Влез

View Full Version : проблем :( какво да правя???

cvetituuuuuu
08-28-2008, 10:05
mi zna4i dneska sutrinta stana edin skandal v ky6ti...poneje si bqh ka4ila edna snimka v impulse..kaka mi me izdade na maika mi...vzehme da se karame..na mene mi pisna i izdadoh kaka si 4e hodi pri nai-golemiqt mizernik v grada.Maika mi me nakara da si istriq vs snimki ot profila i poneje te s kaka mi sa vinagi v kombina s maika mi-tq dori ne i se skara za deto hodi pri nai-golemiq uligofren na grada da se pregry6tat../a uj e mnogo primerno dete sestra mi/.Maika mi kaza,4e nqma da kazva na ba6ta mi za snimkata. Oba4e poneje az q znam kakva e i znam,4e 6te iska da izpolzva tova za kos ili koz /nz taz duma kak se pi6e mnogo mnogo za koeto se izvinqvam :D /,a i v sy6toto vreme hem 6te prikrie kaka mi ot tatko :x Sega smqtam da otida pri ba6ta si i da mu kaja za snimkata-ne mi puka kakvo 6te stane s mene..vajnoto e da nqma maika mi s kakvo da me iznudva..mislq,4e nqma da postradam mnogo-nai- mnogo da mi zabranqt da sqdam na kompa..ama to sega idva 15-ti tyi ,4e trqbva da u4a.Sy6to taka poneje kaka mi me e izdala za snimkata,smqtam da q izportq na tatko,4e primernata mu dy6terq hodi s kretena na grada.Mislq,4e na neq nai-mnogo 6te i se zaradva :D ,za6toto ako razbere 6te i zabrani da izliza ot vky6ti :D Oba4e predi okolo 30 min ostanahme na same s kaka mi i az i kazah,4e ot cqlata mandja koqto tq napravi-nai-4ista 6te izlqza az :D :D tq oba4e vze da mi se moli da ne q kazvam :( apyk v sy6toto vreme ne iskam maika mi da me iznudva apyk i iskam i kaka mi da si plati :shock: oooffff hora kajete mi molq vi se kak da postypq :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ioancheto
08-28-2008, 10:10
Направи така , както беше решила :) Кажи на баща ти.. От къде на къде сестра ти ще те издава, а пък ти не... Поне така бих направила аз..

TheGirlNextDoor
08-28-2008, 10:12
вие сте голям цирк,чесно :lol: ...ми нз аз като една по-малка сестра бих изпоулзвала това за да изнудвам кака си :smt093 O:) ...винаги така съм правила..стане ли нещо и почвам да я маниполирам :smt043 мухахахаха мн ме бива :grin:

cvetituuuuuu
08-28-2008, 10:43
e i az sym q manipolirala s tova..sumati pyti sym i kazvala,4e ako me izdade za ne6to vednaga q izportvam :D ama sega mi se moli i mi kazva "vednyj nqma li da postypi6 kat 4ovek :lol: "i tam razni takiva...ooofff nz mn sym obyrkana ina4e mislq,4e plana mi e genialen.. :D :D :D :D :D

Jesssy
08-28-2008, 10:55
Ахахахахахахахахаха,вярно сте голям цирк :D
Щом исккаш кажи на баща си эа снимката,эа да не му каже майка ти или да те иэнудва эа това и онова и да те эаплашва,че ще му каже.Ти я поэнаваш и энаеш дали би го направила.Според мен ще е много тъпо от нейна страна,эащото все пак не е на 10 годинки...но всичко е въэможно.И те съветвам да не споменаваш на баща ти эа историята на сестра ти с оня "улигофрен"..

miloto_girl_4e
08-28-2008, 10:58
Не, няма да постъпваш като човек, защото и тя не го прави :!: Да е мислела дали е чиста преди да те издаде теб :!: Така е.. като и се е гледало сеир за твоята снимка, сега е твой ред да гледаш сеир :!:
Кажи на баща си за снимката, извини се, кажи, че е било глешка и т.н, но после кажи и за сестра си, защото твоето е било само снимка, а нейното си е къде,къде по-сериозно(поне според мен де).. Сега, ако нещата се развият както ти очакваш поне ще и е за урок и повече няма да те порти :!:

Native
08-28-2008, 11:01
А защо не изчакаш? Ако майка ти започне да те изнудва, тогава кажи на баща си.
Плана иначе е добър.

