View Full Version : Въпрос към момичетата
AcT_A_F0ol
09-03-2008, 21:09
Здравейте ! проблема е такъв и да питам дали и при другите момичета го има ! Та .. като искам да възбудя моята приятелка я пипам по клитора и я лижа, но тя казва че усеща гъделичкане и почва да се смее .. и ми става кофти .. дали не разбира какво и правя (18 год.) незнам ! или вярно си е това
girl_in_black
09-03-2008, 21:11
Случвало ми се е понякога...Чак пък да не разбира какво правиш :-o Просто човек не може да контролира кога го е гъдел или не.И мен бившия като решеше да ме погали аз изпадах в луд хилеж от гъдел, а много добре знаех, че не му е това целта.
Хммм може би просто различно го усеща . . . или не си оцелил мястото ;дд
Виш при нея гъдела е нормално...все пак това им е уязвима и нежна част от тялото...най-вече чувствителна...промени начина на движения...и ще има резултат....успех
AcT_A_F0ol
09-03-2008, 21:15
Виш при нея гъдела е нормално...все пак това им е уязвима и нежна част от тялото...най-вече чувствителна...промени начина на движения...и ще има резултат....успех
хаххаха То кът я лижа няма как да направя някакво друго движение :) Нищо ще си се смеем :Д Пък поне не се кося
Love0nlyMyself
09-03-2008, 21:52
кажи й го на него че не ти е приятно да ти се хили и щом мн й знае устата нека тя да те насочва на къде да си въртиш езика
eveto_xx
09-03-2008, 21:54
Аз като се разлигава, само като ме погледне приятеля ми , се заливам от смях,камо ли , като ме пипне...Като и е смешно,да се смее,какво да се прави..
(S) AINT
09-03-2008, 22:37
Аве как ще се смеете като ви лижат клитора? Добре ли сте изобщо... :-o
Сигурно не е предразположена щом се смее или пък е притеснена нз ... :?
Може да не иска да я лижеш(да се чувства дискомфортно) и това да е начина да те накара да спреш
SeaEatsShips
09-03-2008, 23:44
защо направо не я попиташ, тя самата ще знае най-добре :)
sexapilkata
09-04-2008, 00:11
:-D ми то аз разлигавя ли се приятеля ми само да ме погледне и избухвам в смях ... последния път му духах и той каза "мммм" или промрънка там нещо и мен като ме изби на смях и като почнах да се хиля като няква ... и аз незнам :lol: пита ме защо се смея - а аз нз ко да му кажа пипнеше ли ме с пръст само и толко ме беше гъдел че ... :-D такаче сигурно твойта се лигави ... или неще да я лижеш ма незнам ... :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :D :lol:
Ivanna99
09-04-2008, 01:17
Ami ornosno temata shte ti kaja,che az sushto ne useshtam koi znae kakuv kef ot tova momcho da me lije.V tova nqma nishto losho i shtom tq ti kazva q poslushai v krai na smetka horata sa razlichni ne e zaduljitelno vsichki da oichat edno i sushto.Problem nqma prosto q popitai kakvo nai-i haresva da i pravish,a tova go ostavi.Nali tq ne ti otkazva oralna ;)
cherinka
09-04-2008, 01:41
Кво става любов моя. :-)
KimBerLy1912
09-04-2008, 12:07
Всеки път ми се случва :D Не се коси не е проблем...смейте се на воля 8-)
hooliganka89
09-04-2008, 12:09
Понякога и аз се смея :oops:
sl put dai malko po-nadoly :)
rozova_lady
09-04-2008, 15:55
В началото наистина го има това гъделичкащо чуство
но после изчезва,може на нея да не и допада оралната любов.
BeBeToOo_
09-04-2008, 16:18
mi po temata nz..oba4e cqlata raota si e sme6na..smeite si se pyk... :razz: :razz: :razz: