View Full Version : Мечтата на момчетата :P
Момчета кое е по голяма мечта (ако не сте правели вече ;) ) 3-ка с две момичета или да сте две момчета и едно девойче ( защото аз правен 3-ка и бях ме 2-ве момичета ама момчето малко се узори :-D ама пак се кефи ) :oops: :D
Bellatrix
09-02-2008, 13:41
ест, че тройка с 2 момичета :shock: Кое момче ще предпочете вместо да зяпа секси мацки, да зяпа задника на някои мъж?? :D :D :D
:D imagi i takiva ve4e na tozi svqt !!! :razz:
pavkata91
09-02-2008, 13:55
Всичко има на тоя свят...та..все още не съм го правил..но предпочитам аз и едно момиче..тройката не е за мене :-D
vaseto0o
09-02-2008, 13:57
2 момичета по-добре от момче и момиче! Все пак по-добре едната да зяпа докато оправяш другата отколкото да са караш за путката или устата :D
I az bqh protiv 3-ka t.e smisal 4e i az vika"3-kata ne e za men az sum mn sramejliva :oops: " ama :D :grin: vurha eeeeeeeeee osven ako izklu4im 4e si udrqh glavata v raklata :D :D :D :D :D bez ebavki ili luji nqma izmama istina si e :oops:
за момчета сигурно 3ка с 2 момичета.. но като че ли момичетата поече им допада с 2 момчета (лично мнение) :D
Love0nlyMyself
09-02-2008, 14:43
za mom4etata 3kam s dve momi4e
za momi4etata 3ka s dve mom4eta ....
ama pomnete 4e troikite ne se pravqt s gajeta pone az taka mislq
amatorium
09-02-2008, 14:50
Edno momiche, koeto da te gleda s blajenstvo dokato se staraesh da q napravish shtastliva. Drugoto sa samo gluposti.
3ка със 6 момичета :oops:
ludisuvurshen
09-02-2008, 14:57
пфффффф мноу извратени неща блякс
Edno momiche, koeto da te gleda s blajenstvo dokato se staraesh da q napravish shtastliva. Drugoto sa samo gluposti.
;-) ;-) ;-)
3-ката е прищявка ето тук иде реч каде отива любовта и романтиката....всичко скача като животно да е*е абе вие не можете да пикаете направо и срещо вятъра ама 3-ка иска да прави....
1 момче и 1 момиче секс без пренебрегвания ;)
Ще го кажа най-кратко:
"When there are more BOOBS there is more FUN!!!"
:grin: :-D
Bellatrix
09-02-2008, 17:14
Всичко има на тоя свят...та..все още не съм го правил..но предпочитам аз и едно момиче..тройката не е за мене :-D
Де и моя така да мислеше... :P Той мечтата му е тройка, а хич не ми се обяснява колко би ми било кофти да гледам как няква друга го лигави :D :D :D
една 3ка.... кебапчета искам аз с пържени картофи е това ми е мечтата :D :D :D
;-) ;-) ;-)
+1 :grin: веднъж да ми хареса какво си написал,сега вече те признавам :-)
за момчета сигурно 3ка с 2 момичета.. но като че ли момичетата поече им допада с 2 момчета (лично мнение) :D и на мен по би ми допаднало с 2 момчета... :-D
с 2 момичета разбира се :grin:
amatorium
09-02-2008, 23:05
;-) ;-) ;-)
+1 :grin: веднъж да ми хареса какво си написал,сега вече те признавам :-)
Sujalqvam ako sum sum govoril gluposti. :oops:
като мъж бих казал две жени и аз но тъй като се познавам къф сам мързел бих предпочел само една жена и аз- твърде много ми се вижда да се опитваш да задоволяваш две жени едновременно, плюс т'ва съм женен нямам право на голям избор :D :D :D (хубавата част е че съм щастливо женен)
evichka_lonelyy
09-03-2008, 12:30
Лидке,аз не забелязах да се е озорило момченцето :oops: :razz: :oops:
SMoKe_BoY
09-03-2008, 14:18
;)
SMoKe_BoY
09-03-2008, 14:19
;) 3kata si e 3ka ,.. ama naistina s gadje ne staa huu shtot postoqnno ediniq she mu e tapo za drugiq kak se chustva
( sorry za latinicata ama .. sam na work i nemoga da installvam tuka nishtu :S )
s_E_x_Y_y_Y
09-04-2008, 22:14
мечтата на момчетата е 3-ка с две момичета :grin: :grin: :grin: :-D :D
hhhh mom4eta vie ste opasni ;) ama i jenskite ne ostavat na zad :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
1 момиче ми стига, ако си знае уроците повече не ми трябва :P 8)
SlYn4iCe
09-05-2008, 19:39
като мъж бих казал две жени и аз но тъй като се познавам къф сам мързел бих предпочел само една жена и аз- твърде много ми се вижда да се опитваш да задоволяваш две жени едновременно, плюс т'ва съм женен нямам право на голям избор :D :D :D (хубавата част е че съм щастливо женен)
sorry за въпроса, ама на колко си? о.О
Love0nlyMyself
09-05-2008, 19:45
do4uh 4e troika s maiki bilo mn qko
пробвай 8-)
E аз искам и 2 -та вариянта!!!
hitgazar
09-06-2008, 17:31
2ка с 2ф-та за предпочитане :grin:
mmm_sweet
09-06-2008, 17:42
:D imagi i takiva ve4e na tozi svqt !!! :razz:
+1
the_godfather
09-06-2008, 19:03
мен ми е най-яко когато мацката по време на секс се поддържа постоянно в състояние out of this world .. това обикновено изисква интензивна интервенция .. което по лесно се постига от 2/3 мъже и 1 жена. също не всички мъже могат да поддържат дълго време ерекция без да свършват, а като сте повече може да се почива :) а пичките понясят много добре по два три кура едновременно така че това е добра формула ..
разбира се и варианта с 1 мъж и 2,3 жени също е добър .. в този случай обаче препочитам да ме глезят те отколкото да се правя на герой да ги изтощя и трите от ебане :-D
мен ми е най-яко когато мацката по време на секс се поддържа постоянно в състояние out of this world .. това обикновено изисква интензивна интервенция .. което по лесно се постига от 2/3 мъже и 1 жена. също не всички мъже могат да поддържат дълго време ерекция без да свършват, а като сте повече може да се почива :) а пичките понясят много добре по два три кура едновременно така че това е добра формула ..
разбира се и варианта с 1 мъж и 2,3 жени също е добър .. в този случай обаче препочитам да ме глезят те отколкото да се правя на герой да ги изтощя и трите от ебане :-D
hhhh umesten otgovor osobeno poslednoto " в този случай обаче препочитам да ме глезят те отколкото да се правя на герой да ги изтощя и трите от ебане :-D[/quote]" :D :D :D :D :D :D :D
buzzfuzz
09-06-2008, 19:36
Аз мечтая за вокала на метъл групата Within Temptation. ох само да ми падне :grin: Ще я :P цялата и ще строша леглото с нея :-D
ест, че тройка с 2 момичета
JJ-JokeJokey
09-07-2008, 10:32
Аз съм максималист! Или оргия или нищо!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :-D :-D :-D 8-)
ANTIHUMAN
09-07-2008, 12:28
ест, че тройка с 2 момичета :shock: Кое момче ще предпочете вместо да зяпа секси мацки, да зяпа задника на някои мъж?? :D :D :D
Аз! :grin: :grin: :grin:
1.Няма мога да сваря да ги еба двете мацки!
2.Аз не съм от желязо!
3.Няма да ми е проблем да мога си почина!
П.П. Жените искат невъзможното винаги! :lol:
Аз съм максималист! Или оргия или нищо!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D :D :-D :-D :-D 8-)
Така бе. :lol: :lol:
Йее направих 1000 мнения. :D