Влез

View Full Version : искъм бебеее ;(

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 21:16
Здравейте, на 15 години съм и си имам сериозен приятел от 2г. Правим редовно секс, но аз сякаш искам нещо повече. Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} Даже съм му оплела дрешки :oops: Но тук възниква проблемът. Казах на наще, а те бяха едва ли не шокирани... пратиха ме при баба далеч от гаджето... в с. Селеновци... :-x Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него... Той е твърдо против, а аз го искам толкова много ;{{ Моля посъветвайте ме, защото просто не знам какво да правя, никой не ме разбира ;{{{

anonimen88
09-04-2008, 21:19
Пръскай презервативите със светена вода и ги дупчи с карфици за да прониква водата по-добре :-o

Sapphire_Illusion
09-04-2008, 21:20
Ха-ха-ха. Не, сериозно, говори с родителите си и гаджето си, те ще те разберат. Правете секс по 72 пъти на ден, числото е ключово, като редувате анален и вагинален, никакви презервативи (ама това и сама се сещаш), и ке стане.

Хъ...

Sofff
09-04-2008, 21:21
Ти добре ли си а мислила ли как ще го гледаш как ще се справяш с даскало . . . въобще ти в ред ли си или темата пак е някаква тъпа ебавка не сте интересни с тия ебавки пффф а ако е истина се замисли наистина :shock: :? :-x

vaseto0o
09-04-2008, 21:23
А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него...
:shock: :shock: :shock:
Е не е много просто свършва в путката ти и та оставя да си гледаш бебето...
ХОРА ВРАЗУМЕТЕ СЕ :-x

Lyubeto
09-04-2008, 21:24
Ти да не си циганка ? :razz:

eXciTeD
09-04-2008, 21:25
Оле мило, как можа да направиш тема!?! МАлко ли говорихме, ти си на 15 аз на 16!?! Как ще се оправяме имаме време занапред, т`ва е лудост. Незнам какво да кажа просто не осъзнавам как го реши..... :shock: :-) Аз все пак си те обичам въпреки всичко, ама айде проблемите ни да не се решават публично а?? :(

ThePowerOfLove
09-04-2008, 21:26
Леле ти добре ли си :shock: Та ти си само на 15 :x

stereopor
09-04-2008, 21:27
Бе кво като сте на по 15 - 16 бе, кръв да се лее и бебета да има. Пък едното кат се изцапа ще праите друго :D

Pep1no
09-04-2008, 21:28
хааа искала бебе тя :-D как ще го гледаш като си на училище? от къде пари за дрехи,храна издръжка? я се осъзнай малко на 15 си...

SkyEatsAirplane
09-04-2008, 21:28
ти не си в ред :shock: СЕРИОЗНО
темата е ебавка май си гледала онова клипче.... от едно предаване където майката се опакваше от дъщеря си понеже искала бебе (на 15) .. както и да е не сте интересни ;)

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 21:29
Оле мило, как можа да направиш тема!?! МАлко ли говорихме, ти си на 15 аз на 16!?! Как ще се оправяме имаме време занапред, т`ва е лудост. Незнам какво да кажа просто не осъзнавам как го реши..... :shock: :-) Аз все пак си те обичам въпреки всичко, ама айде проблемите ни да не се решават публично а?? :(

ами явно няма друг на4ин освен публи4но :cry: ве4е не вярвам 4е ме оби4аш ти си гаден използва4 :-# не искаш да направи6 нищо за мен, a az se iz4ukah s teb, be6e mi pyrwiq,а сега..., по дяволите искам просто едно детеее, един символ на нашата ве4на любов :cry:

Sakura
09-04-2008, 21:30
Закъсняла си мойто момиче :lol: На твойте години момичетата, вече и мъж и деца имат.. Действай :D

stereopor
09-04-2008, 21:31
Сменете дилъра, тоя не е качествен и спрете гъбите..

:D ахахаххаха

Като ти е бил първия още на първия път да си беше свършила работата ми не да го караш втори път, явно не му харесало ахаха :)

Cvetito53
09-04-2008, 21:33
Ti si luda 4estno!Kak 6te moje6 da gleda6 tova dete ti si samo na 15 godini!!!Q se zamisli malko!!!

stereopor
09-04-2008, 21:33
Ti si luda 4estno!Kak 6te moje6 da gleda6 tova dete ti si samo na 15 godini!!!Q se zamisli malko!!!
Ти луда ли си, за кво да мисли, секс да има.

eXciTeD
09-04-2008, 21:35
Stereopor да ти кажа хич не се оплаквам и не не сме го правили само 1 път не знам как го реши :shock: Мило.... стига моля те т`ва е безумие осъзнай се, даскало, дискотеки, излизания всичко заминава ако трябва да гледаме бебе :shock: :shock: :shock: Даже споделих с наще и мама ми каза да не се занимавам с теб поради ред причини, ама ти си знаеш че си те обичам, обмисли го пак :-) :-) :-)

stereopor
09-04-2008, 21:37
Stereopor да ти кажа хич не се оплаквам и не не сме го правили само 1 път не знам как го реши :shock: Мило.... стига моля те т`ва е безумие осъзнай се, даскало, дискотеки, излизания всичко заминава ако трябва да гледаме бебе :shock: :shock: :shock: Даже споделих с наще и мама ми каза да не се занимавам с теб поради ред причини, ама ти си знаеш че си те обичам, обмисли го пак :-) :-) :-)

Бате на мен не ми обеснявай, не мойта приятелка иска дете на 15, проблема е в твоя телевизор :razz:

едит: майка ти е права (хубава ли е?)

