View Full Version : Кой от всички ?
so_sexy_92
08-28-2008, 09:43
taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna
sladka_______
08-28-2008, 09:47
Тръгваш с всички и готово :-D
Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..
Хахахахаха аз вече взех много да се отчайвам тука покраи тез деца дето са толкова неориентирани че незнам. Еми миличка незнам земи ги оправи всичките и ще ти мине ..... хахахаххахахаха Да след тва ще доиде време за новите трима :razz:
prettyIdeath
08-28-2008, 10:14
Ъ..? :shock: :-o
Та значи хващаш си всичките... Единият нали е в Слънчев бряг, той няма те вижда кво прайш и няма да има от кого да научи. Другият, нали е барман и постоянно ще е на работа и през времето когато не си с него, ще ходиш при другия който пък ти е "много симпатичен и май го харесваш". Оня дето си го харесвала от 2 години, ако все още имаш чуства към него, можеш да му кажеш че искаш да имате тайна връзка и ще се виждаш и с него .. И ГОТОВО!!! Ето ти решение на проблемите :D
sasha_90
08-28-2008, 10:31
Темата изобщо не е тъпа... :D
На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.
cvetituuuuuu
08-28-2008, 10:39
На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.
mda to4ono :) +
WithLove
08-28-2008, 10:42
Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..
Подкрепям! :o
sladur4etyYy
08-28-2008, 10:47
napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :)
оо да бе, списъци ше си прави :D който най-много те привли4а, с него тръгвай, върви там при оня барман да се запознаете, ако ве4е не се познавате и го по4вай :D ако те хареса, се ше намери време за теб
Sunny_stz
08-28-2008, 10:47
taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna
abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no :)))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :))za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata :)))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a ti:)razbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 :)aide uspeh :)
Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
Примерно:
-Гошо е в Слънчев бряг
-Тошо няма време за мене
-Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
+Ники харесвам го много!!!
И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!:)
Whyniser
08-28-2008, 11:03
С нито един.И порасни малко не те ли е срам наборка а мисли като 10 годишна.
Браво, точно така! :?
cinderella_gugutka
08-28-2008, 12:03
тръгни с тоя с който е сигурно 4е нещата ше се полу4ат и ще има той достатъ4но време за теб
sasha_90
08-28-2008, 12:11
abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no :)))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :))za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata :)))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a ti:)razbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 :)aide uspeh :)
Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
Примерно:
-Гошо е в Слънчев бряг
-Тошо няма време за мене
-Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
+Ники харесвам го много!!!
И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!:)
Ами тя като има симпатии към всичките,което означава,че всички ще имат "+" до припадък. :D Т.е. този метод няма да и помогне. :)
Bulletpoof
08-28-2008, 13:06
Превод: Обичам едно момче от 2 години ама си поговорих с друго момче ми май вече първия не го обичам и харесвам втория и нон стоп си говоря с него, ама като ходя на кафе - бармана ми намига ама много работи и няма смисал да бъда с него, но пък него май най-много го харесвам, докато през това време се появи друг, който е много симпатичен и има интерес към мен! Хора помогнете искам да съм със всички!
Подпис: Неосъзната к****
NaNa_SladuRana
08-28-2008, 13:09
щом ти сама не знаеш,ние ли да те кажем :shock:
devil_feel_f
08-28-2008, 16:05
Тръгни с този, когото харесваш най-много.