- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно piercing на езика при МОМЧЕТАТА
Какво мислите? За или против него сте? Сладко ли изглежда или ви е противно?
Моля без отговори от рода на -> Момче с пиърс на езика е педал и т.н.
Мерси предварително :P
бе незнам за момче аз май не съм срещала такова, обаче аз имам мерак, но все още се колебая нашите нямат нищо против амааа ддз и аз .... иначе попринцип си е готино![]()
Не мисля, че е гейско... бившия ми беше си сложил, но за малко.Хареса ми
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Еми...не съм свикнала на гледката как момче си върти в устата някоя обица...иначе няам против,само да не е на моето момче![]()
Защо не ?Първоначално написано от The^Real
![]()
Еми..за мен няма да е приятно..но всеки си има вкус все пакПървоначално написано от Zeeyo
Ок :PПървоначално написано от The^Real
според мен няма значение пола на човек,за да си сложи обица на езика.приятелят на кака ми има и е страшно яко.виждала съм и много др момчета и седи страшно яко.какво като не е на момиче,а на момче???не се притеснявай и си сложи,това е моето мнение,а на теб не ти хареса си я махни,но в никакъв случай не се влияи от мнението на останалите....аз също съм навита да си сложа,но ще искачакам да порасна още малко...![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
определено не ми харесва![]()
Защо темата е в раздел секс?Иначе как ще стои пиърсинг на момче зависи от цялостното излъчване на момчето.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Вече съм си сложилПървоначално написано от kiss me baby
![]()
харесва ми повече на момиче
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Imam edin poznat, koito ima obeca na ezika i e strashno sladko. Sigurno, zashtoto toi e mnogo sladyk i sym pristrastna... ne znam.![]()
аз си издирвам момче с обица на езикарядък вид са
![]()
Mене ме радва![]()
НиКоГа НяМа Да Се ПрЕдАвАм,ДоРи СаМа Да ОсТаВаМ [!] с МоМчЕнЦа Ще Се ЗаИгРаВаМ,пОсЛе НаГлО щЕ гИ зА*БаВаМ [!] Не Ми ТрЯбВаТ гАзАрИ иЛи ИдЕаЛи Те Са СаМо За НеКвИ п***и зАсПаЛи[!][!][!]
Като момче не го одобрявам.На езика на момиче една обица стои къде къде по-интересно и секси.
яко е особвено да те лиже като има обица.. убийствено е....![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Много :PПървоначално написано от TeXas
мен хипер мн ме кефи...мн яко е
Не ми харесва. Ушите, веждите... Да, ама на езика?
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Добре де няма да исползвам думата педал.....Първоначално написано от Zeeyo
Момче с пиерсинг на езика е мазен педераст и заслужава Азис да му прочисти каналите на гъзЪ !!!
....И еДиН СтАНиОл уВиВА МаРМотА в ШоКОлАд...
Аз много искам да си сложа!!Много ме кефи и нямам нищо против и момче ,което има обаче ако аз и гаджето ми имаме докат се целуваме може ли да се заплетат??![]()
![]()
![]()
Би боло доста кофти
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
u r right
btw и аз мн искам ама наще....![]()
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
става от време на време но не боли :PПървоначално написано от BePoHuKa