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 21:42

обмисляла съм го хиляди пъти, за теб съм готова на вси4ко :cry: ще се откажа от каквото е нужно искам само да си с мен и мисля 4е няма друг на4ин да те задържа до себе си :-# оби4ам теееее оби4ам те пове4е от си4кооо пък и само си представи колко са сладки малките де4ицааа няма ли да е супер да си имаме и ние няколко такива :-)
и не ми пука нито от родители нито от никой като трябва 6те избягам за да сме заедно, аз, ти и нашето дете :-) :-) оби4ам тее

wo0p
09-04-2008, 21:43
*бахти филмите стават тука :grin: много смях :D :D :D

CenCe
09-04-2008, 21:44
оф защо се учудвате токлкова много :lol: .... може и ебавка да е... Ама се пак такава вече е модата... Прави се секс на 12-13 раждат се бебета на 15....Нищо, че преди няколко години сичко е било с 5-6 години по-късно.. :-P що не отидеш да си осиновиш.... или земи някое детенце от мнгодетно ромско семейство 8-) 8-)

eXciTeD
09-04-2008, 21:47
Ако знаете колко ми се искаше да е ебавка... :? И аз те обичам много бебо ама не на този етап, не съм готов за това разбери ме :-) :-) :-)

stereopor
09-04-2008, 21:47
*бахти филмите стават тука :grin: много смях :D :D :D

Е не бе братле :D Разцепват. :o

nikemilov
09-04-2008, 21:48
Тази тема ми е любима! Продължавайте! 8)

CenCe
09-04-2008, 21:51
Ако знаете колко ми се искаше да е ебавка... :? И аз те обичам много бебо ама не на този етап, не съм готов за това разбери ме :-) :-) :-)
горкичкият бъдещ млад баща :razz: 8-) що не подаржиш приятелката си на сухо... че туковиж взела да скъса "без да иска" презерватива :razz:

Bellatrix
09-04-2008, 21:56
Ох, Боже, тоя форум с всеки изминал ден все повече ми заприличва на лудница :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
По темата: На 15 не си способна да му осигуриш какъвто и да е живот на тва дете, за качествен и дума да не става... :o

stereopor
09-04-2008, 21:58
Въпроса е да не дишате лепило 8) :razz:

GReddy_91
09-04-2008, 22:00
Бегай...бегай....бегай...нямам думи...АмЪ ти добре ли си на 15 години и дете да имаш?!? Мислила ли си по въпроса?!? Всичко ти се прецаква не е само като да го родиш и да си го гледаш!! Леле кви хора има..мани,мани

ive_nceto
09-04-2008, 22:02
Ти си на 15 забога.Какво бебе искаш?Та ти самата си все още дете!!!!!!!!!!!!!!! :-x Върви да гледаш някое братовчедче и ваобще не мисли за такива неща през следващите 7-8 год!!!!!!!!!

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 22:05

милооо и ти ме разбери аз те оби4ам пове4е от вси4ко на светаааа не мога да живея без тебее не мога да ди6ам , какво толкова, едно дете?!!! то просто 6те е знак на ве4ната ни любов :-) секса ни е страхотен, прекарваме си супер, а ти си толкова готиин и толкова надарен.... само като си помисля се възбуждам :oops: оби4ам те бих дала живота си за теб, хайде, моля те направи го за мен, ако наистина ме оби4аш, направи ми бебе :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

plmn
09-04-2008, 22:07
Спрете да пълните форума с глупостите си, има скайп, там се лъжете.

stereopor
09-04-2008, 22:08
Да бе едно дете, кво толко, кво му даваш, праиш го, като спре да ти харесва го фърляш и тва е :grin:

Иначе, той ти е първи, много ясно че ще е надарен, сравнен с пръстите ти :D

dreaml1nd_
09-04-2008, 22:09
ооох :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
как ше не е ебавка веее :razz:

CenCe
09-04-2008, 22:11
оф защо продължавате да се хващате на тъпите ебавки на тва "забавно" момче :razz: :razz: Мн сте ми интересни не забелязвате ли, че искам_бебе_бе е нов потребител с 4 мнения(точно колкото има в тая тема)... за да напрай сапунката иксайтед се е постарал мн добре браво :D =D>

stereopor
09-04-2008, 22:13
А вие пък Цеци и владо :D сте гоуемите агенти, добре че сте вие начи :grin:

CenCe
09-04-2008, 22:18
нали какво щеше да прави форума без "нас" 8-) ... за малко инфо щото от ника ми не се разбира мн :D съм един потребител (момиче) :P

sapa91
09-04-2008, 22:19
хахахахаха големи кретени :razz:

ResPekT333
w0w.... nqmam dumiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :-x

stereopor
нали какво щеше да прави форума без "нас" 8-) ... за малко инфо щото от ника ми не се разбира мн :D съм един потребител (момиче) :P

А така, всичко ще си кажеш :D

eXciTeD
Ами добре, то има вариант да се оправим все някак си просто се притеснявам, нали все пак трябва да му осигурим добра среда...дай ми време да помисля объркан съм...
П.с. относно хората, които смятат темата за ебавка по-добре не пишете, ще минем и без ваще нападки достатъчно ми е напрегнато :-x :-) :booooomb:

s3xy
09-04-2008, 22:24
виждам че мноооооого искаш бебче, обаче замисляла ли си се че това не е полезно за организма ти? Може да пострадаш и ти и малкото съкровище и повече никога да не можеш да имаш дете... голям риск ще помеш не само за теб... изчакай поне да завършиш, за да е готово тялото ти да износи бебе :?

