- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мечтата на момчетата :P
Момчета кое е по голяма мечта (ако не сте правели вече) 3-ка с две момичета или да сте две момчета и едно девойче ( защото аз правен 3-ка и бях ме 2-ве момичета ама момчето малко се узори
ама пак се кефи )
![]()
![]()
ест, че тройка с 2 момичетаКое момче ще предпочете вместо да зяпа секси мацки, да зяпа задника на някои мъж??
![]()
![]()
![]()
Всичко има на тоя свят...та..все още не съм го правил..но предпочитам аз и едно момиче..тройката не е за мене![]()
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
2 момичета по-добре от момче и момиче! Все пак по-добре едната да зяпа докато оправяш другата отколкото да са караш за путката или устата![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
I az bqh protiv 3-ka t.e smisal 4e i az vika"3-kata ne e za men az sum mn sramejliva" ama
![]()
vurha eeeeeeeeee osven ako izklu4im 4e si udrqh glavata v raklata
![]()
![]()
![]()
![]()
bez ebavki ili luji nqma izmama istina si e
![]()
за момчета сигурно 3ка с 2 момичета.. но като че ли момичетата поече им допада с 2 момчета (лично мнение)![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
za mom4etata 3kam s dve momi4e
za momi4etata 3ka s dve mom4eta ....
ama pomnete 4e troikite ne se pravqt s gajeta pone az taka mislq
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Edno momiche, koeto da te gleda s blajenstvo dokato se staraesh da q napravish shtastliva. Drugoto sa samo gluposti.
Eating isn't cheating - Arnold
пфффффф мноу извратени неща блякс
Всякак.![]()
3-ката е прищявка ето тук иде реч каде отива любовта и романтиката....всичко скача като животно да е*е абе вие не можете да пикаете направо и срещо вятъра ама 3-ка иска да прави....
1 момче и 1 момиче секс без пренебрегвания![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Де и моя така да мислеше... :P Той мечтата му е тройка, а хич не ми се обяснява колко би ми било кофти да гледам как няква друга го лигавиПървоначално написано от pavkata91
![]()
![]()
![]()
една 3ка.... кебапчета искам аз с пържени картофи е това ми е мечтата![]()
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
+1Първоначално написано от Diablue{F}
веднъж да ми хареса какво си написал,сега вече те признавам
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Sujalqvam ako sum sum govoril gluposti.Първоначално написано от ELFIQ
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
като мъж бих казал две жени и аз но тъй като се познавам къф сам мързел бих предпочел само една жена и аз- твърде много ми се вижда да се опитваш да задоволяваш две жени едновременно, плюс т'ва съм женен нямам право на голям избор![]()
![]()
(хубавата част е че съм щастливо женен)
WTF? deviantart gallery
Лидке,аз не забелязах да се е озорило момченцето![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
3kata si e 3ka ,.. ama naistina s gadje ne staa huu shtot postoqnno ediniq she mu e tapo za drugiq kak se chustva
( sorry za latinicata ama .. sam na work i nemoga da installvam tuka nishtu :S )