View Full Version : С колко ?
Искам да ви питам нещо, тъй като ми тряват малко мнения за нещо върху което работя :) Искам мнението ви за това ... С колко момчета / момичета , според вас е НОРМАЛНО да е спало момиче/момче до 20 години. Моля ви напишете и защо мислите така . Много благодаря на всички предварително за мненията :)
hahavteen
08-31-2008, 18:14
Макс 3.
Да речем че първия е бил голямата любов на 15-16, втория забивка в дискотеката за да опита какво е и третия втората голяма любов на 18-20.
Ако питаш мене - повече от 15 8)
:) Инетересно :) А за момче или момиче говориш или и за двете? и може ли да м и кажеш защо мислиш така ? :)
до 20 годишна да кажем окло 5-6... защо незнам така си мисля.
Макс 3.
Да речем че първия е бил голямата любов на 15-16, втория забивка в дискотеката за да опита какво е и третия втората голяма любов на 18-20.
А мнението ти напрамер за момчетата/ момичетата, който примерно са го правили с 15 ?или повече?
Мерси за мнението :)
Мерси за мнението :)
моля пак заповядай :-)
hahavteen
08-31-2008, 18:17
Макс 3.
А мнението ти напрамер за момчетата/ момичетата, който примерно са го правили с 15 ?или повече?
Тяхна си работа. Аз никоя не съм че да съдя когото и да било.
Аз съм на 19 и с един съм била. :-D
:) Инетересно :) А за момче или момиче говориш или и за двете? и може ли да м и кажеш защо мислиш така ? :)
И за момче и за момиче.Просто няма лошо човек да има повече сексуални партньори - колкото повече толкова по голям кеф 8)
хихихи значи да разбирам , че това е нормално защото сме млади и трябва да се забавляваме, а ако не сега кога ? нешо от тоя сорт май :)
Макс 3.
:-D от колко време сте заедно ?
Зависи. От човек до човек е. Аз съм на 20 и още съм с човека, с когото за пръв път правих секс...имала съм един партньор. Но ако едно момиче е започнало сексуалния си живот рано, е нормално да е имала повече партньори. Сегурно има и жени, които по една или друга причина, още не са правили секс - това също е нормално. Сигурно средното положение от 3-4 партньора е най-приемливо. И все пак, много е индивидуално.
Зависи. От човек до човек е. Аз съм на 20 и още съм с човека, с когото за пръв път правих секс...имала съм един партньор. Но ако едно момиче е започнало сексуалния си живот рано, е нормално да е имала повече партньори. Сегурно има и жени, които по една или друга причина, още не са правили секс - това също е нормално. Сигурно средното положение от 3-4 партньора е най-приемливо. И все пак, много е индивидуално.
Благодаря :)
Нещо в подписа ти ми успокоява:)
Давам отговор "3-ма". И пак ми се струва, че са много.
И за момче и за момиче.Просто няма лошо човек да има повече сексуални партньори - колкото повече толкова по голям кеф 8)
хихихи значи да разбирам , че това е нормално защото сме млади и трябва да се забавляваме, а ако не сега кога ? нешо от тоя сорт май :)
Точно така! Като станеш по голяма ще мислиш за други неща.Сега му е ввремето просто.
Мерси :)
:) А дали ще можеш да ми кажеш защо ? :)
vaseto0o
08-31-2008, 18:35
Хах според мене 10-15 е нормално! 2-3 сериозно връзки и останалото забивки по дискотеките :grin:
Bellatrix
08-31-2008, 18:48
Макс 3.
