View Full Version : магазин pimkie?
бях чувала че го има в сф,имате ли идея къде точно се намира :)
WithLove
08-31-2008, 10:05
Чувствам се невежа.
Не го энам тоэи магаэин,эа пръв път го чувам.
Какво се продава в него? :shock:
ами дрехи хихи то в германия е мноо известен
ето сайта :
http://www.pimkie.com/index.php?language=de
най-отдолу вдясно пише за сф нещо нз :D
WithLove
08-31-2008, 10:19
Еми,не энам,не може да се цъкне там,където пише София.
Пораэгледах дрехите и честно каэано нищо не ми хареса :D
LoLlIp0p
08-31-2008, 10:23
на мен пък ми харесаха доста неща :D ...ама за 1ви път го чувам и не мога да помогна
pimkie са разкошни :) имам дрехи от магазин в германия а и не са скъпи... за Сф незнам ама в Плд има един магазин кадето продават техни дрехи :grin: :)
pimkie са разкошни :) имам дрехи от магазин в германия а и не са скъпи...
даа и аз им се кефя много
дано има някой който знае къде се намира магазина :-D
jim_beam
08-31-2008, 11:42
ima6e gotini ne6ta i ako nqkoi vse pak zn kade se namira magazina 6te e super... :)
Имам потниче и блузка на Pimkie от Германия..но не знам в София къде е магазина .Ако някой знае да каже :)
tigarski
08-31-2008, 12:05
Досега не бях чувала за този магазин,но разгледах сайта и има мн готини неща, а и наистина цените са добри
:)
Дано някой знае нещо повее за този магазин в софия
Isabelle
08-31-2008, 12:37
влизала съм в такъв магазин ама не в bg
merilin1
08-31-2008, 17:25
бях в такъв магазин миналото лято и бешее уникален... супер много дрехи и много оригинални...можех да стоя с часове и да разглеждам... :D но имам чувството, че дори и да го има в България, едва ли ще са толкова хубави нещата... :-o
surrender_
08-31-2008, 17:48
pimkie са разкошни :) имам дрехи от магазин в германия а и не са скъпи... за Сф незнам ама в Плд има един магазин кадето продават техни дрехи :grin: :)
Кой (къде) е този магазин в Пловдив,в който продават дрехи на Pimkie :-o ..защото и аз съм влизала в такъв магазин в Швейцария,Германия и т.н. и наистина има хубави дрешки..но незнаех че и в Пловдив има :-o
Vincitore
08-31-2008, 18:35
i az to4no tova se 4udex... minalata godina mi podarixa 1 bluzka ot germaniq na tazi firma, i se 4udex dali i tyk ima takava-tyrsix i ne namerix-no na nqkolko puti sum vijdala xora po vito6ka da se razxojdat s takiva plik4eta .. ta se 4udex dali ima i v sf-ako nqkoi znae i kaje 6te e super :grin:
jim_beam
09-01-2008, 08:38
Не съм виждала цял магазин, обаче в различни магазинчета, разглеждайки съм виждала по няколко работи ... Аз имам две полички :P
a v koi grad sa tezi magazin4eta i kade se namirat?
i az to4no tova se 4udex... minalata godina mi podarixa 1 bluzka ot germaniq na tazi firma, i se 4udex dali i tyk ima takava-tyrsix i ne namerix-no na nqkolko puti sum vijdala xora po vito6ka da se razxojdat s takiva plik4eta .. ta se 4udex dali ima i v sf-ako nqkoi znae i kaje 6te e super :grin:
хахах и аз така
иииии престо ужас искам да го намеря тоя магазиин :lol: :D
А защо аз като вляза в сайта ии долу вдясно пише Burgas(Burgas) ?! Аз съм от Бургас ииии ако има магазин тука .... няма да излизам от там :grin: 8-) тааа ако някой знае дали има в Бургас иии ако има ... тоо къде по-точно се намира и т.н. :-)
В Милано също го има и главният му плюс са ниските цени. В България не съм виждала...