Jesssy
08-28-2008, 11:03
Не, няма да постъпваш като човек, защото и тя не го прави :!: Да е мислела дали е чиста преди да те издаде теб :!: Така е.. като и се е гледало сеир за твоята снимка, сега е твой ред да гледаш сеир :!:
Кажи на баща си за снимката, извини се, кажи, че е било глешка и т.н, но после кажи и за сестра си, защото твоето е било само снимка, а нейното си е къде,къде по-сериозно(поне според мен де).. Сега, ако нещата се развият както ти очакваш поне ще и е за урок и повече няма да те порти :!:
Всъщност като се поэамислих и като видях последния пост на авторката,си промених мнението.
miloto_girl-4e е съвсем права.Ти си я предупредила,че ако тя си направи гавра с теб и те иэдаде эа нещо,и ти ще го направиш.Така че би трябвало да си понесе отговорността.Една снимка наистина не е нищо,но явно на сестра ти й се е гледал сеир эа нечия друга сметка.3атова эабрави предното ми мнение.И аэ се прсъединявам към теэата,че е по-добре да кажеш на баща си.И все пак не эабравяй,че ти си решаваш,эащото животът си е твой.

s3xy
08-28-2008, 11:08
аз бих казала на баща си защото не бих допуснала да ме изнудва точно майка ми :D а за "примерната" сестра: я я издай, тя те е издала, нищо че е по-голяма и трява да ти дава пример :-D пък и не вярвам теб да те накажат мн
успех :]

Sunny_stz
08-28-2008, 11:16
Ооооф боже,и какво като си качила твоя снимка в импулса това нещо лошо ли е????Не мога да разбера грях някакъв?По-добре сядай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости ;)

N0_feAR
08-28-2008, 11:33
планът ти е перфе.
пп: напрай си нов профил там дет искаш и просто не им казвай за него и няма ти праят проблеми за снимки и тем подобни

asi_basi
08-28-2008, 11:39
offf vie ste bati i sestrite. Kakvo se portite na roditelite vi..ujas! Az naprimer kolkoto i da mi bu4at na6ite i daje i sestra mi da se e izpusnala si mal4a za neinite taini... Pak i vqrvam, 4e sestra mi nqma da me izporti za ni6to za6toto znae 4e az ne go pravq pak i znam mnogo pove4e taini za n q otkolkoto tq za men.

Zqpkov
08-28-2008, 11:47
според мен трее да я изпортиш

littlebaby
08-28-2008, 11:54
Недей да портиш сестра си.Щом майка ти ти се е развикала за снимката,значи е имало за какво(предполагам някоя по-разголена,или може би с цигара или алкохол в ръка... :-o) Ако е така,то кака ти с право те е издала на майка ти.Едва ли и е приятно да вижда какви коментари се пускат("ще те скъсам","ох да бях там" и тн)
Уж сте големи,а се държите като малките деца..тя ме изпорти,ся ще и го върна :-o ....
Добре си помисли,ако я изпортиш сега,дали после няма да ти го върне...

_LacrymoSa_
08-28-2008, 11:59
Изпорти я :)

LMSM
08-28-2008, 12:12
offf vie ste bati i sestrite. Kakvo se portite na roditelite vi..ujas! Az naprimer kolkoto i da mi bu4at na6ite i daje i sestra mi da se e izpusnala si mal4a za neinite taini... Pak i vqrvam, 4e sestra mi nqma da me izporti za ni6to za6toto znae 4e az ne go pravq pak i znam mnogo pove4e taini za n q otkolkoto tq za men.
Напълно съм съгласна с теб :-D

yozito
08-28-2008, 12:58
Баси скандалите брат!!!! :shock: :lol:

neshtopotaka
08-28-2008, 13:19
Недей да портиш сестра си.Щом майка ти ти се е развикала за снимката,значи е имало за какво(предполагам някоя по-разголена,или може би с цигара или алкохол в ръка... :-o) Ако е така,то кака ти с право те е издала на майка ти.Едва ли и е приятно да вижда какви коментари се пускат("ще те скъсам","ох да бях там" и тн)
Уж сте големи,а се държите като малките деца..тя ме изпорти,ся ще и го върна :-o ....
+1
neznam kolko ste blizki sys setra ti i za6to te e izportila no nqma smisyl i ti da q portish zashtoto posle she stane po zle ti she q isporitish kato sgavish tq pak she te izpori i tnt i veche nqma da si imate doverie za nishto sestara ti e vse pak trqbva da se razbirate i da se doverqvate edna na druga a ne da gledate koq po gadno she izdyni drugata no vse pak tova si e tvoqt jivot ti si reshavash dano posle da ne syjelqvash uspehh :)

cvetituuuuuu
08-28-2008, 14:34
Ооооф боже,и какво като си качила твоя снимка в импулса това нещо лошо ли е????Не мога да разбера грях някакъв?По-добре сядай да си учиш уроците и не се занимавай с глупости ;)
ne tq snimkata be6e malko po-usobena i zarad tva..abe ne be6e kato obiknovennite snimki :-D

cvetituuuuuu
08-28-2008, 14:35
be6e s kutiq ot cigari :D

cvetituuuuuu
08-28-2008, 14:38
ok aide nqma da q portq..ot mene da mine :) mersi za syvetite :)

ЛаСт!К
08-28-2008, 14:43
Издай я,тя не заслужава милост :o Апък така двамата с баща ти ще станете комбина,а? :-)

TheGirlNextDoor
08-28-2008, 15:12
ся тя те маниполира...няма пък да посъпваш като човек!..ако не може да извлечеш някаква облага от мълчанието ти я порти..живота е игра..а ти си длъжен да играеш :!::!::!:

WithLove
08-28-2008, 15:37
Все пак сте сестри,тъпо е да се иэдавате така.
Предупредила си я,че ако тя те иэдаде,и ти ще го напрадвиш.Така че може би,ако си иэпълниш предупреждението,ще и е эа урок.Ти решаваш де.. :)

Biskfitka
08-28-2008, 15:49
ok aide nqma da q portq..ot mene da mine :) mersi za syvetite :)според мен трябва да я издадеш :-D :-D :-D

cvetituuuuuu
08-28-2008, 17:41
mda opredeleno i az sega ve4e se obedih 4e trqbva da q izdam..za6toto kato i kazah,4e nqma da q izdam i pak vze da mi se naduva i da mi se pravi na golqmata rabota..apyk predi tva se dyrje6e milo kym mene kato agynce :D opredeleno 6te q izdam hem daje i kazah "mn byrzo se upokoi-gledai da ne sa pretesni6 pak"..tq oba4e pak prodyljava...ve4e tvyrdo sym re6ila da q izdam-hem bqh gotova da i napraq kompromis-tq neblagodarnica :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: 8)

cvetituuuuuu
08-28-2008, 17:42
Издай я,тя не заслужава милост :o Апък така двамата с баща ти ще станете комбина,а? :-) mi da ti kaja az ve4e s ba6ta si sym si kombina ot otdavna-zarad tva sym sigurna ,4e nqma da imam golqmo porajenie :D

DJACK
08-28-2008, 18:06
Не е въпроса да прецакаш някого ,а да мислиш какво правиш и качваш.Ако беше нормална снимка никой нищо нямаше да ти каже

girl_in_black
08-28-2008, 18:56
Ами очевидно щом е станал такъв проблем за тази снимка е била някоя, чието място не е в нета.И ако ти сега кажеш за сестра си на баща ти, тя ще намери за какво да ти го върне и така отношенията само ще се влошат още повече. А и, замисли се над правописа си-отвратителен е.

...SoMэ__SpЭciaLLy...
08-28-2008, 20:53
ima6 izbor - ili 6te iznudva6 (sestra ti) i 6te b1de6 iznudvana (ot maikati) ili 6te kaje6 istinata i (moje bi) 6te si ponesete posledstfiqta i 2te :P Izbira6 ti i pi6i posle :D

Erica
08-28-2008, 21:10
Каква семейна идилия...

Civilizationruller
08-28-2008, 21:27
я дай да видим снимката заради която е почнал тоя спор :-P

Slave4You
08-29-2008, 15:23
Ми вярно, че тей ще сте квит, ама ти като я издъниш сега после тя ще те издъни за нещо друго пък, и после ти пак ще я издъниш и тя пак теб и т.н. :P Не мисля че ще си вземе поука от това, по-скоро ще я "амбицира" да те клюкари пак :D Ама ти си я познаваш нз както ти решиш. Или може да се разберете нещо примерно и викаш "Аз ако не кажа за олигофрена, ти няма да казваш нищо повече на наще" и така ти ще имаш коз, ок ? Хах говоря глупости, просто искам да кажа че ако я изпортиш сега, вече няма да имаш нищо с/у нея. :razz:

pampers
08-29-2008, 20:15
Тя порти, порт и ти :D

tapaka
08-30-2008, 20:39
vij kvo zemi napravi sgelka sa sestra ti 6tot ako ste vragove i tq gybi i ti sa6to ako ne vi e golqma razlikata ste gore doly na edin akal pak i ste sestri po lesno e vij pri men dokato predymam sestrata sa sme edin zad dryg mina baq vreme ama vse pak yspqh sega tq izliza ve4er az q prikrivam.kakto kazah v edna dr temi4ka az se pribiram piqn tq me prikriva abe pe4elish mn ako si v edin otbor sas sestra ti

Marianella
08-31-2008, 12:37
Според мен не бива да я издаваш . Все пак майката ти вече знае за нейния проблем и ако счете за нужно и сериозно това ще поговори сама с баща ти или ще намери начин сама да откаже сестра ти от това момче . Но не мисля , че ти трябва да постъпиш като някое лигаво малко дете , което само клюкари и порти , защото в случая си и по - малка и трябва да имаш малко или много уважение към сестра си . Тя може да е сгрешила с тая снимка , но ти трябва да й простиш , мисля , че така е редно .

soul1199
08-31-2008, 12:58
kaji na ba6a si za teb i za neq