+1, за повече сериозни няма време, защото сексуалния живот започва около 17 горе долу, а секса без любов или поне силна ама много силна симпатия си е чиста лигавщина. :-D
Не че съдя другия тип момичета де, всеки си прави своя избор. :) Ако им харесва иначе няма лошо, аз лично не мога да се отпусна, ако нямам пълно доверие на някого. :oops:
Love0nlyMyself
08-31-2008, 18:48
според мен около 5 и за момиче и става и 8 макс за момче мисля така щото не мисля че имат нужда от повече
ами след като нямаше за отговор 2 цъкнах на 3 :) Ами да речем 16-17 1вата любов :oops: хмм на 18 някоя забивка ту в диското ту като сте били на почивка (моренце ала бала 8-) ) и после като ни дойде акъла 19-20 си намираме някой стабилен и не се занимаваме с глупости ;) Това си е моето мнение :P
pamu4no_kot3
08-31-2008, 18:55
Ami az s1m momi4e i mislq 4e s MAX 8 do 20 - godi6na v1zrast e normalno , 4e daje moje i po - malko :) amiiiii za6toto pove4e ot tova ve4e stava mn :P iiii mn kurvensko :D
:) А дали ще можеш да ми кажеш защо ? :)
Е, хубава работа, смени си профила.:Д
Защото съм за сериозните неща. Секс с любим човек, не просто за спорта.(или там, както му викат)
LovelyGirl
08-31-2008, 19:10
Аз гласувах за 3ма.
И ако става дума за опит примерно,според мен опита се гради с дългата връзка,защото там трябва да има разнообразие и се опитват и научават повече неща,докато само,ако се увеличава бройката не се постига мн :?
И все пак според мен 3ма са мн.Аз съм била само с 1 и искам само с него да продължа.
Но това вече си е до лично мнение.
PLuScHeTo
08-31-2008, 19:37
ухууу... 15 ... :shock:
За всеки е индивидуално .За мен едно може да е нормално, за теб друго , за трети - трето.Все пак гласувах за 5.Вижда ми се най - реално на днешно време . :)
hahavteen
08-31-2008, 19:47
Не сме вече заедно. Бяхме 2 години и половина но се разделихме преди 4 месеца :)
Не сме вече заедно. Бяхме 2 години и половина но се разделихме преди 4 месеца :)
да живеят сериозните хора!
lodka1330
09-01-2008, 01:38
za 20 godishno momiche/momche 15 puti sa si napalno normalno...ne e mnogo ne e i malko a normalno!
psychopath
09-01-2008, 03:55
ебати глупавата анкета 8-)
> от 0 до + оо
hahavteen
09-01-2008, 04:59
za 20 godishno momiche/momche 15 puti sa si napalno normalno...ne e mnogo ne e i malko a normalno!
Говорим за партньори а не за пъти. Има разлика представи си! :-o
exclusive__16
09-01-2008, 07:44
mi Da rechem okolo 4-5 ...zavisi kakvo e momi4eto ako enqkoq kyrva moje i sus 100 da e prespala..ako e nqkoe seriozno momi4e s okolo 6 .. ako e nqkoe sramejlivo momi4e s 3 maX :D :P ;) :)
hahavteen
09-01-2008, 07:49
mi Da rechem okolo 4-5 ...zavisi kakvo e momi4eto ako enqkoq kyrva moje i sus 100 da e prespala..ako e nqkoe seriozno momi4e s okolo 6 .. ako e nqkoe sramejlivo momi4e s 3 maX :D :P ;) :)
Значи за да си спала с малко трябва да си срамежлива ХА ХА :?
Нали знаеш че тихите води са най-дълбоки.
Stefchyy
09-01-2008, 07:55
Колкото повече толкова повече ! Тоест колкото повече хора толкова повече кеф :) незнам според мен от 15 до 17 е нормално макс със 5 от 17 до 19 вече с по 10 и на 20 вече колко душа ти иска :)
Ужасно глупава тема! Всеки може да прави секс с колкото хора си иска.. Иии според всеки "нормално" е доста различна дума.. За мен нормално е 3-4-5.. Не и 15!
