започваш да размишляваш върху ситуацията,обмисляш всички възможни варианти за действие, търсиш си грешката,ако не си виновна ти,трябва да проумееш,че от теб независи нищо,демек вселената е безкрайна и не сме сами!

tuzaro
08-31-2008, 21:18
много рев, много нещо...

ПРОСТО МОМЕНТЕН ИЗБЛИК НА ЧУВСТВА! :-D тея чувства вдигнаха нивото на световния океан с 2 см.... :lol:

crazy_lazy_girl
08-31-2008, 21:18
Най-добрият лек за такива душевни болки е трезвото мислене.Просто сядаш и започваш да размишляваш върху ситуацията,обмисляш всички възможни варианти за действие, търсиш си грешката,ако не си виновна ти,трябва да проумееш,че от теб независи нищо,демек вселената е безкрайна и не сме сами!

Да, ама за това първо тряа да легна да поспя, даже и 1 час да е. После кат стана сякаш виждам всички грешки и препядствия (леле как го казах! :razz: ) ии мосля дооо0ста трезво1 :)
Ама въпроса е докато заспя ... После всичко е ОК. :)
До след 1/2 дена, когато пак вс се повтаря. :razz:

RoCkSpOt
08-31-2008, 21:23
Ноо това е прекалено много ... Той никога, НИКОГА няма да е МОЙ! Дори и в съня си занм, че не ме харесва ДА НЕ ГОВОРИМЕ ЗА ОБИЧ!!! :cry: Това е ... Той е всичко което искам ... :-k :smt007

В момента съм точно в твойта ситуация....абсолютно същите чуства сичко е същото само,че аз съм момче...мн болииии :cry: :cry:

weninka
08-31-2008, 22:01
Без да искам да звучи грубо - СТЕГНИ СЕ! Хубаво - обичаш го, искаш го, но не си пропилявай времето да ревеш заради някакъв тъпчо. Огледай се - със сигурност около теб е пълно с хора, който те обичат, а ти не ги забелязваш :wink: :)

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:05

О Боже, Мите "любов" ли вече нападна? :D

Към темата...Мацка, можеш да си обясниш проблема по точно, защото от написаното аз мога само да разбере, че те мъчи една несподелена любов. Не го давай толкова навътре, само за момента ти е така..обедена съм. :)

+1 След време.. ще отихнеш

ABSOLUTme
08-31-2008, 22:14
Да си призная честно,дори не ти прочетох цялото сърцераздирателно творение,обаче..ще ти дам един съвет,който очевидно много ти трябва и който ще е от голяма полза на всички вас,губещи си времето да 'живеете' за някого.
1 и единствено правило - Научи се да си си самодостатъчна.
Не,това не означава да си егоистка,да станеш единак,да мислиш само за себе си.Означава да се уважаваш,да се цениш.
Стига с тея лиготии 'не мога без него'.Как пък си можела преди да го срещнеш?
И изобщо акъла ми не го побира,защо страдаш за някого,който дори не се интересува от теб?Не ми казвай 'Тва е любовта'.Истинската любов изобщо не е това. :)

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:18
Да си призная честно,дори не ти прочетох цялото сърцераздирателно творение,обаче..ще ти дам един съвет,който очевидно много ти трябва и който ще е от голяма полза на всички вас,губещи си времето да 'живеете' за някого.
Не,това не означава да си егоистка,да станеш единак,да мислиш само за себе си.Означава да се уважаваш,да се цениш.
И изобщо акъла ми не го побира,защо страдаш за някого,който дори не се интересува от теб?Не ми казвай 'Тва е любовта'.Истинската любов изобщо не е това. :)

Ок, само един въпрос.. ти изживяла ли си една несподелена любов... Толкова много да обичаш някой и в един момент да бъдеш отхвърлена точно от него.. Просто ако си почувствала това, което авторката е почувствала, което аз съм почувствала и което още милиони хоеа са пичувствали, ще знаеш, че не е толкова лесно да се каже "Майната му"

ABSOLUTme
08-31-2008, 22:38

Ок, само един въпрос.. ти изживяла ли си една несподелена любов... Толкова много да обичаш някой и в един момент да бъдеш отхвърлена точно от него.. Просто ако си почувствала това, което авторката е почувствала, което аз съм почувствала и което още милиони хоеа са пичувствали, ще знаеш, че не е толкова лесно да се каже "Майната му"

Естествено.Рев,скубане на коси - всичко е имало. :)
И точно заради това и го казах - защото едно време бих го преодоляла много по-лесно,ако имаше някой,който да ми каже същото.
В крайна сметка след време дори няма да помни с какъв цвят очи е бил..

