View Full Version : Кога ще започне цикъла ми?
maniqgirl
09-01-2008, 13:51
na 11 sum i spored twa :1 2 godini sled zapo4vaneto na raztewa na gurdite se poqwaq cikala.pri men minaha we4e 2 i polowina.1 vqrno li e tva? i kak da razbera koga 6te zapo4ne 6oto ako sum w daskaloto 6te stane kofti.
molq bez idiotski mneniq
Jumbie483
09-01-2008, 14:32
Не е вярно, че след започването на разтежа на гърдите задължително трябва да ти дойде цикъла. При всяко момиче е различно. При някои идва още на 7/8 годишна възраст, на други чак на 17/18.
Ако ти дойде в училище помоли класната да те освободи и кажи защо. Тя ще те разбере, пък ако е мъж, не се срамувай, той със сигурност знае за тези женски проблеми. Не се притеснявай, като ти е за първи път няма да тече много :)
molq bez idiotski mneniq Млъквай, ма! Ше има идиотски мнения ако аз реша :grin: Патка с патките!
Туй за гърдите ... има нещо вярно, но не залагай на него.Казват, че на момичетата им идвало някъде, когато и на техните майки им е бил първия цикъл, но и това не е задължително. Не трябва да имаш притеснения, обикновено първия път само зацапва :)
_LacrymoSa_
09-01-2008, 14:53
Колко пъти ще пуснеш темата? :?
Nen0RmalniK
09-01-2008, 15:14
ohh dobre 4e sam mom4e i nqmam takiva gnusni problemi xaAXIAXixa
Bellatrix
09-01-2008, 15:30
Туй за гърдите ... има нещо вярно, но не залагай на него.Казват, че на момичетата им идвало някъде, когато и на техните майки им е бил първия цикъл, но и това не е задължително. Не трябва да имаш притеснения, обикновено първия път само зацапва :)
+ 1 ,подкрепям напълно
бтв, подписа ти да не е цитат от Колекционера на кости? Или аз се лъжа... :?
GoldeN_LoVe
09-01-2008, 15:40
Не е вярно, че след започването на разтежа на гърдите задължително трябва да ти дойде цикъла. При всяко момиче е различно. При някои идва още на 7/8 годишна възраст, на други чак на 17/18.
Ако ти дойде в училище помоли класната да те освободи и кажи защо. Тя ще те разбере, пък ако е мъж, не се срамувай, той със сигурност знае за тези женски проблеми. Не се притеснявай, като ти е за първи път няма да тече много :)
:smt023
WithLove
09-01-2008, 15:43
И как да няма идиотски мнения,като темата е идиотска? 8-)
Не можеш да "раэбереш" кога ще ти дойде эа пръв път.
То ако можеше,щяхме да бъдем доста по-просветлени и да сме подготвени эа всичко.Ама не е така.
Това,че гърдите ти са эапочнали да растат,не эначи,че можеш да раэбереш кога ще ти дойде първата менструация.
Може да ти дойде и на 16 даже.Може и след 2 дни да ти дойде,може след месец...абе,схвана,надявам се..
fuck_love***
09-01-2008, 17:34
na men mi doide na 12 a togava oshte nqmah gardi taka che...
Еми за жалост няма никой да ти звънне и да ти каже кога ще ти дойде :D
Аз моя не го усетих изобщо.
А това с гърдите и цикъла е пълна измислица
PiruBloodz
09-01-2008, 17:46
кирилица ве ваща мама :x
Love0nlyMyself
09-01-2008, 17:56
тва дето си мислиш изобщо не е вярно .... ще ти дойде когато то реши :?
VerryBerry
09-01-2008, 18:13
Може и да не те изненада в училище ;)
ivana0895
09-01-2008, 18:51
ohh dobre 4e sam mom4e i nqmam takiva gnusni problemi xaAXIAXixa koe e gnysnoto ?
dreaml1nd_
09-01-2008, 19:00
не можем да ти кажем кога ще ти дойде .. може и да си на училище и ще е гадно ама ... така е и изчакай има време да ти дойде и то доста .. само на 11 си
Love0nlyMyself
09-01-2008, 19:02
ее то и да й дойде и на даскало то първо че нема да й се изсипе като водопад и тя ще усети и ще сложи се пак нещо ако не в тях ще отиде
На мен ми дойде за първи път когато бях на 10 :( Ти сигорно няма да разбереш кога ще ти дойде...То само маркира нищо друго.Не можеш да знаеш кога ще ти дойде... Така че не си пълни главата с глупости 8)
kogato mu doide vremeto [-X :smt102
vaseto0o
09-01-2008, 21:40
Клога щи сойде ли?
