View Full Version : Секс само с един?
some_on3
09-04-2008, 14:12
KAkwo mislite za seksa samo s edin?
Love0nlyMyself
09-04-2008, 14:19
ебаси темата ....
толкова ли те интересува мнението на другите баси в днешно време ако на другите не им харесва и не им е кеф с него не можетте да ходите с него ебаси ако го обичаш истински нема да те инт :x
или давай като приятелките си проеби се с 10 момчета за 1 вечер и нема ти е скучно а ще ти е инт както е на тях 8) :x :x :x
some_on3
09-04-2008, 14:23
eeeeeeeeeee
И..? Оплака ни се и сега какво искаш да чуеш?! :neutral:
Bellatrix
09-04-2008, 14:26
Пфффф... земи им хвърли 1 С4 на тия твойте патки. И си дръж гаджето здраво, а не се връзвай на грозни комплексирани ку**и... Секса без любов, с който ти падне е пълна простотия. И не е по - хубав от секса с човек, когото обичаш :-P
some_on3
09-04-2008, 14:27
eeeeeeeeeeeeeeee
Love0nlyMyself
09-04-2008, 14:27
ами кофти е да ти кажат така... в никакъв случай не бих направила така "или давай като приятелките си проеби се с 10 момчета за 1 вечер и нема ти е скучно а ще ти е инт както е на тях " , но исках да знам дали някой друг мисли като приятелката ми
и ето пак ... кво се инт толкова от мнението на другите бе :х;х;х;х;х;
some_on3, това кой как мисли не ти върши абсолютно никаква работа. Това е мнението на твоите приятелки.. не твоето! Като се чувстваш адски щастлива с него защо изобщо пишеш тема?! Който каквото и да ти каже от форума не вярвам, че ще направиш нещо различно или ще си намериш с кой да се разнообразяваш (освен приятеля ти). Вложи малко мисъл и нещата ще тръгнат!
Love0nlyMyself
09-04-2008, 14:40
some_on3, това кой как мисли не ти върши абсолютно никаква работа. Това е мнението на твоите приятелки.. не твоето! Като се чувстваш адски щастлива с него защо изобщо пишеш тема?! Който каквото и да ти каже от форума не вярвам, че ще направиш нещо различно или ще си намериш с кой да се разнообразяваш (освен приятеля ти). Вложи малко мисъл и нещата ще тръгнат!
даааа точно такааааа ;-) :smt023 :smt023 :smt023
some_on3
09-04-2008, 14:43
ок не пишете повече, даже направо ми кажете как се трие това защото е напълно безмислено
Love0nlyMyself
09-04-2008, 15:44
ок не пишете повече, даже направо ми кажете как се трие това защото е напълно безмислено
;););)
Ами аз като се хвана с едно момче,и се обичаме го правя само с него,и не му изневерявам,както и той на мен не ми.Имаме си доверие един на друг.Мисля,че е нещо напълно нормално да го правя с е1
DevilWish
09-04-2008, 18:40
Ами аз като се хвана с едно момче,и се обичаме го правя само с него,и не му изневерявам,както и той на мен не ми.Имаме си доверие един на друг.Мисля,че е нещо напълно нормално да го правя с е1
Така си е ;)
Ако вече си без връзка ,а само търсиш секс ,тогава сигурно няма да си с 1. . и все пак това няма смисъл ;)
stealthyGirl
09-04-2008, 19:46
Еми че е нормален секс... е зависи де - то може да сте двама пък да правите егати и извращенията. 8-)