.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Момичета, как се обезосмявате?

Исках да попитам всяка от вас .. По какъв начин си отстранява космите долу Пробвах мн неща но непрестанно ми излизат пъпчици които не ми позволяват да се отпусна по време на секс

т.7
    krem4et0
    Nikoi NiKOga nE sI OtIvA oT nQkOgO,AkO nE e oStAvIl Ne6tY oT sEbE Si...

Ми аз със самобръсначката....скоро мисля да посетя някой козметичен салон...но ми трябва още малко да се самонавия

Град
    Paradise
    С верижен трион
    Оф стига бре, само днес тоя въпрос го чух поне 2 пъти, ИМА ТЪРСАЧКА!!!
    По темата: с бръснач излизат пъпчици, с кола маска боли, с епилатор е най- добре :P

Тъкмо сега пробвах с пинсета - ужасно е ... ужасна е болката де, а и много ми се зачерви кожата. Ползвай някви кремчета против тези пъпчици, които ти излизат непрестанно, аз се мажа с Бочко.
    "Човек не обича истински, ако не обича вечно."
    Еврипид

Повече от фен
    S krem - Eveline 3 v 1.

az sa6to polzvam kola maska ama se spravqm sama i sam mn dovolna

Мн ти е чувствителна кожата.
    Ако се бръснеш изплзвай пяна за бръснене,а след това се мажи с крем или лосион за тяло.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    аз лично първо със самобръсначка и сега отскоро минах с епилатора.. неописуема болка е.. ама е гладичко..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    с0фия
    ami predi beh s pinseta w banqta kato otida do tazi zona dokato ne me zaboli adski s vremeto sviknah oba4e kakvo stana sled vreme po4nah samo da se brusna i sa mi e nekvo tupo 6toto ve4e adski me boli s pinseta kato probvam 6tot beh sprela
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    az polzvam kola maska no i epilatora e dobur variant
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Аз от известно време ги махам с епилатора и съм доволна, а някои косъмчета не могат да се хванат с него затова ги махам с пинсета. :P
    Behemoth \m/

Цитирай Първоначално написано от i_love_you_baby____
    Аз от известно време ги махам с епилатора и съм доволна, а някои косъмчета не могат да се хванат с него затова ги махам с пинсета. :P

Абе не боли ли с епилатора бе

Аз едвам свикнах на краката,а не мога да си представя там кво ще е.
    А като ги махате с епилатор през колко време ги махате?
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от _Kristin_
    Цитирай Първоначално написано от i_love_you_baby____

Абе не боли ли с епилатора бе

Аз едвам свикнах на краката,а не мога да си представя там кво ще е.
    А като ги махате с епилатор през колко време ги махате?
    Първият път боля, като се има предвид, че преди това ги махах с бръсначката... Но се свиква и е 100 пъти по-добре да изтърпиш веднъж тази болка, отколкото всеки ден да махаш космите със самобръсначката... Иначе ги махам през 5-6 дена.
    Behemoth \m/

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Като се бръснеш за да не ти излизат пъпчици ще се бръснеш по посока на косъма - не срещу него или по диагонал след бръсненето се измиваш със студена вода и сапун DOVE след което с някъв автършеив или балсам за след бръснене си мажеш пичката (вярно щипе доста) и няма да имаш пъпчици !!! Удариш ли контрата (т.е. бръснеш ли се срещу косъма пъпките са 98% на линия ) ае бегай да се бръснеш ....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Поне заглавията пишете правилно ......................

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Аз също действам с бръсначката и на мен ми излизат пъпчици кожата е мн чувствителна и за това .. искам да ида на кола ама не сам се навила още и не знам кога ще го направя.. :д с епилатор не съм пробвала ама ми се струва доста страшно.. :Д а с пинсета пробвах ама изисква доста търпение.. ;х а пъпчиците и аз се чудя как да ги отсраня..

Аз с епилатора ги махам, мисля че е най-удачното решение. С крем и с бръсначка много бързо израстват, а и стават по-дебели и груби, коламаската не знам дали сама ще мога да си я направя, а на козметик ме е срам да отида..Та с моя добър приятел епилатора..

попринцип самобръсначка...бих предпочела кола маската амаааа...там да се разкрача пък и сиг е адската БолКаААААА

Започнах първо със самобръсначка, но става гадно и се появяват пъпчици и затова сега с епилатор и всичко е на 6

Град
    In the middle of Nowhere
    С депилатор ги махам,седя 15 минути разкрачена в банята,ама мисля,че тва е най-доброто за сега,после се мажа с Бочко ако ми излязат пъпчици...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

аз досега само веднъж съм ходила на кола маска и не е толкова страшно . Е да боли си ама се търпи
    LOVE IS THE NAME,
    SEX IS THE GAME FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME !

с епилатор е най удобно защото можеш да се справиш и сама но и с него се получават поткожни косъмчета а следователно и пъпчици... така че е маи наи-добре с коламаска и то при козметик а не сама да си я направиш и после от болката пак да не е направено както трябва

само да добавя че на мен ми се иска да пробвам с фотоепилация... и единствено парите ме спират. само при мисълта че 6 месеца няма изобщо за това да се притеснявам... много добре и кожата ще е много чиста

Повече от фен Аватара на LDto
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    С верижен трион
    Оф стига бре, само днес тоя въпрос го чух поне 2 пъти, ИМА ТЪРСАЧКА!!!
    По темата: с бръснач излизат пъпчици, с кола маска боли, с епилатор е най- добре :P

A tui

Мега фен
    Град
    SF
    Епилатор предимно. Пробвах с кола маска, ама не се полу4и. Ина4е винаги можеш да отидеш на козметик - пове4е от 10 кинта няма да ти вземат.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си