Влез

View Full Version : Поредната история

Canada_Bulgaria_girl_
09-05-2008, 03:24
както много други и аз искам да си споделя с някои но немога толкова открито и реших да споделя с вас.
от началото на учебната година съм в ново даскало(в канада съм и почваме от 2-ри септември) таа съм 11 клас и е мн кофти запознавам се с хора и има мн приятни от тях но те вече си имат по близки приятели и на обяд които е 1 час и 15 мин което е адски мн време си седя сама и направо ми се реве искам толкова мн да имам истински приятел та дори само един но нямам никакъв късмет. супер ми е кофти никoй не ме разбира вкъщи и знам че трябва да мине време но моите приятели ми липсват толкова мн на сичкото отгоре сам в друг град понеже си купихме къща и едвам успявам да ги видя 2 пъти в месеца и толкова. сичко се срутва пред очите ми!!!! Не смятам че съм толкова зле изглеждаща е сега не съм и голямата красавица но съм земно момиче по моя преценка. Как ще я карам през следващите 2 години незнам обаче няма да е лесно.сега седя в парка в близост до училището и размислям живота си и едвам се здържам да не се разплача и защо сичко се случва по този начин но немога все още да разбера. Е мерси че отделихте време да прочетете историята ми.:cry:
P.P. Използвам Кирилизатор и затова има грешки.
8-[ :-#

Lysit0
09-05-2008, 04:46
Виж сега,то приятелите ти може да не са само от училището.Извън него нямаш ли си поне 1- 2-ма приятели?Пък и си още нова в това училище,ще се поопознаеш с тях има време.Може не само от твоя клас,но и от съседните да се опиташ да си намериш приятели.Просто някой ден покани няколко момичета да ходите заедно да си пазарувате дрехи и 0бувки,или пък на заведение да отидете,може и у вас да ги поканиш.И така може да се сприятелите.И какво като те вече си имат по - близки приятлки?Това значи ли според теб,че като имат една приятелка близка и няма да изкат още близки приятелки.Сигурна съм ,че и там ще си намериш.За сега толкова от мен и късмет ;)

faceleZzZ
09-05-2008, 06:20
като гледам как ми го разправяш аз тази сутрин съм на даскало за пръв път тук в тая държава :) и се зачудих дали да ходя ами и аз ако не си намеря приятели ?! и моя обяд е толкова явно по почти сички държави е така без бг ;щ се1 ще се оправиме някак си айде аз тръгвам ;щ

Voodo_doll
09-05-2008, 07:24
Не се сцухвай, просто прояви търпение :) Сигурна съм че ще си намериш приятели

Успех :-)

s3xy
09-05-2008, 08:17
опитай се да намериш яки хора, които се движат "по групички" така да се каже... там сиг ще те приемат по-лесно и ще си направиш наведнъж повечко приятели :-)

Crazytu
09-05-2008, 15:43
Горе главата ще си намериш приятели.И аз бях така миналата година,ново училище,друг град ... мислих си че няма да си намеря приятели,но не беше тка.До две седмици най-много ще се преобщиш.
\:D/