PDA

View Full Version : Какво мислите за тази мисъл? Вие можете ли го това?

anonymous485803
08-31-2008, 18:57
Здравейте млади хора! Иска ми се да споделя с вас едно нещо което чух днес и ми направи впечатление. Ще ви разкажа за него. Тъй като вече ме санкционираха за пушене в коридора на сградата в която работя, слизам да го правя в кафето на партера. Тъй като днес имаше доста хора трябваше да седна на една маса с две дами, които също пушеха и ядяха десерт. През това време им чух разговора. Не, че обичам да слушам чужди разговори, но просто бях на тяхната маса а и те си говореха на достатъчно висок глас. Та разговора беше за следното. Едното момиче сподели, че наскоро се е разделила с приятеля си, заради друг, както и предполагах. Предишния й приятел ги видял миналата вечер, заяждал се и налетял на бой на новия. Добре, че някакви хора се притекли на помощ, че иначе голяма патаклама щяла да стане. Другата отвърна нещо от рода на. “О ма ако той наистина те е обичал, и е държал на теб, трябва да се радва, да бъде щастлив, че и ти си щастлива макар и с друг. Такава постъпка е бездоблестна.”
Това ме накара да се замисля. Я кажете има ли някои от вас, които толкова силно да е обичал, че да се радва, че любовта му си има вече нова любов и е щастлива с него?
Можете ли го? Аз си признавам за себе си, че не го мога. Когато се разделих с предишната ми приятелка, никак не ме ощастливи фактът, че тя вече си бе намерила друг.
Е чудно ми е има ли наистина някои които след раздяла да се е радвал, че обичания човек, ще бъде още обичан и щастлив макар не от него? Има ли някои които силно да иска да е с даден човек, да види, че този човек вече с има някои и да се зарадва за неговата сполука? Я да си каже.

Bellatrix
08-31-2008, 19:05
Лично аз не мога. Без значение дали е щастливо момчето ми повече с другата, бих я мразила до смърт най малкото,защото ще ми е кофти че тя явно може да предложи повече от мен или поне той така е решил. :( Би ми било кофти и колото и ужасно зло да звучи някъде дълбоко в себе си бих се радвала, ако скъсат... :? :? :?

NightSky
08-31-2008, 19:10
Мога.
За мен е важно този, който обичам, да е щастлив. Бих се примирила дори ако е щастлив с друга.

SunShinePearl
08-31-2008, 19:11
ами ще ми стане кофти но ще се радвам за него случвало ми се е и се радвам за момчето щом не му е добре с мен значи по добре да е с друга

Abigoria
08-31-2008, 19:14
Хах, ако той ме е зарязал заради другата, ще я намразя, без евентуално да съм я виждала някога през живота си... Но ако сме се разделили по общо съгласие, смисъл, да няма трети човек, що да не се радвам... Би ми било приятно даже да се запозная с новото момиче... А варианта аз да го зарежа заради друг го няма, щото аз като съм с един човек, не се заглеждам особено... 8-)

SINDEL
08-31-2008, 19:19
Не, не мога да кажа нещо такова 4истосърде4но. Може би съм прекалено егоисти4на, но когато оби4ам някого, няма да мога да се радвам, ако е щастлив с друга...

Sunny_stz
08-31-2008, 19:43
Пфф,определено няма да се радвам за него.....но няма да намразя никого ,а ще продължа напред!!!Тя определено няма да е виновницата,единствено и само той!!!

VerryBerry
08-31-2008, 19:46
Не, не мога да кажа нещо такова 4истосърде4но. Може би съм прекалено егоисти4на, но когато оби4ам някого, няма да мога да се радвам, ако е щастлив с друга...