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 22:24
Ами добре, то има вариант да се оправим все някак си просто се притеснявам, нали все пак трябва да му осигурим добра среда...дай ми време да помисля объркан съм...
П.с. относно хората, които смятат темата за ебавка по-добре не пишете, ще минем и без ваще нападки достатъчно ми е напрегнато :-x :-) :booooomb:

ще му осигурим най важното- любов :-) :-) :-) какво пове4е може да иска 1 дете? аз ще му шия дрешки, а ти ще се хване6 някъде на работа :-) вси4ко 6те е прекрасно, мило, и помни , оби4ам те, ОБИ4АМ ТЕЕЕЕЕЕ оби4ам те оби4ам те :-) :-) :-) :-)

stereopor
09-04-2008, 22:28
а ти ще се хване6 някъде на работа :-) :-)

Аахахаха, човек и добре да се живее се жени :grin:

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 22:31
а ти ще се хване6 някъде на работа :-) :-)

Аахахаха, човек и добре да се живее се жени :grin:

ама ние няма да се женим бееее :( :( :(

stereopor
09-04-2008, 22:33
Така е лафа бе, лапе :D

А иначе ще е много яко, ти ще си гледаш лапето, ваще ще си те гледат тебе и така :grin:

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 22:34
Така е лафа бе, лапе :D

А иначе ще е много яко, ти ще си гледаш лапето, ваще ще си те гледат тебе и така :grin:

знааам :grin: :grin: :grin: :grin: милоооооооооо 4у лииии :-) :-) :-)

eXciTeD
09-04-2008, 22:36
stereopor пич полека с жена ми :-D
Мило само си ела ти, и ще ти подаря най-прекрасния ни момент, а после ще се радваме на най-прекрасното създание :-) :-) :-)

Blab
09-04-2008, 22:36
http://www.youtube.com/watch?v=wSiFPBNqqMw
bebe;]

stereopor
09-04-2008, 22:38
Мило само си ела ти, и ще ти подаря най-прекрасния ни момент, а после ще се радваме на най-прекрасното създание :-) :-) :-)

Леко съм бате, аз дете от 15 годишна не ща. :D

iskam_bebe_bee
09-04-2008, 22:38

суперрррррррррррррррр :grin: :grin: оби4ам тееееее :-) :-) :-) браво мило ти взе правилното ре6ение :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) нямам търпение да се любим :-) :-) може да заклю4ите темата, сбъдна се най голямата ми ме4та :-) :-)

(S) AINT
09-04-2008, 22:47
Изчакай поне още малко :D

Lyubeto
09-04-2008, 22:48
Най - после д'еба :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:

ludo_momiche
09-04-2008, 23:11
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Ти не си в ред! Това е на 100% сигурно.
Относно "бъдещия татко" горкия...тц тц
Пък иначе най-вероятно това е една огромна ебавка,ама така започвате да си вярвате,че както казват-"една лъжа повторена много пъти става истина".....

п.п. 8-) :shock:

MapTa
09-04-2008, 23:55

ами явно няма друг на4ин освен публи4но :cry: ве4е не вярвам 4е ме оби4аш ти си гаден използва4 :-# не искаш да направи6 нищо за мен, a az se iz4ukah s teb, be6e mi pyrwiq,а сега..., по дяволите искам просто едно детеее, един символ на нашата ве4на любов :cry: вие сигурно се сцепвате от смех като четете кви съвети ви дават... хубава шегичка сте си спретнали, но е малко тъпа :-x

Amstel
09-05-2008, 02:54
Щом най-добрата ти приятелка те мисли за ненормална, ние за каква да те мислим ?

И все пак преди да заключат темата мисля, че всички имаме право да знаем - Ти наред ли си въобще ?

:D

SkyEatsAirplane
09-05-2008, 03:38
за такива теми, драги, си има цял раздел!!! :-x МОЛЯ!

ValzZi
09-05-2008, 04:02
оооооо тия 100% се базикаааааат не може да сте толкова кухи и то естествено :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: олеее напиках се от смях

no_baby
09-05-2008, 05:14

ами явно няма друг на4ин освен публи4но :cry: ве4е не вярвам 4е ме оби4аш ти си гаден използва4 :-# не искаш да направи6 нищо за мен, a az se iz4ukah s teb, be6e mi pyrwiq,а сега..., по дяволите искам просто едно детеее, един символ на нашата ве4на любов :cry:
tva che toi ne iska bebe ne oznachava che ne te obicha :-x :-x :-x a prosto che emn po umen i otgovoren :-x :lol:

buffalo88
09-05-2008, 05:41
Купи си от тея бебета с батериите дето плачат,че поне като ти омръзне да не му зимаш батерии и да не те занимава.