BurningDesire
09-01-2008, 14:56
Ами "нормално" е силно казано, защото всеки разбира "нормалното" по различен начин. Но лично за мен до 20-годишна възраст е нормално да съм имала 10, максимум 12 партньора, като се има предвид, че сега съм на 18 и съм имала 8.
krem4et0
09-02-2008, 16:13
На 20 аз нямах ни 1, ама това е друга тема. И все пак повече от 2-3 ми се струва.......твърде разпуснато. Важи и за 2-та пола.
zaiobaio
09-02-2008, 20:04
много тъпа тема. някои правят по 2 бройки на вечер, други на година..
все пак гласувах за 5. от личен опит. :lol:
0... мамка му !.. Аз ЛИЧНО съм твърдо против какъвто и да било секс без брак !
Момче съм... Българин съм(и съм горд да се наричам такъв.) не съм гей, не съм мюсюлманин, нито католик - а Православен Християнин(и също съм горд да се наричам такъв.) . На 16 години съм. ^_^
Love0nlyMyself
09-03-2008, 08:18
0... мамка му !.. Аз ЛИЧНО съм твърдо против какъвто и да било секс без брак !
Момче съм... Българин съм(и съм горд да се наричам такъв.) не съм гей, не съм мюсюлманин, нито католик - а Православен Християнин(и също съм горд да се наричам такъв.) . На 16 години съм. ^_^
глей да се жениш по бързо тогава :D
ive_nceto
09-03-2008, 08:35
Ами според мен за момиче е номално от 1 до 3,защото 20 години не са мн.Аз съм на 19 и досега не съм спала с момче,не че не сам можела , кандидати имаше но аз се чувствах малка (вече не се чувствам малка ама няма да легна с парвия срещнат просто защото съм на 19 и още не съм се ****).А за момче незнам може би 5-6.Въпреки че ако имам гадже на 20 този брой ще ми се вижна мн,ако може да е девствен ще е идеално за нем.
_LacrymoSa_
09-03-2008, 09:33
105 8)
Beyonce_Knowles
09-03-2008, 09:48
На мнение съм,че не броят на партнъорите е важен,а тяхното качество :)
mometa vinagi 6a sa go pravi li s pove4e jeni ot kolkoto jenite
:)
sasha_90
09-03-2008, 15:25
Зависи от момичето.Може да е спала с 1,2,... а може и да е девствена.
rnbbaby666
09-03-2008, 20:55
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! :D
fifinkathefreak
09-03-2008, 20:59
Максимум с 2ма за момичетата и един за момчетата.
Макс 3.
няма лошо с колко ще си бил/а аз съм почти на 18 (ще ги навърша октомври) и съм била само с 1 и това е приятелят с който сме още заедно
Ivanna99
09-04-2008, 01:48
E,zavisi ot mnogo neshta,no za momiche do 20 pri normalni obstoqtelstva i az smqtam,4e do trima tva sa za 3,4 godini daje predostatu4no momcheta.A za momchetata ne znam koe e po-dobre,zashtoto tochno na tazi vuzrast qko gi bluskat hormonite i da se dokazvat kato muje,svalqchi i tn...Pri tqh v tuka kato,che li e malko po-slojno za otgovor. :oops:
cherinka
09-04-2008, 02:03
Оле, Боже, каква глупост!
Кой казва кое е нормално и кое не !?
Бе, вие луди ли сте, кви сте!?
Секса е удоволствие, първо, че не може да се каже колко често е хубаво да се прави, нито с колко партньора, независимо до каква възраст!
Тъй както хората възприемат секса по-различен начин, тъй както годините нямат никакво значение за това какъв човек си и какъв акъл имаш, така и не може да се каже с точност колко партньора е нормално да имаш до 20 годишна възраст!
Нормално е да ядеш яйца на очи с хляб, тъй като известен брой хора го правят.
На планетата въобще не може да съществува анкета, която да определени колко средно партньора е нормално един средностатистически човек да е има.
