View Full Version : странна работа
Ами аз си имам приятел,обичам го и той ме обича,но не това е проблема,а родителите.Случвало ли ви се е ваште да ви видят да се целувате по улицата и да ви кажат `как може така хората ви гледат,срам нямате ли?` и нещо подобно?Разбирам,че те са големи,разбират го по-друг начин,тяхното време е било друго,но чак толкова ли са старомодни или на мен нещо ми има?Давайте мнения. :(
Nadelina
09-01-2008, 20:29
Maika mi i bashta mi ne sa mi govorili taka, no na moi poznati roditelite sa govorili taka. I da, nqkoi roditeli naistina sa prekaleno staromodni, konservativni i revnivi, che izrichat podobni smeshni za nas dumi.
sladur4etyYy
09-01-2008, 20:52
ще правя 15
ее голямо 4удо като се целувате, не сте тръгнали да се ебете се пак :D ваще явно наистина са доста старомодни и се интересуват прекалено много от 4уждото мнение . поговори с тях
Marianella
09-01-2008, 21:26
ще правя 15
Ми може би нямат предвид изобщо да не се целуваш , а да не го правиш в махалата , селските клюкарки да гледат . :-D
-=kok1=-
09-01-2008, 21:26
Когато бях на 14 и баща ми ме видя да се цекувам с момиче ми каза:"зарибявай,еби,бягай".Ама нема кой да го послуша :( ...
smal_girl
09-01-2008, 22:19
ще правя 15
Ми може би нямат предвид изобщо да не се целуваш , а да не го правиш в махалата , селските клюкарки да гледат . :-D МДА ТАКА Е И АЗ САМ САГЛАСНА С ТОВА
_LacrymoSa_
09-02-2008, 06:51
ще правя 15
Ми може би нямат предвид изобщо да не се целуваш , а да не го правиш в махалата , селските клюкарки да гледат . :-D МДА ТАКА Е И АЗ САМ САГЛАСНА С ТОВА
Мхм ;-)
krisence
09-02-2008, 14:22
На мен не ми се е случвало, тъй като те самите го правят. Така че това не ми е проблем. :)
nefchi_bs
09-02-2008, 14:28
Ами няма да ми кажат така...Майка можеби ще се възмути малко,а баща ми ще ме спука от бъзик :-D
fifinkathefreak
09-02-2008, 20:47
Майка ми не ми дава да я целувам по бузата на публично място,че било "грозно".А вие за кво говорите.. :lol:
Моите нямат нищо против това,в смисъл нищо не са ми казвали когато са ни видяли да се целуваме .. Това е нещо нормално ще кажеш не са били на нашата възраст и не са се целували и те ..И въпреки това има родители ,които наистина с апо старомоднички така че .. Всичко е въпрос на родителите ( всеки с характера си)
ScaRLett*
09-11-2008, 12:38
Ами питай ги-"Cпециално място за целуване ли трябва да си намерим?" :D :D На мен никога не са ми правили изречения точно затова,но и аз имам познати на който БАщА им не е много доволен 8-) 8-)
Sladuranka :)
09-12-2008, 14:13
да-заради клюките е..надали щото не ти дават
Мен лично не са ме виждали а и избягвам клюкарките да ме виждат
Мен не може да ми каже ко да правя..освен когато
става дума вече за по-серизони работи :D :P
NaNa_SladuRana
09-12-2008, 17:53
тате веднъж беше видял такова нещо,спука ме от базици
:o
krisiiiiito
09-12-2008, 17:57
Майка ми не ми дава да я целувам по бузата на публично място,че било "грозно".А вие за кво говорите.. :lol:
:lol:
абе нали ги знаете родителите като ги хване критическата и почват да дрънкат простотии и което най мноо ме нерви забравят те какви са били на времето 8-)