Gasser
09-05-2008, 06:47

Да ПРОСТО едно дете...какво е едно дете за теб, нищо не е...тва да не е хамстер ве.Да си го вземеш когато си на кеф...след 1 година гледаме тема "Родих дете, и нямам пари да го изхранвам.Какво да правя?" Защо наричаш приятели си използвач?Да не мислиш, че ти е длъжен да ти прави дете...в този случай ти си използвачката...

kotenceto_bonbon
09-05-2008, 07:01
ne e ciganka te se omajvat na 12 a tq mislq 4e ne go e napravila ves o6e

_LacrymoSa_
09-05-2008, 07:05
:grin: Бебе :grin:

GabisiTa
09-05-2008, 07:14
И аз искам бебе... Сега само трябва да убедя мъжа ми да ми направи... :oops:

:D :D :D :D :D

Lysit0
09-05-2008, 07:26
Момиче не си в ред.Едва на 15 си.....Сега ти предстои живота,сега живей и се забавлявай:!:На днешно време е нормално да имаш дете поне на 25 , a и повече.... После само ще съжалиш,че си си сасипала живота и си родила,а твойте наборки ще ходят по нощни клубове и ще се забавляват,и теб ще ти се ходи,но няма,защото не само,че ще трябва да друсаш бебе ,и през нощта няма да можеш да спиш от бебето,но най-лошото е,че ще си си виновна самa и единствено ти,за появата на бебето,сигурно дори и ваще няма да искат да го гледат,защото , ще са ти ядосани,че си родила толко малка,ти си още дете.Така , че пак си помисли,изчакай поне да навършиш 20,макар да си пак малка за дете.

Armeika
09-05-2008, 07:35
Ей момиче ти не си в ред честно и кво викаш майка ти и баща ти ще те гледат ТЕБ а ти детето тъй ли.... или майка ти и баща ти ще се наложи да гледат и детето ти? на мен така ми се струва че си го замислила.... явно нещо пубертета те е разтресал..... и ква работа ще си намери приятеля ти на тези години аааааа? да си провали бъдещето да не учи заради теб? хахаха ти си просто една луда вманиячена лигла която се чуди по какъв начин да задържи гаджето си защото явно не си сигурна в неговите чуства ;) сигурна съм че след някои друг ден ще спреш да го "ОБИЧАШ" и кво ще го правиш това дете? ти имаш ли представа за едно бебе си е ЛУКС :-D тъй де трябват прекалено много грижи ! ПО ДОБРЕ СИ КУПИ ЕДНА КУКЛА !!! тя поне през ноща няма да иска да яде по няколко пъти и през деня де... няма да иска всеки месец нови дрехи защото децата растът най бързо а пък и дрехите за тях са най скъпи няма да иска и памперси и още куп неща!!!!!!!!! Повярвай ми пук неща сааааааааааа!!!!!!!!!! А до колкото за приятеля ти ЕЙЙЙЙЙЙ ЧОВЕК седни малко и помисли тва момиче дали те обича или просто е ВМАНЯЧЕНА В ТЕБ ПРЕПОРЪЧВАМ ДОБРЕ ДА СЕ ЗАМИСЛИШ ;) аре успех ;) :lol: :lol: :lol:

П.С. Дано темата да не е ебавка :) сорииии ако има грешки :) :P :D

sasha_90
09-05-2008, 07:40
Вярно,че си луда.Хората гледат как да се пазят,а ти...И това бебе какво ще го правиш,когато порасне?Не си мислеше,че цял живот ще е малко нали?Ти самата си още дете,че за бебе ще мислиш.Ако темата не е ебавка,де.

Xrisenceto
09-05-2008, 07:49
темата е ебавка

Love0nlyMyself
09-05-2008, 07:56
ахах сички теми тук са против бебетата и се чудат как да ги махнат а ти искаш 8-) 8-)

изчакай поне 3 г да станеш на 18 и си имай бебе ;-)

stereopor
09-05-2008, 07:57
Се тая дали е ебавка, важното е че снощи се посмях доволно :D

Дали са тъпи просто, или с тъпо чувство за хумор си е техен проблем. 8)

miShle
09-05-2008, 09:21
http://store.picbg.net/pubpic/C6/6C/abcf49e86fbcc66c.gif Предлагам ти да се гръмнеш :-x

vaseto0o
09-05-2008, 09:41
Хах не ма интересува да ли е ебавка, пратихте ме да сабирам килима от смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

1994_gabi_94
09-05-2008, 09:44
Ti si luda 4estno!Kak 6te moje6 da gleda6 tova dete ti si samo na 15 godini!!!Q se zamisli malko!!! ами да

lenito_sf
09-05-2008, 09:48
абе ти нормална ли си беее ??? на 15...БЕБЕ ...бати кфо става със света беее... :shock: :shock: :shock: :-o

1994_gabi_94
09-05-2008, 09:49
абе ти нормална ли си беее ??? на 15...БЕБЕ ...бати кфо става със света беее... :shock: :shock: :shock: :-o точно така какво става със света...

vaseto0o
09-05-2008, 09:51
абе ти нормална ли си беее ??? на 15...БЕБЕ ...бати кфо става със света беее... :shock: :shock: :shock: :-o точно така какво става със света...
Циганите като им е скучно правят деца а българите като им е скучно си правят ебавки по форумите :D

LadyDy
09-05-2008, 11:58
Айде стига базици за такова сериозно нещо...не мисля, че темата е истина....

hatercrew
09-05-2008, 12:27
аз само да питам бебето кат порасне и не е сладко и малко ко ше го прайте 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :-x

vaseto0o
09-05-2008, 12:28
Аз пък мразя малки бебенца и пишляменца, а когато порасне ще ходи по курви/ще стъане курва :D

Slun4evko
09-05-2008, 12:32
Баси,бебе да гледа бебе :shock: :lol: :razz: Аз до тая сутрин се притеснявах да не съм бременна,пък тея....Всякакви луди има на тоя свят. :? Дайте да ги усмирим. :razz:

anSsito
09-05-2008, 12:39
Искала бебе.. Да..да.. и трябваше ли да повярвам на това? :lol:
Вземи се една кукличка и си представяй,че е истинско бебето и проблема ти е решен.. Ако искаш и на всички хора разправяй за "живота" на бебето ти.. Хах.. не се очудвай само ако се озовеш в някой лудница.. :razz:
М/у другото.. ебавката ти не струва.. :?

