View Full Version : Момичета, как се обезосмявате?
rihanna_lady
09-02-2008, 13:31
Исках да попитам всяка от вас .. По какъв начин си отстранява космите долу :? Пробвах мн неща но непрестанно ми излизат пъпчици които не ми позволяват да се отпусна по време на секс :-x
т.7
krem4et0
Ми аз със самобръсначката....скоро мисля да посетя някой козметичен салон...но ми трябва още малко да се самонавия :D
Bellatrix
09-02-2008, 13:39
С верижен трион :lol: :lol: :lol:
Оф стига бре, само днес тоя въпрос го чух поне 2 пъти, ИМА ТЪРСАЧКА!!!
По темата: с бръснач излизат пъпчици, с кола маска боли, с епилатор е най- добре :P
miloto_Pilence
09-02-2008, 13:40
Тъкмо сега пробвах с пинсета - ужасно е ... ужасна е болката де, а и много ми се зачерви кожата. Ползвай някви кремчета против тези пъпчици, които ти излизат непрестанно, аз се мажа с Бочко.
babylove
09-02-2008, 13:55
S krem - Eveline 3 v 1. :-)
mimoza16
09-02-2008, 14:00
az sa6to polzvam kola maska ama se spravqm sama :) i sam mn dovolna ;)
LovelyGirl
09-02-2008, 14:06
Мн ти е чувствителна кожата.
Ако се бръснеш изплзвай пяна за бръснене,а след това се мажи с крем или лосион за тяло.
аз лично първо със самобръсначка и сега отскоро минах с епилатора.. неописуема болка е.. ама е гладичко.. :D
Love0nlyMyself
09-02-2008, 14:49
ami predi beh s pinseta w banqta kato otida do tazi zona dokato ne me zaboli adski s vremeto sviknah oba4e kakvo stana sled vreme po4nah samo da se brusna i sa mi e nekvo tupo 6toto ve4e adski me boli s pinseta kato probvam 6tot beh sprela :( :(
g1rl4eto_
09-02-2008, 14:52
az polzvam kola maska no i epilatora e dobur variant
i_love_you_baby____
09-02-2008, 14:59
Аз от известно време ги махам с епилатора и съм доволна, а някои косъмчета не могат да се хванат с него затова ги махам с пинсета. :P
LovelyGirl
09-02-2008, 15:57
Аз от известно време ги махам с епилатора и съм доволна, а някои косъмчета не могат да се хванат с него затова ги махам с пинсета. :P
Абе не боли ли с епилатора бе :shock:
Аз едвам свикнах на краката,а не мога да си представя там кво ще е.
А като ги махате с епилатор през колко време ги махате?
i_love_you_baby____
09-02-2008, 16:29
Абе не боли ли с епилатора бе :shock:
Аз едвам свикнах на краката,а не мога да си представя там кво ще е.
А като ги махате с епилатор през колко време ги махате?
Първият път боля, като се има предвид, че преди това ги махах с бръсначката... Но се свиква и е 100 пъти по-добре да изтърпиш веднъж тази болка, отколкото всеки ден да махаш космите със самобръсначката... Иначе ги махам през 5-6 дена.
Като се бръснеш за да не ти излизат пъпчици ще се бръснеш по посока на косъма - не срещу него или по диагонал след бръсненето се измиваш със студена вода и сапун DOVE след което с някъв автършеив или балсам за след бръснене си мажеш пичката (вярно щипе доста) и няма да имаш пъпчици ;) !!! Удариш ли контрата (т.е. бръснеш ли се срещу косъма пъпките са 98% на линия ) ;) ае бегай да се бръснеш ....
Поне заглавията пишете правилно ......................
Аз също действам с бръсначката и на мен ми излизат пъпчици :( кожата е мн чувствителна и за това .. искам да ида на кола ама не сам се навила още и не знам кога ще го направя.. :д с епилатор не съм пробвала ама ми се струва доста страшно.. :Д а с пинсета пробвах ама изисква доста търпение.. ;х а пъпчиците и аз се чудя как да ги отсраня.. :)
_Pisanka_
09-02-2008, 18:32
Аз с епилатора ги махам, мисля че е най-удачното решение. С крем и с бръсначка много бързо израстват, а и стават по-дебели и груби, коламаската не знам дали сама ще мога да си я направя, а на козметик ме е срам да отида..Та с моя добър приятел епилатора.. :oops:
dreaml1nd_
09-02-2008, 18:34
попринцип самобръсначка...бих предпочела кола маската амаааа...там да се разкрача :lol: пък и сиг е адската БолКаААААА :razz:
Започнах първо със самобръсначка, но става гадно и се появяват пъпчици и затова сега с епилатор и всичко е на 6 :)
nefchi_bs
09-02-2008, 22:21
С депилатор ги махам,седя 15 минути разкрачена в банята,ама мисля,че тва е най-доброто за сега,после се мажа с Бочко ако ми излязат пъпчици;)...
sweet_doom
09-02-2008, 23:01
аз досега само веднъж съм ходила на кола маска и не е толкова страшно . Е да боли си ама се търпи :D
6okolad4e
09-03-2008, 05:54
с епилатор е най удобно защото можеш да се справиш и сама но и с него се получават поткожни косъмчета а следователно и пъпчици... така че е маи наи-добре с коламаска и то при козметик а не сама да си я направиш и после от болката пак да не е направено както трябва :)
6okolad4e
09-03-2008, 05:58
само да добавя че на мен ми се иска да пробвам с фотоепилация... и единствено парите ме спират. само при мисълта че 6 месеца няма изобщо за това да се притеснявам... много добре и кожата ще е много чиста :grin:
По темата: с бръснач излизат пъпчици, с кола маска боли, с епилатор е най- добре :P
A tui :D :razz: :razz: :lol: :lol:
Епилатор предимно. Пробвах с кола маска, ама не се полу4и. Ина4е винаги можеш да отидеш на козметик - пове4е от 10 кинта няма да ти вземат.
spontaneous
09-03-2008, 10:13
Душко използвай Veet крем депилатоар ( не съм сигурна дали така се пише ) никви пъпчици нищо + че седиш повече време голичка и мекичка отдолу ;) :grin:
BurningDesire
09-03-2008, 13:42
Ми аз със самобръсначката....скоро мисля да посетя някой козметичен салон...но ми трябва още малко да се самонавия :D
+1
Ползвай остра бръсначка и малко крем след бръснене за да няма пъпки.
rnbbaby666
09-03-2008, 21:06
бях на самобръсначка ..вече на ВИИТ и съм много доволно ..пробвай ..няма да имаш никфи пъпки .. ;)
С крем и епилатор понякога . . .
anonimen88
09-03-2008, 21:10
Исках да попитам всяка от вас .. По какъв начин си отстранява космите долу :? Пробвах мн неща но непрестанно ми излизат пъпчици които не ми позволяват да се отпусна по време на секс :-x
т.7
krem4et0
Обривите са от това, че когато се бръснеш си опъваш кожата и връхчетата на косъмчетата остават под нея, отворите на самите косъмчета се затварят, защото явно си с мека кожа и нали когато тръгнат да избиват на ново се получава това, но то трае най-много ден и половина няма нужда да се притесняваш и не забравяй да се пръскаш със светена вода.
Claustrophobia
09-03-2008, 21:16
с кола маска си напрайх ранички мани ти не е работа за идиоти :D
Made_of_Pain
09-03-2008, 21:18
С трион, бе пара-тиф....
Тва не е за тоя раздел...
az s kola maska i nqmam problemi,bvuprosa e purviq put da se re6i6 da qnapravish :)ne boli kolkoto si mislish,moje da ide6 na kozmetik ,za6toto sama 6te ti e trudno:)
съгласна съм с теб за колата маска и аз ходя на кола маска и не боли толкова много свиква се + това косъмчетата стават по тънки започват да уредяват :grin:
Luda_Na_Max
09-04-2008, 10:01
козметичката навсякаде ли ги маха или само на триъгълника ?
vvaann44eettoo
09-04-2008, 13:08
i az s kola maska pri kozmetik oba4e ne6to vse si me boli ama si traq za6toto polse e gladko 2-3 sed :grin:
CuteBaby
09-04-2008, 13:15
Преди със самобръсначка,но отскоро почнах с епилатора...боли ме,но поне после си е гладичко за доста време :grin:
sexapilkata
09-04-2008, 21:20
за Вийт не се бях сетила - колко струва :) :neutral:
the_legend_of_one_love
09-05-2008, 06:29
az gi maham sas samobrasna4ka ama ne mi izlizat pap4ici pri tova gi maham redovno, s epilator mn me boli tam..ako 6te gi maha6 sas samobrasna4ka nai-dobre s damski samobrasna4ki ot onezi rozovkite na Gillette mn po-udobni sa i po dobra rabota var6at pri brasneneto tam po-lesno e, ina4e za pap4icite izpolzvai nqkakav krem sled tova i ne gi pipai
kotenceto_bonbon
09-05-2008, 07:12
Момичета, как се обезосмявате?
ima 1023453655 takifa temi