А на тебе, авторе, не знам кой ти ги дава тия задачи, ама му кажи да си ебе майката и да се стегне малко. ;)
когато си млад трябва да си поживееш,съответно 15+,все пак това са най-хубавите години
cherinka
09-04-2008, 06:37
когато си млад трябва да си поживееш,съответно 15+,все пак това са най-хубавите години
Да ти иам мисленето!
Ако 15 до 19 бяха най-хубаите години, умри, бе.
За какво ти е да живееш, щом ще се наживееш на тия млади години.....
тцттц, ожесточено възмутена съм аз от вашите постове!
Да ти иам мисленето!
Ако 15 до 19 бяха най-хубаите години, умри, бе.
За какво ти е да живееш, щом ще се наживееш на тия млади години.....
тцттц, ожесточено възмутена съм аз от вашите постове!
ей я се съобразявай малко мишко ръждясала :-x
slunchiceto0
09-04-2008, 07:29
мАксИмУм 5..даже и това са много...
Ivanna99
09-09-2008, 23:11
МнениеПуснато на: Чет Сеп 04, 2008 4:03 am Заглавие:
Оле, Боже, каква глупост!
Кой казва кое е нормално и кое не !?
Бе, вие луди ли сте, кви сте!?
Секса е удоволствие, първо, че не може да се каже колко често е хубаво да се прави, нито с колко партньора, независимо до каква възраст!
Тъй както хората възприемат секса по-различен начин, тъй както годините нямат никакво значение за това какъв човек си и какъв акъл имаш, така и не може да се каже с точност колко партньора е нормално да имаш до 20 годишна възраст!
Нормално е да ядеш яйца на очи с хляб, тъй като известен брой хора го правят.
На планетата въобще не може да съществува анкета, която да определени колко средно партньора е нормално един средностатистически човек да е има.
А на тебе, авторе, не знам кой ти ги дава тия задачи, ама му кажи да си ебе майката и да се стегне малко.
A ti s tiq mneniq za men lichno si pulnata kurva...Ne se obijdai do kolkoto vijdam ot tova mnenie...Ne moje da me obedish,che na 20 e normalno da si minala celiq grad,puk kakvoto iskash obqsnqvai!!!! ](*,) :x [/quote]
SunShinePearl
09-10-2008, 04:14
ми според мен 5-тима(говорим за светни момичета)курвите над 15 :-D
sextazy_baby
09-10-2008, 07:54
Ммммдам,все пак няма да си вечно готиния батко от квартала затова трябва да си правиш кефа,поне аз така мисля
Много трудно може да се каже колко е нормално до 20, защото всеки почва по различно време и по-различен начин. Но нормално ми се струва 2-3 партньора на година, като имам предвид годините след 17-18. Все пак не ми се струва нормално момиче на 20 години да е преспала с 20 човека - както и да го погледнем ми се струват твърде много
LitTlE_BeBsIiI
09-10-2008, 09:48
Максимум 3. :)
zizita_88
09-10-2008, 11:05
аз съм на 20 и съм спала с 3 момчета мисля че тва е нормално ама за повече ..... не съм съгласна даже мисля 4-я или 5-я да е последния хаха :D :lol:
electroclashh
09-10-2008, 12:52
Бааси, а как се дразня на такива "статистики".
Кво, по дяволите, значи "с колко"!? Епа то си зависи от човека, бе деба.
Има и такива, дето до 20 и един сексуален партньор не са видели. :-o
g1rl4eto_
09-10-2008, 12:57
+1 :)
malko_kalpazan4e
09-10-2008, 14:22
3-4
rnbbaby666
09-23-2008, 11:17
Браво!!!Един умен човек!!!Един от бифшите ми беше на 22 и все още е девствен :D ..и се надяваше аз да съм му първата ..но не се получи нищо .. 8)
DjuDjiTo
09-23-2008, 11:27
ако е за момче .. 'колкото повече, толкова по-добре' ако е момиче... мисля, че е обратно ... момче - около 10 ... момиче - може би горе-долу 5-6-7 ...