Black Tears
09-05-2008, 13:28

О,господи,приятеля ти на какъв се прави?! Как може да е против?
Ти не искаш нищо особено от него,това е съвсем нормално да имаш голямо желание да станеш майка на 15. Вече си си поживяла доста,време ти е.Даже мисля,че си закъсняла :? :? :?
:razz:

nestle
09-05-2008, 13:30
Апффф много си глупава честно!!!!! :razz: :-x :-x :-x

mini_brutal_barbie
09-05-2008, 13:32

О,господи,приятеля ти на какъв се прави?! Как може да е против?
Ти не искаш нищо особено от него,това е съвсем нормално да имаш голямо желание да станеш майка на 15. Вече си си поживяла доста,време ти е.Даже мисля,че си закъсняла :? :? :?
:razz:

+1 !

miShle
09-05-2008, 16:22
Ахаха да припаднеш от смях .. Можеха хората още да ви се вържат на простотиите,ако не се бяхте издали като го превърнахте в чат. Айде .. не струвате и по-добри сме виждали в тоя форум :lol: .. Само едно се чудя закфо темата не е още заключена :-o

aHeJlua
09-05-2008, 16:42

хахаха .. разби ме .. :lol: :lol: :razz:

sladko_neponosima
09-05-2008, 17:55
Тцтц...на 15 години и да искаш бебе :shock: Ти сама гащите като си до кенефа още не можеш да си вдигнеш,пък за деца ми мислиш :shock: :shock:

sweet_baby_cool
09-05-2008, 18:18
Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават? :?

sweet_baby_cool
09-05-2008, 18:18
Помислила ли си с какви финанси ще издържаш това дете или ще чакаш мама и тати да дават? :?

pitan4icata
09-05-2008, 18:24
vij to i az iskam bebence edno mani4ko sladi4ko da si go gu6kam..
ama edno e da iska6 drugo e da ima6
na 15 god e nepriemlivo da ima6 dete pri tva kakvo moje6 da mu predloji6 kato miaka
bih ti prepory4ala 6tom tokova iska6 bebence po dobre hodi da pomaga6 na nqkoq maika ,nqkoi rodnini koito imat bebe puk kogato porasne6 ,pone gimnaziq da zavyr6i6i po moje osy6testvi6 jelanieto si

DevilWish
09-05-2008, 18:40
Ей това вече беше гадно :( :shock: Ама наистина :o

Иначе . . мисля си ,че си гледала по и-нет онова момиче дето е на 14 ли колко и иска дете . . . твърде същия ти е сценария ;) . . 8)

waaaagh
09-05-2008, 19:19
Само така авторке-населението на България намалава а ти трябва да дадеш своя принос към новото поколение :grin:
Ето това е истинска патриотка 8-) :grin: :grin: :grin:

rnbbaby666
09-05-2008, 19:26
ъЪъЪ ..Уат тъ Фък ..?
Ти н0рмална ли си на 15 години и малък дзвер да си имаш ..Тфа не е играчка да си играеш с него и после кат ти омръзне да го вхърлиш в ъгъла ..Я се стегни малко бе момиче..Та още какф0 те чака ..0ще си малка (не че аз съм много голяма,но със сигурност не искам да провалям живота си като родя на 17 !!!)Помисли малко над тия неща и ще видиш че съм права ..Та сега те очакват дискотеки,купони,пиянски вечери и още много секс .. :D Има си време за всичк0 ...кат станеш на 23-24 или малко по голяма тогава си прави колкото си искаш ..Аз ако бях на мястото на тфоя приятел щях да изпадна в кома ..помисли сериозно над това .. :wink:

nightwish16
09-05-2008, 19:36
nadqvam se tova da e ebavka za6toto trqbva da si mnogo tupa 4e da iska6 tova nestiga 4e si po4nala da pravi6 sex na 14 ili 13 puk i iska6 bebe ti kvo imala li si destvo izbo6to nqkoga bila li si dete :shock: basi ne6to mnogo ot rano po4vate da stavate vuzrasni xora :? uspokoite se malko

SkyEatsAirplane
09-05-2008, 21:44
няма ли модератори? тая тема още ли не е заключена :-o

DaRk_AnG3L
09-05-2008, 21:49

OMG ti ne si nared in4e spox toi i bez bebetu pa 6ta ubi4a

vaseto0o
09-05-2008, 21:51
Искаме да пише http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1218.gif а не да гледаме http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1247.gif

Rebirthing
09-05-2008, 21:52
Оххх, бахти ебавката е тая тема 8-)

laila_94
09-05-2008, 22:21
О , боже мойй не виждатее ли ,че си измисля :D :D

sevenhill
09-05-2008, 22:28
Направете го без капут и ще имаш едно малко сладичко бебенце само че има мн грижи нали знаеш дриска в гащичките и тем подобни работи така че помисли :D :D

BoBa4eWeR
09-05-2008, 22:36
незнам обаче те познавам от някаде :grin: :grin: :grin: :grin: казваш се Стефка нали да да знам те :razz: :razz: :razz: нямам думи чакай прочета всичко да се посмея...следващият път ме осведоми чу ли Стефи :-) :-)

InnchetO
09-05-2008, 22:38
Темата е ебавка.

и все пак :
Ако бях на мястото на приятеля ти , щях да те бия до кръв ...

