Влез

View Full Version : Гадното ми семейство и отвратителните ми роднини.

лилии
09-05-2008, 13:39
fffffffffff

FeelMe
09-05-2008, 14:03
nqmam kakvo da ti kaja.edinstvenoto koeto moga da ti pojelaq e po-skoro da se mahne6 ottam i da otide6 nqkude dale4,dale4 ottam.na kolko si?opitai se prez tova vreme naistina da ne im obru6ta6 vnimanie za6toto edinstveniqt rezultat 6te e da si susipe6 totalno psihikata.dano po-skoro se izmukne6 ottam.nqma6 li nqkoq naistina dobra fr pri koqto da otide6.ne mislq 4e ako ima6 dobra priqtelka ,tq 6te ti otkaje.prosto nz kakvo da ti kaja.. :(

лилии
09-05-2008, 14:07
сега ще съм в 11ти клас,не нямам никакви приятели,имам една комшийка с която излизам но тя е от тези които обичат да завъртат интриги..не ми трябва такава,би дала вкичко за да имам най добра приятелка която да ми е като сестричка но ето..всички са лицемери.

Jumbie483
09-05-2008, 14:07
Това е наистина тъжно :smt090

splendour
09-05-2008, 14:21
наистина трябжа да си намери6 приятелка..............

ValzZi
09-05-2008, 14:37
намери най-бързия начин да се махнеш от тях и да си направиш живота прекрасен..усмихни се :) :-)

tigity
09-05-2008, 14:51
az ko bqh tebe ve4e da sum se iznesla! :o

FeelMe
09-05-2008, 19:12
a nqma6 li lelq,4i4o,bratov4edi pri koito da otide6.nqkoi koito da te razbere i da ti dade da jivee6 u tqh... :(

petet
09-05-2008, 20:15
Прочетох първото изречение и бързам да отговоря:

"Баба" ми (аз не я възприемам за баба,а за враг),от към баща ми,никога не ме е обичала ли как да кажа,още от както съм се родил е ходила и разправяла по автобусите,че съм бил роден с 3 ръце и някви деформации на краката,абе кви ли не ъпсурди!Да не говорим,че дори РД не ми знае или пък дори не ме покани на дядо ми (бащата на баща ми) поменът и погребението!!!Не съм говорил с нея от години,последно я видях кгоато другият ми (много го обичах) дядо(майка ми) почина,тогава дойде и взе да ми се мазне " Оооо Петенце (Петко се казвам)" взе да се четка ама аз само я бутнах да се маха!

Баща ми е същият,като изключим побоя де :(/

А при мен майка ми ме тормози,защото са скарани постоянно да и казвам какво сме си говорили и какво ли не,и абве каквото се сетиш.НЕ кажа ли дига ми скандали като за световно :booooomb:

НЕ ме питай и аз как живея в тази къща,дори съм почнал да си издирвам квартира и работа,че да се махна

Съсипаха ми живота,като ме домъкнаха в този шибан град (6 години вече)!Всички ми приятели продължават да са си там,а аз ги виждам само през ваканцията,а тук всички са адски тъпи!

nefchi_bs
09-05-2008, 22:30
Това положение в което си е найстина ужасно...На колко години си?Ако можеш започни работа,събери пари и се изнеси на квартира...Бягай надалеч от тези хора...Направо съм потресена как може такова отношение към собственото си дете ?! :shock: Как не ги е срам :-x Те заслужават публично линчуване :x Бягай,бягай надалеч колкото се може по-скоро,не ти трябва да си с тях...Най-много да се срутиш психически...Ако бях на твое място щях да крешя толкова силно,че да ме чуят от другата страна на земята...