PDA

View Full Version : Отново притиснения...

nikemilov
09-05-2008, 10:23
Здравейте! Пиша отново тук с надеждата някой да ме успокои. Сега ще разкажа за какво става въпрос.

С приятелката ми правихме секс скоро, но го правихме без презерватив. Не го правим за пръв път, така че всичко беше наред. Категорично не съм свършвал в нея! Притеснявам се от тази предеакулационна течност, макар че не съм чувал за забременяване от нея...
Сега и закъснява с 2-3 дни и се чудим да не се е получил гаф. Попринцип цикъла й е много нередовен, случвало се е да й закъснява с 10 дни, дори когато е била девствена. Освен това че е лято и може да й закъснява от климата, стрес, емоции и всичко подобно, но незнам. Тя има всички признаци че ще й идва (болки с корема, болки в кръста...)

Ще предложите да направим тест за бременност. Да, но все още сме несигурни и двамата сме се панирали много... Какво ще стане ако се окаже положителен? Смятаме ако й закъснее още 1-2 дни да направим, но засега сме така.
Вчера тя е прочела някаква статия за признаци за бременност и се уплаши супер много, направо...

Моля за вашите мнения...

miShle
09-05-2008, 10:26
Щом всичко е било както трябва да бъде, не се шашкайте. Пък и на нея от стреса може допълнително да и закъснява. На една фр не и беше идвало цели два месеца. Споко.. ама ако в близките дни не и дойде да прави тест все пак. Макар,че НЕ мисля че има за какво да се притеснявате. :)

Bellatrix
09-05-2008, 10:32
Абе има си риск щом без презерватив са го правили. :? Направете теста и тогава ще му мислим... И вече без такива изцепки - правете го ВИНАГИ с презерватив \:D/ Така само няма да стане гаф...
А ако се окаже положителен теста, ясно какво ще стане - аборт. :( Малки сте за деца още. :(

Armeika
09-05-2008, 10:41
Е добре де къф е смисъла да изчаквате още ами не си направи един тест за какво да се притеснявате като може едно тестче и да се успокоите баси :-o аз ако бях веднага тест! :)

splendour
09-05-2008, 11:12
zarsta trq vreme. dotogava 6te e k1sno za oniq xap4eta i 6e trq abort,nai sigyrno e da si zeme xap4etata prostamol dyo li kvi bqxa zabraex im imeto, ama da gi izpie sega i ve4e s prezervativ . ako gi pie po 4esto e mnogo veroqtno da ply4i v1trwe6en kr1voizliv no ot 1 p1t nq sta6no .samo da ne e ve4e k1sno................

KimBerLy1912
09-05-2008, 11:14
Нищо ви няма-нито ти нито тя е бременна :D Леле кви глупости дрънкам-сега сириъз не се забременява лесно от тая течност,или поне аз не съм чула за подобна бременност... Ъм след като не искате да правите тест и след като има всички признаци за цикъл... Къде е смисъла на темата?

girl_in_black
09-05-2008, 11:14
Щом не си чувал за такива случаи-заповядай http://archives.zavinagi.com/archive/000/035/348/35348/35348.html
Защо го правите без презерватив?За да се притеснявате и да пускате теми с цел да ви успокоят?
направете един тест-страх ви било от резултата-а каква полза имате ако не направите тест, а тя е бременна?

Lysander
09-05-2008, 11:17
Нали знаеш, един път гърненце, втори път гърненце, на третия път....Може направо да си купиш от ония книги, как да станем добър татко

VilleBaby
09-05-2008, 11:33
да направи тест за да премахнете притесненията! и не го правете повече без презерватив.... :? ако толкова ви пречи нека момичето мине на хапчета...

s3xy
09-05-2008, 11:33
споко, и аз мисля че няма гаф, освен това коремът 100% не я боли защото е бременна, то това се проява чак 3-4 месец от бременността... не се притеснявайте, изчакайте още няколко дни и така, успех :) и следващия път с презерватив!

LadyDy
09-05-2008, 11:53
Ако е била в овулация, има съвсееем малка вероятност да е станал гафа. 2 седмици след акта, направете тест, но щом не си свършвал в нея, не се притеснявайте чак толкова много. Успех и дано всичко е наред!!!! :)

nikemilov
09-05-2008, 12:20
Благодаря за отговорите. На въпроса защо сме го правили без презерватив - защото явно сме прекалено глупави и искаме усещането да е по-хубаво, но рискуваме супер много...

