Влез

View Full Version : ne gi ponasqm veche !

blqqqqq
09-03-2008, 11:43
purvo iskam da se izvinq za latinicata no prosto mi izchezna kirilicata :-o
i taka eto go moq problem ako moga taka da go nareka..
oshte ot 1 klas maika mi jivee s dovedeniq mi bashta..sega sm 9 klas ! a3 poprincip go obicham v poslednite 1-2 godini izobshto ne e sushtiq chovek !
znachi predi pomagashe na maika mi da mie chiniite za domakinstvoto i za vsichko bqha vlubeni ! ne sm go vijdala da pomaga na mama ot mnogo vreme pribira se i sqda pred televizora a mama samo my prinasq i my ugajda ! tq sqkash go obicha oshte poveche ot predi ! kogato my obqsnqva neshto i se vuodeshqva a toi gleda kum televizora i izobshto ne i obrushta vnimanie no mama sqkash ne zabelqzva ! i sestra mi koqto e na 21 e zabelqzala sushtoto kato men ceh ne e sushtiq mil i grijoven chovek kato predi no kogato vednuj kazahme na mama tq zapochna da ni se kara i da vika che sme neblagodarni nz si kfo..v dobro finansovo sustoqnie sme i s negova pomosht ! No problema e che samo uj se bazika s men i se zaqjda vsushtnost golqm e licemer a mama e zaslepena ot lubovta si i kogato mi pisne turpq tova che se zaqjda i go zatapa i mama mi se skara i vika ne se otvarai :booooomb: zabelqzala sm oshte ot predi kogato amam i sestra mi se karat i toi si mulchi i se pravi na udaren i posle v spalnqta kato idat i zapochva da govori i da nastroiva mama da se kara oshte poeche ! :x :x postoqnno daje i pred mene mama mi se kara a toi podstrukava da se kara oshte tolkova ! licemer e golqm ! pravi se na mila dushichka a sled tova nastriva mama ! kogato se karam s nego i mama vmesto da me zashtiti tq zashtitava nego i izkarva mene vinovnata :x mnogo se draznq veche zashtoto amma e zaslepena i a3 sm i go kazvala no tq pak nego si zashtitava a toi ne i obrushta nikakvo vnimanie :x toi komandva vsushtnost v kushtata zad gurba na mama toi leko leko q manipulira kakvoto tq iska i tq psole uj tq go e kazala ! :x iskah obica na pupa mama kaza dobre trqq da govora s bashta ti inache sh si anpraish i na dr den q popitah i tqq "oo a3 ne sm kazvala che moje izobshto " ii mi stana vednaga qsno che toi ne e pozvolil ! vchera se skarah s mama zashotot my otgovarqm i my se otvarqm i tq kaza ytre nqma da izlizash dnes toi beshe na rabota ii tq beshe super dobra s men izvednuj si doide i pochna da se zaqjda s men a3 se iznervih :x posle popitah da mi dadat pari da izlqza i mama kaza dobre shtoto beshe dobra toi vednaga narochno vika aa ti nali nemashe da izlizash nz si kfo ii amam vednaga i tqq oo da niakde nema da hodish i pochna da mi se kara :x offff veche ne moga da go turpq a mama kogato e s nego i neq veche ! btw vednuj bqhme na Bansko i beshe staq s 1 obshto leglo i 1 kadeto da se raztqga tochno do golqmoto legloo ii a3 poprincip mnogo trudno zaspivam 1-2 chasa sled kato sm legnala i ne moga da zaspq..obache se bqh zamislila i ne murdah ii te izvednuj zapochnaha da pravqt sex :x :x kak mojaha a bqh na 50 sm ot tqh..i to ne taka leko a si beshe brutalno ! napravo mi se dopovrushta :cry: :cry: iskashe mi se da se oburna i da gi ubiq ! nz veche tolkova mnogo zloba i qd sm nasubrala kum tqh che mi ide da zaplacha ! nz kakvo da pravq veche ako nqkoi moje neka pomogne :-# :smt120 :smt078 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089

sexa_na_kompleksa
09-03-2008, 12:28
Опитайте се със сестра ти да проведете един много сериозен разговор с майка ви.

denuutu
09-03-2008, 12:34
ам мила нз просто как да ти помогна само знам,че май доста ти е трудничко.... :-s :(

sper
09-03-2008, 12:36
предполагам че баща .. доведения е на 40-50 години.. тогава мъжа полудява просто става лайно и моя заплашва че ше ни напуска ма ебал съм го ... после ше го бия

coteto
09-03-2008, 12:37
нямам думи но при мен май е още по злее
майка ми си има любовници от вече 12-13 год откакто баща ми замина за словения (но се връща в год по 4-5 пъти) тя обаче го прави с любовниците си но в др стая но леглото ми е точно до стената !тя минаваше проверява дали спя но аз никога не спях а се правех на заспала (имало е дни в които не съм мигвала за да не го прави някой път е продължавало с дни )и тогава се почваше наистина знам колко е ужасно и те разбирам напълно
живея с това ве4е години наред баща ми разбра за изневерите и но не се разведоха (макар 4е вътрешно го искам)но знам колко го боли и аз не смеех да му кажа толкова год и аз нз защо трябаше всичко да свърши още преди мн години
винаги когато я ядосат си го изкарва на мен никога не съм била ДОБРА ВИНАГИ СЪМ МЪРЗЕЛИВА и нз си още каква...............................
:cry: :smt089 :smt089 :smt089

незнам просто какво можеш да направиш освен да си поговорите

spongkata
09-03-2008, 12:38
ami da na tolkova e !
am a3 go obicham poprincip kogato ne se zaqjda i se opitva da manipulira e dobur chovek no nz zashto go pravi #-o

spongkata
09-03-2008, 12:40
mila sujalqvam ti mai si v po-trudno polojenie :(
am toi poprincip e dobur kogato se pravq na dobrichka i go slusham i kakvo li ne no vutreshno ne go ponasqm !

spongkata
09-03-2008, 12:42
btw a3 sm blqqqq :)

spongkata
09-03-2008, 12:43
obqsnqvam si go taka che e zaradi krizata na srednata vuzrast ! moje bi zatova smao se zaqjda s men nz :-o noo shte se opitam da se primirq i da go turpq takuv kakuvto e..

Voodo_doll
09-03-2008, 13:14
А всъщност има ли човек който да се разбира идеално с родителите си и да няма никакви проблеми с тях? И аз се карам често с наще (поради други причини) , но в крайна сметка през това минава всеки тийн. Надявам се поне при теб нещата да се оправят... :(

blqqqqq
09-03-2008, 13:18
ami nadqvam se
blagodarq ti inache :}

cLaDyRcHe
09-04-2008, 12:11
of i az s1m v nqkakvo takova polojeniq no taka kato gledam s1m dale4 po dobre ot va6eto.zna4i ba6ta mi go nqma i maika mi sim sigyrna 4e si ima "priqtel" s koito s1s sigyrnost ne sa samo priqteli.toi predpolagam 4e e ot neinata rabota za6toto tq raboti na pristani6te a tam ima samo m1je.kogato bqx 2 ili 3 klas ne pomnq to4no (sega s1m 5 za 6 no 4estno kazano s1m dosta zrqla za v1zrastta si)bqx namerila prezervativi v 4antata i :shock: bqx 6okirana prosto!zatvorix se v staqta si i po4nax da pla4a sled malko doide maika mi pita me kakvo mi ima i az i kazax ni6to sled malko onq prostak i zv1nna i tq izleze ot staqta i otide da govori s nego :shock: ne vedn1j mi se e sly4valo da namiram prezervativi v 4antata i predi 2 meseca nqk1de namerix daje i test za bremennost ama 4esno kazano ne mi napravi golqmo vpe4atlenie.kato ve4erqme s neq i brat mi(toi e 2 klas)onq postoqnno i zv1ni i tq izliza ot staqta i se vr16ta ve4e kato s brat mi sme se nave4erqli.vzima me za tolkoz prosta 4e ne moje da b1de :-x ponqkoga imam 4yvstvoto 4e izob6to ne me poznava i to mai si e taka de.vedn1j tq be6e na terasata i govore6e s nego a az bqx v kyxnqta i q 4yx da my kazva "tixo 4e ivito doide"az i kazax 4e glyxi nqma tq me pogledna i prod1lji da si govori s nego.negoviq nomer ne si go e zapametila v telefona za da ne vijdam az koi q t1rsi i seki p1t kat i zv1nne izliza nqkak1v nomer.az go imam i se nqkoi den 6i my sa obadq da s1m sigyrna 4e e m1j(v1preki 4e nqma kakvo dr da e ama vse pak...)misli si 4e s1m kato drygite na moqta v1zrast ama izob6to daje ne e taka! naskoro razbra 4e izlizam s po golemi ot mene i po4na da mi se kara i mi vika da s1m videla tiq na moqta v1zrast o6te si igraeli na krienica i da ne s1m si mislela 4e az s1m ne6to pove4e ot tqx !!! :-x na edna ot moq klas maika i me vidqla s mom4eta i se obadila na maika mi da i kaje i posle maika mi pak mi vika 6toto taka samo s1m q sramela pred drygite maiki :-x a te nito sa nqkvi gadnqri nito ni6to daje sa mn svesti hora poznavam gi otdavna prosto maika mi 4ak sega razbra 4e izlizam s tqx.ponqkoi p1t mi idi da i kaja da vidi i tq drygite maiki praqt li kat neq ama se sd1rjam...abe izob6to nqmam dymi tiq roditeli sa se pob1rkali si4kite ve4e!!! :-x

