PDA

View Full Version : проблем ;(

Marto_92
09-04-2008, 19:29
значи ... днеска с приятелката ми пробвахме за първи път да го направим .. на мен за първи ноо тя го е правила с бившия си .. и се притеснявах дали няма да се огелпя .. тя каза няма страшно .. но .. незнам от притеснение ли какво .. той леко спадна .. не до края .. а просто леко спадна и неможах да го вкарам .. а и без туй в др стая беше сестра и тя на прекъсна ии нищо нестана .. станаа ми супер най гадното :( .. тя каза няма нищо .. всичко се случва .. но на мен ми стана супер гадно и ... :( .. може ли да ми кажете това според вас от какво е :( аа и второто тяя неиска с презарватив .. та някой правил ли го е първия пъб без ... и къде сте свършили .. направо незнам вече :( .. някой испадал ли е в такива ситуаций

vaseto0o
09-04-2008, 19:33
Изтрий си другата тема
Ами не се притеснявай ве човек, момичето се опитва да те предразположи! Но това без презерватив първи път е малко тъпо... Все пак неможеш да контролираш еякулацията си...

Stefchyy
09-04-2008, 19:33
бРаТ тВа Е оТ пРИтЕСнеНИе ... инаЧе бЕз пРеЗерВаТиВ е По ЯКо мА ГЛеЙ дА Се КОнТроЛИраШ !!

vaseto0o
09-04-2008, 19:34
бРаТ тВа Е оТ пРИтЕСнеНИе ... инаЧе бЕз пРеЗерВаТиВ е По ЯКо мА ГЛеЙ дА Се КОнТроЛИраШ !!
АвЕ На ТеБ Не Ти Ли ОмРъЗнА Да ПиШеШ По ТоЗи ПеДеРаСкИ НаЧиН?

BaBy_bS
09-04-2008, 19:54
това си е чисто и просто от притеснението.ако бях момче и бях на твое място-щях да си използвам презерватива,за да ми е сигурна работата.все пак ти не се познаваш толкова добре и не можеш да се влияеш.после ще има тема дали приятелката ти е бременна ... замисли се

variety
09-04-2008, 20:03

:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

waaaagh
09-04-2008, 20:09
1. Вобще не я слушай и СЛАГАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ
2. Вобще да не ти е гадно-е какво толкова, 1 път не ти е станал като хората и не сте го правили-не е настъпила III Световна Война,нали? Съвсем нормално е да ти поспадне (или вобще да не го дигнеш) при първия опит-притеснен си (дори и да си мислиш че не си). След още 1-2 пъти ще ти мине. А и е нормално като има хора в съседната стая да си леко изнервен.
и бтв-кво значи "да се огелпя"?? :?

Love0nlyMyself
09-05-2008, 08:19

и мен почна мн да ме дразни :x

Letal
09-05-2008, 08:42
Т'ва е от притеснение на всеки може да се случи, а тва за презерватива... няма да ти казвам к'ви може да са последствията.

Chokoev
09-05-2008, 09:50
Косеж да нема вторият път ще стане както трябва

LiloTa
09-05-2008, 10:07
Т'ва е от притеснение на всеки може да се случи, а тва за презерватива... няма да ти казвам к'ви може да са последствията.

абсолютно :)

vaseto0o
09-05-2008, 10:12
http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1236.gif

miShle
09-05-2008, 10:22
http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1236.gif

+ 6753248 8)

LadyDy
09-05-2008, 12:01
Не съм иСпадала в такава ситуация, по простата причина, че съм момиче, НО - бъди максимално отпуснат и не се притеснявай, всичко ще дойде на мястото си. :)

Slun4evko
09-05-2008, 12:38
Споко,ако пак омекне,просто я помоли да те 'погали' докато станеш достатъчно твърд. Иние сме имали такива случки в леглото,не са проблем. Опасно е без презерватив,особено ако не можеш да се отдръпнеш достатъчно бързо то нея,т.е. ако не си свикнал да задържаш изпразването си. Но ако тя е на противозачатъчни и сте решили твърдо да е без презерватив,ти все пак внимавай кога ще ти стане 'много хубаво',отдръпни се от нея и можеш да свършиш върху гърдите,коремчето или гръбчето й,в краен случай в ръката си. Ако не ви се рискува много можеш да го изкараш още като си сравнително далеч от свършването и тя да те довърши с ръка или орално. Виж,поприказвай си с нея,как ще й е приятно,а ако искаш остави инициативата за 1вия път на нея,стига това да не те притеснява.

anSsito
09-05-2008, 12:53
Така.. първо спокойно..няма за какво да ти е гадно.. все пак се случват и такива неща.. ;)
А иначе така се е получило от притеснение.. Все пак ще ти е за първи път,а и си знаел,че в съседната стая е сестра й.. Следващия път,когато решите пак да пробвате бъдете сами и се отпусни максимално..
А за това без презерватив хич не се съгласявай!!! Все пак още ще си неопитен и незнаеш до каква степен можеш да се контролираш.. А и това ще ти донесе още повече притеснения,ако го правите без кондом..
Айде и успех следващия път ;)

ElisaDay
09-05-2008, 13:07
От притеснение е.Следващия път, когато пробвате, се опитайте да е о време, когато сте сами. :) И подкрепям всички за тая идиотска работа без презерватив :?

sh3_1s_7h3_0n3
09-05-2008, 19:14
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=194673