Cherlotte
09-01-2008, 14:59
А защо аз като вляза в сайта ии долу вдясно пише Burgas(Burgas) ?! Аз съм от Бургас ииии ако има магазин тука .... няма да излизам от там :grin: 8-) тааа ако някой знае дали има в Бургас иии ако има ... тоо къде по-точно се намира и т.н. :-)
На мен ми пише Varna (Varna). :-D Явно разбира откъде си. Иначе магазин официален в България за съжаление нямат. Не може и да се поръчва в България. :(
Къде ви излиза тва от кой град сте? Аз нищо не виждам..
По темата: Не знам дали има в Бг.. Аз съм била в Лондон и имам един суитчер от там супер яки неща имаше.
pimkie_girl_96
09-14-2008, 00:21
Това е най якият магазин който сам виждала някога...преди около 27 часа бях там :grin: накарах мама и тя ми купи половината неща.. жалко че сам малка и за мен нямаше доста неща с моя размер но ВСЕ ПАК ОТКРИХ :grin: магазина в който аз ходих е на Маринплатз в Германия.А тук в БГ не знам дали има магизина но ако го имааа кефффф
cHooOpiHka___
09-14-2008, 07:56
awe staaa ama neam i na ideq kade moje d as enamira v sf... Sry... :-)
Pimkie са уникално яка марка, имат страхотни младежки дрехи на нормални цени, мамка му, как може да нямат магазин в София?! :cry: Имам няколко неща, срещат се тук там техни дрехи и в България, но рядко...Уффф София е гадно място за пазаруване... :x :-x
Аз имам супер много дрехи на тази марка, някои сестра ми ги е носила от Гремания, а някои съм си ги купувала от тук. Има един магазин, който продава страи колекции на различни марки, и там има много дрехи на Pimkie :)
Vincitore
09-14-2008, 21:27
i kude se namira magazina?
jim_beam
09-15-2008, 03:38
Аз имам супер много дрехи на тази марка, някои сестра ми ги е носила от Гремания, а някои съм си ги купувала от тук. Има един магазин, който продава страи колекции на различни марки, и там има много дрехи на Pimkie :)
da verno kade e magazina... mai prospusna nai vajnata 4ast ot posta si.. no pone vse pak ma nadejda da go namerim.. :grin:
da verno kade e magazina... mai prospusna nai vajnata 4ast ot posta si.. no pone vse pak ma nadejda da go namerim.. :grin:
В Стара Загора е този магазин, но последно като ходих нямаше хубави дрехи, на Pimkie през лятото зареждаха много дрехи, ама може вече да са спрели. И не винаги има на тази марка... зависи от зареждането.
Къде в Пловдив?
tItEufFf
09-15-2008, 15:45
Pimkie е невероятна марка. Тука има много магазини, ама в България не съм чувала ..
Rush_girl
09-15-2008, 19:42
Виждала съм само в Милано,но едно момиче беше пратило запитване и и отговориха,че смятали да се разрастват,но засега плановете им не включвали България :o Иначе е невероятна марка наистина Кики :)
DJ_Mrav4o
09-19-2008, 22:49
Като бяхме в Испания миналия месец за първи път го видях. Като влязох седях там 1 час :grin: Ама какво да правиш... шопинг мания! :oops: :D
little_elf
09-20-2008, 20:14
В Стара Загора е този магазин
А в Стара Загора къде се намира магазинът :-o ?
Доколкото разбирам в Бг няма магазин,само аутлети,така ли???Дрешките иначе са хубави,ама са прекалено изчистени за моя кичозен вкус 8-)
Zehtinka
03-21-2009, 22:11
oo Liar повярвай ми има и доста кичозни тфа е любимия ми магазииииин и трудно живея с мисълта,че го няма в България :( някой знае ли дали скоро ще го пускат тука :-o
tItEufFf
03-22-2009, 06:48
Обожавам го.
Вече повече половината ми гардероб ми е с дрехи от този магазин. Дори вече си имам карта Pimkie :)
Странното е, че от всички магазини само в този си намирам нещо. Обожавам и нещата на Bershka, но там L дрехите ми са малки, докато в Pimkie спокойно си нося М, отговарят си на номерата. И правят страшни намаленияяя... :)
marzilia
03-22-2009, 07:25
tItEufFf,откъде ги имаш тези неща? :) В смисъл от България ли?
tItEufFf
03-22-2009, 07:35
Не
Живея във Франция. Пазаруването ми е единствената утеха..с всички тези хора лишени от чувство за хумор..
