- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пиърсинг надутите места..;(
.aa
За пиърс на носа не мога да ти кажа,защото нямам..но за този под долната устна имам два и ше ти кажа някой неща.Първо според мене ти си супер незапозната с тия неща..къде си тръгнала да се дупчиш сама, при положение,че не знаеш как ? Да, са абокат се дупчи..даже не знам как точно се пишета както и да е ... на мен лично устата ми беше подуда 3 дни първия път и 2 втория..сама се дупчих,но преди това бях дупчила и други хора и се пак имах некъф "опит" .. съвета ми е..остави тия тъпотии и идеи да се дупчиш сама..най-мн да си отцелиш некоя вена и да ходиш с хем подута,хем със синя уста ..
xx..prEtTy eyeZz..n DIRTY moUTH..xx ™
I rlly h8 2 trip, but I g0tta l0c..As they cr0ak I c mAself in d pist0l sm0ke, f00l..I'm d kinda G d lil` h0miezz wanna be like..
много ли болимного искам там да се пробия но като видях как става със тази игла направоо лошо ми става..май е по - добре със пистолет,хем бързо ще стане пък със алокат докъто вкарат цялата игла ще припадна хах
ами аз съм много страхлива и не мога да търпя на болки,и да не съм запозната с тия неща..
![]()
С пистолет може да ти изглежда по-безболезнено и бързо, но после ще ти се е*е майката на пиърса. Как си представяш винтче от вътрешната страна на устната или пък на носа. То не само че ще ти се разрани ами и как ще го почистваш???Най-добре с абокат в пиерсинг студио. Пробиването става за няколко секунди, не е болка за умиране. И какво сребро/злато говориш за нов пиърс. Медецинска стомана или титан! Подува се, но съвсем лекичко, няма да изглеждаш като балон, спокои следващият път се поразрови из гугъла. Там има достатъчно инфо.
пп:ти ако се страхуваш от болката от тази миниатюрна дупчица, представям си те как ше раждаш
Fuck you You fucking Fuckers
хаха ..аз си дупчих пъпа сама с абокат без дори да имам някъф опит ..и нямах никфи инфекции или нещо от сорта ..ако немаш кинти търси некой който е по опитен в дупченето на нос ..че сама нещо не ми вдъхва доверие ...за устната няма нищо страшно ..с абоката си готова ...но наистина най добре да ти го направи някой опитен .. ;]
аз имам три дупки на дясното ухо и две на лявото и следващаата и последна ще е на езика...но определено ще отида в студио..с плюшеното си мече за да ми държи ръката![]()
![]()
![]()
in defense of our dreams...
Пфф кво се превземате с тая болка?!
Няма да умрете спок.
Пък ти по-добре изчакай и се образовай малко преди да се дупчиш..