Ей ся хвърлям боб да ти кажа 8-)
InnchetO
09-01-2008, 21:47
ъЪъ.. на 14 декември 2008 към 19 часа вечерта :-o бъди подготвена (wait)
пхах :lol: от къде да знаем кога ще ти дойде ? :lol:
ohh dobre 4e sam mom4e i nqmam takiva gnusni problemi xaAXIAXixa
8)
sweetsunshine
09-01-2008, 22:06
Ох бъди щастлива докато още не ти е дошло!Иначе всеки месец задължения:купувай превръзки/тампони,без басейн(през лятото или ако тренираш плуване е мн кофти)и т.н. 8-) Инче,може и да си оцелила датата :-D Все пак да се подготви за тогава момичето.14 декември тази година към 19 часа-в този ден ще пуснем тема със въпроса дали и е дошло. 8-)
InnchetO
09-01-2008, 22:14
Ох бъди щастлива докато още не ти е дошло!Иначе всеки месец задължения:купувай превръзки/тампони,без басейн(през лятото или ако тренираш плуване е мн кофти)и т.н. 8-) Инче,може и да си оцелила датата :-D Все пак да се подготви за тогава момичето.14 декември тази година към 19 часа-в този ден ще пуснем тема със въпроса дали и е дошло. 8-)
авторката да си на линия тогава :-o ще ми кажеш дали съм уцелила часа че да знам дали да ходя в ясновидци http://www.cheesebuerger.de/images/midi/boese/a066.gif
sevenhill
09-01-2008, 22:23
За кво ти е само пари за превразки не ти тряа
vaseto0o
09-01-2008, 22:36
Аве ти като си на 11 що натисна при регистрация "Съгласен съм с условията и възрастта ми е над 13 години" :evil:
Ima sq edno deto prashtash sms na taq deto spe4eli qsnovidci prati i q pitai moje i da yceli :D :D :D :D :D
sq seriozno na edna i doide v daskalo 1-2 4as i ne si zamina daskalkata i vika da si hodi da se ypravq smatkata vika to ni6to mi nqma to e malko :? golqma idiotka te i vikat da se maha ot daskalo tq ne6ta :-x apak sam 4yval 4e trq da imash 17% maznini (nz kolko e verno sigyrno nqma gram istina ama nali trq da kaja ne6to :-D ) i si o6te na 11 sled 2-3 godinki moje i da te spoleti zavisi kak se razvivash :grin:
fireprincess
09-02-2008, 09:03
ne e taka po-skoro 2 g. sled kato si zapo4nala da se okosmqva6 po polovite organi i podmishnicite :( na men mi doide predi nqkolko meseca i beshe taka-2 g. sled kato si zapo4nah da se okosmqvam po polovite organi,4estno kazano men mi e tolkova lek 4e vednuj izleznah bez prevruzka s jult pantalon i ne mi izcapa ni6to,a puk mi e i redoven o6te ot samoto na4alo SPOKO :wink: :D 8)
Stefchyy
09-02-2008, 09:07
За кво пускате идиотски теми бе ? фани прочети малко в интернет кво чакаш друг да ти отг ?!?!?!?
Xrisenceto
09-02-2008, 09:28
и кво на 9 са ти пораснали цици ???? :razz: :razz: :razz:
няма кво да се притесняваш,дори да си в даскало ше имаш време да реагираш ;) аз кво да кажа като ми дойде на морето :( не бях ходила 2-3 год шот наще нямаха време и точно се навиха да тръгнат и още втория ден ми дойде ама не беше страшно така че УсПехчЕтА и Don't worry :) :P
na 11 sum i spored twa :1 2 godini sled zapo4vaneto na raztewa na gurdite se poqwaq cikala.pri men minaha we4e 2 i polowina.1 vqrno li e tva? i kak da razbera koga 6te zapo4ne 6oto ako sum w daskaloto 6te stane kofti.
molq bez idiotski mneniq
Значи, ако ти дойде в даскало, отиваш през междучасието до най-близката аптека или молиш някоя позната какичка да ти даде превръзка и животът продължава. От менструация никой не е умрял. Детска му работа.
ПП Ти си уникум, не съм виждала дете на осем и половина с гърди. :?