Не
Живея във Франция. Пазаруването ми е единствената утеха..с всички тези хора лишени от чувство за хумор..
Колко те разбирам, и аз бях като теб :-D :-D
Иначе Пимки не е лошо, но предпочитах от Еtam, H&M и Zara
guinessgirl
03-22-2009, 07:42
Не
що бе,французите са пичове :-D
аз съм влюбена в това
http://www.pimkie.com/upload_pmk/product/41943865m.jpg
и ше си го поръчам :smt007
доста добри неща има,но има и големи парцали. 8-)
Не
що бе,французите са пичове :-D
аз съм влюбена в това
http://www.pimkie.com/upload_pmk/product/41943865m.jpg
и ше си го поръчам :smt007
доста добри неща има,но има и големи парцали. 8-)
аа, много ми харесва :)
moon_flower
03-22-2009, 08:48
В София няма такъв магазин.И аз много искам да отворят,защото предимно от там си купувам дрехи.Много са хубави.
gotinataaaa
09-02-2010, 21:16
Знам го този магазин но в България го няма!
anonim4e2
09-03-2010, 07:32
Обожавам го.
Вече повече половината ми гардероб ми е с дрехи от този магазин. Дори вече си имам карта Pimkie :)
Странното е, че от всички магазини само в този си намирам нещо. Обожавам и нещата на Bershka, но там L дрехите ми са малки, докато в Pimkie спокойно си нося М, отговарят си на номерата. И правят страшни намаленияяя... :) на същото мнение съм !обожавам този магазин и при мен също пове4е от половината ми гардероб е пълен с тази марка :-) като се прибрах лятото в бг първият магазин коийто тръгнах да търся беше той,но за съжаление хората дори не бяха 4ували за него! ако някой от варна открие магазина да казва :oops: :-) :-) :-)
Мисля че няма,но има техни дрешки,предимно дънки,в един магазин в подлеза на НДК. ;)
Магазина е много готин, купувала съм си неща от него във Франция.
Абе да ви кажа както всяка година в София ни докарват нови магазини, нищо чудно след някой друга година да има и пимки. 8-)
alex4et0y
09-03-2010, 08:59
Като ходя до Германия си купувам доста неща от там евтини са, но не са нищо особенно. Има един друг магазин "Promod" http://www.promod.com/
Не съм сигурна дали го има в България и не съм се и интересувала, но за да не отварям нова тема може ли някой да ми каже. :) :)
Има Promod на бул. Витоша,съвсем в началото,от страната на Св. Неделя. ;)
аз имам две блузки от пимки :)
http://www.pimkie.fr/imprimes-manches-courtes/t-shirt-rose-imprime/p48216.html - толкова е сладкаа :grin:
Къде в България има магазин на Пимки?
писали сте София, Пловдив, Стара Загора, а някой друг град :(
и може ли да си поръчам нещо от сайта? :-o
Има Promod на бул. Витоша,съвсем в началото,от страната на Св. Неделя. ;)
Има и в Сердика център.
hotxxmess
09-03-2010, 17:21
Като бяхме в Испания миналия месец за първи път го видях. Като влязох седях там 1 час :grin: Ама какво да правиш... шопинг мания! :oops: :D
InfiNity09
09-09-2010, 12:39
Обожавам гоо :grin: половината ми дрехи са от тази марка, в Испания всеки ден минавах през този магазин и излизах с няколко турбички, има и колекция парфюми и те са много яки, жалко, че в БГ не съм виждала :( :(
От сайта може ли да се поръчва от България и знаете ли каква е цената на доставката? Иначе има готини дрехи, ама си харесах едни боти за 30 евра, които нещо изчезнаха днес :D ама да се надяваме, че ще ги върнат, поне свалих снимката да търся нещо подобно тук....
Molzinka
09-12-2010, 12:41
има дрехи на Пимки на Пиротска в един магазин - Glamour. намира се в близост до Сиси-то :)
Pliok0019
09-12-2010, 13:08
Имам от Испания един суичер, които баба ми донесе, но се съмнявам, че тук има магазин.
megiinkaa
09-13-2010, 08:31
вчера си купих от този магазин страхотен сив суичер с дискретен розов надпис - уникален еее :razz: