- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- въпрос към хората които учат
въпроса е много лесен- някой от вас има ли поне малка идея какво ще прави с живота си след като излезне от даскало?
т'ва ми е много забавен въпрос шот аз преди три години завърших и знаех каква работа си търся и я намерих, но съучениците ми все още се лутат като мухи без глави и се чудят с каква работа да си тровят живота..
аз примерно от 3-ти клас си бях дал цел че ще работя като аниматор или художник в момента съм и двете и ужасно много се забавлявам шот е нещото което съм искал през по-голямата част от детството ми![]()
WTF? deviantart gallery
И аз имам някви планове ама да видим...Иначе браво на теб![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Имам идея и то не малка,ами бая мазничка и тлъста си е!Ама сегане ми се пише,че съм зомбясала и тряя да спя!Утре може да едитна![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
нямам ни най малка идея, дано за 4-те години които ми остават до завър6ването да ре6а какво искам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Имам си цел и си я следвам!
Напълно наясно съм със себе си!
Тази година не ми се получиха нещата, но се познавам, не повтарям грешките си.
Ще уча журналистика, след това театрознание.
едит: Имаш бебчееее...(слънчице) Съвсем мъничко:)))Честито!
Имам идея... ще ставам зъболекарка...![]()
![]()
![]()
Ама иначе повечето от съучениците ми нямат идея, също така и сестра ми(сега ще е 12 клас).![]()
mi 6te prodyljavam sled 12 klas da u4a ikonomika 6te se hvana na nqkakva rabota kato da ne sedq ei taka i sled kato zavyr6a 6te rabotq po specialnostta![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
хах мерси преди месец го получихПървоначално написано от be_true
![]()
хора като теб които си планират нещата ме кефят
пожелавам ти да се радваш на избора си![]()
WTF? deviantart gallery
as li4no iskam da u4a v Pariskum avtora: bravo!
париж ммм яко какво ще учиш там?Първоначално написано от s3xy...
Париж е една от спирките в пътуването което ще предприемам след година-две заради лувъра и галерията на Диснии искам да видя кулата
пожелавам ти успех
WTF? deviantart gallery
^хах, защо сте женен:Дккк
*И какво, по дяволите, ви довя в тийн форум?
*Натфиз? Художествената?
ПП:Обаче Дисни винаги е с главна буква, Лувъра - на 2-ри план:Д
1- ми преди две години с гаджето какт си лежахме си казахме "ае са оженим"Първоначално написано от be_true
и после след година ни се роди малко момче
![]()
2- ми все още се чувствам тийн и ми е забавнопък и глеам да си представя как ще се държи малкия ми след време кат е тийн
проучвам нещата от рано
3- нито едно от двете обучавал съм се самявно съм се обучил какт треа щом клиентите остават доволни в края на проектите
- за художник обучението не е толкова важно, по принцип клиентите гледат портфолиото и какви клиенти си имал, а и съм виждал какви "художници" излизат от бг художествените училища, но да не обяснявам как съм губил проекти защото имах човек от тези училища в екипа си
4- Disney винаги са на първо място![]()
WTF? deviantart gallery
Малко ще ти разводня темата, но ще прощаваш:
Ако се хванеш да правиш нещо в стил Дисни(красиво, приказно, на светлинни години от грозните китайски съвременни детски), ще си го купя! Не, грешка, ще го изкупя!:Д
Не само забавното привлича! Принцеси не рисуваш ли?:Д
Не, сериозно! И песните са важни! И един диск като притурка да предложите!
Оф, лягам си, че много акъл взех да давам.
Успех в рисуването... и порастването!:)
принцеси са ми специалносттаПървоначално написано от be_true
![]()
ае лека нощ
WTF? deviantart gallery
Аз сега завършвам и смятам да уча в Национална Художествена Академия.Въпрос към автора:ти къде учиш или си завършил?
I was hypnotised
By your fairy eyes
Like a tiger in the dark
You were hungry from the start...
На мен още ми е малко рано да мисля какво ще ставам, но за сега съм решила, че ще следвам или архитектура, или моден дизайн![]()
никъде сам съм се учил да рисувам и съм чел доста книги по въпроса(които не помагат много всъщност)Първоначално написано от Lolinka
за момента в художествената за мен нещата не стоят добре там има само учители които вярват в старите правила и стилове, няма да научиш нищо ново но пък ще се научиш да рисуваш като тях от натураа в натфис мисля че има доста добри НОВИ учители които да те научат на много добри неща, но като цяло не ми обръщай внимание
аз просто си бръщолевя, за мен рисуването може да се научи и вкъщи просто треа да си седнеш на задника и да рисуваш, в момента хората не търсят художници заради дипломите им а заради CV-то![]()
WTF? deviantart gallery
Еми незнам не съм много сигурна, но смятам след 12 клас да уча в Лондон - Английски език засега на това съм се спряла да видиме по нататака какво ще реша![]()
Нямам никаква идея![]()
![]()
Въртят ми се две,три възможности в главата,но още нищо не съм решила![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Don't worry, be happy!
След даскало искам да продължа да уча, да следвам медицина...надявам се, да успея,нооо има предостатъчно време ;]
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
сестрата още от малка имаше планове и завърши това което искаше но се още не е намерила работата която искаше но сиг ще я намеря в най скоро време (лаборант искаше :о)
Аз пък уча информатика и технологии и като завърша бегам в икономиката и после програмист или кот стане ама ще е с компютри че там ми е силата (flex)а ако нестане това другата ми сила е готвене... там 100% намирам работа на някой кораб ... успехи на хората които нямат планове... ще им трябва ... защото тря ви диплома а тря учите по специалноста ми кат незнаете кво искате ...
Първоначално написано от Drogiranata_
аз пък искам право![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Искам да завърша висше образование и няколко езика(английски,немски и може би испански...).Знам,че има много специалности.Тази,която за сега съм си избрала е журналистика.Искам да пиша в някой вестник или списание.Не става въпрос за жълти вестници или нещо подобно!Имам предвид списание или вестник,в който се пише за изкуство,мода...спорт някакви такива.Но напоследък виждам колко лошо се однасят към журналистите в България и нещо тази професия вече сякаш не я виждам толкова близка...Въпреки това,не мисля да се отказвам.
Ами в ТУ задочно
и бих си потърсила работа като програмист.