View Full Version : Относно piercing на езика при МОМЧЕТАТА
Какво мислите? За или против него сте? Сладко ли изглежда или ви е противно?
Моля без отговори от рода на -> Момче с пиърс на езика е педал и т.н.
Мерси предварително :P
бе незнам за момче аз май не съм срещала такова, обаче аз имам мерак, но все още се колебая нашите нямат нищо против амааа ддз и аз .... иначе попринцип си е готино :)
PLuScHeTo
08-29-2008, 14:40
Не мисля, че е гейско... бившия ми беше си сложил, но за малко.Хареса ми
NeverTheSame
08-29-2008, 14:41
Еми...не съм свикнала на гледката как момче си върти в устата някоя обица...иначе няам против,само да не е на моето момче :D
Еми...не съм свикнала на гледката как момче си върти в устата някоя обица...иначе няам против,само да не е на моето момче :D
Защо не ? :D
NeverTheSame
08-29-2008, 14:46
Еми..за мен няма да е приятно..но всеки си има вкус все пак
Еми..за мен няма да е приятно..но всеки си има вкус все пак
Ок :P
kiss me baby
08-29-2008, 15:48
според мен няма значение пола на човек,за да си сложи обица на езика.приятелят на кака ми има и е страшно яко.виждала съм и много др момчета и седи страшно яко.какво като не е на момиче,а на момче???не се притеснявай и си сложи,това е моето мнение,а на теб не ти хареса си я махни,но в никакъв случай не се влияи от мнението на останалите....аз също съм навита да си сложа,но ще искачакам да порасна още малко... :-P
krisiiiiito
08-29-2008, 15:56
определено не ми харесва :?
girl_in_black
08-29-2008, 15:59
Защо темата е в раздел секс?Иначе как ще стои пиърсинг на момче зависи от цялостното излъчване на момчето.
според мен няма значение пола на човек,за да си сложи обица на езика.приятелят на кака ми има и е страшно яко.виждала съм и много др момчета и седи страшно яко.какво като не е на момиче,а на момче???не се притеснявай и си сложи,това е моето мнение,а на теб не ти хареса си я махни,но в никакъв случай не се влияи от мнението на останалите....аз също съм навита да си сложа,но ще искачакам да порасна още малко... :-P
Вече съм си сложил 8-)
Love0nlyMyself
08-29-2008, 18:49
харесва ми повече на момиче
_LacrymoSa_
08-29-2008, 18:52
Не ми харесва :(
Nadelina
08-29-2008, 19:03
Imam edin poznat, koito ima obeca na ezika i e strashno sladko. Sigurno, zashtoto toi e mnogo sladyk i sym pristrastna... ne znam. :)
InnchetO
08-29-2008, 19:35
аз си издирвам момче с обица на езика :D рядък вид са :-D
|:| LiL BaBy |:|
08-29-2008, 19:46
Mене ме радва :grin:
Като момче не го одобрявам.На езика на момиче една обица стои къде къде по-интересно и секси.
яко е особвено да те лиже като има обица.. убийствено е.... :grin:
Защо темата е в раздел секс?Иначе как ще стои пиърсинг на момче зависи от цялостното излъчване на момчето.
+1
8) Браво като си си сложил.. Радваш ли се :D
Много :P
мен хипер мн ме кефи... :oops: мн яко е
blood_dodo
08-29-2008, 22:45
Не ми харесва. Ушите, веждите... Да, ама на езика?
Какво мислите? За или против него сте? Сладко ли изглежда или ви е противно?
Моля без отговори от рода на -> Момче с пиърс на езика е педал и т.н.
Мерси предварително :P
Добре де няма да исползвам думата педал.....
Момче с пиерсинг на езика е мазен педераст и заслужава Азис да му прочисти каналите на гъзЪ !!!
BePoHuKa
08-29-2008, 23:41
Аз много искам да си сложа!!Много ме кефи и нямам нищо против и момче ,което има обаче ако аз и гаджето ми имаме докат се целуваме може ли да се заплетат?? :lol: :lol: :lol: :lol: Би боло доста кофти :-D :shock: :shock: :lol: :lol: :P
Аз много искам да си сложа!!Много ме кефи и нямам нищо против и момче ,което има обаче ако аз и гаджето ми имаме докат се целуваме може ли да се заплетат?? :lol: :lol: :lol: :lol: Би боло доста кофти :-D :shock: :shock: :lol: :lol: :P
:D :D u r right ;)
btw и аз мн искам ама наще.... :?
