PDA

View Full Version : Кой от всички ?

so_sexy_92
08-28-2008, 09:43
taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna

sladka_______
08-28-2008, 09:47
Тръгваш с всички и готово :-D

Jesssy
08-28-2008, 09:49
Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..

boriana
08-28-2008, 09:59
Хахахахаха аз вече взех много да се отчайвам тука покраи тез деца дето са толкова неориентирани че незнам. Еми миличка незнам земи ги оправи всичките и ще ти мине ..... хахахаххахахаха Да след тва ще доиде време за новите трима :razz:

prettyIdeath
08-28-2008, 10:14
Ъ..? :shock: :-o
Та значи хващаш си всичките... Единият нали е в Слънчев бряг, той няма те вижда кво прайш и няма да има от кого да научи. Другият, нали е барман и постоянно ще е на работа и през времето когато не си с него, ще ходиш при другия който пък ти е "много симпатичен и май го харесваш". Оня дето си го харесвала от 2 години, ако все още имаш чуства към него, можеш да му кажеш че искаш да имате тайна връзка и ще се виждаш и с него .. И ГОТОВО!!! Ето ти решение на проблемите :D

sasha_90
08-28-2008, 10:31
Темата изобщо не е тъпа... :D
На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.

cvetituuuuuu
08-28-2008, 10:39
На мнение съм,че още не знаеш какво искаш,а пък да не говорим за любов.Сега виждаш ли какво се има в предвид,когато се казва на едно дете под 16-17 години,че е малко за любов?-Именно това,че когато види едно красиво момче и казва :"леле колко е хубав,харесвам го",а работата става сложна,когато се появят още такива красавци.Съветвам те да ги забравиш и всичките.Не вярвам да има момче/мъж,който да пожелае такава като теб,незнаеща какво иска.Гледай си училището,а като пораснеш и различаваш симпатии от влюбване,ще имаш достатъчно време за любови.
mda to4ono :) +

WithLove
08-28-2008, 10:42
Жалко,че има хора 92 набор,който са с акъл на 95-96.
Абсурдно е да питаш напълно непоэнати хора кой от всичките момчета,който ти се въртят в кухата главичка да иэбереш.Първо-само ти можеш да прецениш с кой искаш да си.Или поне така би трябвало да е,но ти явно не си способна на това.Второ-смешно е ,че като някакво 10-годишно момиченце,което се колебае коя кукла да си купи,ти иэброяваш теэи момчета..
Подкрепям! :o

sladur4etyYy
08-28-2008, 10:47
napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :)

оо да бе, списъци ше си прави :D който най-много те привли4а, с него тръгвай, върви там при оня барман да се запознаете, ако ве4е не се познавате и го по4вай :D ако те хареса, се ше намери време за теб

Sunny_stz
08-28-2008, 10:47
taka sig pak 6te kajete 4e tva e porednata typa tema....nz.. za men e mn problemna
do predi 1 mesec bqh vlubena v edno mom4e ot 2 godini. Bqhme na more toi s negovite fr az s moite i go vidqh 6to za stoka e i mai ve4e ne mi haresva. Tam se zapoznah s edno mom4e deto raboti v slyn4ev brqg vidqhme se 2 pyti zehme si telefonite i skype i non stop si govorim. Haresvam go i toi me haresva.
Taka ima o6te edin barman e v edno kafe ot mn odavna mi haresva ama postoqnno e a rabota vinagi e v kafeto mn e zaeto mom4eto nqma vreme za momi4eta i moje bi ot tva me e strah a pyk nego go haresvam nai mnogo.
Sa se poqvi nqkyv dr kare mi e samo simpati4en ama i toi ima ogromen int kym mene. Tva 4e vs mi haresvat e moje bi za6toto do sega sam bila slqpa i sam vijdala samo predi6noto mom4e ama nito edna fr ne moje da mi dade syvet s kogo da trygna

abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no :)))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :))za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata :)))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a ti:)razbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 :)aide uspeh :)

Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
Примерно:
-Гошо е в Слънчев бряг
-Тошо няма време за мене
-Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
+Ники харесвам го много!!!

И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!:)

Whyniser
08-28-2008, 11:03
С нито един.И порасни малко не те ли е срам наборка а мисли като 10 годишна.

zaraaa
08-28-2008, 11:52

Браво, точно така! :?

cinderella_gugutka
08-28-2008, 12:03
тръгни с тоя с който е сигурно 4е нещата ше се полу4ат и ще има той достатъ4но време за теб

sasha_90
08-28-2008, 12:11

abe vliubena....ti ako ne moje6 da si preceni6 s koi da bude6,zna4i nito edin ot tqh ne ti haresva dostatu4no :)))napravi si spisak s predimstavat i nedostatucite im i vij koi pe4eli :))za6to o4akva6 savet ot nas,kato ne poznavame nitoteb nito mom4etata :)))re6enieto trqbva da go vzeme6 ti ne nqkoi ot foruma ,ne priqtelkite ti a ti:)razbiram te ti e trudno v momenta,nop povqrvai mi ima o6te dosta ka6i koito 6te ti minat prez glavata,trqbva da svikva6 da e opravq6 :)aide uspeh :)

Точно така!Направи си списък с плюсовете и минусите на всеки един!!!
Примерно:
-Гошо е в Слънчев бряг
-Тошо няма време за мене
-Петко харесвам от 2 години,но вече нямам тръпка към него
+Ники харесвам го много!!!

И така нататък.....В едната колонка плюсовете в другата минусите и който има най-много плюсове той!:)
Ами тя като има симпатии към всичките,което означава,че всички ще имат "+" до припадък. :D Т.е. този метод няма да и помогне. :)

Bulletpoof
08-28-2008, 13:06
Превод: Обичам едно момче от 2 години ама си поговорих с друго момче ми май вече първия не го обичам и харесвам втория и нон стоп си говоря с него, ама като ходя на кафе - бармана ми намига ама много работи и няма смисал да бъда с него, но пък него май най-много го харесвам, докато през това време се появи друг, който е много симпатичен и има интерес към мен! Хора помогнете искам да съм със всички!

Подпис: Неосъзната к****

NaNa_SladuRana
08-28-2008, 13:09
щом ти сама не знаеш,ние ли да те кажем :shock:

devil_feel_f
08-28-2008, 16:05
Тръгни с този, когото харесваш най-много.

BaiToq
08-28-2008, 17:32
Тегли чоп.