и аз съм така

Liar
08-31-2008, 19:52
В такава ситуация чувствата на губещия са смесени.Ако обича истински(шанс 1:1 000 000...) ще се радва,че половинката му е щастлива,но в същото време ще изпитва омраза към третия,завист,тъга по загубеното...Но при хората,които присъства някаква временна любов не са щастливи за половинката си,а чувствата им са породени най-вече от нараненото его...
Това е моето мнение.

x3m4et0_f
08-31-2008, 19:52
Аз мога.Случи ми се преди около 2 години.Харесвах едно момче,то също ме харесваше.Сваляхме се известно време,но поради голямото разстояние между градовете,в които живеехме, не стана нищо повече.На следващата година пак го видях и пак си го харесвах,но този път той нямаше чувства към мен.Харесваше друга.Аз я намразих и ми стана много гадно.Но осъзнах,че между нас не може да има нещо повече от приятелсво.Видях ги заедно и двамата бяха много щастливи.Зарадвах се за тях :) Хубаво е да гледаш около теб щастливи и весели хора,влюбени :grin:

skatemore
08-31-2008, 19:59
Здравейте млади хора! Иска ми се да споделя с вас едно нещо което чух днес и ми направи впечатление. Ще ви разкажа за него. Тъй като вече ме санкционираха за пушене в коридора на сградата в която работя, слизам да го правя в кафето на партера. Тъй като днес имаше доста хора трябваше да седна на една маса с две дами, които също пушеха и ядяха десерт. През това време им чух разговора. Не, че обичам да слушам чужди разговори, но просто бях на тяхната маса а и те си говореха на достатъчно висок глас. Та разговора беше за следното. Едното момиче сподели, че наскоро се е разделила с приятеля си, заради друг, както и предполагах. Предишния й приятел ги видял миналата вечер, заяждал се и налетял на бой на новия. Добре, че някакви хора се притекли на помощ, че иначе голяма патаклама щяла да стане. Другата отвърна нещо от рода на. “О ма ако той наистина те е обичал, и е държал на теб, трябва да се радва, да бъде щастлив, че и ти си щастлива макар и с друг. Такава постъпка е бездоблестна.”
Това ме накара да се замисля. Я кажете има ли някои от вас, които толкова силно да е обичал, че да се радва, че любовта му си има вече нова любов и е щастлива с него?
Можете ли го? Аз си признавам за себе си, че не го мога. Когато се разделих с предишната ми приятелка, никак не ме ощастливи фактът, че тя вече си бе намерила друг.
Е чудно ми е има ли наистина някои които след раздяла да се е радвал, че обичания човек, ще бъде още обичан и щастлив макар не от него? Има ли някои които силно да иска да е с даден човек, да види, че този човек вече с има някои и да се зарадва за неговата сполука? Я да си каже.

ми аз със сегашната ми приятелка

ходих с нея , скъса с мен , и тръгна с 1 мой приятел , и аз бях щастлив че тя е щастлива , обаче се върна при мен и поради обстоятелствата я приех :)

MP
08-31-2008, 20:02
Ако обича друг и с него е по-щаслива отколкото с мен,ще знам,че вината най-вероятно е моя,но въпреки това ще ми се иска да го строша,просто мисълта,че не е щаслива с мен няма да ме направи по-щаслив за нея,а ще ми стане кофти,дори и да е щаслива с него,няма да се радвам,но най-вероятно няма да ми пука.

sasha_90
08-31-2008, 20:17
Ако имам още чувства към него-ще ме е яд.А в случай,че вече съм го забравила-нека си прави каквото иска-ако иска и с две да тръгва.

AnChItOoOo
08-31-2008, 20:21
Това е невъзможно...........................с оред мен :)

krem4et0
08-31-2008, 20:29
Радвах се, беше ми достатъчно че го виждам понякога.......

crazy_lazy_girl
08-31-2008, 20:43
Не го мога. Не ги мразя новите, просто не ми е приятно да ги виждам заедно.

+1

devil_feel_f
08-31-2008, 22:35
Ще ми е гадно, че не съм успяла да го направя щастлив, но щом аз не мога, нека друга го направи.Няма да имам друг избор освен примирението, защото ако се опитам да ги разделя, може да си навлека само омраза и презрение.

Lost_Kiss
08-31-2008, 22:37
Ооо няма да мога... Това би било по болезнено сигурно и от това да ме зареже... Не, няма да мога.. :?

fifinkathefreak
08-31-2008, 22:53
Да,мога да се радвам за човек,когото съм обичала.Защото още го обичам,но по много по-различен начин.

