View Full Version : Прическа
Здравейте. Искам да попитам как се прави тази прическа?
http://img151.imageshack.us/img151/5122/post2831215608221id1.jpg http://img511.imageshack.us/img511/4241/zzzhjzae2.png
WithLove
09-01-2008, 15:03
Не энам,ама ми се струва,че с маша ще стане 8-)
И аз си мислех за маша. Но пък аз като съм се правила с маша изобщо не изглежда така,а става някак прекалено накъдрено. Тези къдрици тук са леко небрежно отпуснати. :)
Еми да машата му е майката :D :D
А кое би било по-добре - да сложа пяна преди машата или лак след това? Или може би и двете?
Но ми се иска да изглежда някак си по-естествено...
g1rl4eto_
09-01-2008, 15:22
spored men lak sled tova
Ако сложиш пяна преди това ще ти стане много къдрава косата ... Мисля , че лак след това ще стане :) Аз съм се правила подобно , ама съм с къса коса и не с преса , а с малко ролки :P
WithLove
09-01-2008, 15:35
А кое би било по-добре - да сложа пяна преди машата или лак след това? Или може би и двете?
Но ми се иска да изглежда някак си по-естествено...
Сложи лак накрая.
И попринцип става по-къдраво с машата,эащото прекалено много я эадържаш.По-малко трябва да я эадържаш и да не опъваш косата прекалено много докато я къдриш.То по-скоро е като начупена,отколкото като накъдрена,но като гледам снимките -наистина ще стане с маша. :)
Sensuality
09-01-2008, 15:36
+1 :)
_crazy_baby_
09-01-2008, 15:50
тази прическа се прави с големи ролки имам в предвид ролките се навиват по към края не се навиват до корените да кажем до средата на самия кичур после се пръсва малко лак като си с ролки и след като ги махнеш пак
Мисля, че е с преса .. :-o
WithLove
09-01-2008, 16:12
И как ще стане с преса ?
според мен трява да те напраиш с маша и да не слагаш нищо, то после къдравото ще спадне и ще стане нещо такова
най-вероятно и самата пострижка е важна :] успех
adizitk1
09-01-2008, 16:22
Слагаш бира и сушиш на посоки като мачкаш косата. :)
според мен трява да те напраиш с маша и да не слагаш нищо, то после къдравото ще спадне и ще стане нещо такова
най-вероятно и самата пострижка е важна :] успех
Косата ми не е много дълга(малко под-раменете),но по принцип си е чуплива и понякога ми се получават такива къдрички сами. Така,че предполагам,че ще стане ;)
BrookeDavis
09-01-2008, 16:33
Мисля, че е с преса ..
точно с преса е направено..тия извивки на косата покрай лицето не могат да се направят с маша..разрови се в сайтовете има клипчета как точно да държиш пресата за изправяне и да си начупиш косата така
Аз не си начупвам косата с преса ... направо си я къдря ;) стават много яки къдрички :)
И наистина има клипове из youtube :)
Просто си изправяш косата, а накрая на кичура завърташ леко пресата навън или навътре, как да го обясня. .. :-o
BrookeDavis
09-01-2008, 18:20
да да знам какво имаш предвид :) и аз не мога да го обясня, трябва да се види..
sladkish_14
09-01-2008, 18:37
Стигате с това "Маша и лак му е майката" , айде земете само маша и лак да видим дали ще стане :x ..Според мен "Професионализъм му е майката 8-) "
Наистина фризъор му е майката,но не значи,че не е възможно да се постигне нещо подобно и в домашни условия. :)
Иначе аз зимата го бях докара такова няк'во.И с маша,да.Обаче не знам как навиваш кичура около машата ти.
Аз Мм...хващам кичура и го защипвам в долният край с машата,след което навивам машата около кичура...
Абе,не знам дали разбра.То и аз не мога да го обясня...
Иууу, тая сапунка е ебаси гадната :D
InnchetO
09-01-2008, 22:04
а както казаха преди мен "Преса му е майката" ;)
точно така :) с преса за изправяне се правят страхотни къдрички :)
ето как става :
Захващаш кичура (от където искаш да почва къдрицата и малко по нагоре) и обръщаш пресата на 180 градуса след това пак и пак и естествено издърпваш надолу със всяко завъртане и така :) поне аз така правя :) и се получават страхотни къдрички :)
ето как става :
Захващаш кичура (от където искаш да почва къдрицата и малко по нагоре) и обръщаш пресата на 180 градуса след това пак и пак и естествено издърпваш надолу със всяко завъртане и така :) поне аз така правя :) и се получават страхотни къдрички :)
А,да,наистина хубаво става.Обаче се получават масури,а Фер ( :-D ) на снимката е с...начупена коса.
kuklichka_bg
09-01-2008, 22:51
nz ama me kefi qvno trqbva da sabiram za ma6a ;D
Marianella
09-02-2008, 00:21
Ми прическата ми е дълга права коса , имам и бретон който ту пускам , ту оставям къс , както ми хрумне . Къдря се на масури чат пат , но се гордея много с косата си . :grin:
sweet_baby_cool
09-02-2008, 08:03
ето как става :
Да с преса е, аз имах подобна прическа и с по-тънка преса ми я направиха
Ми прическата ми е дълга права коса , имам и бретон който ту пускам , ту оставям къс , както ми хрумне . Къдря се на масури чат пат , но се гордея много с косата си . :grin:
Тва няма нищо общо с темата :?
Към авторката - с по-дебела маша завиваш само по-долните пластове коса, не държиш много и след това лак. Но все пак сама ще ти е трудничко да се направиш :)
Мерси на всички за съветите :grin:
Това за къдриците с преса съм го гледала на клипче,но някак ми е странно как ще стане.Но трябва да пробвам. И май ще трябва да си взема нова преса,че моята е с по-широки плочки и нз дали ще се получи с нея.
ScaRLett*
09-10-2008, 15:11
Къдриците са правени с специални ролки...може и маша,но от хубавите
LadyCarameL
09-10-2008, 15:15
Правила съм си я тази прическа с най обикновени ролки.. 8-)
PollyPoi
09-10-2008, 17:48
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: