PDA

View Full Version : Въпрос за аналния секс?

monityY
08-28-2008, 00:06
Въпроса ми е малко кофти...Тъй като ще правя анален секс..Ам :oops: Имам огромен страх да не се изпусна нещо и като го извади да е изцапан със...Не че ще се изпусна,ама все пак има си нещо по навътре в дупето и неискам да стане фал..кфо да напрая? :oops: Леле мн съм зле че питам за такова нещо,супер мн ме е срам да ви задам такъв въпрос..Но искам някакъв съвет..Сама не мога да си направя клизма,тфа е ясно..но... Нз кажете кфо да прая? Ох извинявам се много за кофти темата,само неми се смейте много... :oops: :(

Kozmen
08-28-2008, 00:09
Еми като си толко несигурна защо ще правиш анален секс?

MapTa
08-28-2008, 00:11
просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа :)

monityY
08-28-2008, 00:16
просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа :) Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се..

MapTa
08-28-2008, 00:35
просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа :) Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се.. разхлабително шоколадче или ако не по добре си направи шейк с кисело мляко и натурален плод и сложи малко ванилия и захар и ще видиш след 1 час...

monityY
08-28-2008, 00:37
Sigurno si pro4ela onaq tema det priqtelkata mu se iscepva v racete !? Nqma ni6to sme6no v temata 6tom si se zabalamosala ot drugata tema spoko nqma da stane taka ! Davai 8-)

Ами четох подобна тема..Само дето не на ръцете а на.. още по зле и от тфа се притеснявам хах :D

monityY
08-28-2008, 00:42
просто трябва да си ходила до тоалетна преди секса и да си се измила добре. Нататък е лесно просто се отпускаш и се отдаваш на кефа :) Добре де,какво да взема за да ида до тоалетна точно преди секса..Че от де ще знам дали ще ми се ходи тогава.. А и като се измия добре отвътре докъдето ми стига ръката де.. Ок..ама все пак 1 пенис е доста поо дълъг от пръстите ми и ако го вкара по навътре да не стане кофти нз..притеснявам се.. разхлабително шоколадче или ако не по добре си направи шейк с кисело мляко и натурален плод и сложи малко ванилия и захар и ще видиш след 1 час...

Мерси,ще пробвам :oops: :-D :)

hahavteen
08-28-2008, 00:56
Прочете ли си личното?
Аз и без разхлабителни не съм имала проблеми :-o

LovelyGirl
08-28-2008, 10:16
Абе как с разхлабителни?
:shock:

Тя от тея разхлабителни ще ходи постоянно до тоалетната,
не само преди това?Според мен те хич не са добра идея :?

А и защо трябва да си вкарваш пръстите за да се измиеш добре?
Може и без тях.

Love0nlyMyself
08-28-2008, 10:40
не прави анален секс

kukli4ka__
08-28-2008, 11:28
вие не сте добре незнам дали изобщо някой от вас е правил анален секс като гледам тъпите съвети!Как ще пие разхлабителни,ще о... всичко след това!просто и елементарно-направи си клизма и никога няма да имаш притеснения

linoleum
08-28-2008, 11:37
кво е тва притеснение ... кво е тва чудо
иди в тоя кенеф изери се измиисе
....
трябва ли да разбираме че се чустваш като
фабрика за лайна на която постоянно и е пълен гз с лайна????????????

besnicataa
08-28-2008, 12:26
абе не се притеснявай няма да стане Гаф ако го изкарва и вкарва бавно :)

girl_in_black
08-28-2008, 12:32
Според мен не трябва да взимаш разхлабителни, защото тогава опасността от фал е по-голяма.

Xrisenceto
08-28-2008, 12:44
Ми не даваи да те ебът в гъза ,като толкова се притесняваш.Ние не можем да ти искараме лайната от там,бахти... #-o

howland
08-28-2008, 14:19
Ако и двамата сте наистина готови, чистотата е дребна грижа. Не е нужно да се миеш. Няма нужда и да ходиш до тоалетна (освен ако не ти се приходи, разбира се).
Просто нека приятелят ти е по-внимателен и това е. Успех! ;]

cybersound
08-28-2008, 15:33
Няма какво да се притесняваш давай и не го мисли :) И да кажеш после как е било :)

margo_93
08-28-2008, 15:42
Ако и двамата сте наистина готови, чистотата е дребна грижа. Не е нужно да се миеш. Няма нужда и да ходиш до тоалетна (освен ако не ти се приходи, разбира се).
Просто нека приятелят ти е по-внимателен и това е. Успех! ;]

+1,о за всеки случай мини през тоалетната

the_godfather
09-06-2008, 17:07
само не взимай разхлабителни :-D (освен ако целта ви не е да се омажете до ушите) всичко друго е без съществено значение.

amatorium
09-06-2008, 19:52
Ne mislq, che oshte suznanieto ti e gotovo za analen sex. Izchakai malko.

Luda_do_poluda
09-06-2008, 21:56
И аз първия път се притеснявах от същото ,но се бях заблудила много .... Вярно боли и се притесняваш да не направиш беля ,но после осъзнаваш ,че няма такава опасност и се отдаваш на истинското удоволствие

the_godfather определено всичко друго има много голямо значение ,момчето трябва да бъде нежно и много внимателно в началото ...После момичето като усети тръпката ще разбере ,че не е имала основание да се притеснява толкова много.

the_godfather
09-07-2008, 00:23
И аз първия път се притеснявах от същото ,но се бях заблудила много .... Вярно боли и се притесняваш да не направиш беля ,но после осъзнаваш ,че няма такава опасност и се отдаваш на истинското удоволствие

the_godfather определено всичко друго има много голямо значение ,момчето трябва да бъде нежно и много внимателно в началото ...После момичето като усети тръпката ще разбере ,че не е имала основание да се притеснява толкова много.

всичко е въпрос на общуване .. нещата трябва да се обсъждат иначе се получава разминаване между очакванията на един и реалността за другия и натрупването на това не влияе добре на отношенията ви. ако ще и най-голямата гадост да правите щом и двамата сте с ясното съзнание че искате да го направите ... всичко друго наистина са само съпътстващи обстоятелства ;)

Bixel
09-07-2008, 00:39
Ми незнам ама специално на мене ще ми хареса ако момичето се издрищи върху мене :grin:

malko_kalpazan4e
09-07-2008, 08:23
Не бих те посъветвала да правиш анален секс. За мен е ужасен. Правила съм и не ми доставя никакво удоволствие. Ама щом си решила, направи си клизма или този ден не яж много или вземи разхлабително да очистиш сичко :D , вземи някакви смазващи гелове, които стават за анален секс, защото има и такива, които са само за вагината