TPAKTOPUCTA
09-23-2008, 11:32
кви са тия нормативи ... колко ми с колкото спи ... в крайна сметка като може и иска да спи с 20 като иска ще спи с 2-ма, няма да има медал за постигната бройка. много странни теми има тук :?
GotTheLife
09-23-2008, 11:36
според мене не повече от 4-5 ама всеки сам си решава :)
it_ends_tonight_
09-23-2008, 11:39
Абе аз 5 отг , ама като се замисля не съм била свсем права. Първо е важно кога е почнал сексуалния му живот. Ако да кажем е почнал преди една година, да спи с 5 за година може да се каже, че е бройкаджия. А Ако е почнал да кжаем преди 5 години, става... толкоз 5 гаджета докат намери иделаната :D Макар че не виждам защо е толкова важно с колко човека си спал. Не те наемат на работа заради това че си потентен... :x
Точно така! Като станеш по голяма ще мислиш за други неща.Сега му е ввремето просто.
Наи-добре една огрия напраете :-x после пи6ете 4е сте спали с 200 ако 6тете :P .Според мен , мах мах 4.От там нататьк е курварска история.
Hanibal_lektar
09-23-2008, 12:01
Колкото повече партньори смениш на по малка възраст толкова по добре та да ти мине мерака
Cenicientaa
09-23-2008, 12:17
едно момиче трябва да спи с толкова момчета, че да не е наричано "курва" (което е мн глупаво ..) , но пък да има база за сравнение като порасне ; }
one_in_a_billion
09-27-2008, 07:49
еми аз лично съм била с 1 момче и според мен е нормално това...правиш го с човека,който обичаш...едва ли до 20 годишен си се влюбвал 10000 пъти:)
Rebirthing
09-27-2008, 09:13
Ми според мен двама е нормално :P
literbebe
09-27-2008, 09:28
Според мен е абсолютно индивидуално,зависи от 4овека,от средата,от типа на връзките,които е имал и тн.Но принципно пове4е от 5 за моми4е специално,независимо от гореспоменатите факти,ми се струва малко разпуснато,а пък за мом4е може и малко пове4е,защото преди 20 доста мом4ета все още не са достатъ4но зрели за сериозна връзка,в която у4аства само още един партньор :)И все пак,дори и за м пола не ми се вижда мн добре да са пове4е от 6-7,най мн 8.Разбира се всеки може да го прави с колкото хора си поиска,но това е ли4но мое мнение :)
Според мен 8 е горе-долу нормално. Ако момичето е зле с обвързването, не виждам причина да седи на сухо :neutral:
гласувах за 5 макар, че ми се струва малко множко за момиче.Аз съм за сериозните момичета, тези които не си дават ей така дупето,защото щом това е така, тя не е кой знае ква стока и не можеш да имаш кой знае какви взаимоотношения с нея :)
renchence
09-27-2008, 16:36
Гласувах за 3 .. и така смятам, че трябва да бъде
Макс 3.
А какво пречи да е 14-5г. - голямата любов, наивно "пускане" от много силни чувства...
После някое друго гадже, не дотам сериозно но не и курвенски истории - оппа, пак се стигна го секс...
После 'Дай да пробвам кво е в дискотеката' - ето ти и 3ти сексуален партньор (според мен не трябва да липсват и такива преживявания за една нощ... по принцип не ги одобрявам като редовна практика, но за по-редки случаи.. why not)
Да допуснем че има и друго гадже в живота си от 14 до 20, или айде - направо е намерила вече истински сериозната връзка...
Аз гласувах за 5 сексуални партньора при нормално средностатистичесо момиче. Курвите не ги мисля въобще.
За момче мисля че е нормално да са малко повече, все пак са момчета - ловци, търсачи на похождения. :D