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:41

Естествено.Рев,скубане на коси - всичко е имало. :)
И точно заради това и го казах - защото едно време бих го преодоляла много по-лесно,ако имаше някой,който да ми каже същото.
В крайна сметка след време дори няма да помни с какъв цвят очи е бил..

Но нали това е живота.. Да можем да се научим да преудоляваме трудностите... Просто не винаги ще се намери някой, който винаги да я напътсва... Трябва човек сам да се научи да преминава предпядствията на живота по своему... Сега тя ще тъгува, след време ще си блъска главата, че толкова много е тъгувала,... Но това ще я направи по-силна за напред : )

ABSOLUTme
08-31-2008, 22:45
Така е,права си.Човек се учи от грешките си,но нали затова е форумът - да си помагаме,да си споделяме,да се съветваме,пък дори и да не ни слушат.
Написах си поста с добро,не съм искала да звучи грубо и да я поучавам.Но е факт,че наистина бих искала едно време да имаше някой,който да ми каже всички тия работи.Щеше безкрайно да ми се улесни животът и разрешат 'драмите'. :)

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:49
Така е,права си.Човек се учи от грешките си,но нали затова е форумът - да си помагаме,да си споделяме,да се съветваме,пък дори и да не ни слушат.
Написах си поста с добро,не съм искала да звучи грубо и да я поучавам.Но е факт,че наистина бих искала едно време да имаше някой,който да ми каже всички тия работи.Щеше безкрайно да ми се улесни животът и разрешат 'драмите'. :)

Но има и друго... На мене доста са ми казвали да не плача и че момчето не си струва.. Но това е, че бях толкова увлечена и толкова го обичах, че не ги чувах какво ми говорят... И когато кажеш "Споко, след време ще ти мине" просто ще си изхабиш думите, или когато на тебе ти кажат така... ти може би няма и да им повярваш... И вече след време ще го осъзнаеш, когато си си изплакала очите... 8-)

ABSOLUTme
08-31-2008, 22:53
И това е така,но дори и на 15,ако се опиташ да направиш един бърз и безпристрастен обзор на фактите,ще стигнеш до заключението,че не винаги е правилно и полезно(освен може би за прочистване на слъзните канали :D ) да слушаш сърцето си. 8-)

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:55
Така е.. не е правилно, но пък нали неправилните неща са най-сладки и ти се струват най-интересни :D

fLame178
09-01-2008, 21:29
Оооо милата :-# идея нямаш,колко много те разбирам... само че аз не го мразя...
Половин година живях заради него-той ми беше всичко...нужно ми беше само да се сетя за блясъка в очите му,за да заживея пълноценно... После още половин година страдах... за това,че изпуснах и последния шанс да бъда с него...Плаках като теб,мразех се,изяждах се отвътре,нямах покой... докато един ден не беше написал на скайпа си "бих направил всичко за любовта ти..." .В този момент,ако щеш вярвай бях способна на всичко-имаше някоя друга,за която да мечтае,беше непосилен удар под кръста...но ми дойде разума в главата навреме.Поплаках си цяла вечер,сън не ме хвана... след 3 дена имах рожден ден и си казах "Абе тоя келеш няма да ми разваля празника,той сигурно дори и не знае за всичко,което правя сега за него,защо е нужно всичко това?! " .... И вече около 2 седмици се справям доста успешно със задачата да не го обичам...или поне така мисля..знам само,че "това нашето" няма бъдеще и няма смисъл да се напрягам...знам че е трудно,повярвай ми...но не губиш нищо ако впрегнеш всичките си сили в това,вместо да мислиш как сега той е там,а ти си тук....

Хайде успех! :-)

kuklichka_bg
09-01-2008, 22:34
sled parvite dva reda se otek4ih ne se travmirai jivota si prodaljava