PDA

View Full Version : Има ли начин

gerinkata92
09-01-2008, 10:51
Привет от мен!Въпроса ми е дали при цветната бременност кръвотечението продължава до края на бременноста или само в началото(или при всеки е индивидуално)?Другото е, има ли начин при обърнат презерватив да се забременее :o как мислите :-P

girl_in_black
09-01-2008, 11:46
При всеки е индивидуално за цветната бременност, но доколкото знам в повечето случаи кървенето е в първите месеци.Ами основното за забременяването е дали е попаднала сперма във влагалището или не.Презервативът може да е бил обърнат, но да не е изтекла сперма.

Love0nlyMyself
09-01-2008, 17:58
При всеки е индивидуално за цветната бременност, но доколкото знам в повечето случаи кървенето е в първите месеци.Ами основното за забременяването е дали е попаднала сперма във влагалището или не.Презервативът може да е бил обърнат, но да не е изтекла сперма.

;-)

BuBiTy
09-02-2008, 06:17
По кървенето можеш да познаеш далие цветна бременност! ако е малко и с блед цвят и не е повече от 2- 3 дни и спира и почва най-вероятно е!Обаче ако ти тече нормално с тъмен цвят немисля че тря да имаш повод за съмнение! Провери ако ти тече доста силно шанс за плод-няма!Няма как да се задържи! :) :-o Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази... :?

BurningDesire
09-02-2008, 13:05
Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази... :?
Така си е, ама по-добре да е от правилната страна. Ако е наобратно, сигурно на момчето ще му е неудобно...

crocsi
09-02-2008, 16:22
Иначе от която и страна на презарватива да е мисля че пази... :?
Така си е, ама по-добре да е от правилната страна. Ако е наобратно, сигурно на момчето ще му е неудобно...
По-скоро ще е по сухо за момичето. То нали от обратната страна на презервативите има лубрикант. По този начин смазката е отишла от другата страна. Това едва ли е голям проблем обаче.

waaaagh
09-02-2008, 19:45
Как така обърнат презерватив-че те ако са на обратно няма как да се развият,а и то не е ли очевидно че преди да си го сложиш първо гледаш дали не е на обратно?! :-o

gerinkata92
09-04-2008, 18:10
ами под обърнат презерватив иам следното впредвид(извинявам се,че не го написах по-рано,още във въпроса):сложи презерватива до 1/4,после го нави обратно(и тук възможно ли е да се е изцапал от външната страна от евентуална негова течност{предеякуационна}),и после относво го отви.

girl_in_black
09-04-2008, 18:15
ами под обърнат презерватив иам следното впредвид(извинявам се,че не го написах по-рано,още във въпроса):сложи презерватива до 1/4,после го нави обратно(и тук възможно ли е да се е изцапал от външната страна от евентуална негова течност{предеякуационна}),и после относво го отви.

Няма никаква опасност

DevilWish
09-04-2008, 18:37
Еми какво да добавя нз ;)