Влез

View Full Version : До съвършенство.

Amelly
09-01-2008, 19:59
Запознах се с едно прекрасно момче и утре ще изализаме за пръв път на среща.Тъй като той ми каза да изберя мястото аз искам поне това да е идеално!Та бихте ли ми дали идея за тихо и спокойно местенце където бихте могли да си прекараме добре.Но не кафе или заведение това ми се струва първо доста банално,а и бих искала да сме сами.

П.с от варна сме

Mementomori
09-01-2008, 20:03
Ми,малко е трудно на обществено място да сте сами,може би искаш някъде прайват?Иначе ако не е кафе,парковете,алейте и подобни са добър вариант,сори,не съм от Варна и конкретни места не мога да назова!

Shu7teR
09-01-2008, 20:07
Не е нужно да е в кафе. Според мен никак даже. Идете в някой парк където се разхождат пенсионери и майки с дечица. Мисля, че там ще ви е по-спокойно. Успех на срещата и без паника 8)

tuzaro
09-01-2008, 20:07
води го у вас

chaos_
09-01-2008, 20:35
Еми бих ти казала плажа,ама предполагам ти е минало през главата няма как :D Иначе да морката градина,ако искаш някое по-скопойно местенце.Нещо по интересно не ми хрумва

xercu
09-01-2008, 20:41
Аз съм от Варна и ... за по-безлюдно и романтично място не се сещам от Мостчето на Желанията , ама към 10-11 часа... Ако имате 15-16 сте идеални.

chaos_
09-01-2008, 21:27
Сетих се за още едно местенце,точно под входа на морската ,между шаха и обсерватория,има една беседка и едни пейки ,от които се вижда морето ,ама е леко пренаселено особено лятоот де.

CocainCocktail
09-01-2008, 21:29
На буните точно в началото (от към златните) има едно плажче по което се слиза по едни каманаци. Миналото лято ходих там и направо беше страхотно един клон до брега...идеално,но не за първа среща.Ако сте от един квартал излезте някаде из блоковете някоя игрална площадка.

Amelly
09-01-2008, 21:30
Благодаря за отговориет на всички :-) ,идеята на xercu^es най ми допадна,но..Исках нещо някак по-нестандартно.

pavkata91
09-01-2008, 22:47
Е не съм от Варна от винаги съм гледал да хващам романтични места. С приятна гледка,романтични бликащи светлини.. Хъм...не познавам варна (не съм ходил там) но ще ти предложа. Ако знаеш някое място с изглед към морето централно където залязва слънцето..и разбира се удобно място :) Сядате там и действате. Умната :P

cinderella_gugutka
09-01-2008, 22:58
разходете се по брега наморето-сиг има някой усамотен плаж :)

`SunFlower`
09-01-2008, 23:21
Не е нужно да е в кафе. Според мен никак даже. Идете в някой парк където се разхождат пенсионери и майки с дечица. Мисля, че там ще ви е по-спокойно. Успех на срещата и без паника 8)

Любчо :Д ти наред ли си? в парк с пенсионери и хлапета...най-неподходящоот място за срещи...личен опит... пенсийките те гледат накриво (дори само да си приказват двама млади души) а пък ако искате др да правите (дори целувка примерно нали) ви е криво ,че и малките и дъртите гледат :Д хахаха веднъж в едно паркче бях с приятеля ми и едно хлапе дойде и зе да ме пляска такова по крака :Д мн беше смешно... таааааааааа по темата: не съм от Варна,но предполагам в града ви има някое интересно място,където основно се движат млади хора...примерно при мен в Пловдив тепетата са така...

SiegHeil
09-02-2008, 00:30
Морската градина във Варна е велика, особено през ноща..ако мене ме заведеш там ше ти се отвори парашута, мястото е адски красиво ^-^

BaiToq
09-02-2008, 05:49
На плажа,на някакви скалички,
по залез слънце,взимате си
нещо за хапване и пиене(гледай
да не е пръжки с лук и ракия 8-) ),
и натискате :D :grin:

BuBiTy
09-02-2008, 06:30
Аз съм от Варна и ще ти кажа къде, само че тря проверите дали има хора на Бобслея малко е пропаднал (спокойно няма да вис е случи нищо) и ще сте сами дори да е през деня има гледка към морето... няма хора!Перфектно е, само че внимавайте че е малко стръмно и ако е вечер... :grin: Повярвай ми там ще ти хареса и не е така комерсиално!

SunShinePearl
09-02-2008, 12:43
ами ходила съм във Варна доста пъти и според мен морската е идеална или някое безлюдно плажче или както вече казаха моста на желанията успех 8)

sasha_90
09-02-2008, 13:04
Запознах се с едно прекрасно момче и утре ще изализаме за пръв път на среща.Тъй като той ми каза да изберя мястото аз искам поне това да е идеално!Та бихте ли ми дали идея за тихо и спокойно местенце където бихте могли да си прекараме добре.Но не кафе или заведение това ми се струва първо доста банално,а и бих искала да сме сами.

П.с от варна сме
Някой парк.