:o
става от време на време но не боли :P
Love0nlyMyself
08-30-2008, 06:36
абее са като мисля и зависи от момчето ако е сладко ще му отива ако е грозно не щото попринцип обицата върви на момичета ама все пак и на момче би ме кефело
purple__love
08-30-2008, 09:08
4estno kazano ne si padam po obeci na ezika pri mom4etata...po skoro ustna ili vejda....no puk koi znae za oralnata liubov moje da e ot polza :P
SlYn4iCe
08-30-2008, 09:27
Много ме кефят момчета с обица на езикаа :grin: :grin: :grin: Супер е иии много изкушаващо 8) :oops:
danielchety
08-30-2008, 14:07
според мен момче с обица на езика е пълен педал :D :D :D лично мнение ...
buffalo88
08-30-2008, 14:13
-> Момче с пиърс на езика е педал и т.н.
на мен лично ми харесва .. и то ацки мн :grin: :grin: :grin:
BeBeToOo_
08-30-2008, 14:59
aami az poznavam takova mom4e..mnoogo e qko...ama nea li da pre4i kat sa celuva... :D
BraVo_GirL
08-30-2008, 15:49
Ами аз клоня повече към да!Супер яко ми е на мене поне да се целувам с момче,което има обеца на езика.И ест когато правихме секс ,т.е. орален е яко когато ме "таковаше" отдолу :-D :-D :P супер яко е чувството....ама не мисля,че е гейско...
igoinsane
08-30-2008, 16:12
Imam edin poznat, koito ima obeca na ezika i e strashno sladko. :-)
на мен ми харесва ... сладко стои както на момиче така и на момче :-)
имам познати ама нз.. на момиче май повече отива :) даже аз мисля да си слагам ама за момче.. не е ли малко кофти :oops:
BePoHuKa
08-31-2008, 04:20
става от време на време но не боли :P
:shock: :shock: :shock: ми зависи как се целувате.. :D :D
радвам се иначе ,че може и да не боли :)
KadifWerewolf
08-31-2008, 05:40
mom4e s piars na ezika e pedal? vie ste bahti zadrustenite.. sigurno gledate shouto na slavi i se smeete na komicite :?
Добре де няма да исползвам думата педал.....
Момче с пиерсинг на езика е мазен педераст и заслужава Азис да му прочисти каналите на гъзЪ !!!
АЛоо братоооооо ходи се научи първо на малко правопис и тогава обяснявай кой бил педал и кой не !!!!! :x
А по темата...кажете как да накарам моя да си сложи обица....... 8-) татуировка си имаше пича,сега остана само обицата на езика.... 8-)
ANTIHUMAN
08-31-2008, 08:14
Момче с обица на езика ,ще е малко шибанярско!Момиче да ,но момче :?
WhiteDove
08-31-2008, 09:28
не знам,но предполагам ,че е готино...особено при някоя по-страстна целувка с език маалиии :grin: абе няма да има проблем
DevilWish
08-31-2008, 10:18
Аммии аз като имам и се чудя ако се целуваме няма ли да се заплетат :lol: :lol: :shock:
Иначе имам голям мерак някой с обица там да ме . . . пооближе :grin:
oktai-akai
08-31-2008, 11:24
мен ме кефи, бих си сложил
Аммии аз като имам и се чудя ако се целуваме няма ли да се заплетат :lol: :lol: :shock:
Иначе имам голям мерак някой с обица там да ме . . . пооближе :grin:
мога да те уверя че не се заплитат :D :D :D този въпрос е масов щото и аз и приятелката ми имаме и отговора ми е НЕ СЕ ЗАПЛИТАТ,даже е мн яко :grin: а относно темата-много е яко щото сме малко,като стане масово и ше е тъпо-лично мнение
marin4itu
08-31-2008, 21:02
+1
ThinkerBell
08-31-2008, 21:14
opredeleno mislq che e mn gotino ... 8)
punkrock
08-31-2008, 21:43
мен ме кефи пък 8-)
определено не ми харесва :?
sexybebe
09-01-2008, 09:30
на мене ми харесва и искам да си сложа ама ............. Иначе моя приятел има обица и на мене това ми харесва , нито ми изглежда педераско, гейско или каквото и да било. Всеки си има мнение :-D :-D