View Full Version : въпрос към хората които учат
въпроса е много лесен- някой от вас има ли поне малка идея какво ще прави с живота си след като излезне от даскало?
т'ва ми е много забавен въпрос шот аз преди три години завърших и знаех каква работа си търся и я намерих, но съучениците ми все още се лутат като мухи без глави и се чудят с каква работа да си тровят живота..
аз примерно от 3-ти клас си бях дал цел че ще работя като аниматор или художник в момента съм и двете и ужасно много се забавлявам шот е нещото което съм искал през по-голямата част от детството ми :grin:
ThePowerOfLove
09-02-2008, 22:37
И аз имам някви планове ама да видим...Иначе браво на теб :)
Имам идея и то не малка,ами бая мазничка и тлъста си е!Ама сегане ми се пише,че съм зомбясала и тряя да спя!Утре може да едитна ;)
sladur4etyYy
09-02-2008, 22:40
нямам ни най малка идея, дано за 4-те години които ми остават до завър6ването да ре6а какво искам :?
Имам си цел и си я следвам!
Напълно наясно съм със себе си!
Тази година не ми се получиха нещата, но се познавам, не повтарям грешките си.
Ще уча журналистика, след това театрознание.
едит: Имаш бебчееее...(слънчице) Съвсем мъничко:)))Честито!
Имам идея... ще ставам зъболекарка... :smt064 :smt040 8-)
Ама иначе повечето от съучениците ми нямат идея, също така и сестра ми(сега ще е 12 клас). :-o
mi 6te prodyljavam sled 12 klas da u4a ikonomika 6te se hvana na nqkakva rabota kato da ne sedq ei taka i sled kato zavyr6a 6te rabotq po specialnostta :)
Имам си цел и си я следвам!
Напълно наясно съм със себе си!
Тази година не ми се получиха нещата, но се познавам, не повтарям грешките си.
Ще уча журналистика, след това театрознание.
едит: Имаш бебчееее...(слънчице) Съвсем мъничко:)))Честито!
хах мерси преди месец го получих :-D
хора като теб които си планират нещата ме кефят
пожелавам ти да се радваш на избора си :)
as li4no iskam da u4a v Paris :) kum avtora: bravo!
as li4no iskam da u4a v Paris :) kum avtora: bravo!
париж ммм яко какво ще учиш там?
Париж е една от спирките в пътуването което ще предприемам след година-две заради лувъра и галерията на Дисни :) и искам да видя кулата
пожелавам ти успех
^хах, защо сте женен:Дккк
*И какво, по дяволите, ви довя в тийн форум?
*Натфиз? Художествената?
ПП:Обаче Дисни винаги е с главна буква, Лувъра - на 2-ри план:Д
^хах, защо сте женен:Дккк
*И какво, по дяволите, ви довя в тийн форум?
*Натфиз? Художествената?
ПП:Обаче Дисни винаги е с главна буква, Лувъра - на 2-ри план:Д
1- ми преди две години с гаджето какт си лежахме си казахме "ае са оженим" :D и после след година ни се роди малко момче :)
2- ми все още се чувствам тийн и ми е забавно :D пък и глеам да си представя как ще се държи малкия ми след време кат е тийн :-o проучвам нещата от рано
3- нито едно от двете обучавал съм се сам :D явно съм се обучил какт треа щом клиентите остават доволни в края на проектите :)- за художник обучението не е толкова важно, по принцип клиентите гледат портфолиото и какви клиенти си имал, а и съм виждал какви "художници" излизат от бг художествените училища, но да не обяснявам как съм губил проекти защото имах човек от тези училища в екипа си
4- Disney винаги са на първо място :)
Малко ще ти разводня темата, но ще прощаваш:
Ако се хванеш да правиш нещо в стил Дисни(красиво, приказно, на светлинни години от грозните китайски съвременни детски), ще си го купя! Не, грешка, ще го изкупя!:Д
Не само забавното привлича! Принцеси не рисуваш ли?:Д
Не, сериозно! И песните са важни! И един диск като притурка да предложите!
Оф, лягам си, че много акъл взех да давам.
Успех в рисуването... и порастването!:)
Малко ще ти разводня темата, но ще прощаваш:
Ако се хванеш да правиш нещо в стил Дисни(красиво, приказно, на светлинни години от грозните китайски съвременни детски), ще си го купя! Не, грешка, ще го изкупя!:Д
Не само забавното привлича! Принцеси не рисуваш ли?:Д
Не, сериозно! И песните са важни! И един диск като притурка да предложите!
Оф, лягам си, че много акъл взех да давам.
Успех в рисуването... и порастването!:)
принцеси са ми специалността :D
ае лека нощ
Аз сега завършвам и смятам да уча в Национална Художествена Академия.Въпрос към автора:ти къде учиш или си завършил?