Wrathchild
09-04-2008, 13:53
Сладурче, а вашите разведени ли са? Или поне разделени (имам предвид като двойка, а не от разстояние)? Ако са, не знам защо толкова се противиш майка ти да си има приятел. И може би не ти казва именно, защото те познава и знае, че ще реагираш така.
А ако не са... тогава вече не знам :S
А за авторката на темата - хванете се двете със сестра ти и говорете с майка си и пастрока си, но поотделно. За да не вземат взаимно да се защитават и да се измъкват.

Marianella
09-04-2008, 14:21
Ми по темата мога да посъветвам момичето да се хване със сестра си и да поговори с майка си сериозно . Ако не ти и сестра ти си обирайте крушите , тя все пак е вече пълнолетна след някоя година и ти така . А човека не ти е роден баща , каквото и да става няма как да почуства чуждите деца собствени . И баща ми е от 12 години по Щатите , майка ми е сама , но никога не е правила такива неща с разни мъже , това за мене е недопустимо и за себе си знам , че като тръгна да се женя , създавам семейство не бих правила такива курвенски номера .

ValzZi
09-04-2008, 14:53
ето какво
следващия път когато се карате им тегли майната и на двмата
майка ти е достатъчно голяма за да понася последиците от избора си и е достатъчно зряла за да съзнава какво прави иначе
е просто глупава

cLaDyRcHe
09-04-2008, 17:52
[quote="Wrathchild"][b]Сладурче, а вашите разведени ли са? Или поне разделени (имам предвид като двойка, а не от разстояние)? Ако са, не знам защо толкова се противиш майка ти да си има приятел. И може би не ти казва именно, защото те познава и знае, че ще реагираш така.
А ако не са... тогава вече не знам :S
ne ne sa razvedeni.ba6ta mi pret1rpq incident taka da se izrazq (d1lga istoriq sega ne mi se razkazva)a maika mi postoqnno povtarq kolko mn go obi4a i kolko mn i lipsva.tq ne e lo6a mnogo e dobri4ka daje no tova s toq m1j mnogo me drazni..

Love0nlyMyself
09-04-2008, 18:12
мн гадно наистина ама както казаха на първото мнение вземи сестра си поговори с нея обясни й какво искаш да направите и седнете малко с майка ти да поговорите

WaterLilly
09-04-2008, 18:32
Опитайте със сестра ти да възродите романтиката между тях, накарайте ги да разгледат албума със снимките от сватбата, организирайте им вечеря на свещи... Положението не е чак толкова лошо, просто като остаряват мъжете стават по-мързеливи... Моят е същия, но си обича мама въпреки всичко! 8-)