Влез

View Full Version : Тампони за девствени

fireprincess
09-02-2008, 09:35
здравейте...значи аз съм на 12 и искам да ви попитам подходящи ли са тампоните за моята възраст, откъде мога да си взема такива за девствени и когато си с тампон усещаш ли го??? :( ](*,) :)плс без тъпи коментари

т.7
krem4et0

vaseto0o
09-02-2008, 09:38
Аве спрете да пълните най-хубавия раздел (този за Секса :-D ) с женски простотий от рода на "бременна ли съм" и "имам неква раничка "долу" или "да си слагам ли превръзки" има си друг раздел :-x

sadsad
09-02-2008, 09:40
Ако държиш да ползваш тампони си вземи най малкия размер или в зависимост колко ти тече....то в упътването си пише, че не уврежда девствената ципа.Но внимавай може да доведе до инфекции...погледни темата за СТШ и тампоните.Ами да усеща се малко...

dreaml1nd_
09-02-2008, 09:42
като пробвааш ще разбереш как е ;)

vaseto0o
09-02-2008, 09:42
Стига с тва стш и ти пък, тва са глупости. Мислиш че имаш СТШ щото си имала признаци-ем тва с глупости ве мойто момиче, аз кат съм болен от грип имам признаци на малария и на марсилска треска (температура повръщане отпадналост и куп други) ама не се притесняваму му *** майката :-x

sadsad
09-02-2008, 09:50
Стига с тва стш и ти пък, тва са глупости. Мислиш че имаш СТШ щото си имала признаци-ем тва с глупости ве мойто момиче, аз кат съм болен от грип имам признаци на малария и на марсилска треска (температура повръщане отпадналост и куп други) ама не се притесняваму му *** майката :-x
Просто казвам, да се има на предвид.Жена е умряла от неправилно поставяне на тампон.При вас момчетата е друго.При нас шанса за хващане на това е по-голям.

vaseto0o
09-02-2008, 09:54
Една жена от целяи свят е умряла...
По-голям е шанса да те удари метероид-има около 3-4 случая на хора убити от мини метероиди :razz:

_wait_and_bleed_
09-02-2008, 09:59
Аз пак никъде не съм видяла да пише,че най-малките тампони за са девствени(може да съм! пропуснала,знам ли),според мен са си за слабо кръвотечение.Аз си ръгах ob super и да не би да съм се отворила

sadsad
09-02-2008, 09:59
:lol:
Ами те тампоните са направени доста след като метеоритите са падали и така нататък..... 8-) Абе нищо не е безопасно, все пак да се взимат мерки.
По темата:Ползвай си превръзки....ползвай тампони, ако е много наложително.

fireprincess
09-02-2008, 10:01
ей vasetoo помолих без тъпи коментари :o :-x

sadsad
09-02-2008, 10:01
Аз пак никъде не съм видяла да пише,че най-малките тампони за са девствени(може да съм! пропуснала,знам ли),според мен са си за слабо кръвотечение.Аз си ръгах ob super и да не би да съм се отворила
Е не съм сигурна за това.Ако си взема да си взема в зависимост от течението.

CucuTy
09-02-2008, 10:03
Тампонът е поставен правилно, когато не го усещаш. Ако прочетеш упътването няма да сбъркаш..

sadsad
09-02-2008, 10:07
Тампонът е поставен правилно, когато не го усещаш. Ако прочетеш упътването няма да сбъркаш..
Е не може нищо да не се усеща...не е неприятно, но се усеща, че има нещо в теб....

pampers
09-02-2008, 10:22
усеща се леко.. а тва че си девствена няма никво значение можеш да ползваш. А бе дете ползвай си превръзките да ти е мирна главата недей се прави на какичка още от сега.. имаш достатъчно време после цял живот 8)

FeelMe
09-02-2008, 11:13
purvo ne sum suglasna s pampers 4e 6te se pravi na kaki4ka... :?ako ne znaete tampon moje da se polzva o6te ot purvata menstruaciq i go pi6e dori v listovkata!!! s tampon e mn po-udobno i zabravq6 4e si v cikul.fireprincess otidi v aptekata i si vzemi O.b. Mini(kato za na4alo po-natam i s po-golemi probvai).pro4eti si hubavo uputvaniqta i nqma na4in da sburka6.ako sloji6 tampona pravilno ne se use6ta vuob6te.tezi koito kazvat 4e se use6ta ne si go slagat pravilno.purvite nqkolko puti si go slagai kogato si vku6ti i nqma da izliza6,za da ne stane nqkoi gaf-da ne si go slojila pravilno i da izleze6 za6toto moje da ti prote4e.samo nedei da si slaga6 tampon prez no6ta,no za prez denq moje6 spokoino da polzva6. :)

angelkata_dqvolkata
09-02-2008, 14:15
ami kato ne znaesh polzvai prevrazki