BoBa4eWeR
09-05-2008, 22:54
да Вие сте РАдомиР и СтефКа :grin: :grin: нямам думи темата не е ебавка срещал съм ги 5 6 пъти в моят град...темата на разговорът им по цял дене кога ще се женят бебе няма ли да имат и дали му харесват дрешките дет ги е оплела баба и :D :D
както и да е сега ще ви кажа самата истина момичето е ужасно смачкано и изтормозено че неприлича на човек...и иска бебе за да задържи хубавото момче :( :( мн ми е гано за Радо Ама ко да се прави братле тая подводна маймуна ще те прецака и ще имаш не бебе а изРод :shock:

zaraaa
09-05-2008, 23:26
" Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. " - Подкрепям я! Та ти си на 15 бе осъзнай се какви ги говориш, животът е пред теб, а ти от толкова малка с бебета ще ми се заробваш, не че е лошо да си имаш, едно малко сладко бебче, но всичко с времето си, все пак е АДСКИ СРАМНО едно 15 год момиче да има бебе - Дете, Дете ще гледа, ОМГ! :shock: :shock: :shock:

blood_dodo
09-05-2008, 23:29
Две неща нямат край - Вселената и човешката глупост. Но за първото не съм сигурен.
Айнщайн.

П.п. не мога да търпя бебета. Само като ги *чуя* и ми идва да строша нещо - действат ми директно на нервната система. Единственото време, през което стават за гледане (отдалеч... ако може и през бронирано стъкло) е когато спят...

Swingswing
09-05-2008, 23:48
Жалка история, не разбирам как може да има хора, който да ги радва това, като то всъщност е толкова трагично, че няма накъде. Не бях подозирал, че има чак такива хора. И ние с мойта си говорим за бебета и деца ама първо искаме и двамата да завършим университет и да си намеря поне аз стабилна работа и тогава живот и здраве ако сме още заедно да мислим за такива неща. :)

Gab3t0o_
09-06-2008, 00:13
еИиии тази тема ме разби :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: заслужамаше си да изчета всички коментари :lol: тия двамата голям базик си направиха и така като гледам мн хора им се хванага на глупостта :D ако пък тая глупост е истина направОо :-s ти вземи потърси помощта на някой психиатър специалист по възможност :wink: ако бях на мястото на гаджето ти щях да те зарежа :D абеее хорА тя иска просто едно бебе 8-) все е едно каза искам пакетче дъфки зА БОГА!!! :lol: :lol: ....пак повтарям АКО ТОВА Е ИСТИНА което много ме съмнява :? и отговори ми на следния въпрос : да си падала някога на главата си :::

sheilsis
09-06-2008, 06:58
:lol:

Palav_Sharan
09-06-2008, 08:03
ти не си добре
правилно са направили ваще
а ако гаджето ми ми го заяви това на сериозно/ 1-вите 2 пъти гарантирам че ще го прияма на базик защото няма нормално човешко същество което да иска дете преди да си е оредило живота/ най-вероятно ще скъсам с нея :shock:

и пак ще го кажа - ТИ НЕ СИ НОРМАЛНА
самисли се само как ще го издържаш това бебе - парите който отиват покрай него от къде ще ги вземеш!??!?!?!

Nadelina
09-06-2008, 08:56
Na 20 sym. Imam seriozen priatel, s koi jiveem zaedno, no az dori ne sym gotova da imam dete. Ne osyznavash kakvo oznachava tova da imash dete - nqma da spish po celi noshti, shte go vodish na lekar, shte go kyrmish, shte zagubish vsichko, koeto ima edno dete, nqma da izlizash, nqma da hodish na uchilishte..... Nqmash predstava kakvo e da imash dete, shte se poluchi dete da gleda dete, vsyshnost, ako uspee edno dete da gleda dete.

xxxSnowflakexxx
09-06-2008, 09:01
ти не си в ред :shock: СЕРИОЗНО
темата е ебавка май си гледала онова клипче.... от едно предаване където майката се опакваше от дъщеря си понеже искала бебе (на 15) .. както и да е не сте интересни ;)

westggirl
09-06-2008, 09:05
:lol:

cHooOpiHka___
09-06-2008, 09:13
8-) 8-) 8-) ama..mila... vreme ti e ... ti mn rano se se6ta6 ta ti si stanala na celi 15... mn si zak1snqla DEISTVAI!!! :razz: :razz:

FreeSpirit
09-06-2008, 09:16
ЕБАВКА :grin: :grin: :grin:

pepita87
09-06-2008, 09:28
WoW,abee malkata...ne burzai tolkova,vsi4ko s vremeto si!Gotova li si materialno za tova bebe,da mu predloji6 tova,ot koeto ima nujda?da raz4ita6 na sebe si,da si do edna izvestna stepen nezavisima,za6toto ne si i zastrahovana,4e na gadjeto ti nqma da mu pisne edin den da e s teb,primerno!Az sum na 20 ..i ne sum gotova o6te za dete,dori da go iskame i dvamata s priqtelq mi,imame planove purvo da suzdadem nai-neobhodimoto-na6 sobstven dom,da stupim na kraka materialno...puk ostanaloto ve4e e bql dert!

sexy_baby_originale
09-06-2008, 09:33
Искаш бебе!?!?На 15 гозини си?!?