Nam3less3
09-01-2008, 00:06
Това е то истинската любов.

LadySunshine
09-01-2008, 06:11
абсурд... :evil:

BaiToq
09-01-2008, 06:14
Не,няма такъв.
Или ако има,то е мазохист.

renesanZ
09-01-2008, 07:21
НЕ!Как ще се радвам...Или е щастлив с мен или веднага на майната му го изпращам-не ми пука....

didi_12345
09-01-2008, 14:46
ами всъщност мога :( беше с един приятел.знаех че една от приятелките ми страшно много го харесва (а аз бях лудо влюбена в него) и тя ми гоповтаряше непрекъснато.Виждах че и тя не му е безразлична и й помогнах да тръгнат. :cry: Сърцето ми беше разбито,когато ги гледах заедно ми се плачеше едва се здържах но като го гледах толкова щастлив знаех че съм направила верен избор.След извеесно време го преодолях.Сега те още са заедно и се радвам за тях :) въпреки че още ми е малко гадно но :wink:

zaraaa
09-01-2008, 14:51
Колкото и егоистично да звучи - Не Мога!

MuMuTo0o
09-01-2008, 14:54
Ми от една страна ще се радвам за него,но и ще се дразня от факта с какво е по-добра тя/той ,какво му/и дава за да изглежда така щастлив...

KimBerLy1912
09-01-2008, 21:49
Радвах се, беше ми достатъчно че го виждам понякога.......
Креми..в къв смисъл го казваш тва бе ? Ти нали още си с твоя приятел?
...
По темата-не мога,не съм емоционално достатъчно зряла за да се радвам искрено за подобно нещо...И едва ли някога ще бъда 8-)

punkrock
09-01-2008, 22:24
мога.. след време.. зависи

LINKNOT
09-01-2008, 22:36
Да обичам някой и да се радвам,че е щастлив с друга .. еми то в момента ми се случва,макар че ситуацията е доста по-различна,както и обичта ми .. 8-) 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=91CLVeaVESA&feature=related

Те се обичат .. и аз ги обичам .. 8-) :-|

pavkata91
09-01-2008, 22:57
Не го мога..ама във всеки случай..ще прикрия болката си..Ще кажа: :Честито,командването го оставам на тебе..дано бъдете по щасливи от мене." Това го ръся обръщам гръб,че ако искат да се дерат и плюят тяхна работа. Едно нещо ненавиждам на тоя свят и това е да те скъсат. И особено ако е някоя прикрита кифла. :x

cinderella_gugutka
09-01-2008, 23:10
еми аз се разделих с моя приятел зарад ината ми и въпреки това аз страшно мн си го оби4ам и сега знам 4е си няма гадже и 4есно казано ми става гадно за него защото той е наистина невероятно мом4е и заслужава да бъде щастлив дори и да не е с мен.ако си хване гадже предполагам 4е ще ми стане гадно в на4алото но после ще се радвам за него

Wrathchild
09-01-2008, 23:27
Не мога. Никой не може. Не и ако наистина го обича. Ако са останали приятелски чувства и/или само уважение - тогава някой може да се радва. Но не и ако го обича като мъж/жена. Човек по природа е егоист. И когато е влюбен, иска човека за себе си.

unfaithful1234
09-02-2008, 09:01
Ще ми е гадно, че не съм успяла да го направя щастлив, но щом аз не мога, нека друга го направи.Няма да имам друг избор освен примирението, защото ако се опитам да ги разделя, може да си навлека само омраза и презрение.
+1 :)

