View Full Version : Пиърсинг надутите места..;(
Pick-It-Up-Slow
09-03-2008, 09:35
За пиърс на носа не мога да ти кажа,защото нямам..но за този под долната устна имам два и ше ти кажа някой неща.Първо според мене ти си супер незапозната с тия неща..къде си тръгнала да се дупчиш сама, при положение,че не знаеш как ? Да, са абокат се дупчи..даже не знам как точно се пише :D та както и да е ... на мен лично устата ми беше подуда 3 дни първия път и 2 втория..сама се дупчих,но преди това бях дупчила и други хора и се пак имах некъф "опит" .. съвета ми е..остави тия тъпотии и идеи да се дупчиш сама..най-мн да си отцелиш некоя вена и да ходиш с хем подута,хем със синя уста ..
много ли боли :( много искам там да се пробия но като видях как става със тази игла направоо лошо ми става..май е по - добре със пистолет,хем бързо ще стане пък със алокат докъто вкарат цялата игла ще припадна хах :o ами аз съм много страхлива и не мога да търпя на болки,и да не съм запозната с тия неща.. :o
С пистолет може да ти изглежда по-безболезнено и бързо, но после ще ти се е*е майката на пиърса. Как си представяш винтче от вътрешната страна на устната или пък на носа. То не само че ще ти се разрани ами и как ще го почистваш???Най-добре с абокат в пиерсинг студио. Пробиването става за няколко секунди, не е болка за умиране. И какво сребро/злато говориш за нов пиърс. Медецинска стомана или титан! Подува се, но съвсем лекичко, няма да изглеждаш като балон, споко ;) и следващият път се поразрови из гугъла. Там има достатъчно инфо.
пп:ти ако се страхуваш от болката от тази миниатюрна дупчица, представям си те как ше раждаш
rnbbaby666
09-05-2008, 21:22
хаха ..аз си дупчих пъпа сама с абокат без дори да имам някъф опит ..и нямах никфи инфекции или нещо от сорта ..ако немаш кинти търси некой който е по опитен в дупченето на нос ..че сама нещо не ми вдъхва доверие ... :) за устната няма нищо страшно ..с абоката си готова ...но наистина най добре да ти го направи някой опитен .. ;]
аз имам три дупки на дясното ухо и две на лявото и следващаата и последна ще е на езика...но определено ще отида в студио..с плюшеното си мече за да ми държи ръката :razz: :-P :grin:
chocoleptic
09-05-2008, 21:37
Пфф кво се превземате с тая болка?!
Няма да умрете спок.
Пък ти по-добре изчакай и се образовай малко преди да се дупчиш..
ScaRLett*
09-11-2008, 21:34
Имах на езика,но боля доста