Съветвам те да идеш на психиатър!!!
Първо: ти си на 15
Второ: та първа ти предстой толкова много в тоя живот,за к'во да си го съсипваш още от рано(не искам да прозвучи така,все едно бебетата са лошо нещо,но на 15 са лошо!)
трето:помисли си много добре какво искаш,защото според мен това не е нормално

И извинявай,но как ще го издържаш това бебе,след като не си си взела никакво образование...на магистралата ли ще ходиш да изкарваш пари :-x

П.П. : Тази тема направо ме разби от всякъде. :? Не знам какво да кажа.

Sledgehammer
09-06-2008, 10:07
Към момчето: тегли й един в задника (ако вече не си) и я заеби!

Към момичето: ела при мене, аз ще ти направя бебе!

DoPye
09-06-2008, 10:25
Здравейте, на 15 години съм и си имам сериозен приятел от 2г. Правим редовно секс, но аз сякаш искам нещо повече. Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} Даже съм му оплела дрешки :oops: Но тук възниква проблемът. Казах на наще, а те бяха едва ли не шокирани... пратиха ме при баба далеч от гаджето... в с. Селеновци... :-x Споделих с най-добрата си приятелка, но тя ме мисли за луда. А гаджето ми... все едно съм искала нещо кой знае какво от него... Той е твърдо против, а аз го искам толкова много ;{{ Моля посъветвайте ме, защото просто не знам какво да правя, никой не ме разбира ;{{{

много е просто значи горе долу даже грубо казано около 100 - 150 лв ще ти трябват отиваш в един оръжеен магазин и си копуваш един пистолет и проблема ти е решен барзо и безболезнено няма да усетиш нишо уверявамте проблемите свършват THE END

и внимаваи защото този съвет беше без пари ама другия вече ще го таксувам!!!

ElisaDay
09-06-2008, 12:47
искЪЪЪЪш бебе ли .. :?

Progressive
09-06-2008, 13:35
Бе Добре уставете момичето ве !!!

Като иска бебе аз ще и направия ... ама после да нема търси за нищо ...

щете изчукам като за последно и си заминавам
:grin: :grin: :grin: ще се въртим на 360 !!! :razz: :razz: :razz: :razz:

tigity
09-06-2008, 14:15
:-D :D

natedog
09-06-2008, 14:19

](*,) ](*,) ](*,) :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

.. l0nely
09-06-2008, 14:25
охххххх :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ............................. :razz: :razz:

alenka
09-06-2008, 14:30
Та ти си дете!!! Това е само моментен прилив на чувства, които трябва да обсъдиш с приятеля ти. Осъзнаваш ли, че трябва да спреш даскало или по точно те ще те изитат от там.Какво да не би да искаш да влезеш в книгата на Гинес? Или може би искаш да ровиш по кофите, след като всички се срамуват че те познават. Айде стига бе курвите нямат деца...или поне не са го искали...чудя се коя е следващата степен след курва... :x

skeLLeton
09-06-2008, 15:36
Момиче, къде ти е акъла?!
От думите ти си личи какво точно разбираш от бебета. Готова ли си да будуваш цялата нощ, за да си му на разположение постоянно? Защото бебетата искат да ядат и да си играят по най-нечовешкото време. А докато сте на училище с възлюбения кой ще гледа т'ва бебе? Никакви дискотеки, излизания с приятели и приятелки, никакви забавления и свободно време за теб. Няма да висиш повече из форумите да
развиваш безумните си мечти и желания, ами ще стоиш вкъщи до кушетката и ше сменяш памперси. За това замисли ли се? Щото те бебетата не са плюшени играчки или пластмасови кукли, да си ги дундуркаш когато нямаш какво да правиш и да ги хвърлиш, когато ти писне от тях.
Сега си на 15, необразована. Няма и да завършиш образованието с бебе. След 3 години какво? На абитурентския си бал с бебешка количка ли ще дойдеш? Или няма дори да отидеш, защото с момчето ти ще сте принудени да сменяте бебешки пелени или ще работите на три места, за да се изхранвате, както и бебето. А и след една-две години ще започнете да се карате, да се обвинявате и най-вероятно ще се разделите.
А парите откъде? Ще му шиела дрехи тя. Колко дрешки можеш да ушиеш? Не ми приличаш на професионална шивачка, а и такава няма да станеш. И какво като му дадете "любов"?! Любовта няма да го облече, няма да го нахрани, няма да го накара да не гледа със завист лъскавите играчки на приятелчетата му. Като порасне и тръгне на училище, пари за учебници, за дрехи? Ма нали любов ще му осигурите, то може и на улицата да живее и от въздуха да се храни.
Вземи си едно куче или котенце, като искаш да се грижиш за някой, а най-добре от ония пластмасови кукли, щом толкова искаш "бебе".
А момчето да се съвземе, на 16 си, пич, мисли.
Искаш ли да си провалиш и живота, и образованието, и какво ли не,
щото мацката ти е капризна и неориентирана?
Аман от тъпи путки.

eXciTeD
09-06-2008, 15:39
Искам да разочаровам всички 12 годишни задклавиатурни ебачи, които се точат на приятелката ми, че са някви смешни и загорели. Не, не сте плейбой като напишете на някой от нета "оо секси ще скъсам" :D :D :D Благодаря на останалите за мненията, и аз си оставам с нея щото си я обичам!!! :-)

SirMihou
09-06-2008, 16:03
ще ти кажа това : Всички бебенца излизат малки и сладки ,но не мисля че е време да искаш 1 защото 1во може да не преживееш раждането , а 2ро 1 дете може да ти види сметката когато стане на 2 -3 дори и на 4 -5 ........... повярвай ми ..... децата не са винаги сладки като при раждането ... имам си брат на 3 и той гледа по всевъзможен начин да ме изнерви , не че не го обичам ,но просто понякога искам да не се беше раждал