Та темата беше за мое и за нейно успокоение, ние ще направим тест за всеки случай...

LadyDy
09-05-2008, 13:12
Благодаря за отговорите. На въпроса защо сме го правили без презерватив - защото явно сме прекалено глупави и искаме усещането да е по-хубаво, но рискуваме супер много...

Та темата беше за мое и за нейно успокоение, ние ще направим тест за всеки случай...

Ето, човече! Сам каза, че рискувате! Затова повече не си правете този експеримент! Няма нищо по-хубаво от това да не се притеснява човек! :))) Успех!

ludisuvurshen
09-05-2008, 13:57
Лудаци

nikemilov
09-05-2008, 14:09

Ето, човече! Сам каза, че рискувате! Затова повече не си правете този експеримент! Няма нищо по-хубаво от това да не се притеснява човек! :))) Успех!

Да, отсега нататък никога без презерватив... дори преди малко тя беше в нас и ни се правеше секс. Отидох до аптеката набързо за да купя и всичко беше наред. Сега остава да й дойде и ще съм най-щастливия човек! :D

LadyDy
09-05-2008, 14:24

Да, отсега нататък никога без презерватив... дори преди малко тя беше в нас и ни се правеше секс. Отидох до аптеката набързо за да купя и всичко беше наред. Сега остава да й дойде и ще съм най-щастливия човек! :D

Много съм мразила моментите, в които съм неразположена, но откакто вече не съм девствена - кефя се до небето, че ми идва. А преди такива нерви бяха. :-D

Love0nlyMyself
09-05-2008, 16:21
добре слушай са :

1. кво се панираш след като САМ каза че цикъла й е наредовен и й закъснавало с по 10 дни къф е проблема и са да й закъснява
2. щом има признаци значи ще й дойде ама тва е от притесненнието тва че си вкарвате излишни паранои
3. тест се прави най-малко 7 дни след акта !!!
4. не винаги тестовете отчитат правилно за тва си вземето неколко ако сте толкова настойчиви че искате да го напраите
5. ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ БЕ МАМКА МУ

i_love_you_baby____
09-05-2008, 16:30
Хора, научете се, че без презерватив, дори и да не свършиш в нея, пак има вероятност от забременяване. По-добре е да го правите с презерватив, отколкото всеки път когато й закъснява да имате тези притиснения, нали ? :?

DevilWish
09-05-2008, 18:55
Аз с бившия го правих 5 месеца подред всеки път без презерватив и нищо ми нямаше ;)
А да ти кажа относно закъснението - и на мен така един път, като се бях паникьосала ,а ти притесняваш ли се повече и повече ти закъснява ;)

Escarina
09-05-2008, 23:11
Използвайте презервтиви. И аз си правех експерименти преди верме, но след едно посещение при гинеколог ми стихна ентусиазма. Слава богу, че не беше станала белята. Тестовете не хапят. Ако е станал гафа и разбереш с два дена по-късно каква утеха ще намериш в това? Вземете си шуърчек, за по-сигурно ако искате го направете два пъти, ако и двата са отрицателни всичко е наред. И пак казвам - използвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ!!!

Sapphire_Illusion
09-06-2008, 08:07
Отбелязвам: Хората са провеждали изследвания, вярно, не на голямо количество хора, които са доказали, че в прееякулационната течност сперматозоиди няма. Случаите на бременност при отдръпване са когато правите втори рунд и е останала сперма в канала от предишния, и бива избутана от предеякулационната течност, или когато си мислиш, че еякулацията не е дошла, а всъщност не е така:V.

Palav_Sharan
09-06-2008, 08:25
щом и закъснява редовно - няма проблеми - може да се шашкате чак след 10-тия ден, но ако толкова много се притеснявате можа да си направи 1 тестче....

xxxSnowflakexxx
09-06-2008, 09:04
Абе има си риск щом без презерватив са го правили. :? Направете теста и тогава ще му мислим... И вече без такива изцепки - правете го ВИНАГИ с презерватив \:D/ Така само няма да стане гаф...
А ако се окаже положителен теста, ясно какво ще стане - аборт. :( Малки сте за деца още. :(

nikemilov
09-06-2008, 15:25
Благодаря ви! Попринцип все още не й е дошло, но искренно се надявам да й дойде тези дни...