_LacrymoSa_
09-03-2008, 05:58
На мен още ми е малко рано да мисля какво ще ставам, но за сега съм решила, че ще следвам или архитектура, или моден дизайн :)
Аз сега завършвам и смятам да уча в Национална Художествена Академия.Въпрос към автора:ти къде учиш или си завършил?
никъде сам съм се учил да рисувам и съм чел доста книги по въпроса(които не помагат много всъщност)
за момента в художествената за мен нещата не стоят добре там има само учители които вярват в старите правила и стилове, няма да научиш нищо ново но пък ще се научиш да рисуваш като тях от натура :) а в натфис мисля че има доста добри НОВИ учители които да те научат на много добри неща, но като цяло не ми обръщай внимание
аз просто си бръщолевя, за мен рисуването може да се научи и вкъщи просто треа да си седнеш на задника и да рисуваш, в момента хората не търсят художници заради дипломите им а заради CV-то 8-)
kiss_me_babyy
09-03-2008, 08:02
Еми незнам не съм много сигурна, но смятам след 12 клас да уча в Лондон - Английски език засега на това съм се спряла да видиме по нататака какво ще реша :)
voodoodoll1
09-03-2008, 09:36
Нямам никаква идея :D :D
Въртят ми се две,три възможности в главата,но още нищо не съм решила 8-)
И аз имам някви планове ама да видим...Иначе браво на теб :)
miloto_Pilence
09-03-2008, 11:13
След даскало искам да продължа да уча, да следвам медицина...надявам се, да успея,нооо има предостатъчно време ;]
Civilizationruller
09-03-2008, 14:14
сестрата още от малка имаше планове и завърши това което искаше но се още не е намерила работата която искаше но сиг ще я намеря в най скоро време (лаборант искаше :о)
Аз пък уча информатика и технологии и като завърша бегам в икономиката и после програмист или кот стане ама ще е с компютри че там ми е силата (flex) :D а ако нестане това другата ми сила е готвене... там 100% намирам работа на някой кораб ... успехи на хората които нямат планове... ще им трябва ... защото тря ви диплома а тря учите по специалноста ми кат незнаете кво искате ...
Искам да завърша висше образование и няколко езика(английски,немски и може би испански...).Знам,че има много специалности.Тази,която за сега съм си избрала е журналистика.Искам да пиша в някой вестник или списание.Не става въпрос за жълти вестници или нещо подобно!Имам предвид списание или вестник,в който се пише за изкуство,мода...спорт някакви такива. :) Но напоследък виждам колко лошо се однасят към журналистите в България и нещо тази професия вече сякаш не я виждам толкова близка...Въпреки това,не мисля да се отказвам.
sladku_bebzi
09-03-2008, 15:22
Ами в ТУ задочно
и бих си потърсила работа като програмист.
въпроса е много лесен- някой от вас има ли поне малка идея какво ще прави с живота си след като излезне от даскало?
т'ва ми е много забавен въпрос шот аз преди три години завърших и знаех каква работа си търся и я намерих, но съучениците ми все още се лутат като мухи без глави и се чудят с каква работа да си тровят живота..
аз примерно от 3-ти клас си бях дал цел че ще работя като аниматор или художник в момента съм и двете и ужасно много се забавлявам шот е нещото което съм искал през по-голямата част от детството ми :grin:
Здр. Да аз си имам представа.. И аз като бях 3-ти клас исках да съм дизайнер на дрехи обаче.. това до 7-ми клас, тогава реших че искам да съм аниматор, но в последсвие, сега 4 години по-късно искам да се занимавам в сферата на рекламата и плаката. Хей, кажи в кой град си :)
Уча испанска фиология,работя като главна танцьорка в балет ''Сатен'' на Галя :)
Искам да стана журналист, а за висшето се двоумя между журналистика и реклама.
Еми още от 7 ми клас....си мечтая за Право :) Надявам се да си осъществя мечтата :D ....всъщност не се и съмнявам :D аз не се отказвам никога :D
ПП Успех на всички хора с цели и мечти....тези които знаят какво искат.Евала на автора :)
още не :( една 7ми клас съм 8-)
gab4eto_gr
09-03-2008, 18:31
Все още не знам, до преди няколко месеца трябваше да мисля къде да кандидатствам сега не мога и за това да мисля :)
Мии още не съм решила :-o Но има да мисля 5 години, така че...
chefff :>
09-03-2008, 18:46
Мии още не съм решила :-o Но има да мисля 5 години, така че...
Шшшш ти ше станеш даскалка по математика :D ше заместваш Цвятков :D :D
krisiiiiito
09-04-2008, 08:10
идея си нямам :lol:
От някъде 5 клас си имам цел(сега ще съм 8ми), която мн си харесвам и ме прави мн хепи ::: Никоя от приятелките ми не съм я чула да крои планове... :-o но пък има време.Кой знае какво ще ни се роди в гениалните главици :-D