работата е там че има 1 период от време в който имаш смесени чувства към него , а както сега си в пубертета (като мен ) знаеш ли как ще изнерви ....... ЩЕ ТЕ ИЗКАРА ИЗВЪН НЕРВИ .. ще си помислиш че полудяваш .... така беше с брат ми до 2годишна възраст беше АНГЕЛЧЕ .......... а после му се показаха рогата ...... :? :? ХУБАВО СИ ПОМИСЛИ ПАК ....... Приятелят ти и родителите ти имат пълното право да ти отказват се пак на 15 :shock: :shock: :shock: стани поне на 19 -20 (което пак е много рано) ти по този начин си ПРЕЕБАВАШ и ОБРАЗОВАНИЕ И ЖИВОТ ........ не е така както го мислиш , дете не се гледа лесно и не е ефтино в наши дни за това ти казвам ПРЕМИСЛИ ГО МНОГО ДОБРЕ И АКО ИСКАСШ ДА ГО НАРПАВИШ ПОМИСЛИ ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА ВСИЧКИ НЕ САМО ЗА ТЕБ :? :? :? :o :booooomb:

hitgazar
09-06-2008, 16:31
виж ся мойто момиче, според теб правилно ли е да имаш дете на 15 годишна възраст? Цитирам те "Ще му шия дрешки, той ще се хване на работа." не е толкова просто да знаеш няма да е толкова цветно както във твоите "детски" мечти.
А към "бащата" потресен съм вразуми се младежо, за мене си много тъп ако се съгласиш.
Потресен съм! :?

BePoHuKa
09-07-2008, 02:17
Отдавна си мечтая да си имам бебеее, от онея малките, сладичките... нали знаете ;} ;{{{Ние знаем,а ти знаеш ли??Бебетата не остават завинаги малки!!!А и като са малки изискват най-много грижа!Тва не ти е просто играчка..земи се куче първо и виж ,че ще искаш да го оставиш след 1-2 месеца..само че бебето няма как да го оставиш!!А и си само на 15!Слез малко на земята...поне на 20 стани и тогава що-годе ще си способна да поемеш такава отгворност!!Приятелката ти е много права-Ти си луда!И не сме ние тези ,които не разбираме!Ти си тази,която не е информираната!15-годишните все-още сами по себе си!А да имат ТЕ деца е пълен АБСУРД!! :? :-x :-x Аман от такива...вчера и дошло днеска "Искам бебеее-от онея мънички и сладки"А я си представи ако случайно не дай си Боже ти се роди бебе с някакъв недъг???Какво правим тогава??Не е сладичко и не е хубаво!И??? :x :? Ще ти се присере..няма да можеш въобще да се грижиш са него и тогава родителите ти ше си блъскат главите...както и ти барабар с гаджето ти ,аконе те изостави в мига в който разбере ,че си бременна-също недай си Боже в блиската година! :-x
Цялата тази мисъл е толкова глупава,наивна и абсурдна,че общо взето съм сигурна,че е поредната ебавка!!Просто написах коментар,защото си знам,че поне едно момиче,което НАИСТИНА иска да има бебе,а не е достатачно зряло за такова нещо,ще го прочете и може да си смени мнението.....
КЛЮЧ ЗА ТАЗИ ТЕМА!!! :-x
Можеше и повече да се постараете за сценария..тея вече сме ги чували... :x :smt021 :smt067 :smt097 :smt097 :smt097

Sladyranka14
09-07-2008, 02:25
Ти добре ли си а мислила ли как ще го гледаш как ще се справяш с даскало . . . въобще ти в ред ли си или темата пак е някаква тъпа ебавка не сте интересни с тия ебавки пффф а ако е истина се замисли наистина :shock: :? :-x +1

vivteen
09-07-2008, 06:06
:-x ти наред ли си бе бебе-бебе аманяма да остане такова нали ще порастне :?

cHooOpiHka___
09-07-2008, 07:23
auuuu bi bilo Super .. dete da gleda dete ... :D

vivteen
09-07-2008, 08:17
Ако се роди момиченце ми го подари да му взема душата и да си го поря всеки ден :evil: :::

:lol: тя иска да е момче когато е самотна да има кво да прай :razz:

malko_kalpazan4e
09-07-2008, 08:18
Ти добре ли си бе??? :shock: На 15 години си бе момиче. Приятелката ти правилно ти е казала че си луда аз съм на същото мнение!

Just_House
09-07-2008, 08:29
Тва ми се струва като епизод на дързост и красота а темата е голяма ебавка.

AnyLee
09-07-2008, 08:29
Виж как го правят хората, не съм го пробвала, но ми се струва надеждно :D :D :D
http://izpoved.com/lust/lust12730.asp

Abigoria
09-07-2008, 09:32
Виж как го правят хората, не съм го пробвала, но ми се струва надеждно :D :D :D
http://izpoved.com/lust/lust12730.asp :razz:

AnN_G
09-07-2008, 09:36
Ненормална работа :? някой няма ли да я изтрие тая тема ?

sextazy_baby
09-07-2008, 09:39
Много си малка за бебе,не знаеш каква отговорност е

vivteen
09-07-2008, 09:55
тая тема плаче за ключ [-X

_LacrymoSa_
09-07-2008, 09:58
:grin: Бебееееееееее :lol:

RiseGirl
09-07-2008, 09:59
Нарушена т.11