PDA

View Full Version : Моля за помощ,защото съм сериозно притеснена

milinkaaa
08-27-2008, 06:37
Please pomagaite pone s mneniq.
Zakusnqva mi veche 12 dena.Za sexa,koito sum pravila-imam si seriozen priqtel ot 3 godini i ot vreme na vreme go pravim s prezervativ ot vreme na vreme bez.Ili puk pochnem bez i posle sus i taka.Ne si spomnqm da e imalo riskov akt,zashtoto imah problemi i ne sum si otbelelqzvala riskovi aktove ili takiva.Pravih 3 testa : 1 Presto na 3 den ot zakusnenieto - otricatelen, 1 Surecheck na okolo 8 den ot zakusnenieto - otricatelen i oshte edin presto vchera - otricatelen.Nai-strannoto e che imam simptomi i za bremennost i che she mi idva-ot okolo 10 dena me bolqt gurdite -ot 3-4 mi se gadi postoqnno.Vie mi se svqt-ako ne bqha otricatelnite testove prosto .. a da dobavq-vs mesec mi zakasnqva pochti 3-4 dni,posledniq put 8 dena-sega 12.Spored vas dali she doide?Ili zaradi moje i problemi moje i da ne doide ? A za bremennosta kakvo mislite ?
Blagodarq predvaritelno na vs deto shte dadat suvet!

т.7. и друг път пиши заглавието си на кирилица :!: :!:
Moderator: by incheto

CucuTy
08-27-2008, 06:41
Еми тук никой не може да ти каже със сигурност дали си бременна или не. Според мен щом ти е нередовен цикъла значи няма много голям шанс да си бременна. И все пак не се оставяй на произвола на съдбата, а отиди на лекар. Успех.

GabisiTa
08-27-2008, 06:43
Може би ти закъснява поради други фактори, може и от бременност... Понякога тестовете за бременност грешат, но пък 3 пъти... знам ли :? може би не си бременна. Най-добре посети гинеколог, за да знаеш със сигурност.

PLuScHeTo
08-27-2008, 06:45
И аз мисля, че трябва да отидеш на лекар и поне да се успокоиш

milinkaaa
08-27-2008, 06:49
Rabotq ot skoro v sofiq i sum po cql den.Shefa mrazi zakusneniqta-znam che trqbva da otida,no i neznam svestni lekari tuk.Zatova se obrushtam purvo kum vas za mneniq spored vas. :(

GabisiTa
08-27-2008, 06:51
Rabotq ot skoro v sofiq i sum po cql den.Shefa mrazi zakusneniqta-znam che trqbva da otida,no i neznam svestni lekari tuk.Zatova se obrushtam purvo kum vas za mneniq spored vas. :(

Никой не може да ти каже със сигурност, все пак не сме лекари... Аз не съм от София и не мога да ти препоръчам лекар, но се надявам някой да го направи.. Успех и дано не си бременна! .. :)

Slun4evko
08-27-2008, 06:52
Някой беше споменал за клиника на братя Тодорови ако не се лъжа. Иначе може само да ти закуснява,особено щом си имала и притеснения. Но щом вече толкова години ти е нередовен,а освен това имаш и сексуални контакти/при които обикновено цикъла се нормализира,не знам защо/по-добре като идеш на гинеколог да те видят на видеозон,да ти направят изследвания на хормоните защото такива продължителни закъснения очевидно се дължат на някакъв здравословен проблем.

sadsad
08-27-2008, 07:00
Тест се прави след 14тия дет от акта.Щом по принцип ти закъснява, значи може и от това да е.А има и още много причини, времето на вън..тия горещини...от много неща може да е....А за симптомите на бременност, те не се появяват веднага, недей се вкарва във разни филми.Успокой се може и от притеснетие да не ти идва.Да и иди на гинеколог.Успехчета.

MELON
08-27-2008, 07:02
Запиши си час при гинеколога той ще ти помогне 8)

milinkaaa
08-27-2008, 07:17
Neznam dali da sum malko po spokoina ot 3te testa tui kato uj 99 % sigurnost gi davat.Smqtam da piq protivozachatachni ( izpisani mi ot genekolog da dobavq).Samo go chakam da mi doide.Tozi mesec napravo shte me izcedi dokato doide :( Inache seki mesec imam sushtite simptomi predi da mi doide,no veche mnogo zakusnq :( Dano da ne e bremennost :(

Crazy_sunchO
08-27-2008, 07:19
БРЕМЕННА СИ!!! напускай работа веднага, не пий, не пуши, не яж, не дишай и не излизай от вкъщи за да не увредиш бебето! :lol: :lol: :lol:

TehMothaFucka
08-27-2008, 07:30
Най-добре отиди на генеколог за по-сигурно 8)

A_Loving_Girl
08-27-2008, 07:35
Отиди на генеколог.

Mr_Crowley
08-27-2008, 07:59
Според мен трябва да се замислиш сериозно за име... :smt021 :smt021

Love0nlyMyself
08-27-2008, 08:14
Тест се прави след 14тия дет от акта.Щом по принцип ти закъснява, значи може и от това да е.А има и още много причини, времето на вън..тия горещини...от много неща може да е....А за симптомите на бременност, те не се появяват веднага, недей се вкарва във разни филми.Успокой се може и от притеснетие да не ти идва.Да и иди на гинеколог.Успехчета.

+1

AceXe
08-27-2008, 09:25

+1

ive_nceto
08-27-2008, 09:36
da ti kaja nai-dobre varvi na ginekolog moje i dane si bremenna obache tova che vs mesec ti zakasnqva si e dostatachen problem.Moje da ti ima neshto.

Zqpkov
08-27-2008, 09:41
Теста се прави 15 дни след акта !!! ако се съмняваш толкова отиди на гинеколог :? :? :? :-o :-o :-o :) :) :)

venitywe
08-27-2008, 11:11
Zqpkov, ти си мой човек ;) уважавам те само заради тая песен на подписа ти 8-)

Zqpkov
02-15-2009, 20:50
Zqpkov, ти си мой човек ;) уважавам те само заради тая песен на подписа ти 8-)

Хаха :)

beachy_bunny
02-15-2009, 21:03
БРЕМЕННА СИ!!! напускай работа веднага, не пий, не пуши, не яж, не дишай и не излизай от вкъщи за да не увредиш бебето! :lol: :lol: :lol:
Тъс пък я са успокой малко ... т'ва тука да не ти е детската градина ...

hahavteen
02-15-2009, 21:05
Гледайте датата на темата преди да пишете в нея. :?