Stamera
09-02-2008, 09:21
някои го могат .. други - не .. а аз - до едно време. Преди имах такава случка и сега дочух, че новия й се качвал на главата. С удоволствие бих го удавил в кръв :evil: :smt067

soul1199
09-02-2008, 09:27
ne moga,da se radvam istinski,prosto mi e nekvo gadno,kat vidq biv6iq s nqkoq dryga

purple__love
09-02-2008, 11:07
amiii ima6e edno mom4e,koeto obichah,no toi obicha6e nai-dobrata mi priqtelka....tq nego su6to...po vsevuzmojni na4ini se opitvah da gi subera...vse praveh taka,4e da budat sami....i se radvah i za nego i za neq...makar 4e go obichah...vkraina smetka se okaza,4e obicha men{:....kakto i da e...sus su6toto tova mom4e dlgo vreme se obichahme i bqhme zaedno..posle bqhme razdeleni...toi se vliubi v druga,no tq ne go obicha6e...stanah fr s neq i q objedavah da se probva s nego...ne mojeh da go gledam ne6tasten...kato e ne6tasten nqma da stane po-MOI...nali?ne sled dulgo se subraha....vse o6te ne moga da go gledam ne6tasten...qvno mnogo mi puka za purvata liubov!

valkanovb
09-02-2008, 11:21
Това дето ако обичаш някой трябва да го пуснеш е пълна глупост.Аз ако обичам някоя ще искам да съм с нея.Което е естествено.

TheMaggie
09-02-2008, 11:37
Ако скъсаме по взаимно съгласие може би....Въпреки,че съм малко егоистична и съм на принципа "няма да е с мен,ама няма и да е с друга" понякога.... Скъсам ли го аз,да си чупи главата ако иска,шш се радвам,че не еми досажда...Хау круъл.

evelinka1122
09-02-2008, 12:20
първоначално като разбрах че бившия ми си намерил приятелка щях да са изям с парцалите :shock: :shock: имаше период в който си мислех че им се радвах, но не.... после си умрях от кеф като скъсаха :grin: :D еми значи не мога.... :D

i_love_you_baby____
09-02-2008, 12:26
Лично аз не мога. Без значение дали е щастливо момчето ми повече с другата, бих я мразила до смърт
Това вече е малко глупаво... Та като ходите с някой, означава, че като скъсате той няма право да има друго гадже ли? И какво е виновно другото момиче ? :?

Nutty_
09-02-2008, 13:50
Май не мога...Лудо влюбена съм в 1 момче,обаче ако той не иска да е с мен ,ще се опитам .. да го оставя да бъде щастлив с друго момиче,заслужава го определено :)

babity
09-02-2008, 15:39
Е, чак да скачам от щастие... не мисля. Предпоследният път когато се бях сдухала и обяснявах на вече бившото си гадже колко много го обичам, той ми каза, че обичал друго момиче (и не кое да е, а точно тази, от която винаги го ревнувах). В първия момент ми стана неприятно. Знам, че е въпрос на седмици (вече) да се съберат и се сдухах малко повече. Във втория момент заспах и като се събудих чувствах облекчение и лека завист, че той е успял преди мен. :razz:

Иначе преди години с приятелка харесвахме едно и също момче и аз доброволно се отказах от борбата за него. Накая, когато се събраха се радвах за тях.

hooliganka89
09-02-2008, 15:44
Мога да го направя,но само на думи :D

Иначе има такива случай в който съм се радвала за някоя бивше гадже например,че си е хванал свястна приятелка,но тук става дума за отдавна забравени гаджета.
Сегашното ми гадже да ме зареже и после да го видя с друга и да съм щастлива от този факт!?Никога няма да стане,даже и през ум не ми минава.

pandelka
09-02-2008, 16:16
Аз винаги го правя...тоест мога го..нз защо но винаги съм се радвала че човека който до скоро съм обичала е щастлив,макар и не с мен а с друга.

Boyd
09-02-2008, 17:47
Аз никога не бих се сбил с друг за момиче. Щом тя е преценила, че иска да е с него да ходи. Просто винаги разума ми е на първо място и няма да го направя. Да, ако знам, че с него ще й е по-добре ще се радвам, ако я обичам, но в противен случай ще ми е все едно.

Все пак всеки заслужава да е щастлив независи дали е с теб или с друг.

hatercrew
09-05-2008, 12:05
Май не мога...Лудо влюбена съм в 1 момче,обаче ако той не иска да е с мен ,ще се опитам .. да го оставя да бъде щастлив с друго момиче,заслужава го определено :)
и аз съм така ...маце евала ти давам за тва ... ама аз съм злобар от класа и ше му еба представата 8-) :booooomb: